www.hdnicewallpapers.com

13/01/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 13/01/18, 13:51
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου έρχεται να ανατρέψει και πάλι την κατάσταση στα ερωτικά σου με διάφορα γεγονότα που θα συμβούν, αλλά και εξελίξεις που θα σε εκπλήξουν. Αν μάλιστα έκανες αυτό που δε σου αρέσει να σου κάνουν, δηλαδή να θεώρησες δεδομένο ένα πρόσωπο και ότι θα σε κυνηγάει συνεχώς από πίσω, τότε μάλλον θα βρεθείς στα κρύα του λουτρού χωρίς να το καταλάβεις. Δεν αποκλείεται κι εσύ όμως να χάσεις το ενδιαφέρον σου για κάποιον/α ή να νιώσεις ότι πνίγεσαι και να τον/ην παρατήσεις.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, με την παραμικρή αφορμή μπορεί να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και πάνω εκεί ενδεχομένως να ειπωθούν κι αλήθειες που θα το πειράξουν. Μπορεί να επέλθει μια ρήξη ανάμεσά σας, που θα είναι προσωρινή ή οριστική αν τα προβλήματά σας είναι σοβαρά και τα κρύβετε καιρό κάτω από το χαλί.

Ταύρος
Μάλλον δεν περίμενες έτσι το Σάββατο, καθώς πολλά θα είναι τα απρόοπτα και τίποτα δε θα σου κάθεται, όπως το είχες κανονίσει. Θα υπάρξουν αλλαγές, ακυρώσεις και καθυστερήσεις που θα σε εκνευρίσουν. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μια... άτυχη συνάντηση με έναν/μία πρώην σου ή μια είδηση που θα το αφορά θα σε αναστατώσει ακόμα περισσότερο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και κυρίως να αποκτήσεις λίγο πιο γρήγορα αντανακλαστικά γιατί αν τα αφήσεις να σε επηρεάσουν θα σου χαλάσει η μέρα.
Αν είσαι σε σχέση, ένα πρόβλημα τεχνικής φύσεως ή με το μέσο που επικοινωνείτε ή κινείστε θα σας αναστατώσει και δε θα είναι κι εύκολο να το αντιμετωπίσετε, λόγω σαββατοκύριακου. Οπότε κοιτάξτε να ηρεμήσετε, γιατί είτε στενοχωρηθείτε είτε βρίσετε δε θα καταφέρετε τίποτα.

Δίδυμοι
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι πιθανό να φέρει τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή και να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελικά δε θα είναι για το καλό σου, απλά μπορεί να περάσει λίγος καιρός μέχρι να το συνειδητοποιήσεις. Πιθανό να σε ελκύσει ένα πρόσωπο που θα είναι ξεχωριστό και να ξεσηκωθείς μαζί του, αλλά μετά από λίγο χρονικό διάστημα να εξαφανιστεί από τη ζωή σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να συμβεί ένα περιστατικό και να "ξενερώσεις" τελείως με κάποιον/α.
Αν είσαι σε σχέση, ένα έκτακτο έξοδο μπορεί να προκαλέσει την έκρηξη του συντρόφου σου και να τα βάλει και μαζί σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην μπεις στο παιχνίδι των αντεγκλήσεων γιατί θα ρίξεις λάδι στη φωτιά, με κίνδυνο να χαθεί τελείως ο έλεγχος.

Καρκίνος
Με την Αφροδίτη απέναντί σου να τετραγωνίζεται με τον Ουρανό μια ταραχή μπορεί να την πάρεις στα ερωτικά σου γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος/η. Ιδιαίτερα αν είχες επενδύσει σε μια κατάσταση ή σε ένα πρόσωπο είναι πολύ πιθανό να δυσαρεστηθείς, καθώς θα αποδειχτεί κατώτερο των περιστάσεων. Από την άλλη, αν δεν έχεις τίποτα αυτή την περίοδο στη ζωή σου, ίσως αλλάξει η κατάσταση μέσα σε μια στιγμή με τη γνωριμία σου με ένα εντελώς διαφορετικό άτομο από σένα που θα γίνει με τον πλέον παράδοξο τρόπο.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια αναστάτωση στη σχέση σου είναι πιθανή και εξαρτάται από σένα, αν αντιδράσεις με ψυχραιμία και αμεσότητα για να επαναφέρεις τα πράγματα στην τάξη ή θα τα αφήσεις να τραβήξουν στα άκρα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να υποχωρήσεις και να συμβιβαστείς με τον όποιο παραλογισμό.

Λέων
Η μέρα επιφυλάσσει διάφορα απρόοπτα για σένα που καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η ψυχολογικά για να καταφέρεις να αντεπεξέλθεις. Δεν αποκλείεται ακόμα και μια συνάντηση με πρώην ή με πρόσωπο που είχες καιρό να δεις, σε ένα μέρος όπου θα πας να διασκεδάσεις, η οποία όμως δε θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Από την άλλη, μια είδηση που θα λάβεις θα σε αναγκάσει να αλλάξεις μυαλά και να διαγράψεις τελείως από τη μνήμη σου κάποιον/α που έπαιζε κάποτε σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, η κατάσταση στη δουλειά σου είναι αρκετά πιεστική, με αποτέλεσμα να μαζεύεις μέσα σου ένταση, την οποία είναι πιθανό σήμερα να βγάλεις στο ταίρι σου. Από την άλλη, μια ξαφνική ενόχληση στην υγεία σου ίσως σας αναγκάσει να ακυρώσετε μια έξοδό σας.

Παρθένος
Με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα συμβούν διάφορα που θα επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή. Είναι πιθανό να απογοητευτείς από ένα πρόσωπο για το οποίο έτρεφες προσδοκίες και προσωρινά να αποσυρθείς από το παιχνίδι. Όμως, μπορεί αυτά που ψάχνεις να τα βρεις σε κάποιον/α που δε σου πάει καν το μυαλό είτε γιατί μέχρι τώρα τον/ην έβλεπες φιλικά και ένα γεγονός θα τα αλλάξει όλα ξαφνικά είτε γιατί θα είναι τελείως διαφορετικός/η απ’ όσους/ες έχεις συναντήσει και μάλιστα ίσως αρχικά τον/ην αντιπαθήσεις κιόλας.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια τρελή μέρα θα είναι η σημερινή που τα απανωτά περιστατικά της θα αναστατώσουν κι εσένα και το ταίρι σου και θα αφορούν στα οικονομικά σας ή σε ένα φίλο ή φίλη σας. Καλό θα ήταν όμως να δείτε τα πράγματα όσο πιο αποστασιοποιημένα γίνεται για να μπορέσετε να βρείτε λύση.

Ζυγός
Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό απέναντί σου, η μέρα επιφυλάσσει αρκετές αλλαγές στα ερωτικά σου, που ενδεχομένως να προκαλέσει ένα περιστατικό κι εκεί που είχες έρθει πολύ κοντά με ένα πρόσωπο, να τελειώσει η ιστορία σας οριστικά. Ωστόσο, μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω γιατί προφανώς όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Μπορεί να μην ήταν το κατάλληλο για σένα και να δενόσουν, οπότε αργότερα θα ήταν πιο δύσκολο να απεμπλακείς συναισθηματικά. Χρειάζεται όμως να ψάξεις κι εσύ να βρεις τι κάνεις λάθος και πέφτεις πάνω σε τέτοιες περιπτώσεις.
Αν είσαι σε σχέση, ένα πρόβλημα με το σπίτι ή οικογενειακό μπορεί να αποτελέσει αιτία σφοδρής σύγκρουσης με το σύντροφό σου. Το ζητούμενο όμως είναι να βρείτε την αιτία του και να το λύσετε και όχι να τσακώνεστε μεταξύ σας. Από την άλλη όμως, είναι και μια ευκαιρία να τελειώνετε μια και καλή με κάποιες καταστάσεις.

Σκορπιός
Με αφορμή ένα γεγονός που θα γίνει και θα σου προκαλέσει αναστάτωση, θα αναγκαστείς να κάνεις μια παύση, ώστε να επαναπροσδιορίσεις κάποιες συμπεριφορές ή στάσεις σου που αφορούν και στα ερωτικά σου. Ίσως διαπιστώσεις ότι οι απόλυτες θέσεις σου και η απροθυμία σου να ξεφύγεις από αυτά που ξέρεις, σε εμποδίζουν να δώσεις μια ευκαιρία να σε προσεγγίσει κάποιο πρόσωπο που είναι διαφορετικό από σένα. Επίσης, ίσως μάθεις πράγματα που δε θα σου αρέσουν και θα ξεκολλήσεις από μια κατάσταση.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως προκληθεί έντονη διχογνωμία με το ταίρι σου για μια ασήμαντη αιτία, όμως ανάμεσα σε όλα τα άλλα που θα ειπωθούν, θα βγουν και κάποιες αλήθειες που δε θα σου αρέσουν μεν, αλλά θα αποτελέσουν την αιτία για να αλλάξει η πορεία της σχέσης σου.

Τοξότης
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα αναστατώσει την ερωτική σου ζωή και ενδεχομένως να σου προκαλέσει μια αλυσιδωτή συναισθηματική αντίδραση. Θα νιώσεις ότι δεν αντέχεις να ξοδεύεις χρόνο και ενέργεια σε ένα πρόσωπο του οποίου τα καψόνια είναι αρκετά και η συμπεριφορά του απέναντί σου είναι αντιφατική, γι’ αυτό και θα το λήξεις με συνοπτικές διαδικασίες. Επίσης, είναι πιθανό να αισθάνεσαι μπουχτισμένος/η και να θέλεις ξαφνικά μια καινούργια συγκίνηση, κάτι να σε ενεργοποιήσει και να σε κρατήσει σε εγρήγορση.
Αν είσαι σε σχέση, ένα έκτακτο έξοδο που μπορεί να «σκάσει» από το πουθενά θα σας αναγκάσει να ακυρώσετε ή να αναβάλλετε μια αγορά που είχατε σχεδιάσει με το σύντροφό σου, αλλά και να αναζητήσετε νέους εισοδηματικούς πόρους που ίσως δεν είναι και τόσο συνηθισμένοι.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό, υπενθυμίζοντάς σου ότι στα ερωτικά δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα σίγουρο, ούτε καν τα δικά σου αισθήματα, αφού από ένα γεγονός ενδέχεται να κάνεις στροφή 180 μοιρών. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, προτού καν ξεκινήσει ένα ειδύλλιο, να το διακόψεις, καθώς η συμπεριφορά του συγκεκριμένου προσώπου θα σε "ξενερώσει". Επίσης, εκεί που είσαι μόνος/η και δεν σε νοιάζει απολύτως τίποτα είναι πιθανό ένα άλλο να εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή σου και να σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα εξαντληθούν τα όρια της υπομονής σου, σήμερα, ενδεχομένως γιατί δεν αντέχεις άλλο τα καμώματα κάποιων προσώπων του οικογενειακού περιβάλλοντος ή τις έμμεσες παρεμβάσεις τους στη σχέση σου που δημιουργούν περισσότερα προβλήματα απ’ ό,τι λύνουν.

Υδροχόος
Με το τετράγωνο του κυβερνήτη σου, Ουρανού, με την Αφροδίτη, πολλά θα έρθουν στην επιφάνεια σήμερα και μάλιστα θα είναι και αρκετά αποκαλυπτικά. Αν πάντως έχεις μυστικά ή «αμαρτίες», καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς κατάλληλα ψυχολογικά γιατί δεν αποκλείεται να μαθευτούν και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Αν, δε, υπάρχει ένα πρόσωπο που σε νοιάζει η γνώμη του, είναι προτιμότερο να του τα πεις εσύ, παρά να τα προλάβουν διάφοροι καλοθελητές, που σίγουρα θα προσθέσουν και τη δική τους «σάλτσα».
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια εξομολόγηση του συντρόφου σου μπορεί να σε στενοχωρήσει αρκετά, αλλά θα σε βάλει και σε διαδικασία να αναλογιστείς περισσότερο και τη δική σου συμπεριφορά που ορισμένες φορές είναι αντιφατική ή και περίεργη, κάτι που δημιουργεί σκαμπανεβάσματα στη σχέση.

Ιχθύες
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μια κρούση από ένα άτομο του κοινωνικού σου περιβάλλοντος θα ταράξει προσωρινά την ηρεμία σου, καθώς δεν περίμενες ο/η συγκεκριμένος/η να τρέφει τέτοια αισθήματα για σένα. Λογικό είναι να σε πιάσει απροετοίμαστο/η, οπότε και οι αντιδράσεις σου δε θα είναι και οι πλέον φυσιολογικές. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις αν νιώθεις κάτι ερωτικό γι’ αυτόν/ην ή απλά τον/η συμπαθείς και περνάς καλά μαζί του/ης. Μια δοκιμή όμως δε θα σου αφήσει καμία απολύτως αμφιβολία.
Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανή μια ένταση με τον σύντροφό σου που θα αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σας και ίσως κατηγορηθείς ότι έχεις έλλειψη εικόνας της κατάστασής σας, γι’ αυτό και κάνεις διάφορες σπατάλες, κάτι που θα θεωρήσεις άδικο, γι’ αυτό και θα περάσεις στην αντεπίθεση.

Πηγή: astrology.gr