zodia03-05

Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων την Τετάρτη, 24/01/18

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 24/01/18, 13:26

Κριός

Δεν αποκλείεται με τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα να σε κατακλύσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και να σε πιάσει ξαφνικά μια μελαγχολία για ένα έρωτα που έληξε άδοξα. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις κι εσύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάληξη αυτή. Ωστόσο, εφ’ όσον δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να επανορθώσεις, φρόντισε να το ξεπεράσεις γρήγορα. Από την άλλη, μπορεί να πάρεις την απόφαση να σταματήσεις να κυνηγάς ένα πρόσωπο που βλέπεις ότι είναι αρκετά δύσκολο να το κάνεις δικό σου.

 

Αν είσαι σε σχέση, επαγγελματικά θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, ίσως μάλιστα δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις με ένα ανώτερό σου πρόσωπο κι όλο τον εκνευρισμό σου να τον βγάλεις αργότερα στο ταίρι σου, που βέβαια δε θα κάτσει να τον δεχτεί παθητικά.

 

Ταύρος

Μια μπηχτή ή κάποιες πληροφορίες από ένα συγγενή ή άτομο του περιβάλλοντός σου για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε επηρεάσουν, παρ’ όλο που δε θα το δείξεις και θα σε τρώνε όλη μέρα. Πάντως καλό είναι να μην κάνεις παρορμητικές ενέργειες και να το ψάξεις λίγο περισσότερο γιατί δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι πρόκειται για κακοήθειες. Από το απόγευμα που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιό σου, όλα θα σου φαίνονται πιο ξεκάθαρα και τότε θα καταφέρεις να πάρεις τις αποφάσεις σου.

 

Αν είσαι σε σχέση, η συμπεριφορά του συντρόφου σου είναι πολύ πιθανό να σε υποψιάσει σήμερα και να κάνεις διάφορες σκέψεις. Αντί όμως να κάθεσαι και να βάζεις με το νου σου διάφορα, ίσως είναι προτιμότερο να το συζητήσεις μαζί του και να ξεδιαλύνεις τις όποιες αμφιβολίες σου.

 

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα, οπότε δεν είναι απίθανο στο μυαλό σου να επικρατεί το... αδιαχώρητο. Ίσως σε κατακλύσουν ξαφνικά διάφορες ερωτικές σκέψεις για ένα άτομο που σου αρέσει και δε μπορείς να ηρεμήσεις. Δεν αποκλείεται, επίσης, κάποιος/α να σου εξομολογηθεί τον έρωτά του και όλα φυσικά θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο σε ελκύει και πόσο είσαι διατεθειμένος/η να προχωρήσεις μαζί του, γιατί μάλλον δε θα ενδιαφέρεται για μια εφήμερη περιπέτεια, αλλά κάτι πιο σοβαρό.

 

Αν είσαι σε σχέση, ίσως σε πιάσει ένας φόβος για τα χρήματά σου ή θυμηθείς ένα λογαριασμό που έπρεπε να πληρώσεις και το είχες ξεχάσει τελείως. Ωστόσο, ο σύντροφός σου όχι μόνο θα καταφέρει να σε καθησυχάσει, αλλά και να αποσπάσει προσωρινά την προσοχή σου με διάφορα ερωτικά τεχνάσματα.

 

Καρκίνος

Ο Ερμής απέναντί σου κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα και δεν αποκλείεται να σε πιάσει ο καημός είτε γιατί δεν είσαι μαζί με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που θέλεις είτε για έναν πρόσφατο χωρισμό σου που θεωρούσες ότι είχες ξεπεράσει. Ωστόσο, φρόντισε να μην τα αφήσεις να σε πάρουν από κάτω. Αν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις την κατάσταση, κάν’ το, διαφορετικά θα πρέπει να διαγράψεις το παρελθόν από το μυαλό σου και να προχωρήσεις παρακάτω γιατί όσο μένεις κολλημένος/η εκεί, χάνεις το τώρα.

 

Αν είσαι σε σχέση, θα αναλάβεις δράση σήμερα και δεν αποκλείεται να βγεις και στην αντεπίθεση, αν ο σύντροφός σου σε κατηγορήσει για κάτι, που δεν ευθύνεσαι και μάλιστα θα αναφέρεις και διάφορα δικά του, για τα οποία δεν είχες μιλήσει τόσο καιρό για να μην πυροδοτήσεις καταστάσεις.

 

Λέων

Ενώ θα ξεκινήσεις με καλή διάθεση, δεν αποκλείεται να γίνει μια ακύρωση ενός ραντεβού σου με πρόσωπο το οποίο γνώρισες πρόσφατα και να πέσεις τελείως. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό στη συγκεκριμένη περίπτωση να ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό», γι’ αυτό μην πιέσεις τα πράγματα και αποδέξου το γιατί αν επιμείνεις, μπορεί να απογοητευτείς. Φρόντισε όμως να το μεταθέσεις για αύριο ή για κάποια από τις επόμενες μέρες που έχεις πολύ περισσότερες ευκαιρίες να σου βγει, όπως ακριβώς το θέλεις.

 

Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να μάθεις σήμερα ότι ένας συνάδελφός σου, που εκτιμούσες, τελικά σου έσκαβε το λάκκο ή έλεγε λόγια πίσω από την πλάτη σου. Η απογοήτευσή σου θα είναι μεγάλη, αλλά με τη βοήθεια του συντρόφου σου θα το ξεπεράσεις, αφού θα επικεντρώσει την προσοχή σου στο ότι τώρα ξέρεις τον πραγματικό του χαρακτήρα.

 

Παρθένος

Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα είναι πολύ πιθανό να κάνεις τις συνειδητοποιήσεις σου και να καταλήξεις σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή. Αν μάλιστα ήσουν ανάμεσα σε δύο άτομα, τότε μάλλον η πλάστιγγα θα γείρει υπέρ αυτού που «μιλάει» περισσότερο μέσα σου και φαίνεται να ταιριάζετε σε πολλά σημεία, παρά ενός που μεν σου προκαλεί έντονα συναισθήματα, αλλά δεν έχετε κανένα κοινό. Δεν αποκλείεται, δε, να κάνεις γνωστή την απόφασή σου στο καθένα ξεχωριστά.

 

Αν είσαι σε σχέση, προσπαθείς να είσαι εντάξει, να ξεκαθαρίζεις τα πράγματα και να μην αφήνεις να δημιουργούνται αμφιβολίες, σήμερα όμως ίσως επιλέξεις να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και να μην συζητήσεις με το ταίρι σου ένα θέμα που σε καίει, από τη στιγμή που δεν είσαι σίγουρος/η για το πώς θα το πάρει.

 

Ζυγός

Ούτε κι εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί σε έχουν πιάσει οι μαύρες σου και όλα στα ερωτικά σου τα βλέπεις μουντά και απαισιόδοξα. Ενδεχομένως κάτι να μη σου έκατσε καθόλου ή όπως θα ήθελες που μάλλον ούτε εσύ δεν περίμενες να σε πειράξει τόσο, αλλά σκέψου ότι ίσως ήταν για το καλό σου. Άλλωστε τίποτα δε γίνεται χωρίς λόγο, οπότε αποδέξου το και μην παραιτείσαι από τις προσπάθειές σου. Έχεις ακόμα αρκετές ευκαιρίες να αλλάξεις την κατάσταση, αρκεί να το θέλεις. Οργανώσου και ξέχνα όλα τα υπόλοιπα.

 

Αν είσαι σε σχέση, έχετε συνειδητοποιήσει πλέον ότι τα οικογενειακά προβλήματα δε σταματούν ποτέ και είστε αναγκασμένοι να τρέχετε να αντιμετωπίζετε διάφορα θέματα που ανακύπτουν ξαφνικά. Σήμερα, θα έχετε ακόμα ένα κρούσμα που θα αναλώσει αρκετό από τον χρόνο σας, όμως εύκολο θέμα δε θα είναι.

 

Σκορπιός

Με τον κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, σε σύνοδο με τον Ερμή η σημερινή μέρα εξυπηρετεί αρκετά τους σκοπούς ή τα σχέδιά σου, ιδίως αυτά που έχουν να κάνουν με την ερεύνα και συγκέντρωση στοιχείων σχετικά με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτά που φανταζόσουν με το καχύποπτο μυαλό σου και να αποδειχτεί ότι μάλλον το είχες αδικήσει. Οπότε το να διαψευστείς δε θα σε νοιάξει καθόλου, ίσα-ίσα που θα μείνεις τελικά ικανοποιημένος/η, αφού έχεις αισθήματα γι’ αυτό.

 

Αν είσαι σε σχέση, θα τελειώσετε οριστικά με κάποια γραφειοκρατική σας υπόθεση και θα νιώσετε ανακουφισμένοι, αφού πλέον μπορείτε να ασχοληθείτε με άλλα θέματα της καθημερινότητάς σας που τα είχατε παραμερίσει. Πιθανόν μάλιστα στην επίλυσή της να βοήθησε κι ένα πρόσωπο του στενού σας περιβάλλοντος.

 

Τοξότης

Δεν αποκλείεται να μάθεις ένα μυστικό σήμερα που αγνοούσες για το άτομο που θέλεις πολύ και αλλάξει τελείως η εικόνα που είχες γι’ αυτό. Το σίγουρο είναι ότι αρχικά θα επηρεαστείς αρκετά, ίσως στενοχωρηθείς κιόλας, μετά όμως θα αρχίσεις να βλέπεις πιο ψύχραιμα τα πράγματα και θα αποφασίσεις να το ερευνήσεις παραπάνω, μην τυχόν και πρόκειται για πράγματα που λέγονται από ζήλεια ή ανταγωνιστική διάθεση. Καλό είναι πάντως να είσαι απόλυτα σίγουρος/η, πριν αποφασίσεις το οτιδήποτε, γιατί εύκολα δε θα είναι.

 

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί ξαφνικά να σε πιάσει η ζήλεια, ακόμα και κτητικότητα και να γίνεις εριστικός/η με το ταίρι σου. Ωστόσο, επειδή όλα είναι παιχνίδια του μυαλού σου, καλό θα ήταν να το επαναφέρεις στα συγκαλά του και να μη δημιουργήσεις τσακωμό χωρίς προφανή λόγο και αιτία.

 

Αιγόκερως

Με τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου, που αφορά σε ένα συγκεκριμένο άτομο γιατί απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο να είστε μαζί και μάλιστα όπως θέλεις εσύ. Αντί, λοιπόν, να επιμένεις, είναι καλύτερα να το αποδεχτείς γιατί όσο πιο πολύ το καθυστερείς, τόσο χάνεις άλλες ευκαιρίες που μπορεί να είναι πολύ πιο αξιόλογες. Έστω και με βαριά καρδιά, ήρθε η ώρα να ρίξεις αυλαία, να κάνεις μεταβολή και να πας παρακάτω.

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η, πίστευες ότι κάποια προβλήματα είχαν ξεπεραστεί στη σχέση σου και προσπαθούσες να κάνεις μια νέα αρχή, αλλά μάλλον δεν έχει την ίδια γνώμη και το ταίρι σου που δείχνει ότι ακόμα το απασχολούν και θα τα θυμηθεί σήμερα. Επειδή όμως δε θέλεις να ξαναμπείς στην ίδια διαδικασία, θα βάλεις ένα τέλος.

 

Υδροχόος

Με τον Πλούτωνα και τον Ερμή σε σύνοδο είσαι και δύσπιστος/η και καχύποπτος/η και ενδεχομένως σήμερα να αρχίσεις να σκαλίσεις μια υπόθεση του πρόσφατου παρελθόντος σου, που κάτι δε σου πήγαινε καλά, από τον τρόπο που τερματίστηκε. Ενδεχομένως μάλιστα το συγκεκριμένο πρόσωπο να εξαφανίστηκε από τη ζωή σου, χωρίς καμία εξήγηση και αυτό να σε ενόχλησε περισσότερο. Θα καταφέρεις να μάθεις διάφορα πάντως που θα σε βοηθήσουν τα ενώσεις τα κομμάτια του πάζλ και να βγάλεις μια εικόνα.

 

Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται να ανακαλύψεις ότι ένα άτομο που μπροστά σας ήταν άψογο, σας έθαβε κανονικά ή έλεγε άσχημα πράγματα για το σύντροφό σου. Μπορείς να θυμώσεις πολύ, αλλά τουλάχιστον σκέψου ότι τώρα ξέρεις με τι είδους άνθρωπο έχεις να κάνεις, οπότε θα πάρεις κι εσύ τα μέτρα σου.

 

Ιχθύες

Η μόνη λύση σήμερα για να μη συγχυστείς και σου χαλάσει όλη η καλή διάθεση, είναι να αποτραβηχτείς στον όμορφο κόσμο σου, κλείνοντας τα αφτιά σου κι αρνούμενος/η να ακούσεις το οτιδήποτε δυσάρεστο, ιδιαίτερα αν αφορά σε ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα και σου αρέσει. Κι ίσως είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να μην ισχύουν και να αναστατωθείς χωρίς λόγο. Γενικά, πάντως να είσαι πιο υποψιασμένος/η, λαμβάνοντας υπόψη σου ότι δεν έχουν όλοι αγαθές προθέσεις.

 

Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται ένα φιλικό σας πρόσωπο, εκεί που απέφευγε να μιλήσει για τα προσωπικά του, σήμερα να σας κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση που θα σας αφήσει άναυδους. Ευτυχώς, τόσο το δικό σου τακτ, όσο και του συντρόφου σου, δε θα σας επιτρέψει να δείξετε το πόσο.

 

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε