astrology-zodiac

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 18/12/17, 13:23

Κριός

Βρίσκεστε σε δυναμική περίοδο, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, γιατί βιώνετε πολύ έντονα την επίδραση της Νέας Σελήνης που γίνεται στον Τοξότη και θα συνειδητοποιήσετε σε ποιους τομείς πιθανόν να είχατε υποτιμήσει τον εαυτό σας και σε ποιους δεν είχατε φερθεί όπως έπρεπε. Επειδή σε αυτήν συμμετέχει και ο Ουρανός στο ζώδιό σας, αρκετοί θα πάρετε μια καινούργια κατεύθυνση στη ζωή σας. Ο Κρόνος που θα μπει στον Αιγόκερω στις 20/12 θα επηρεάσει εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες.

 

Motto της εβδομάδας: Τα πάντα βρίσκονται στα χέρια σας, πάρτε τα κλειδιά κι ανοίξτε τις πόρτες που χρειάζεστε για να δυναμώσετε και να προχωρήσετε στους στόχους και τις επιθυμίες σας.

 

Ταύρος

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο σπάτε τη ρουτίνα, βγαίνετε από την ασφάλεια και τις εξαρτήσεις και προχωράτε μπροστά, χωρίς να φοβάστε. Κάποιες συνεργασίες θα σας φέρουν χρήματα, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη ελευθερία πνεύματος και κινήσεων και να μην κολλάτε σε υλικά αγαθά που πιστεύετε ότι σας εξασφαλίζουν. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες, με τον Κρόνο πλέον στον Αιγόκερω, θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να ωριμάσετε κι οτιδήποτε κάνετε να είναι σωστά τοποθετημένο και προγραμματισμένο.

 

Motto της εβδομάδας: Είναι σημαντικό να είστε ανεξάρτητοι, να πατάτε στα πόδια σας και να απελευθερωθείτε από σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα που σας απομονώνουν και σας στερούν την οικονομική πρόοδο.

 

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα σας σπρώχνει να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Η Νέα Σελήνη, σε σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, δίνει μια ευρύτητα και μεγαλύτερη ελευθερία στις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί γίνουν αλλαγές και να δείτε τα πάντα από μια διαφορετική οπτική γωνία, με στόχο να προχωρήσετε μπροστά και να μη μείνετε στα ίδια. Από την άλλη, ο Ερμής στον άξονά σας ορθοδρομεί και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε διάφορες συμφωνίες, συζητήσεις και γενικά στο οτιδήποτε βγαίνει από το στόμα σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επίπεδο συνεργασιών, γιατί πιθανόν να γίνουν λάθη.

 

Motto της εβδομάδας: Να μπείτε στη θέση των άλλων ανθρώπων, πριν μεταφέρετε οποιαδήποτε πληροφορία και να νιώσετε πώς αισθάνονται.

 

Καρκίνος

Γίνεται μια πολύ μεγάλη αλλαγή, αυτήν τη βδομάδα στο πλανητικό σύστημα, αφού ο Κρόνος θα μπει στον Αιγόκερω στις 20 του μηνός και θα παραμείνει μέχρι το 2020. Αυτό σημαίνει ότι θα διαμορφωθούν όλων των ειδών οι προσωπικές σας σχέσεις, οι συνεργασίες και οτιδήποτε αφορά στα άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Ο άξονας Εγώ-άλλοι θα αλλάξει και θα σας φέρει μεγαλύτερη γνώση, ωριμότητα και σοφία. Είναι πολύ σημαντική η εμπειρία του Κρόνου, που θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια διαφορετική πραγματικότητα.

 

Motto της εβδομάδας: Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε περισσότερο και να αναλάβετε ευθύνες. Όλα θα αλλάξουν με στόχο την ποιότητα και την αναβάθμιση.

 

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα, μπορείτε να δημιουργήσετε και να φτάσετε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων σας, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, γιατί θα απελευθερωθείτε από φόβους, «πρέπει» και «μη», ενώ το Εγώ σας, που πολλές φορές σας κρατά πίσω, θα σας δοθεί η ευκαιρία να το διαχειριστείτε καλύτερα. Όσο πιο ελεύθεροι κι αντικειμενικοί είστε, τόσο περισσότερο η ζωή θα σας χαρίζει πράγματα και θα ξεκλειδώσουν πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές. Αν επικεντρώνεστε στα πράγματα που θέλετε και δεν έχετε πάρει από τους άλλους, τόσο θα χάνετε το παιχνίδι.

 

Motto της εβδομάδας: Θα κάνετε έναν αγώνα που αν πετύχει, θα σας δώσει πίσω το μάξιμουμ των προσπαθειών σας, αρκεί να μην κάνετε πίσω και να καλλιεργείτε το νου σας με θετικές κι όμορφες σκέψεις.

 

Παρθένος

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε εξτρίμ και θα σπάσετε αρκετές «σφραγίδες» της ζωής σας που ήταν αποτυπωμένες έντονα πάνω σας και νιώθατε «καλουπωμένοι». Τώρα έρχεται το οριστικό «ξεκαλούπωμα». Θα πάτε σε νέα «σχήματα» σε συνεργασίες, σε φιλίες. Θα πείτε πράγματα που δεν τολμούσατε, σε άτομα που σας καταπίεζαν ή θα βγείτε από ένα οικογενειακό μοντέλο το οποίο είχατε υποχρεωθεί να ακολουθήσετε. Θα κάνετε μια επανάσταση, αναζητώντας μια καινούργια διαδρομή, θα βάλετε ένα πρωτότυπο κομμάτι στη ζωή σας και θα δείτε από άλλη οπτική γωνία τα πράγματα και τους ανθρώπους.

 

Motto της εβδομάδας: Να πετάξετε πράγματα τα οποία δεν χρειάζεστε πια γιατί είναι σαν να κοιτάτε το μέλλον από διαφορετική ματιά, αποκόπτοντας πια ένα βαρύ παρελθόν για να επανέλθει η δύναμή σας.

 

Ζυγός

Θα κάνετε μια διαφορετική ερμηνεία στα πράγματα, στα γεγονότα, στις σκέψεις και στα συναισθήματα κι έτσι θα νιώσετε ότι φρεσκάρετε το μυαλό, την ψυχή και την καρδιά σας. Πιθανόν να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν ανοιχτό πνεύμα, να ακολουθήσετε ένα ρεύμα που σας δίνει διαφορετική διάσταση στο μυαλό και την αντίληψη και θα σχετιστείτε με άτομα που σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε, να ανεξαρτητοποιηθείτε και να γίνετε πιο ουσιαστικοί. Γενικώς, θα ψάχνεστε αυτό το διάστημα με ένα τρόπο πολύ θετικό για την ψυχοσύνθεσή σας.

 

Motto της εβδομάδας: Μη βάζετε ταμπέλες γιατί έτσι φοβάστε, μειώνεστε και χάνετε τη δύναμή σας και μπαίνετε σε χωράφια άλλων που πιθανόν να σας εκμεταλλευτούν ή να σας κάνουν γίνετε πιο εξαρτημένοι από αυτούς.

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σας δίνει μια διαφορετική διάσταση, κυρίως στον τομέα των οικονομικών και θα ξεκολλήσετε από κάποιους φόβους και ανασφάλειες μήπως χάσετε ό,τι έχετε. Είναι απαραίτητο να «ξεκαλουπωθείτε» κι όσο δεν το κάνετε, φοβάστε και αντιδράτε στο καινούργιο και διαφορετικό, τόσο η ζωή σας «χτυπάει» και σας φέρνει ανθρώπους, πράγματα και γεγονότα, είτε σε ερωτικό επίπεδο είτε σε συνεργασίες, οικογένεια και φίλους, που δε θα μπορούν τελικά να είναι μαζί σας. Όλα σας πιέζουν να αλλάξετε, να βγείτε από τα ίδια και τα ίδια και να κάνετε μια επανάσταση.

 

Motto της εβδομάδας: Θα συγκεντρώσετε τη δύναμή σας σε σας, ώστε να θέσετε την ενέργειά σας στην υπηρεσία σας και, βλέποντας τις ανάγκες σας, να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας στις 18 του μήνα είναι συνταρακτική για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο γιατί συνοδεύεται από την Αφροδίτη και από τον Ουρανό που φέρνει τα πάνω κάτω, όχι όμως με αρνητικό τρόπο. Σας απελευθερώνει από σχήματα, καλούπια, σκέψεις και ιδέες που δεν χρειάζεστε, αφήνετε πίσω σας οτιδήποτε φθαρμένο και παλιό, προχωράτε και βλέπετε μια καινούργια πραγματικότητα. Θα έχετε τη διαίσθηση, αλλά και την ευκολία να διαχειριστείτε πράγματα που σας ωθούν να αλλάξετε την εμφάνισή σας, τη ζωή σας, τον τρόπο που σκέφτεστε και βγάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω.

 

Motto της εβδομάδας: Όσο ζείτε στο εδώ και τώρα και συγκεντρώνεστε στο παρόν, τόσο μεγαλύτερα και καλύτερα δώρα έρχονται στη ζωή σας.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη θα σας φέρει κάποιες αποκαλύψεις ή ανακαλύψεις που δε θα τις μοιραστείτε, θα τις κρατήσετε μέσα σας. Θα αντιληφθείτε τον εαυτό σας από μια διαφορετική οπτική γωνία, θα δείτε τις δυνάμεις σας, μέχρι πού μπορεί να πάτε και τις ψυχικές αντοχές σας. Για σας τους Αιγόκερους τα σημαντικά νέα είναι ότι πρώτον έχουμε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο στις 21 του μηνός, οπότε μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιό σας όπου ξεκινά μια καινούργια και διαφορετική πραγματικότητα και δεύτερον η είσοδος του Κρόνο στον Αιγόκερω που γίνεται στις 20 του μηνός που, επειδή είναι στη «φυσική» του θέση, θα φέρει τα αποτελέσματα και τους καρπούς των προσπαθειών σας.

 

Motto της εβδομάδας: Χωρίς να φοβάστε, με τόλμη, με ρίσκο και κοιτώντας κατάματα την αλήθεια θα δείτε μια καινούργια πραγματικότητα.

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Τοξότη θα βοηθήσει εσάς κυρίως που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο να επαναπρογραμματιστείτε και να βάλετε τον εαυτό σας σε μια καινούργια κατάσταση, η οποία θα είναι επιβοηθητική για την ψυχή σας και τη ζωή σας. Θα νιώσετε ελεύθεροι απ’ ό,τι σας κρατούσε και δε σας άφηνε να εκφραστείτε ή να είστε ο εαυτός σας. Μπορεί να φαίνεστε στους άλλους ότι γίνατε πάλι έφηβοι κι αναζητάτε την επανάσταση ή κάνετε πράγματα τρελά, αλλά αυτά είναι η αλήθεια σας, το δώρο που σας δίνεται από το σύμπαν, γιατί σας επαναπροσδιορίζει σε σχέση με την αληθινή σας ταυτότητα.

 

Motto της εβδομάδας: Και να χάσετε κάποιους φίλους, μην συγχύζεστε και μη στενοχωριέστε γιατί θα έρθουν άλλοι αρκεί να μην απομονώνεστε και ζητάτε συγκεκριμένες συμπεριφορές.

 

Ιχθύες

Γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και θα το κάνετε με μεγαλύτερη ευκολία γιατί η Νέα Σελήνη σας βοηθά και επαναπροσδιορίζει την επαγγελματική και κοινωνική σας ταυτότητα. Μεγαλύτερη ελευθερία, αισιοδοξία και καλοσύνη θα σας τρέψουν να ασχοληθείτε με άτομα και καταστάσεις που ίσως να πηγαίνουν περισσότερο στον ψυχισμό σας. Επιτέλους, δε φοβάστε, έχετε το θάρρος της γνώμης σας, φτιάχνετε από την αρχή συνεργάτες, δομές και βάσεις που δε σας έκαναν και κυρίως μιλάτε. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες κάνετε κινήσεις να εξασφαλιστείτε οικονομικά.

 

Motto της εβδομάδας: Άλλο παραδίδομαι και είμαι συνδεδεμένος κι άλλο αδιαφορώ και δεν ξέρω τι μου γίνεται και είναι εύκολο αυτά τα δύο να μπερδευτούν.

 

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε