astrology-zodiac

Ζώδια και έρωτας: Οι προβλέψεις για σήμερα, 25/01/18

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 25/01/18, 12:57

Κριός

Με το εξάγωνο Ερμή - Δία θα ξεχειλίζεις από ενθουσιασμό και αισιοδοξία και το μόνο που θα σε νοιάζει είναι να περάσεις καλά. Παρότι καθημερινή, θα βγεις, θα συναντηθείς με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα και θα γελάσεις. Όσον αφορά στην έλξη σου, αυτή την περίοδο είναι έντονη, οπότε καλό θα ήταν την εκμεταλλευτείς και να ξαναμπείς με αξιώσεις στο ερωτικό παιχνίδι. Κυκλοφόρησε, πήγαινε κάπου, όπου συχνάζει αρκετός κόσμος γιατί έτσι υπάρχει πιθανότητα να βρεις κάποιον/α που θα σου αρέσει. Πρόσεχε μόνο μη δίνεις υποσχέσεις που δε μπορείς να κρατήσεις.

 

Αν είσαι σε σχέση, παρά την κούραση που ενδεχομένως να έχεις, η ερωτική σου διάθεση θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό θέλεις να περάσεις ένα όμορφο βράδυ, μόνο με τον σύντροφό σου, ξεχνώντας έγνοιες και οικονομικά θέματα. Κι η αλήθεια είναι ότι μπορεί να το... ξενυχτήσετε.

 

Ταύρος

Λογικό είναι να είσαι κεφάτος/η και αισιόδοξος/η, με το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία απέναντί σου να προσπαθεί να σε ξεσηκώσει και να αναλάβεις πρωτοβουλίες στα ερωτικά σου θέματα. Σε καλεί να ξεχάσεις κρατήματα και δισταγμούς, ενώ σε βοηθά να βγάλεις τον ερωτισμό σου, οπότε, όπου κι αν πας απόψε, θα γίνεις πόλος έλξης. Το θέμα βέβαια είναι μη σε πιάσει η βιασύνη και λειτουργήσεις επιπόλαια. Να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και να κάνεις την κατάλληλη επιλογή, αν θέλεις κάτι πιο σταθερό κι όχι μια, με την οποία απλά θα περάσεις καλά, για λίγο καιρό.

 

Αν είσαι σε σχέση, είσαι μέσα στην ενέργεια και, παρά το ότι είσαι λίγο κουρασμένος/η, αυτό δε θα σε εμποδίσει ούτε να βγεις με το ταίρι σου και τους φίλους σου, ούτε να ξενυχτήσεις, αν έλθουν έτσι τα πράγματα. Μια ευχάριστη είδηση, από την άλλη, για μια προσωπική σας υπόθεση θα σας χαροποιήσει.

 

Δίδυμοι

Με το εξάγωνο του κυβερνήτη σου, Ερμή, με τον Δία, θα τα ξεχάσεις όλα. Δε θα σε ενδιαφέρει τίποτα, δε θα χαλαστείς για κανέναν και το μόνο που θα σε νοιάζει είναι το πότε θα τελειώσεις τις δουλειές για να κάνεις ό,τι σου αρέσει. Το κλίμα είναι ενθαρρυντικό κι αισιόδοξο, οπότε μέσα δε θα μείνεις. Ίσως περιμένεις να συμβεί κάτι πολύ μεγάλο στα ερωτικά σου που θα σε ξεσηκώσει και να ανυπομονείς, αλλά ακόμα κι αν δεν σου... κάτσει, παρά μόνο χαλαρά φλερτ, θα φροντίσεις να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά.

 

Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη βραδιά για να μια έξοδο με το ταίρι σου. Και μόνο που θα αλλάξετε παραστάσεις, θα χαλαρώσετε και θα ξεσκάσετε, είναι αρκετό για να σας αναζωογονήσει. Εκτός αυτού, θα έρθετε και πιο κοντά και θα ανέβει κι η ερωτική σας διάθεση.

 

Καρκίνος

Θα σε καταλάβει μια ευφορία, ενώ η εξωστρέφεια που θα έχεις ενδεχομένως να αυξήσει τη διάθεσή σου να βγεις, να συναναστραφείς με κόσμο και να ξεχάσεις μιζέριες και άγχη. Το σίγουρο είναι ότι όπου κι αν πας, θα γίνεις πόλος έλξης του αντίθετου φύλου οπότε πολύ άμεσα θα σε προσεγγίσουν και θα σου κάνουν διάφορες προτάσεις. Όμως δεν πρέπει να αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει, για να πετύχεις το καλύτερο. Με την εύνοια που έχεις πάντως, είναι πιθανή μια καινούργια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει.

 

Αν είσαι σε σχέση, μια επαγγελματική συνεργασία που θα προκύψει θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα θέλεις να το γιορτάσεις με τον σύντροφό σου. Ενδεχομένως μάλιστα να θέλεις να μοιραστείς τη χαρά σου και με κάποιους φίλους, οπότε να βγείτε όλοι μαζί. Ωστόσο, μη βιάζεσαι να σηκώσεις τα μπατζάκια, πριν δεις το ποτάμι.

 

Λέων

Η παρόρμηση και το μπρίο που θα βγάλεις θα είναι δύσκολο να ελεγχθούν, οπότε δεν αποκλείεται, ενώ μέχρι πρότινος να ήσουν συγκρατημένος/η και να μην ήθελες να φανούν τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο στη δουλειά του, τώρα να το ξεχάσεις ή να μη σε νοιάζει πια, αν θα το καταλάβει ή όχι. Δεν αποκλείεται να το πλησιάσεις κιόλας και να αρχίσεις εσύ να του πετάς διάφορα για να δεις, αν ενδιαφέρεται. Πρόσεξε όμως να κρατήσεις τα προσχήματα γιατί εύκολα μπορεί να δώσεις λαβή για ποικίλους σχολιασμούς.

 

Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι που θα σας κοστίσουν αρκετά, όμως, καλό θα ήταν να μην ξανοιχτείτε πολύ γιατί θα βγείτε εκτός προγράμματος και μετά θα είναι δύσκολο να επαναφέρετε την ισορροπία στο ταμείο σας.

 

Παρθένος

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία θα έχεις τα κέφια σου, θα είσαι κοινωνικός/η, πρόσχαρος/η και γενικά θα βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό. Ίσως μάλιστα έχεις κάνει και τα σχέδιά σου, παρά το ότι είναι εργάσιμη, για να βγεις με την παρέα σου. Η άνεση στην επικοινωνία και το χαλαρό σου στιλ εύκολα θα προσεγγίσουν διάφορα πρόσωπα κοντά σου που θα θέλουν να σε γνωρίσουν περισσότερο. Η επιτυχία σου είναι σχεδόν βέβαιη και δεν αποκλείεται με κάποιον/α που θα σου αρέσει να ξεκινήσετε και μια στενή επαφή.

 

Αν είσαι σε σχέση, ίσως επισκεφτείτε κάποιους συγγενείς σας ή πάτε κάπου έξω μαζί τους για φαγητό που ενώ στην αρχή βαριόσουν κι ενδεχομένως να μη σου φαινόταν καλή ιδέα, στη συνέχεια θα αλλάξεις γνώμη, αφού θα περάσετε ένα αρκετά ευχάριστο βράδυ.

 

Ζυγός

Θα ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και την αισιοδοξία σου και θα είναι από τις λίγες φορές που δε θα σκέφτεσαι τίποτα δυσάρεστο, σαν να έχεις λύσει όλα τα θέματά σου, όμως σου χρειάζεται ένα ευχάριστο διάλειμμα κι αυτό σου προσφέρεται σήμερα. Ενδεχομένως, να λάβεις και κάποια χρήματα που δεν περίμενες και να ανέβεις ακόμα περισσότερο. Πάντως, αν κυκλοφορήσεις το βράδυ, με την ψυχολογία που έχεις, θα ξεχάσεις δισταγμούς και αμφιβολίες, ίσως κάνεις και κάποιες υπερβολές ή ρισκάρεις λίγο περισσότερο στο ερωτικό παιχνίδι αλλά δε θα σου βγει σε κακό.

 

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να ξαναβάλετε μπροστά τα σχέδιά σας για μια αναδιαμόρφωση του χώρου σας, εφ’ όσον οι συνθήκες σας το επιτρέπουν. Επίσης, δεν αποκλείεται να σας πιάσει και μια καταναλωτική μανία και να ξοδέψετε αρκετά χρήματα σε αγορές, που όμως δεν είναι απαραίτητες, απλά θα σας αρέσουν.

 

Σκορπιός

Με το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στο ζώδιό σου δε θα έχεις καμία ανησυχία και καμία αρνητική σκέψη δε θα υπάρχει στο μυαλό σου, αφού έχεις όλες τις ενδείξεις ότι τα πάντα έχουν πάρει το δρόμο τους και γρήγορα θα έχεις πετύχει όλα όσα θέλεις. Η τύχη άλλωστε είναι με το μέρος σου και σου παρέχει ευκαιρίες να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να έρθεις σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους, μέχρι και να αποκτήσεις ένα πρόσωπο που θα σε ελκύσει. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα και φυσικά να κυκλοφορήσεις.

 

Αν είσαι σε σχέση μέσα στο κλίμα ευφορίας που επικρατεί μπορεί να κάνεις μια συζήτηση με το σύντροφό σου και να μοιραστείς μαζί του ιδέες, σκέψεις και συναισθήματά σου και η ανταπόκρισή του να είναι αρκετά θερμή. Δεν αποκλείεται, επίσης, να κλείσει μια υπόθεσή σας που σας ταλαιπώρησε καιρό και μάλιστα με τις καλύτερες συνθήκες.

 

Τοξότης

Με το εξάγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σου, Δία, θα είσαι σε διέγερση, ενώ θα θέλεις να βγάλεις από μέσα σου σκέψεις, συναισθήματα και προβληματισμούς ή να συζητήσεις μια ερωτική σου υπόθεση που σε παιδεύει. Πιθανόν να αφορά στην έλξη που νιώθεις για ένα άτομο που δεν είναι ελεύθερο και δεν ξέρεις πώς να τη χειριστείς. Όμως, ξέρεις πολύ καλά ότι οτιδήποτε και να σου πούνε, δε θα σε εμποδίσουν κι εσύ τελικά θα κάνεις του κεφαλιού σου. Ωστόσο, έχε υπόψη σου ότι αν περάσει το δικό σου, μπορεί σύντομα να «ξεφουσκώσει» το ενδιαφέρον σου.

 

Αν είσαι σε σχέση, δεν έχεις σκοπό να αφήσεις το οτιδήποτε να σου χαλάσει τη διάθεση, ακόμα και κάποια θέματα της δουλειάς που ενδεχομένως να προκαλέσουν ένα μπάχαλο. Το μόνο που θα σε ενδιαφέρει είναι να τελειώσεις γρήγορα-γρήγορα, να βρεθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ μαζί του.

 

Αιγόκερως

Με τον Δία να κάνει εξάγωνο με τον Ερμή σου ευνοείσαι αρκετά στις προσωπικές και ιδιαίτερα στις ερωτικές σου επιδιώξεις. Όποιο στόχο έχεις βάλει, εύκολα μπορείς να τον πραγματοποιήσεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι συνθήκες να το φέρουν έτσι και να βρεθείς κάπου που δεν έχεις ξαναπάει ή να σου γνωρίσουν, μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον κάποιον/α που θα σε ενθουσιάσει και να κολλήσετε, λόγω κοινών αντιλήψεων. Οι προδιαγραφές πάντως να υπάρξει συνέχεια είναι αρκετά καλές.

 

Αν είσαι σε σχέση, ένα ευχάριστο βράδυ αναμένεται να περάσετε με το ταίρι σου και ενδεχομένως με την παρέα κάποιων φίλων σας που έχετε καιρό να δείτε και να μάθετε νέα τους. Το εύθυμο κλίμα θα επικρατεί, ενώ είναι πιθανό να συμβεί ένα χαρούμενο γεγονός που θα μοιραστείτε μαζί τους.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα ακούσεις πολλά και ωραία, που ενδεχομένως να αγγίζουν τα όρια της υπερβολής, αλλά τουλάχιστον θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και θα σε κάνουν να αισιοδοξήσεις. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πάρουν τα μυαλά σου αέρα και να λειτουργήσεις επιπόλαια. Ιδιαίτερα, αν υπάρχει ένα ενδιαφέρον από πρόσωπο που είναι δεσμευμένο ή η κατάστασή του δεν είναι ξεκαθαρισμένη, καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτικός/η γιατί δεν αποκλείεται να μπλεχτείς σε ένα «σκάνδαλο», χωρίς να το καταλάβεις ή να μαθευτεί και να εκτεθείς.

 

Αν είσαι σε σχέση, δε θα ζοριστείς στη δουλειά σου, αφού επικρατεί γενικά ένα χαλαρό κλίμα, οπότε θα είσαι μέσα στην καλή διάθεση και με αρκετή όρεξη να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου, που κάπως το είχες παραμελήσει. Ίσως μάλιστα πάτε και κάπου οι δυο σας να ξεσκάσετε.

 

Ιχθύες

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία θα είσαι στα καλύτερά σου και ενδεχομένως να έχεις κάνει και τα πλάνα σου για το βράδυ που περιλαμβάνουν μια έξοδο με την παρέα σου. Το σίγουρο είναι ότι θα μιλήσεις, θα γελάσεις, θα διασκεδάσεις, ενώ και το φλερτ δε θα λείψει, που μπορεί να σε φέρει αρκετά κοντά με ένα πρόσωπο και να ξεκινήσετε μια συχνή επικοινωνία. Ακόμα, ίσως βγεις ραντεβού με κάποιον/α για να γνωριστείτε καλύτερα, το οποίο θα είναι επιτυχημένο, αφού θα υπάρχει ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

 

Αν είσαι σε σχέση, θα λάβετε θετικά νέα που αφορούν σε κάποιες γραφειοκρατικές ή νομικές υποθέσεις ή σε ένα δικό σας πρόσωπο που βρίσκεται εκτός χώρας. Δεν αποκλείεται, επίσης, να κλείσετε ένα ταξίδι που θέλατε καιρό να κάνετε. Γενικά, η μέρα σας θα είναι διανθισμένη με μικρά, αλλά ευχάριστα γεγονότα που θα σας φτιάξουν το κέφι.

 

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε