love-hearts-couppat

08/02/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 08/02/18, 14:12
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, χωρίς όμως να τρέφεις «μεγάλες προσδοκίες», αφού πρακτικά αυτές είναι που σου «φουσκώνουν» το μυαλό ή σε παγιδεύουν σε λάθος επιλογές και υπερεκτιμημένες καταστάσεις. Επιπλέον, ένα προσωπικό θέμα φίλου ή φίλης σου εμφανίζεται με τρόπο που απέχει πολύ από την αλήθεια, με κίνδυνο να συνδράμεις στο… λάθος άτομο!

Ταύρος
Ο Δίας απέναντί σου αναμένεται να συμβάλλει σε μια αξιοσημείωτη κινητικότητα στα προσωπικά σου και σε ποικίλα «παιχνίδια». Ωστόσο, σε αυτήν τη φάση ελκύεις μάλλον αναξιόπιστα άτομα κι αν υπάρξει μια νέα γνωριμία, καλό είναι να μην παρασυρθείς από τις εντυπώσεις, αφού το «άτομο» άλλο δείχνει κι άλλο είναι! Επιπλέον, φαίνεται ότι κάποιος/α εξωραΐζει τις καταστάσεις για να επωφεληθεί προσωπικά.

Δίδυμοι
Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που ούτε καν πέρασε από το μυαλό σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε πιθανόν να έχεις μια κατάκτηση, που θα σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις, όχι όμως και την αξιοπιστία που ενδεχομένως να αναζητάς!

Καρκίνος
Κάποιος/α αγγίζει τις ευαίσθητες «χορδές» σου, αλλά οι συνθήκες δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα, μάλλον λόγω απόστασης ή «αντικειμενικών περιορισμών», που όμως δεν αποκλείεται να είναι και μια εύσχημη πρόφαση. Τελικά όμως, μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον, που σε τονώνει συναισθηματικά και αφήνει τη φαντασία σου να… οργιάζει, είναι χίλιες φορές προτιμότερη από μια έμπρακτη διάψευση!

Λέων
Ο Άρης στον 5ο φυσικό «οίκο» σου είναι «δίκοπο μαχαίρι» για τα προσωπικά σου, αφού από τη μια πλευρά σε ωθεί να αφοσιωθείς ολόψυχα στο ταίρι σου, από την άλλη όμως θες να γίνεται και το δικό σου, «βρέξει- χιονίσει»! Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι αν το παρακάνεις με τις απαιτήσεις σου, δε θα βρεις απέναντί σου μια «καθαρή» στάση, αλλά μια σειρά ενεργειών που στοχεύουν στο να σου ρίξουν «στάχτη στα μάτια»!

Παρθένος
Όλα δείχνουν «ειδυλλιακά», μάλλον όμως φαντάζεσαι πράγματα που δε συμβαίνουν κι αν πάρεις την υπόθεσή σου πολύ στα σοβαρά, είναι πιθανό να πληγωθείς. Ίσως, μάλιστα, προκύψει ένα ρομαντικό φλερτ με ένα πρόσωπο, που κινείται στον χώρο της εργασίας σου, αλλά το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η παρουσία σου σε μια «θέση- κλειδί» σε κάνει στόχο εκμετάλλευσης εκείνων που θέλουν να κάνεις «τα στραβά μάτια»!

Ζυγός
Η αποποίηση των ευθυνών σου είναι βέβαια ένας πολύ εύκολος δρόμος για να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς τύψεις κι ενοχές. Είναι βλέπεις κι αυτός ο πειρασμός που σου γνέφει και δε σε αφήνει να αγιάσεις! Όπως κι αν έχει, αν είσαι μόνος/η, φρόντισε να περάσεις όμορφα, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι προτιμότερο να αρκεστείς στη φαντασία σου, παρά να μπλέξεις σε... πραγματικές περιπέτειες.

Σκορπιός
Φαίνεται ότι ένας «ευγενής» έρωτας γεννιέται κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να τον ζήσεις, εξαντλώντας τον ρομαντισμό σου. Υπάρχει, βέβαια, σοβαρό ενδεχόμενο να μην προχωρήσει ποτέ στην πράξη, αλλά, ακόμη κι έτσι, αξίζει να μπεις σε μια διαδικασία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και θα βελτιώσει το κλίμα στη συνολική σου παρουσία και τις συναναστροφές σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε, απλά, έχε το νου σου!

Τοξότης
Ο Άρης στο ζώδιό σου δε φείδεται ούτε ευκαιριών, ούτε προτάσεων, καμιά τους όμως δε φαίνεται να έχει τις προϋποθέσεις μιας σχέσης με διάρκεια και πολύ περισσότερο έμπιστης. Αν, μάλιστα, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται να «σου μπουν "ψύλλοι στ’ αυτιά" κι όχι άδικα. Αν όμως, απλά, ενδιαφέρεσαι να περάσεις όμορφα, τότε μπορείς να ποντάρεις σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα σου μείνει αξέχαστη!

Αιγόκερως
Με τον Ποσειδώνα στις «επάλξεις», τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, πρόσεξε, λοιπόν, μήπως «σου βάλουν λόγια» για ένα πρόσωπο καθαρά και μόνον από αντιζηλία. Ακόμη, μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές ή ασαφείς πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διευκρινίσεις για να μην πάρεις τελικά «γουρούνι στο σακί», αλλά και για να μην κρίνεις άτομα και καταστάσεις με... εντέχνως παραποιημένα στοιχεία!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά και σε ένα πρόσωπο που δείχνει να ενδιαφέρεται για σένα. Μη βιαστείς όμως να ανταποκριθείς, αφού τελικά η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν που νομίζεις. Και κυρίως μην σπεύσεις να ξοδέψεις τα χρήματά σου για να εντυπωσιάσεις κάποιον/α, που στην καλύτερη περίπτωση θα ψάχνεις για να τον/την βρεις λίγο αργότερα!

Ιχθύες
Από τη στιγμή που τίποτα δεν είναι σαφές, δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια κρίση εμπιστοσύνης ή ένα ακόμη «κυνήγι φαντασμάτων» στα προσωπικά σου. Μάλιστα, παρά τις όποιες προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα περίπου ιδανικά, στην πράξη μπορεί να συμβαίνουν τα εντελώς αντίθετα κι αν δεν είσαι εσύ που «ρίχνεις μελάνι» για να καλύψεις τα ίχνη σου, τότε σίγουρα κάποιος/α άλλος/η το κάνει!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε