cute-love-wallpapers-sunset-silhouette

09/02/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 09/02/18, 14:34
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Ένα ταξίδι μπορεί να σε φέρει κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ανάλογο «πλησίασμα», ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρξει είτε μέσα από μια «εντατική» επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή ενός κοινωνικού δικτύου είτε από την κοινή σας συμμετοχή σε ένα δρώμενο. Επιπλέον βέβαια, πολλά συντελούνται στο φιλικό σου περιβάλλον κι ίσως τελικά βρεθείς κι εσύ μπλεγμένος/η σε έναν κυκεώνα παρεξηγήσεων!

Ταύρος
Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στη σεξουαλική σου έκφραση κι είναι πιθανό να βιώσεις κάτι δυνατό και «αισθαντικό», είτε με το ταίρι σου είτε με μια νέα γνωριμία. Κατά τα άλλα, πολλά από αυτά που μέχρι χθες δε σε ενοχλούσαν, αρχίζουν πλέον να γίνονται «κόκκινο πανί», αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά έχεις δίκιο! Προσπάθησε, λοιπόν, να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου, αφού μαζί με τα «ξερά» θα κάψεις και κάποια «χλωρά»!

Δίδυμοι
Αν κάποιος/α σε ενοχλεί με τις επιλογές ή τη συμπεριφορά του/της, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να απαλλαγείς από αυτόν/η, είτε με το καλό είτε με το άσχημο! Ωστόσο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση και προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σου, προτίμησε να απομακρυνθείς προσωρινά στο πλαίσιο του «από μακριά κι αγαπημένοι», αφού δεν αξίζει να πικραίνεστε ή να λογομαχείτε για κάτι που τελικά δεν είναι και τόσο ουσιαστικό.

Καρκίνος
Σε αυτήν τη φάση οι ανάγκες σου είναι κυρίως σεξουαλικές κι αν είσαι μόνος/η, σε αυτό οφείλεις να επικεντρωθείς, απορρίπτοντας κάθε σενάριο για μια «κανονική» σχέση. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε καλείσαι να δείξεις κάτι πιο «φρέσκο» στο/στη σύντροφό σου, ανανεώνοντας και την μεταξύ σας σχέση. Επιπλέον όμως, ενδέχεται να προκύψουν εξωτερικά προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε από κοινού.

Λέων
Στα προσωπικά σου επικρατεί μια σχετικά μεγάλη ένταση, είτε με τη θετική έννοια του όρου είτε όχι. Να θυμάσαι όμως ότι όσο ξαφνικά αρχίσουν κάποια πράγματα, το ίδιο απότομα πιθανόν να τελειώσουν, γι’ αυτό μη «δένεις» τίποτα και ζήσε την «ευτυχία» σου ή το... «δράμα» σου, ξέροντας ότι όλα είναι περαστικά! Εννοείται, βέβαια, ότι αν δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση, μπορείς να «παίξεις» κατά το δοκούν.

Παρθένος
Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να επηρεάζουν τα προσωπικά σου, μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να απαλλαγείς από όσα σε πίκραναν στο παρελθόν κι αυτή είναι μια σωστή επιλογή. Αν όμως επιχειρήσεις να κάνεις άμεσα μια νέα αρχή, χωρίς να έχεις ολοκληρώσει την «κάθαρσή» σου, τότε το πιθανότερο είναι να προκύψουν «περίπλοκες» καταστάσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις, κλείνοντας τα αφτιά σου στις «Σειρήνες»!

Ζυγός
Όσο ενθαρρυντικοί μπορεί να είναι οι τρεις πλανήτες στον 5ο φυσικό «οίκο» σου για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, (και με περισσότερες από μια διαθέσιμες επιλογές), άλλο τόσο «ενοχλητικοί» ενδέχεται να αποδειχθούν σε σχέση με ένα υπάρχον καθεστώς, αφού φαίνεται να μη σε καλύπτει πια, ίσως μάλιστα να δημιουργηθεί και μια ένταση που θα σε εξωθήσει να αποφασίσεις την απεμπλοκή σου μια ώρα αρχύτερα!

Σκορπιός
Ενώ είσαι μια χαρά κι έχεις όσα ακριβώς χρειάζεσαι, κινδυνεύεις να παρασυρθείς σε επιλογές, που στην πραγματικότητα δεν σε αντιπροσωπεύουν. Και υπεύθυνη για αυτό μπορεί να είναι η τάση σου «να πάρεις το αίμα σου πίσω», για μια υπόθεση που «κανονικά» δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί πια. Επιπλέον, καλό είναι να μη μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου, αφού το πιθανότερο είναι να διαψευστείς… διπλά στη συνέχεια!

Τοξότης
Έχοντας στην διάθεσή σου περισσότερες από μια επιλογές, καλείσαι να «κάνεις λογαριασμό», αποφασίζοντας για τη στάση που θα κρατήσεις από εδώ κι ύστερα. Αν, ωστόσο, θελήσεις να κάνεις μια νέα αρχή, επειδή η παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί, φρόντισε πρωτίστως να μη δίνεις λάθος μηνύματα σε άτομα που σε θεωρούν εύκολη «λεία» και πιθανόν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αιγόκερως
Ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την προσωπική σου ζωή και με τον Πλούτωνα, αλλά και τον Κρόνο στο ζώδιό σου από ό,τι φαίνεται έχεις δύο μόνο επιλογές: Είτε να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας σταδιακά μια νέα πορεία είτε να «αφεθείς» σε μια στασιμότητα που τελικά σου κόβει την τύχη! Θα πρέπει, ωστόσο, να έχεις τον νου σου και στο παρασκήνιο, αφού κάποιος/α προσπαθεί να σε παγιδεύσει.

Υδροχόος
Με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο ζώδιό σου να κινούνται σε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις, είναι μάλλον δύσκολο να καταλήξεις στο τι πραγματικά θέλεις κι αν κάνεις κάποια κίνηση, το πιθανότερο είναι να αλλάξεις γνώμη αργότερα. Τα ανάλογα, ωστόσο, ισχύουν και για εντάσεις που μπορεί να προκύψουν και προς στιγμή να φέρουν «τα πάνω-κάτω» στην προσωπική σου ζωή, αφού δε θα έχουν συνέχεια.

Ιχθύες
Με την Σελήνη και τον Άρη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, αναμένονται ανταγωνισμοί και συγκρούσεις που κάποια στιγμή θα σε κουράσουν, με συνέπεια να καταφύγεις στα καλά μιας «αθόρυβης» σχέσης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να θυμάσαι όμως ότι αν είσαι μόνος/η, η κατάσταση θα είναι δύσκολο να «νομιμοποιηθεί», ενώ, όπως θα διαπιστώσεις, οι εντάσεις θα σε ακολουθήσουν, όπου και να… κρυφτείς!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε