zodia

15/01/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 15/01/18, 10:41

Κριός

Γενικά

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε ωθεί να διαφοροποιηθείς, με κίνδυνο να διαταραχθούν οι υπάρχουσες ισορροπίες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε ωθεί να συμμετάσχεις σε κάποιου είδους «σταυροφορία», φαίνεται όμως ότι πίσω από την «βιτρίνα» υπάρχουν κάποιοι/ες που κερδίζουν, εκμεταλλευόμενοι/ες τα οράματα και την καλοπροαίρετη διάθεση των άλλων, γι’ αυτό… πρόσεχε! Μπορείς, βέβαια, να αρχίσεις να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όλα αυτά όμως χρησιμεύουν μόνο για να βελτιώσουν την ψυχολογία σου.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και έχεις «πονηρές» προθέσεις για κάποιον/α, καλό είναι να… κάτσεις φρόνιμα, αφού όσο κι αν νομίζεις ότι θα «πιάσει» η στρατηγική της παραπλάνησης, αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει και θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Ταύρος

Γενικά

Ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε μια αποκάλυψη που θα σε «σοκάρει». Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Αιγόκερω σου δίνει αφορμές για να ταξιδέψεις ή απλά να βγεις, αναζητώντας περισσότερες χαλαρές στιγμές. Ας μη χάσεις, λοιπόν, την ευκαιρία να ξεχάσεις προσωρινά όλα εκείνα που σε «βαραίνουν». Ίσως μάλιστα μάθεις κάτι ευχάριστο ή συναντήσεις ένα πρόσωπο που ξεχωρίζει για την ευγένειά και τις ευαισθησίες του. Επιπλέον όμως, είσαι επιρρεπής στο να πέσεις θύμα μιας μάλλον απατηλής υπόσχεσης.

Ερωτικά

Ο Ποσειδώνας σε βοηθά να κρύψεις ό,τι θεωρείς ενοχλητικό ή «ελάττωμα», ενώ με τη δύναμη της φαντασίας σου μπορείς να «δεις» τα πράγματα, όπως σου αρέσουν ή ακόμα καλύτερα να «φτιάξεις» μια υπέροχη ατμόσφαιρα! Από εκεί και ύστερα, σου μένει μόνο... ο/η παρτενέρ!

Δίδυμοι

Γενικά

Ο Ουρανός στον Κριό θα σου γνωρίσει κάποια πολύ ιδιαίτερα άτομα, με ξεχωριστές αναζητήσεις κι ίσως συμμετάσχεις σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία. Κατά τα άλλα, το να ονειρεύεσαι πλούτη και μεγαλεία, σίγουρα μπορεί να σε εμψυχώσει, κρύβει όμως και κάποιους κινδύνους. Κι αν αποφασίσεις να κινητοποιηθείς, προσδοκώντας κάποιο κέρδος, τελικά ενδέχεται να διαπιστώσεις ότι ματαιοπονείς ή έχεις πέσει θύμα μιας απάτης! Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Ερμής στον Αιγόκερω δεν απαγορεύει ούτε να… χαρίσεις, ούτε να σου χαριστεί κάτι.

Ερωτικά

Η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή είναι μάλλον «ομιχλώδης» και τα καλά νέα είναι ότι η ικανότητά σου να υπεκφεύγεις θα σε βοηθήσει να ξεγλιστρήσεις από τις «κακοτοπιές». Με ανάλογο τρόπο, όμως, κινούνται και οι άλλοι, οπότε να δούμε ποιος θα… νικήσει τελικά!

Καρκίνος

Γενικά

 

Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει αλλαγές και ανατροπές στην καριέρα σου και από πλευράς σου οφείλεις να είσαι πιο ανοικτός/η σε αυτές. Αντίθετα, αν επιμείνεις «στα ίδια και τα όμοια» ή γαντζωθείς από μια πραγματικότητα που δεν «τραβάει» πια, το πιθανότερο είναι «να χάσεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου»! Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε μια ανθρωπιστική ή καλλιτεχνική δράση, όσον αφορά όμως στις συνεργασίες σου και την καθημερινότητά σου δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να εξαπατηθείς από τρίτους, γι’ αυτό έχε τον νου σου!

Ερωτικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στη διάθεσή σου, όσο και σε εκείνη των άλλων απέναντί σου. Μην παίρνεις, λοιπόν, τίποτα σαν δεδομένο, αφού τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή, χώρια που είναι και… απατηλά!

Λέων

Γενικά

Ο Ουρανός στον Κριό σε ωθεί να υιοθετήσεις μια νέα φιλοσοφία ζωής, ενώ δεν αποκλείεται να σου φέρει κι ένα έκτακτο ταξίδι. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σηματοδοτεί εξελίξεις στα εργασιακά σου, καλό είναι όμως να αφήσεις τις «υψηλές» φιλοδοξίες σου κατά μέρος, αφού τα φαινόμενα απατούν και το πιθανότερο είναι να κινηθείς με λάθος τρόπο ή να εξαπατηθείς. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως χαθούν κάποια εργαλεία. Από την άλλη πλευρά βέβαια, σε καλεί να αξιοποιήσεις κάθε φυσικό συστατικό που σε βοηθά να αποτοξινωθείς σωματικά και ψυχικά.

Ερωτικά

«Imagine all the people…»! Ίσως να ονειρεύεσαι έναν κόσμο που ο έρωτας είναι γνήσιος και άδολος, χωρίς να υπηρετεί συμφέροντα, στον «αληθινό» κόσμο όμως κάποιος/α στο εργασιακό σου περιβάλλον, δείχνει πρόθυμος/η να εκμεταλλευτεί την εύνοιά σου!

Παρθένος

Γενικά

Ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να σου φέρει ένα απρόβλεπτο έσοδο αλλά και να… αποτρέψει κάτι που θεωρούσες ως δεδομένο! Κατά τα άλλα, με τον Ερμή να επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα, μπορείς να κρύψεις οτιδήποτε θεωρείς ως μειονέκτημα, εμφανίζοντας προς τα έξω το καλύτερό σου πρόσωπο. Παράλληλα όμως, φαίνεται να τρέφεις ελπίδες και προσδοκίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καλό είναι να θυμάσαι, λοιπόν, πως η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων έχει και τα τρωτά της!

Ερωτικά

Με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου, το δίλημμα που σου τίθεται είναι, αν θα «χάψεις» όλα αυτά που σου παρουσιάζονται και δεν έχουν ίχνος αλήθειας ή αν, απλά, θα προσποιηθείς τον/την αφελή, προκειμένου να μάθεις περισσότερα!

Ζυγός

Γενικά

Ο Ουρανός απέναντί σου αλλάζει το πλαίσιο μιας συνεργασίας σου, ενώ μπορεί να διαταράξει και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου, καλό είναι όμως να μείνεις στον εξωραϊσμό και τη δημιουργία ατμόσφαιρας, αφού στα πιο πρακτικά θέματα το πιθανότερο είναι να γίνουν λάθη ή ακόμη και να χαθούν πράγματα. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο σου, αφού καιροφυλακτούν οι… πονηροί!

Ερωτικά

Φαίνεται πως ήρθε για σένα μια ακόμη «ώρα της αλήθειας», γι’ αυτό δεν θα σε ωφελήσουν ούτε οι διπλωματικοί ελιγμοί, ούτε οι «μεσοβέζικες» λύσεις. Πάρε, λοιπόν, τις αποφάσεις σου, ξέροντας ότι βρίσκεσαι στην αρχή ενός νέου και ανατρεπτικού κύκλου.

Σκορπιός

Γενικά

Ο Ουρανός στον Κριό προμηνύει αλλαγές στα εργασιακά σου και καλό είναι να μη θεωρείς τίποτε ως δεδομένο. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Αιγόκερω προσδίδει ένα πιο… ρομαντικό χαρακτήρα στις μετακινήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σου, αποκρύπτοντας, μάλιστα, κάθε τι το δυσάρεστο. Φαίνεται όμως ότι θα υπάρξουν και ακυρώσεις δραστηριοτήτων ή «εξαφανίσεις» αντικειμένων. Επιπλέον, αν κινηθείς με βάση τη λογική κι όχι τη διαίσθησή σου, ενδέχεται να υποψιαστείς και να κατηγορήσεις το λάθος άτομο, βασισμένος/η σε ψευδή στοιχεία.

Ερωτικά

Τα ψέματα είτε αποσκοπούν στο να κρύψουν μια πραγματικότητα από κάποιον/α που δεν την αντέχει είτε είναι μέρος ενός σχεδίου ολικής παραπλάνησης. Μένει, λοιπόν, να εξακριβώσεις στην πράξη, αν θα είσαι το θύμα ή ο θύτης μιας τέτοιας κατάστασης!

Τοξότης

Γενικά

Ο Ουρανός στον Κριό διασπείρει «καινά δαιμόνια» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι το… διαφορετικό! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να ονειρευτείς το καλύτερο, ίσως, μάλιστα, δείξεις το ενδιαφέρον και την αγάπη σου μέσα από συγκεκριμένες προσφορές. Ωστόσο, παρότι ο Ερμής στον Αιγόκερω σε κάνει να νιώθεις πιο… πλούσιος/α, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο είτε να εξαπατηθείς είτε να χάσεις χρήματα εξ αιτίας ενός λάθους.

Ερωτικά

Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, ένας «άνεμος ανεξαρτησίας» πνέει στα προσωπικά σου, καθιστώντας μάταιη κάθε προσπάθεια προσαρμογής σε συμβατικές φόρμες, πολύ περισσότερο αν αυτές εμπεριέχουν και το στοιχείο της «χρήσιμης καταπίεσης»!

Αιγόκερως

Γενικά

Ο Ερμής και η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθούν να αναδείξεις κάποια από τα ταλέντα σου και να «δείξεις» κάτι περισσότερο από αυτό που είσαι. Να θυμάσαι όμως ότι πολλά από αυτά που σχεδιάζεις τελικά δε θα γίνουν. Καλό είναι, λοιπόν, να χαλαρώσεις, δίνοντας προτεραιότητα είτε στη διασκέδασή σου είτε σε πιο πνευματικές δράσεις. Μπορείς ακόμη να ασχοληθείς με οτιδήποτε καλλιτεχνικό τόσο σαν δημιουργός, όσο και σαν θεατής ή απλός χρήστης. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο σου.

Ερωτικά

Η έκδηλη προτίμηση προς το πρόσωπό σου σε «ανεβάζει», καλό είναι όμως να μην πάρεις τοις μετρητοίς όλα όσα σου υπόσχονται, αφού η «προσαρμογή» τους στην πραγματικότητα μπορεί να τα καταστήσει άκυρα. «Φάτε μάτια ψάρια» λοιπόν!

Υδροχόος

Γενικά

Ο Ουρανός στον Κριό θα σε φέρει σε επαφή με ιδιόρρυθμα άτομα, που όμως διαθέτουν μια ιδιαίτερη γοητεία. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις μια απροσδόκητη συνάντηση ή να δοκιμάσεις μια μεγάλη έκπληξη. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε ωθεί να «κάνεις το καλό» παίρνοντας μια ανθρωπιστική πρωτοβουλία. Ενδέχεται, ωστόσο, να σε μπλέξει και σε φήμες ή υποθέσεις, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, γι’ αυτό μη δίνεις και τόση σημασία στα όσα λέγονται. Αντίθετα, ένα όνειρο ή ένα προαίσθημά σου, μπορεί να βγει αληθινό.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και η Σελήνη στον Αιγόκερω ενεργοποιούν κρυφές καταστάσεις στα προσωπικά σου, το θέμα όμως είναι ότι όλα διέπονται από ένα καθεστώς ασάφειας, που δε σου επιτρέπει παρά μόνον να… ονειρεύεσαι, ελπίζοντας σε μια καλύτερη συνέχεια!

Ιχθύες

Γενικά

Κάθε φορά που ο Ποσειδώνας εμφανίζεται στο προσκήνιο, έχεις λόγο να… ανησυχείς, αφού πολλά από αυτά που σχεδιάζεις «πέφτουν στο κενό». Στην παρούσα φάση μάλιστα, φαίνεται πως κινδυνεύεις να αποπροσανατολιστείς από τα «τερτίπια» φίλων ή συνεργατών, που είτε ζουν στον… κόσμο τους είτε προσπαθούν να σου «χρυσώσουν το χάπι». Από την άλλη πλευρά όμως, είναι βέβαιο πως αν «ακούσεις» τη διαίσθησή σου, θα γλιτώσεις από αρκετούς μπελάδες. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό προοιωνίζεται εκπλήξεις και ανατροπές στα οικονομικά σου.

Ερωτικά

Ο Ποσειδώνας σου «γνέφει» να εμπλακείς σε μια κρυφή ή ρομαντική σχέση με έναν φίλο ή μια φίλη και βέβαια είναι στο χέρι σου να αποδεχτείς ή όχι μια τέτοια κατάσταση. Αν όμως δεν είσαι μόνος/η, ίσως διαπιστώσεις ανάλογες… τάσεις και στο ταίρι σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε