astrology-zodiac

Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων σήμερα, 15/01/18

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 15/01/18, 11:43

Κριός

Μετά από ένα ανήσυχο σαββατοκύριακο, ίσως πέσεις σε περισυλλογή, καθώς διάφορα που προέκυψαν σου δημιούργησαν αντιφατικά συναισθήματα. Ίσως, εξ αιτίας της ανυπομονησίας σου να ξέφυγες κάπως από τα όριά σου και βιάστηκες να βγάλεις το συμπέρασμα ότι ένα πρόσωπο επίτηδες σε κρατάει στο «περίμενε». Όμως, οφείλεις να καταλάβεις ότι δεν λειτουργούν όλοι με τις δικές σου ταχύτητες, οπότε δώσε του λίγο χρόνο και μπορεί να διαψευστείς. Η υπομονή είναι αρετή και πρέπει να την αποκτήσεις.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, σε ενοχλούν κάποια πράγματα στη σχέση σου και ίσως θέλεις να αντιστρέψεις τους ρόλους ή να βάλεις ορισμένους κανόνες, όμως είναι προτιμότερο να μοιραστείς με το ταίρι σου τους προβληματισμούς σου και να πάρετε κοινές αποφάσεις, παρά να του τις ανακοινώσεις.

Ταύρος

Σήμερα, θα είσαι σε εγρήγορση και θα προσπαθήσεις να κλείσεις όλες τις εκκρεμότητές σου, τόσο τις πρακτικές, όσο και τις ερωτικές. Κυρίως, θα καταπιαστείς με μια υπόθεση του πρόσφατου παρελθόντος σου, που σε απασχολεί μέχρι τώρα το πώς και το γιατί. Όμως, αντιλαμβάνεσαι ότι αν δεν τελειώσεις οριστικά μαζί της δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσεις παρακάτω. Ωστόσο, οφείλεις να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου γιατί αν έχεις ακόμα συναισθήματα και εθελοτυφλείς, σύντομα θα ξαναγυρίσεις πίσω.

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα καλείστε να δείτε με το ταίρι σου ρεαλιστικά κάποια σχέδια που είχατε κάνει και να είστε πιο προσγειωμένοι. Είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσετε ότι στην παρούσα φάση, έτσι όπως τα υπολογίσατε, είναι μάλλον αδύνατο να τα πραγματοποιήσετε, οπότε πρέπει να τα αναβάλλετε ή να τα τροποποιήσετε.

Δίδυμοι

Καλείσαι να φερθείς πιο υπεύθυνα και ώριμα στα ερωτικά σου και έχοντας επίγνωση της κατάστασής σου να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις. Μην ενθαρρύνεις, λοιπόν, κάποιο πρόσωπο, που ξέρεις ότι ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση μαζί σου, αν δεν επιδιώκεις κι εσύ το ίδιο και το μόνο που σε νοιάζει είναι να καλύψεις συγκεκριμένες σεξουαλικές σου ανάγκες. Να είσαι ειλικρινής και να του δώσεις το δικαίωμα να κρίνει αυτό, αν θα παραμείνει κοντά σου ή θα φύγει, αφού τα θέλω σας δε συναντιούνται.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μη βγεις από τον προϋπολογισμό που έχετε κάνει με το σύντροφό σου και μη γκρινιάζεις στις παρατηρήσεις του γιατί προηγείται η κάλυψη των αναγκαιοτητών σας και μετά η δική σας καλοπέραση. Στην αντίθετη περίπτωση, θα τρέχετε και δε θα φτάνετε.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Αιγόκερω, αναγκάζεσαι να χρησιμοποιήσεις και τη λογική σου και να δώσεις περισσότερο βάση στις πράξεις και λιγότερο στα λόγια ή τη στάση που έχει ένα πρόσωπο. Είναι πολύ πιθανό να τρέφει αισθήματα για σένα, αλλά ο χαρακτήρας του να μην του επιτρέπει να στα εκδηλώσει, ίσως όμως να στα εκφράζει έμμεσα, μέσα από συγκεκριμένες κινήσεις. Από την άλλη, μπορεί να σε προσελκύσει κάποιος/α που από την πρώτη στιγμή θα καταλάβεις ότι πρόκειται για άνθρωπο σταθερό και αξιόπιστο.

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί ο σύντροφός σου να σε... εγκαλέσει στην τάξη, αν δει ότι παρασύρεσαι συναισθηματικά εξ αιτίας μιας κατάστασης, κάτι που δε βοηθά να πάρετε και συγκεκριμένες αποφάσεις. Αν δεν το κάνετε όμως, θα διαιωνίζεται το «κακό», οπότε μάλλον πρέπει να... συνέλθεις.

Λέων

Θα βρίσκεσαι σε μια περίεργη συναισθηματική κατάσταση κι ίσως σε πιάσουν οι ενοχές. Μπορεί να νιώσεις ότι εσύ και ο υπέρμετρος εγωισμός σου ευθύνεστε που χάλασε ή δεν προχώρησε περισσότερο ένα ερωτικό ειδύλλιο και έπρεπε να είχες αντιμετωπίσει τα πράγματα διαφορετικά. Αν θεωρείς ότι υπάρχουν ακόμα τα περιθώρια να επανορθώσεις ή τουλάχιστον να τα πεις όλα αυτά στο συγκεκριμένο άτομο για να είσαι εντάξει απέναντί του, κάνε το. Αν όχι, απλά φρόντισε την επόμενη φορά να μην το επαναλάβεις.

Αν είσαι σε σχέση, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές δουλειές κι υποχρεώσεις, οπότε από το απόγευμα και μετά μάλλον θα σε καταλάβει η κούραση και θα βιάζεσαι να τελειώσεις και να γυρίσεις στο σπίτι και τον άνθρωπό σου. Ωστόσο, να είσαι προσεκτικός/η γιατί από βιασύνη ή αφηρημάδα μπορεί να γίνουν διάφορα λάθη.

Παρθένος

Με τόσους πλανήτες στον 5ο οίκο σου είναι φυσικό κι επόμενο τα ερωτικά σου το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχουν περάσει στην πρώτη θέση της λίστας των προτεραιοτήτων σου. Μάλιστα, έχεις την ανάγκη να αποκτήσεις μια σταθερή σχέση στη ζωή σου, για να τα καταφέρεις, ωστόσο, είναι σημαντικό να διευρύνεις τον κύκλο σου γιατί μόνο έτσι θα αυξήσεις και τις επιλογές σου. Σήμερα είναι πιθανό να σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που δείχνει σοβαρό, υπεύθυνο και κοντά στα πρότυπά σου.

Αν είσαι σε σχέση, ερωτικά ταιριάζετε με το ταίρι σου, αυτό όμως που σε απασχολεί είναι το αν τα βρίσκετε και σε άλλους τομείς γιατί ορισμένες συμπεριφορές του σε κάνουν να αμφιβάλλεις. Μοιράσου τους προβληματισμούς σου, επισήμανε αυτά που σου δημιουργούν ερωτηματικά και μην προσπαθείς να βρεις την άκρη μόνος/η σου.

Ζυγός

Σήμερα καλείσαι να προσγειωθείς και να δεις αλλιώς μια ερωτική σου υπόθεση. Κυρίως να εξετάσεις το κατά πόσο είναι εφικτό τελικά να γίνει κάτι περισσότερο ανάμεσα σε σένα και ένα άλλο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφήνοντας στην άκρη τα όνειρα και τις ρομαντικές φαντασιώσεις σου. Το ζητούμενο είναι να μη σπαταλάς χρόνο, ελπίζοντας άδικα. Αν δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γίνουν οι επιθυμίες σου πραγματικότητα, οφείλεις να το αποδεχτείς και γρήγορα, ώστε να ξεκινήσεις εκ νέου την αναζήτηση.

Αν είσαι σε σχέση, το σπίτι θα σας απασχολήσει αρκετά σήμερα γιατί πιστεύετε ότι χρειάζεται ένα ξεκαθάρισμα ή μια αλλαγή, ώστε να γίνει ο χώρος σας πιο άνετος και ταυτόχρονα λειτουργικός. Εν τούτοις, θα συναντήσεις αντιδράσεις από το ταίρι σου, καθώς πολλά θα είναι αυτά που δε θα θέλει να ξεφορτωθείτε.

Σκορπιός

Η μέρα απαιτεί να βάλεις το συναίσθημα στην άκρη και να επιδιώξεις μια συνάντηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ώστε να κάνετε μια ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση. Κυρίως θέλεις να ξεκαθαρίσεις τις θέσεις και τις προθέσεις σου, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και να καταλάβεις μέσα από τις κουβέντες του και τις δικές του. Το δεύτερο που σε απασχολεί είναι να δεις αν ταιριάζετε και σε άλλους τομείς, εκτός του σεξουαλικού γιατί αν συμβαίνει μόνο εκεί, ξέρεις ότι δε θα πάει πολύ μακριά η βαλίτσα.

Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να κάνεις μια κουβέντα για ένα ζήτημα που σε απασχολεί με το ταίρι σου, αλλά όχι και να καταλήξετε σε τσακωμό, όπως γίνεται αρκετά συχνά τώρα τελευταία. Στο χέρι σου είναι όμως να κρατήσεις τον έλεγχο της συζήτησης, αποφεύγοντας να εκνευριστείς σε σχόλια ή παρατηρήσεις του.

Τοξότης

Τη συγκεκριμένη περίοδο το μόνο που θέλεις είναι να περάσεις καλά, χωρίς σκοτούρες και προβληματισμούς. Εν τούτοις, εύκολο δε θα είναι, αφού η επιθυμία σου για ένα πρόσωπο είναι μεγάλη και όσο δεν το έχεις, τόσο περισσότερο αυξάνεται. Η μέρα είναι όμως κατάλληλη για να οργανώσεις πλάνο δράσης για να το κατακτήσεις και παρότι είναι λίγο ξένος αυτός ο τρόπος για σένα, καθώς είσαι του αυθορμητισμού και της ειλικρίνειας, είσαι έτοιμος/η να το εφαρμόσεις, προκειμένου να καταφέρεις να το κάνεις δικό σου.

Αν είσαι σε σχέση, από σεξουαλικής πλευράς τα πράγματα με το ταίρι σου πάνε μια χαρά. Εκεί που χωλαίνουν είναι στον οικονομικό τομέα, αφού και οι δυο μάλλον δεν είστε σφιχτοχέρηδες, οπότε χρειάζεται να υιοθετήσετε μια άλλη πολιτική, αν δε θέλετε να αγχώνεστε για τα διαθέσιμα χρήματά σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη, παρέα με τους υπόλοιπους πλανήτες στο ζώδιό σου, σε βοηθά να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και να κερδίσεις την αποδοχή όσων θεωρείς ότι μπορούν να σε στηρίξουν, ώστε να πετύχεις τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Θα πρέπει όμως να βάλεις στόχο και το να αυξήσεις τις ερωτικές επιτυχίες σου, δίνοντας και εκεί την ίδια σημασία που δίνεις και στα επαγγελματικά σου... ίσως και παραπάνω. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου πιθανόν να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στο να τραβήξεις την προσοχή του αντίθετου φύλου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, το να αναλαμβάνεις όλες τις ευθύνες μόνος/η σου είναι σαν να μην εμπιστεύεσαι το ταίρι σου ότι θα τα κάνει όλα τόσο καλά, όσο εσύ. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξεις αυτό το φόρτωμα γιατί είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα παραδώσεις το... πνεύμα σου. Η σχέση είναι μοίρασμα και ευχάριστων στιγμών και υποχρεώσεων.

Υδροχόος

Σήμερα, θα σου είναι αρκετά εύκολο να κρύψεις κάποια συναισθήματά σου γιατί θα διαπιστώσεις, κατόπιν μιας επεξεργασίας των δεδομένων αλλά και εσωτερικού ψαξίματος, ότι δεν είσαι και τόσο σίγουρος/η για μια ερωτική σου επιλογή, οπότε είναι καλύτερα να μην τα εκθέσεις. Να συνεχίσεις την αναζήτηση μέσα σου, μέχρι να βεβαιωθείς και για το τι νιώθεις, αλλά και για το τι θέλεις από το άλλο πρόσωπο, γιατί οποιαδήποτε ενέργεια κάνεις, αν αμφιβάλλεις, θα στεφθεί με αποτυχία. Άλλωστε δεν έχεις κανένα λόγο να βιάζεσαι.

Αν είσαι σε σχέση, δε συμφωνείς με το ταίρι σου ότι πρέπει να κινηθείς συντηρητικά για να αντιμετωπίσεις ένα εργασιακό σου θέμα, όμως με τα ανάλογα επιχειρήματα θα καταφέρει να σε πείσει ότι στην παρούσα φάση δε σε συμφέρει το να κοντραριστείς γιατί δεν έχεις εναλλακτικές.

Ιχθύες

Συχνά κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και αρνείσαι να δεις τα προφανή ή οτιδήποτε δε συνάδει με όσα φαντάζεσαι και επιθυμείς στα ερωτικά σου. Αυτή ίσως είναι κι η αιτία που σήμερα θα λογοφέρεις με έναν καλό φίλο ή φίλη σου που θα προσπαθήσει να σε πείσει να ανοίξεις τα μάτια σου και να συνειδητοποιήσεις ότι η εικόνα που έχεις φτιάξει για ένα συγκεκριμένο άτομο απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Επειδή είναι αντικειμενικός/η και εσύ μέσα στο συναίσθημα, καλό θα ήταν να εμπιστευτείς τη γνώμη του και να το ψάξεις.

Αν είσαι σε σχέση, αντί να αισθάνεσαι ένοχος/η και να στενοχωριέσαι, είναι προτιμότερο να σκεφτείς τρόπους για να διορθώσεις ένα λάθος σου, πριν γίνει αντιληπτό από το ταίρι σου. Αν δεν τα καταφέρεις, τουλάχιστον ομολόγησέ το, με όσο θάρρος έχεις και θα δεις ότι θα δείξει κατανόηση.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε