zodia-symvola-mple

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις την Τρίτη, 30/01/2018

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 30/01/18, 13:03

Κριός

Θα σε πιάσει μια μελαγχολική διάθεση, ενώ οι αναφορές και τα πισωγυρίσματα στο παρελθόν θα είναι αρκετά, εντείνοντας και τη συναισθηματική σου φόρτιση. Ωστόσο, μάλλον από θέμα αντανακλαστικών θα αρχίσεις να θυμάσαι και τις ευχάριστες στιγμές και θα πάρεις τα πάνω σου. Από το βράδυ και μετά, το σκηνικό θα αλλάξει τελείως, θα θέλεις να έρθεις σε επαφή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ μια χαλαρή έξοδός σου μπορεί να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και στα ερωτικά, όπως μια απρόσμενη γνωριμία.

Αν είσαι σε σχέση, το συναισθηματικό βάρος σιγά-σιγά θα εξαφανίζεται και θα αντικατασταθεί από ενθουσιασμό, ζωντάνια και παιχνιδιάρικη διάθεση, οπότε θα περάσεις με το ταίρι σου ένα πολύ ευχάριστο βράδυ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να σας επισκεφτεί κι ένα φιλικό πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε.

Ταύρος

Με τον Άρη στον 8ο οίκο σου είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου και ακόμα περισσότερο να μην δείξεις όλα όσα κρύβεις μέσα στην καρδιά σου. Σήμερα, θα τολμήσεις κιόλας να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και οι πιθανότητες να το κερδίσεις είναι πολλές. Στην πορεία όμως ίσως διαπιστώσεις ότι οι προσδοκίες ή οι απαιτήσεις του είναι μεγάλες και δεν μπορείς να τις ικανοποιήσεις. Ενδεχομένως, μάλιστα, να εκνευριστείς με τη στάση του που αρκετές φορές θα θεωρείς υπεροπτική ή εγωκεντρική.

Αν είσαι σε σχέση, προτιμάς να περάσεις όμορφα στο σπίτι σου συντροφιά με το ταίρι σου και αγαπημένα σου πρόσωπα, παρά να βγεις έξω. Καλό όμως θα ήταν και για τους δυο να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να κάνετε κάτι διαφορετικό από το κλασικό τρίπτυχο: φαγητό, τηλεόραση, ύπνο.

Δίδυμοι

Το πρόγραμμά σου, κατά το πρώτο μισό της ημέρας, θα είναι γεμάτο από συναντήσεις και συζητήσεις γύρω από οικονομικά ή πρακτικά θέματα και μάλιστα από ένα σημείο και μετά θα σε κουράσει. Το βράδυ, ωστόσο, αναμένεται πιο ενδιαφέρον και καλό θα ήταν να βγεις. Η γνωριμία σου με κάποιο άτομο που θα σε ελκύσει με την παρουσία του, θα σε ενθουσιάσει, ταυτόχρονα όμως θα σε κάνει να νιώσεις κι ένα μάγκωμα γιατί δε θέλεις να σχηματίσει λανθασμένη εικόνα, στην πορεία όμως θα το ξεπεράσεις.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να υποκύψεις σήμερα στις πιέσεις του συντρόφου σου και να δεχτείς να κάνετε κάτι πιο ιδιαίτερο για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Σίγουρα πάντως η σχέση σας χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα, που θα τονώσει και το ερωτικό στοιχείο.

Καρκίνος

Όσο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου θα μονοπωλείς το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, οπότε οι πιθανότητες να κάνεις μια νέα γνωριμία είναι αρκετές. Άλλωστε σιγά-σιγά θα ξαναβρίσκεις τη συναισθηματική σου ισορροπία και η διάθεσή σου θα γίνεται καλύτερη. Από το βράδυ που θα φύγει, θα συνειδητοποιήσεις ότι διαθέτεις όσα χρειάζονται για να σε ερωτευτεί κάποιος/α και να σου προσφέρει ό,τι επιθυμείς. Αν μάλιστα κρατήσεις αυτή τη σιγουριά, είναι μάλλον απίθανο να μην έχεις μια επιτυχία, αντάξια των προσδοκιών σου.

Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι πιο διαχυτικός/η με το ταίρι σου και ίσως θέλεις να του δείξεις την αγάπη σου με διάφορους τρόπους. Φρόντισε, ωστόσο, να μην το παρακάνεις και να κρατήσεις το μέτρο γιατί από τις πολλές «αγαπούλες» μπορεί να χαθεί το ερωτικό στοιχείο.

Λέων

Ενδεχομένως το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας να το ξοδέψεις, ψάχνοντας να βρεις τα πώς και τα γιατί δεν προχώρησε μια κατάσταση ή έφτασες στο χωρισμό με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ όλα έδειχναν ότι είχες προοπτικές. Από το βράδυ όμως, που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιό σου, οι προβληματισμοί και διλήμματα θα υποχωρήσουν και δε θα σε ενδιαφέρει το πριν αλλά το τώρα και το τι σου επιφυλάσσει στα ερωτικά σου. Ενέργεια και όρεξη να κυνηγήσεις το θέμα έχεις, όπως επίσης και εύνοια, οπότε ξεκίνα από απόψε κιόλας.

Αν είσαι σε σχέση, όσο περνάει η ώρα, τόσο θα ανεβαίνει η διάθεσή σου και θα κορυφωθεί το βράδυ που θα βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου στο ταίρι σου. Θα είσαι πρόσχαρος/η, ζωντανός/η και αρκετά διαχυτικός/η, οπότε θα περάσετε υπέροχα οι δυο σας, ό,τι κι αν κάνετε.

Παρθένος

Η περίοδος που διανύεις είναι αρκετά περίεργη για τα ερωτικά σου, αφού από τη μια ψάχνεις να βρεις το άτομο που θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση, από την άλλη όμως ελκύεις και εντελώς ασύμβατα ή διαφορετικά από σένα και αποπροσανατολίζεσαι. Η συγκεκριμένη κατάσταση σήμερα κάπως θα σε κουράσει και θα αποφασίσεις να κάνεις ένα διάλειμμα και να στραφείς σε σένα για να ανακαλύψεις γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και μήπως κρύβεται κάποιο νόημα που δεν έχεις καταλάβει.

Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις ότι πρέπει να μιλήσεις στο σύντροφό σου για κάποια συναισθήματά σου και να του εξηγήσεις την κατάστασή σου, όμως, αν δεν τα έχεις επεξεργαστεί ή πρόκειται για μια φάση που περνάς, καλό θα ήταν να μην το κάνεις ακόμα.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον 5ο οίκο σου, η αύξηση των κατακτήσεών σου είναι αναμενόμενη, οπότε το να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε συναρπάσει δεν είναι έκπληξη. Σήμερα, λοιπόν, ίσως εντυπωσιαστείς από ένα άτομο με το στιλ και τη συμπεριφορά του απέναντί σου, που αν και θα κρατήσεις μια επιφύλαξη, μήπως όλο αυτό είναι προσποιητό, θα φλερτάρεις μαζί του. Άλλωστε είσαι αποφασισμένος/η να απολαύσεις τις στιγμές που σου προσφέρονται, αφού αν υπάρχει κάτι «ύποπτο», αργά ή γρήγορα θα φανεί.

Αν είσαι σε σχέση, το πρώτο μισό της ημέρας θα είσαι απασχολημένος/η με διάφορα επαγγελματικά θέματα και μάλιστα δε θα σηκώσεις κεφάλι. Από το απόγευμα και μετά όμως, το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί στο ταίρι σου, που μάλιστα θα έχει και μια πολύ ερωτική διάθεση που θα τη μεταδώσει και σε σένα.

Σκορπιός

Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά δε σε έχουν εγκαταλείψει, το μόνο που ίσως δεν έχεις καταφέρει ακόμα στο μέγιστο είναι να ξεπεράσεις κάποια κολλήματα του παρελθόντος ή δυσάρεστες σκέψεις που σου έρχονται ξαφνικά και σου χαλάνε τη διάθεση. Όμως, σήμερα θα προσπαθήσεις να συγκεντρωθείς μόνο στη θετική πλευρά και βέβαια έχεις κάθε λόγο, αφού οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται για να ενεργοποιηθείς στην ερωτική σου ζωή είναι πολλές και μπορεί να μην είναι όλες αξιόλογες, αλλά σε κρατάνε «ζεστό/η» και ετοιμοπόλεμο/η.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως το ταίρι σου κάνει κάποια παράπονα για το ότι δείχνεις να μην το εμπιστεύεσαι πολύ, εξ αιτίας της τάσης σου να κάνεις έλεγχο και πρέπει να το ακούσεις με πολύ προσοχή γιατί καμιά φορά φτάνεις σε σημείο υπερβολής, ακόμα και αν δεν το φανερώνεις, όμως έτσι δεν περνάς καλά.

Τοξότης

Με τον Άρη στο ζώδιό σου ο ερωτισμός που ασκείς είναι έντονος, οπότε είναι αναμενόμενο να σου γίνονται διάφορες κρούσεις και φλερτ, που δίνουν στην ερωτική σου ζωή ένταση και σε κρατούν σε εγρήγορση. Μια γνωριμία, μάλιστα, σήμερα ίσως είναι η ευκαιρία σου να ζήσεις κάτι πολύ καλό. Ανάλαβε, λοιπόν, δράση και κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου για να αποκτήσεις μια στενή επαφή και να οδηγήσεις τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλεις. Έχεις εύνοια και οφείλεις να τη «χρησιμοποιήσεις» κατάλληλα.

Αν είσαι σε σχέση, υπάρχουν διάφορα που θέλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και ψάχνεις την ιδανική στιγμή, ώστε και εσένα να σου βγουν αβίαστα, αλλά και να τα πάρει έτσι όπως είναι, χωρίς να δημιουργηθεί ένταση. Έχε υπόψη σου όμως ότι είναι ο τρόπος και όχι ο χρόνος που θα αποτρέψει οποιοδήποτε τσακωμό.

Αιγόκερως

Δεν αποκλείεται σήμερα να τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου, που μάλιστα θα σου ασκεί κι έντονη έλξη, ωστόσο κάτι στο ύφος ή το στιλ του θα σε σπρώξει να βγάλεις μια συμπεριφορά κάπως υπεράνω, ίσως και μπλαζέ, που βέβαια δεν είναι κι η καλύτερη για να πάρει περισσότερο θάρρος και να συνεχίσει το φλερτ. Μπορεί η αντίδρασή σου αυτή να είναι ενστικτώδης, ωστόσο, πιθανό είναι και να παρεξήγησες, γι’ αυτό χαλάρωσε λίγο, δώσ’ του μια ευκαιρία και μην κλείνεις την πόρτα γιατί ενδέχεται μετά να το μετανιώσεις.

Αν είσαι σε σχέση, δουλειές και υποχρεώσεις θα καταναλώσουν αρκετό από τον χρόνο σου, το βράδυ όμως προβλέπεται αρκετά ερωτικό και θα συμβάλλεις όσο μπορείς, αφού θα τα ξεχάσεις όλα και θα αφεθείς να το απολαύσεις στο μέγιστο, κάτι που θα το εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι σου.

Υδροχόος

Προβλήματα και προβληματισμοί θα σε κρατούν απασχολημένο/η μέχρι και το απόγευμα, ενώ δεν αποκλείεται κιόλας να βασανίζεσαι και από διλήμματα σχετικά με μια ερωτική ιστορία που δεν περπάτησε. Το βράδυ όμως με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, τον Λέοντα, θα έρθεις στα ίσα σου. Είναι πιθανό, αν κυκλοφορήσεις, να γνωρίσεις καινούργια και ενδιαφέροντα πρόσωπα. Δεν είναι δύσκολο, άλλωστε, να κάνεις θαυμαστές και θαυμάστριες με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σου, οπότε το να σε προσελκύσει κάποιος/α είναι μάλλον δεδομένο.

Αν είσαι σε σχέση, μια κούραση ή ενόχληση στην υγεία σου θα σε αναγκάσει να ρίξεις αρκετά τους ρυθμούς σου, ενδεχομένως και να αναβάλλεις κάποιες δουλειές που είχες προγραμματίσει. Το βράδυ όμως και με τη φροντίδα του συντρόφου σου θα συνέλθεις και μάλιστα θα έχεις και τα κέφια σου και θα αρχίσεις τα γνωστά πειράγματά σου.

Ιχθύες

Από ρομαντικά σενάρια άλλο τίποτα, αφού, με μια μικρή αφορμή, εμπνέεσαι και φαντάζεσαι διάφορα, όμως το θέμα είναι να μη μείνεις μόνο εκεί, αλλά να κάνεις τις ανάλογες ενέργειες για να γίνουν πραγματικότητα. Σήμερα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να στείλεις το μήνυμά σου σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει, οπότε φρόντισε να είναι σαφές και ξεκάθαρο για να μην υπάρχει περιθώριο να καταλάβει λάθος. Έχεις τον τρόπο να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αποβάλλεις τους δισταγμούς σου.

Αν είσαι σε σχέση, αρκετά αγαπησιάρικο θα είναι το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, οπότε κοίτα να το απολαύσεις και μην σκέφτεσαι κάτι που σε είχε πειράξει που ενδεχομένως να μην ήταν και σημαντικό, απλά εσύ να ήσουν κάπως πιο ευαίσθητος/η τη συγκεκριμένη φάση και να το πήρες στραβά. Όμως, με την πρώτη ευκαιρία, μίλησέ του.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε