astra-zodia

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή, 26/01/18

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 26/01/18, 12:19

Κριός

Ο κυβερνήτης σου, Άρης, μπαίνει στον Τοξότη, ενισχύοντας τον ενθουσιασμό σου και την διάθεσή σου για περιπέτεια. Η ενέργειά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα, ενώ θα σε κινητοποιήσει να καταπιαστείς με ένα σωρό πράγματα είτε για να μάθεις είτε γιατί πρέπει. Είναι πολύ πιθανό αυτόν τον καιρό να κάνεις ένα ταξίδι και γενικά να αυξηθούν οι μετακινήσεις σου. Και δεν αποκλείεται, κάπου εκεί... έξω, να πετύχεις και τον έρωτα και να ζήσεις μια συναρπαστική εμπειρία, ωστόσο, η διάρκειά της θα είναι σύντομη.

 

Αν είσαι σε σχέση, γενικά δε θα χαρακτηρίζεσαι από ηρεμία και υπομονή, όχι ότι πριν τα είχες δηλαδή... Ενδεχομένως να αρπάζεσαι με το παραμικρό που σου λέει το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια σύγκρουση με ένα συγγενικό σας πρόσωπο που παρεμβαίνει συνεχώς και σας ανακατεύει.

 

Ταύρος

Ο Άρης στον Τοξότη θα προσπαθήσει να σε κάνει λίγο πιο ανοιχτό/η σε νέες αντιλήψεις και να μην έχεις διάφορα κολλήματα στο να δοκιμάζεις καινούργιες εμπειρίες. Η σεξουαλικότητά σου θα είναι έντονη και θα ελκύεις αρκετά πρόσωπα του αντίθετου φύλου, είναι όμως πιθανό να βρεθείς σε δύσκολη θέση, αφού, όπως είναι λογικό, δε θα σου αρέσουν όλα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να μην μπορείς να ξεφορτωθείς κάποιον/α εύκολα που δε θα δέχεται το «όχι» σου σαν απάντηση και θα επιμένει να σε κυνηγάει.

 

Αν είσαι σε σχέση, θα κινητοποιηθείτε να τελειώσετε διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες, οπότε θα αυξηθούν τα έξοδά σας αυτόν τον καιρό και κάποιες στιγμές θα αγχωθείτε πολύ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εντάσεις και μεταξύ σας. Επίσης, είναι πιθανά και σκηνικά ζήλειας από την πλευρά του συντρόφου σου.

 

Δίδυμος

 

Ο Άρης στον 7ο οίκο σου ανοίγει την όρεξή σου για φλερτ και παιχνίδια και η αλήθεια είναι ότι το αντίθετο φύλο σχεδόν θα σε κυνηγάει και θα προσπαθεί να σε κατακτήσει, συχνά, μάλιστα, πολύ επίμονα. Ωστόσο, εσύ θα είσαι ευέλικτος/η και θα κάνεις ό,τι μπορείς να αποφύγεις το στενό μαρκάρισμα και ακόμα περισσότερο την όποια δέσμευση. Η τάση σου για ανεξαρτησία και απεριόριστη ελευθερία κινήσεων θα είναι μεγάλη και γι’ αυτό, μόλις στριμώχνεσαι, θα βρίσκεις τρόπο να ξεφύγεις. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι ορισμένες φορές δε θα εκνευρίζεσαι από το πείσμα της άλλης πλευράς.

 

Αν είσαι σε σχέση, θα είναι μια έντονη περίοδος, καθώς το πάθος, αλλά κι οι τσακωμοί θα είναι συχνοί με το ταίρι σου και δε θα λείψουν οι φορές που θα σε φτάνει στα άκρα και δύσκολα θα αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία τις καταστάσεις. Όμως χρειάζεται, διαφορετικά η ρήξη θα είναι μεγάλη.

 

Καρκίνος

Ο Άρης στον Τοξότη θα σου δημιουργήσει αρκετή νευρικότητα, που ενδεχομένως ένας τρόπος για να την εκτονώσεις είναι να ξεκινήσεις ένας είδος σωματικής άσκησης. Αυτό βέβαια θα σου βγει σε καλό, αφού θα βελτιωθεί η φυσική σου κατάσταση κι έτσι θα αυξήσεις τις κατακτήσεις σου. Ένα άτομο, πάντως, από τη δουλειά σου μπορεί να σου γίνει στενός κορσές και θα αναγκαστείς να βγάλεις το αυστηρό σου πρόσωπο, ξεκαθαρίζοντάς του ότι δεν ενδιαφέρεσαι και κυρίως ότι δε θέλεις τέτοιου είδους μπερδέματα.

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η, τα προβλήματα στην εργασία σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά και μπορεί να επηρεάσουν και τη σχέση σου, αφού είτε θα σε κάνουν ευερέθιστο/η και δε θα μιλιέσαι είτε θα σε απασχολούν πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να έχεις ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για το ταίρι σου.

 

Λέων

Ο Άρης στον Τοξότη θα σε κάνει πιο τολμηρό/η και ριψοκίνδυνο/η στα ερωτικά σου και ενδεχομένως να βάζεις συχνά τον εγωισμό σου στην άκρη και να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Το σίγουρο είναι ότι θα ανάβεις φωτιές στο αντίθετο φύλο, με την ελκυστική παρουσία σου, οπότε δε θα σου είναι δύσκολο να τα καταφέρεις. Ωστόσο, ίσως είναι αυτή η ευκολία, που θα σε κάνει να συμπεριφερθείς επιπόλαια, να βιάζεσαι να προχωρήσεις και μετά να μετανιώνεις για την επιλογή σου και να αποχωρείς.

 

Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική σου διάθεση θα είναι μεγάλη, το ίδιο και το πείσμα σου, αφού θα θέλεις συνεχώς να περνά το δικό σου, γι’ αυτό οι κόντρες με το ταίρι σου δε θα λείπουν. Επίσης, δεν αποκλείεται να βγάζεις συχνά μια ζήλεια ή ανταγωνισμό, εξ αιτίας της έντονης κοινωνικότητάς του.

 

Παρθένος

Με τον Άρη στον 4ο οίκο σου θα τονίσεις την παρουσία σου με κάθε τρόπο και θα έχεις τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές σου, που κάποιοι/ες ίσως είναι αρκετά... παθιασμένοι/ες μαζί σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, αυτή την περίοδο να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που μπορεί να σε ξεσηκώσει και να σε κάνει να ξεχάσεις τη συστολή ή την αυτοσυγκράτησή σου και να σε παρασύρει στους τρελούς ρυθμούς του. Από τη μια, θα έχεις περισσότερη ζωντάνια και ενέργεια, όμως, επειδή θα υπάρχει μια υπερβολή, ίσως τελικά να μην αντέξεις πολύ δίπλα του.

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η, αρκετά προβλήματα με την οικογένεια, αλλά και ζημιές στο σπίτι, θα σας αναστατώνουν συχνά, με αποτέλεσμα να χάνεις την υπομονή σου εύκολα και ορισμένες φορές να τα βάζεις με τον σύντροφό σου γιατί δε θα αντιδρά άμεσα και θα περιμένει από σένα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα.

 

Ζυγός

Με τον Άρη στον 3ο οίκο σου συχνά-πυκνά θα ξεχνάς τους καλούς σου τρόπους, καθώς είτε θα εκνευρίζεσαι εύκολα εσύ είτε θα τραβάς πάνω σου όλες τις περιπτώσεις που θα δοκιμάζουν την υπομονή σου. Διαφωνίες και προβλήματα επικοινωνίας θα έχεις αρκετά και ο μόνος τρόπος να μετριάζεις κάπως την ένταση, είναι να βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση και δράση. Πάντως, μια γνωριμία είναι πολύ πιθανό να γίνει, η οποία αρχικά θα σε συναρπάσει, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι τα κοινά σας είναι πολύ λίγα, με αποτέλεσμα να διαφωνείτε συνεχώς.

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό είναι να αποφύγεις όσο γίνεται ευαίσθητα θέματα συζήτησης γιατί αντί να λυθούν και να ξενοιάσετε, θα πυροδοτούν το κλίμα περισσότερο και θα καταλήγετε τσακωμένοι με το ταίρι σου. Κάποιο πρόβλημα, επίσης, με το μεταφορικό σας ή το επικοινωνιακό σας μέσο θα δυσκολέψει την καθημερινότητά σας.

 

Σκορπιός

Ο Άρης εγκατέλειψε το ζώδιό σου και πήγε στον Τοξότη, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα χάσεις τη μαχητική σου διάθεση, απλά θα τη βγάλεις στον οικονομικό, αλλά και τον ερωτικό τομέα. Η τάση σου να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις ό,τι επιθυμείς θα είναι μεγάλη και πολλές φορές ασυγκράτητη. Από την άλλη, θα γίνεις πιο περιπετειώδης, θα θέλεις να ζήσεις συγκλονιστικές εμπειρίες και ίσως ρισκάρεις να μπεις σε άγνωστα νερά. Ωστόσο, μπορεί να σου βγει και ένα ανικανοποίητο γιατί μόλις αποκτάς αυτό για το οποίο τρελαινόσουν, θα πηγαίνεις για κάτι άλλο.

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η, πάθη, ζήλειες και εντάσεις θα δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου και θα σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου και να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις. Από την άλλη, τα έξοδά σας θα είναι αρκετά και θα ανταγωνίζονται τα έσοδα, με αποτέλεσμα συχνά να είστε η μία η άλλη.

 

Τοξότης

Ο Άρης μπαίνει ορεξάτος στο ζώδιό σου, προσφέροντάς σου ενέργεια και διάθεση να πραγματοποιήσεις τις επιδιώξεις σου στα προσωπικά και ιδιαίτερα τα ερωτικά σου. Θα είσαι πιο ανταγωνιστικός/η, αποφασιστικός/η και τολμηρός/η και έντονα σεξουαλικός/η γι’ αυτό και περιζήτητος/η στο αντίθετο φύλο. Τίποτα δε θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου και να σου στερήσει το οτιδήποτε θέλεις να αποκτήσεις, πόσο μάλλον το αντικείμενο του πόθου σου. Το θέμα βέβαια είναι ότι θα σου αρέσει που είσαι χωρίς περιορισμούς, οπότε η λέξη «σχέση» δεν θα περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιό σου.

 

Αν είσαι σε δεσμευμένος/η, θα θέλεις να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους και να τελειώνεις με καταστάσεις που σιγοβράζουν καιρό. Ο τρόπος σου όμως θα είναι κάπως απότομος, με αποτέλεσμα να προκληθεί έντονη αντίδραση και τσακωμός που θα προκαλέσει ακόμα και την προσωρινή ρήξη μιας συνεργασίας ή της σχέσης σου.

 

Αιγόκερως

Με τον Άρη στον Τοξότη θα υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στη δουλειά σου, ενώ διάφορα προβλήματα θα δοκιμάσουν την υπομονή σου και θα σε φτάσουν στα όρια της αντοχής σου, γι’ αυτό είναι πιθανό να έχεις συχνά ξεσπάσματα ή να παρουσιάσεις διάφορα ψυχοσωματικά, λόγω μεγάλης εσωτερικής έντασης. Επίσης, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί κρυφά ειδύλλια, είτε μέσα από τον εργασιακό χώρο είτε με ένα πρόσωπο που δεν είναι ελεύθερο ενδεχομένως να μαθευτούν και να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

 

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να ξεκινήσετε κάποιες εργασίες στο σπίτι ή επιδιορθώσεις που θέλατε καιρό, ωστόσο χρειάζεται αρκετή προσοχή και υπομονή γιατί τα ατυχήματα παραμονεύουν. Επιπλέον, κάποια μυστικά που θα μάθετε θα χαλάσουν την εικόνα σας για ένα πρόσωπο.

 

Υδροχόος

Ο Άρης στον 11ο οίκο σου δημιουργεί ανταγωνισμούς και επιθετικές συμπεριφορές και ενδεχομένως να είναι κι η αιτία που θα σε αναγκάσει να εγκαταλείψεις μια ομάδα ή μια παρέα που μετείχες, ίσως ,μάλιστα, διακόψεις και μια φιλική σχέση. Ωστόσο, θα ανοιχτούν καινούργια πεδία, όπου θα βγάλεις τον πραγματικό εαυτό σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και μια γνωριμία εξ αιτίας του... αληθινού σου προσώπου. Γενικά, οι βραδινές έξοδοι και οι διασκεδάσεις θα πληθύνουν, η πέρασή σου θα αυξηθεί, οπότε επόμενη είναι μια καινούργια κατάκτηση.

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σου από την παρέμβαση ή την ανάρμοστη συμπεριφορά ενός προσώπου του κοινωνικού σας περιβάλλοντος και να διακόψετε κάθε επαφή μαζί του. Εξ ίσου πιθανός είναι ο τσακωμός σας και με έναν φίλο ή μια φίλη σας.

 

Ιχθύες

Ο Άρης στον Τοξότη θα σε ξεκουνήσει να κάνεις πράγματα και φυσικά να δοκιμάσεις καινούργιες καταστάσεις και εμπειρίες στα ερωτικά σου. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για νέες γνωριμίες θα είναι πολλές, αφού κι η έλξη που θα ασκείς στο αντίθετο φύλλο θα είναι μεγάλη, ακόμα και μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Όμως πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου και ξεφύγεις από τους ρυθμούς σου, γιατί η βιασύνη, ο ενθουσιασμός και οι επιπόλαιες κινήσεις δε θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Αν είσαι σε σχέση, τα επαγγελματικά σου και κυρίως προβλήματα με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα ή συναδέλφους σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και ενδεχομένως να καταναλώσουν αρκετό από τον χρόνο σου, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις και πολλά με το ταίρι σου, αφού θα είσαι σωματικά αλλά και πνευματικά κουρασμένος/η.

 

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε