love-couple-wallpapers

06/02/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 06/02/18, 14:48
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Οι «πειρασμοί» εναλλάσσονται διαρκώς, ίσως, μάλιστα, προκύψει και κάποιο «καυτό» επεισόδιο! Αν όμως είσαι μόνος/η και δυσκολεύεσαι να καταλήξεις στο τι σου ταιριάζει, μη το… ζορίζεις, ούτε να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, αφού «της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελά»! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μη χάσεις την ευκαιρία να την ενδυναμώσεις ακόμη περισσότερο, μέσα από εκείνα που σας ενώνουν.

Ταύρος
Για την ώρα τον λόγο έχει η κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου, χωρίς αυτό να συνδυάζεται απαραίτητα με την σύναψη μιας σχέσης. Προσανατολίσου, λοιπόν, σωστά και μην κάνεις «την τρίχα, τριχιά», θεωρώντας ότι βρήκες «το άλλο σου μισό». Γι’ αυτό υπάρχει ακόμη χρόνος... Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να το… γλεντήσεις, διώχνοντας μακριά κάθε αρνητική σκέψη, που προκύπτει από πρόθυμους «καλοθελητές»!

Δίδυμοι
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις τον άνθρωπό σου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή ακόμα κι έξω στον δρόμο! Ίσως, πάλι, σου γίνει μια πρόταση μέσω διαδικτύου ή έχεις μια ερωτική τηλεφωνική συνομιλία. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να διεκδικήσεις «τα δίκια σου», έχοντας όμως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, αφού αν φοβάσαι πως θα χάσεις το ταίρι σου, το πιθανότερο είναι να σου συμβεί!

Καρκίνος
Η εύνοια που έχεις στα προσωπικά σου θα φέρει, βέβαια, όμορφες συνέπειες, σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι διασφαλισμένη η διάρκεια μιας σχέσης, που την ξεκινάς «μες στην τρελή χαρά», παραβλέποντας σημαντικές παραμέτρους που θα τις βρεις μπροστά σου! Επιπλέον, η αναζήτησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα πρόσωπο που έχει περισσότερη ανάγκη από συμπόνια και συναισθηματική συμπαράσταση, παρά από έρωτα.

Λέων
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε.. δελεάζει, ώστε να αφοσιωθείς απόλυτα σε μια σχέση κι ίσως πραγματικά να πρόκειται για μια «απόφαση ζωής». Ωστόσο, δε δείχνεις και τόσο σίγουρος/η για την επιλογή σου κι αν αναλωθείς σε διαρκείς διαπραγματεύσεις ή βολιδοσκοπήσεις, προκειμένου να εντοπίσεις το ποιος/α σου κάνει τελικά, τότε διακινδυνεύεις να απομακρύνεις αυτόν/η που θα σε ήθελε πολύ πιο συγκεκριμένο/η!

Παρθένος
Η καλή νοητική «χημεία» είναι βέβαια για σένα ο πιο σημαντικός παράγοντας σε μια σχέση και προς το παρόν φαίνεται ότι την έχεις εξασφαλισμένη και μάλιστα με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου. Αν όμως δεν υπάρχει κάτι βαθύτερο, αργά ή γρήγορα η σχέση σου θα γίνει αποκλειστικά φιλική! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ο Ποσειδώνας απέναντί σου μπορεί να σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι» απιστίας.

Ζυγός
Μέσα στο πλήθος των νέων γνωριμιών και τις παρέες σου είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία που έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πιο κοντινό, αφού υπάρχει και συναισθηματική και εγκεφαλική συμβατότητα. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει σε πρώτη φάση να δεις το θέμα «χαλαρά», όχι όμως τόσο, ώστε να αναλωθείς αποκλειστικά και μόνο στο πώς θα φέρεις άλλους σε επαφή, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα δικά σου!

Σκορπιός
Η πρόθεσή σου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να «σφραγίσεις» τον έρωτά σου με μια «κίνηση ματ», μπορεί μεν να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να προκαλέσει και μια αντιζηλία που θα σου δυσκολέψει τη ζωή! Επιπλέον, να θυμάσαι ότι σταδιακά εισέρχεσαι σε μια φάση, όπου τα θέματα εμπιστοσύνης-πίστης έχουν τον πρώτο λόγο, οπότε έχε τον νου σου.

Τοξότης
Η ημέρα είναι αρκετά τυχερή για σένα, αν, μάλιστα, ταξιδέψεις ή μετακινηθείς, οι προοπτικές σου θα γίνουν ακόμη πιο… εμφατικές! Δεν αποκλείεται, βέβαια, να γνωρίσεις κι ένα ενδιαφέρον πρόσωπο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να λάβεις ένα σημαντικό ερωτικό μήνυμα. Από εκεί και ύστερα όμως, θα πρέπει να σκεφτείς καλά το αν μπορείς να διαχειριστείς μια κατάσταση, που το ταίρι σου δε θα είναι πάντα δίπλα σου, όταν το χρειάζεσαι.

Αιγόκερως
Ο Δίας αυξάνει τον κύκλο των υποψηφίων για μια θέση στην καρδιά σου, έστω κι αν όλα λειτουργούν αρχικά κάτω από το… πρόσχημα της φιλίας! Φαίνεται όμως να απουσιάζει το βάθος συναισθημάτων ή έστω εκείνο το πάθος που θα σε διεγείρει κι ίσως τελικά κανείς/καμία δε θα μπορέσει να σε κερδίσει, με μόνο όπλο τις παροχές και τα δώρα. Αυτό, βέβαια, ισχύει και αντιστρόφως, στην περίπτωση που εσύ πολιορκείς το «πρόσωπο»!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σου κάνει όλα τα κέφια, αυτήν τη φορά όμως δεν χωρούν υπεκφυγές και ημίμετρα. Αποφάσισε, λοιπόν, τι είδους συνέχεια θα δώσεις σε μια κατάσταση, η οποία σου υπόσχεται τον παράδεισο, αλλά για να βρεθείς εκεί θα πρέπει «να τα δώσεις όλα»! Επιπλέον, ενδέχεται να δημιουργηθεί ένα «θέμα» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που φαίνεται να παίζει έναν «περίεργο» ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύες
Οι πειρασμοί είναι πολλοί κι αν είσαι μόνος/η, τότε θα καταφέρεις να διαχειριστείς με την άνεσή σου τα νέα δεδομένα! Ίσως, μάλιστα, καταλήξεις κάπου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, για να ζήσεις τον έρωτά σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι αρκετά εύκολο να παρασυρθείς σε ένα «διπλό παιχνίδι», έστω και… νοερά! Πάντα, ωστόσο, μπορείς να βάλεις όρια, ώστε τα πράγματα να παραμείνουν στο πλαίσιο ενός απλού φλερτ.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε