weekend-mantalakia

Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10-11/2/18

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 09/02/18, 14:55
Το αστρολογικό γεγονός του σαββατοκύριακου, είναι η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων.

Μέχρι τις 7 Μαρτίου που θα παραμείνει εκεί, ο ρομαντισμός θα επικρατεί, οι σχέσεις θα γίνουν πιο συναισθηματικές, ενώ η φαντασία και η ονειροπόληση θα πάρουν το πάνω χέρι, γεγονός που θα οδηγήσει σε… κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά και σε απογοητεύσεις, όταν οι προσδοκίες μας διαψεύδονται. Παράλληλα, την Κυριακή πραγματοποιείται και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία, μια όψη που επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), οδηγώντας τα σε μια πιο παρορμητική συμπεριφορά, που μπορεί να προκαλέσει… μικρές επαναστάσεις!

Η Σελήνη το Σάββατο κινείται στον παιχνιδιάρη και αισιόδοξο Τοξότη, σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που ενισχύει μια διάθεση για διασκέδαση κι ανεξαρτησία. Την Κυριακή θα περάσει στον αυστηρό Αιγόκερο, για να μας βοηθήσει να… οργανώσουμε τις δουλειές μας για την εβδομάδα που ξεκινά. Ωστόσο, αυτή η Σελήνη μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις μας, αφού με το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, αλλά και τη σύνοδο με τον Κρόνο μπορεί να μας προκαλέσει συναισθήματα ανασφάλειας και απαισιοδοξίας…

ΚΡΙΟΣ
Μέγα μπλέξιμο στα αισθηματικά σου αυτό το σαββατοκύριακο, αφού η φαντασία σου θα κηρύξει πόλεμο στη λογική σου, αγαπητέ Κριέ! Η Αφροδίτη μετακινείται στον 12ο οίκο σου και στους Ιχθύες, γεγονός που ενισχύει την ευαισθησία σου, ενώ σε ωθεί να κάνεις σενάρια στο μυαλό σου, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, διαφωνίες ή ακόμα και ρήξεις στη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος/η, καθώς θα αντιμετωπίζεις με καχυποψία τις κινήσεις του/της συντρόφου σου, η ανασφάλειά σου μπορεί να ξεσηκώσει τη ζήλια σου χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες!
Το ίδιο ισχύει και για σένα που δεν έχεις σχέση, θα βλέπεις κάθε νέα γνωριμία ή κάθε άτομο που σε πλησιάζει με… μισό μάτι και θα αναρωτιέσαι τι θέλει να κερδίσει από σένα! Ευτυχώς που η Σελήνη από τον Τοξότη το Σάββατο ενισχύει την αισιοδοξία σου, ενώ και το εξάγωνο που σχηματίσει με τον Ήλιο και το τρίγωνο με τον Ουρανό σε κάνουν πιο ευέλικτο! Να ξέρεις πως αν δεν πας κόντρα στη δυναμική φύση σου κι αν δεν αφήσεις την ανασφάλεια να πάρει το πάνω χέρι, μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο διήμερο και να απολαύσεις τα φλερτ, που δε θα είναι λίγα!

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη από τον Τοξότη το Σάββατο, αλλά και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία την Κυριακή, έχουν βαλθεί να σου χαλάσουν το week-end, αγαπημένε μου Ταύρε, αλλά μην το επιτρέψεις! Μπορεί να νοιώθεις μια νευρικότητα, μια απογοήτευση από την αισθηματική σου ζωή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ή μια καταπίεση από το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αλλά να ξέρεις ότι αυτό δεν ισχύει, είναι τα παιχνίδια που του μυαλού, που ώρες-ώρες κάνει σενάρια εκεί που δεν υπάρχουν! Γι’ αυτό μην τυχόν και κλειστείς μέσα αυτό το σαββατοκύριακο, γιατί θα βυθιστείς στην ανασφάλεια ακόμα περισσότερο!
Άλλωστε, την Κυριακή η Σελήνη θα κινείται στο φιλικό Αιγόκερο και η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύες, οπότε η συμβουλή των άστρων είναι να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε μια εκδρομούλα, έστω και κοντινή, για να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά από αρνητικές επιρροές τρίτων! Αν δεν υπάρχει ταίρι, μη σκας! Αυτό το σαββατοκύριακο είναι μοναδική ευκαιρία να βρεις ένα, που θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό! Βγες με φίλους να διασκεδάσεις κι όλα τα άλλα άσ’ τα στο εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, που σου στρώνει το δρόμο της δέσμευσης!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί η Αφροδίτη να εγκαταλείπει τον Υδροχόο για να περάσει στους Ιχθύες την Κυριακή, αγαπημένε μου Δίδυμε, αλλά εσένα καθόλου δεν σε πειράζει αυτό! Εσύ δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τη Σελήνη από τον Τοξότη το Σάββατο και τις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ουρανό, για να γοητεύσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρό σου! Η γοητεία σου είναι επικίνδυνα ανεβασμένη αυτό το σαββατοκύριακο, η libido σου επίσης, κι έτσι τίποτα δεν μπορεί να σε περιορίσει.
Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου μη μείνεις λεπτό κλεισμένος σπίτι, εκεί έξω σε περιμένουν στρατιές θαυμαστών, δεν έχεις παρά να… διαλέξεις και να πάρεις! Αλλά και για σένα που έχεις ήδη μια σχέση, τα πράγματα είναι εξίσου ευχάριστα! Το μόνο μελανό σημείο είναι η σύνοδος που σχηματίζει η Σελήνη από τον Αιγόκερο με τον Κρόνο την Κυριακή, που μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες κι εντάσεις ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Όμως, είναι στο χέρι σου το να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μετατρέψεις την ένταση σε… πάθος, για να περάσετε με το ταίρι σου ένα φλογερό διήμερο στο… κρεββάτι, κάνοντας αυτό το χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο… αξέχαστο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη από τον Τοξότη το Σάββατο μπορεί να φέρει δουλειές, υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες που επείγουν, αγαπημένε μου Καρκίνε, γεγονός που θα σε κουράσει, ενώ και την Κυριακή η Σελήνη από τον Αιγόκερο σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σου προκαλέσει αρκετή ανασφάλεια… Ταυτόχρονα, η ευαισθησία σου ενισχύεται, η καχυποψία φωλιάζει στο μυαλό σου και η ευθιξία χαρακτηρίζει κάθε σου αντίδραση. Έτσι όμως, μπορεί να προκαλέσεις εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις στη σχέση σου, αφού η ευελιξία σου έχει πάει περίπατο και επιμένεις να κρατάς μια επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου, με σκηνές ζηλοτυπίας από το πουθενά ή δημιουργώντας του ενοχές για υποσχέσεις που έδωσε στο παρελθόν κι ενδεχομένως δεν τήρησε. Συγκρατήσου και… χαλιναγωγήσου, αν δεν θέλεις να φέρεις τις καταστάσεις στα όρια.
Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην νομίζεις πως ο καθένας που σε πλησιάζει κάτι θέλει να πάρει από σένα! Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, μην ξεχνάς πως το γενικότερο κλίμα που δημιουργεί η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύες και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Σελήνη στον Αιγόκερο την Κυριακή, είναι άκρως κοινωνικό. Δεν είναι κρίμα να μείνεις απ’ έξω και να κλωτσήσεις τις ευκαιρίες συναισθηματικής αποκατάστασης, που θα είναι… άφθονες;

ΛΕΩΝ
Αν μέχρι τώρα η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ξύπνησε τον… αντισυμβατικό επαναστάτη μέσα σου, αγαπημένε μου Λέοντα, και θέλησες να απαλλαγείς από περιορισμούς, εμπόδια κι οτιδήποτε ή οποιονδήποτε καθυστερεί την πορεία σου, από αυτό το σαββατοκύριακο που μετακινείται στους Ιχθύες και στον 8ο οίκο σου, του βαθύτερου συναισθήματος, μπορείς επιτέλους να ξαναβρείς τον… αισθησιασμό και το ρομαντισμό σου! Άλλωστε και το Σάββατο με την Σελήνη στον Τοξότη, θα απολαύσεις την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου γενικότερα, στα αισθηματικά σου ειδικότερα.
Έτσι, αυτό το διήμερο μπορείς να απολαύσεις την ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου, με ψυχραιμία, λογική και διαλλακτικότητα θα συζητήσετε τα θέματα που προκαλούν εντάσεις μεταξύ σας και θα βρείτε τη χρυσή τομή! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην αφήσεις αυτό το διήμερο να περάσει ανεκμετάλλευτο! Ειδικά το Σάββατο, με την Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Ουρανό γίνεσαι… μάστορας/μαστόρισσα στο φλερτ, η γοητεία σου δεν κρύβεται και οι θαυμαστές τρέχουν πίσω σου! Απόλαυσέ το, γιατί την Κυριακή η Σελήνη περνά στον Αιγόκερο και φέρνει υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες στο προσκήνιο…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, αγαπημένε μου Παρθένε, σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως όλα αυτά που φοβόσουν, τελικά δεν ήταν και τόσο… τρομακτικά! Αυτό το σαββατοκύριακο έρχονται αποκαλύψεις κι επιβεβαιώσεις συναισθημάτων που σε ανακουφίζουν, σε βγάζουν από την ανασφάλεια και σε γεμίζουν αισιοδοξία! Αυτό αφορά τόσο εσένα που έχεις σχέση, όσο κι εσένα που είσαι μόνος/η. Αν έχεις σχέση, το διήμερο αυτό θα βιώσεις μια αναζωπύρωση της αγάπης με το ταίρι σου, σαν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μαζί, απαλλαγμένοι από μυστικά, δεύτερες σκέψεις, φοβίες και ανασφάλειες. Και βέβαια, δε θα σου κρύψω ότι και το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά, το πάθος κυριαρχεί και ξεχύνεται ανεξέλεγκτο!
Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση, με την Σελήνη να μετακινείται στον φιλικό Αιγόκερο την Κυριακή, σχηματίζοντας μάλιστα εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα δεχτείς την επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος ενός ατόμου που ήδη γνωρίζεις ή θα κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου τον δυναμικό και μεθοδικό Παρθένο, αυτόν που όταν βάλει κάτι στο μάτι, θα κάνει τα πάντα για να το κατακτήσει!

ΖΥΓΟΣ
Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω μαζί σου, Ζυγέ μου, γιατί αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε δυσάρεστες… Η αλήθεια είναι πως την Κυριακή η Σελήνη από τον Αιγόκερο σε σύνοδο με τον Κρόνο κλέβει λίγη από την διαλλακτική και διπλωματική φύση σου και προσθέτει μια δόση καχυποψίας κι ανασφάλειας στα αισθηματικά σου, ίσως και μια υπερβολική ευαισθησία, που δε σου ταιριάζει. Αυτό πρέπει να το προσέξεις αν έχεις σχέση, γιατί αλλιώς μπορεί να προκαλέσεις καυγάδες με το ταίρι σου άνευ λόγου κι αιτίας.
Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση πρόσεξε, γιατί μπορεί να βλέπεις με καχυποψία κάθε νέα γνωριμία, βάζοντας έτσι τον εαυτό σου στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής! Κι αυτό θα είναι μεγάλο κρίμα αν συμβεί, γιατί το Σάββατο με την Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Ουρανό να σε ευνοεί, έχεις όλα τα φόντα να βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να απολαύσεις τις κατακτήσεις σου! Αν δεν αφήσεις τα παιχνίδια του μυαλού σου να κυριαρχήσουν αυτό το διήμερο, είναι σίγουρο πως θα περάσεις υπέροχα!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επιτέλους, η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Υδροχόο για να περάσει στους φιλικούς Ιχθύες, αγαπημένε μου Σκορπιέ, φέρνοντας την αναγέννηση στα αισθηματικά σου και βάζοντας ένα τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα! Η αρχή γίνεται αυτό το σαββατοκύριακο, στο οποίο μπαίνεις με μια πιο ανάλαφρη διάθεση, πιο κοινωνική, παρόλο που η Σελήνη από τον Τοξότη το Σάββατο, αλλά και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία την Κυριακή σου δημιουργούν ένα άγχος για τα θέματα της καθημερινότητας που καθυστερούν ή δεν πάνε όπως υπολόγιζες!
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό το διήμερο η επικοινωνία με το ταίρι σου αποκαθίσταται και λύνονται κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Σε αυτό βέβαια βοηθά και η ανεβασμένη σου ερωτική διάθεση, που βάζει… φωτιά στο κρεββάτι σας! Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση, αυτό το σαββατοκύριακο αποφασίζεις να το ρίξεις λίγο έξω! Μη χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με φίλους ειδικά την Κυριακή, γιατί με σύμμαχο τη Σελήνη στον Αιγόκερο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν, θα είναι πολλές κι ενδιαφέρουσες! Και πού ξέρεις… κάποια από αυτές μπορεί να εξελιχθεί σε… κάτι παραπάνω!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Σελήνη από το ζώδιό σου το Σάββατο, σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Ουρανό, αυτό το σαββατοκύριακο είσαι… ασυγκράτητος, Τοξότη μου! Παρόλο που την Κυριακή η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει τον φιλικό Υδροχόο για να περάσει στους Ιχθύες, εσύ μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο, επικοινωνιακό, αισθησιακό, κοινωνικό, διασκεδαστικό και… όπως αλλιώς θες, διήμερο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, η σχέση σου ανανεώνεται και με το ταίρι σου θα απολαύσετε τόσο τη συντροφιά των κοινών φίλων, όσο και τις ιδιωτικές στιγμές σας, που θα είναι γεμάτες πάθος και θα αναζωπυρώσουν τη φλόγα της αγάπης μεταξύ σας!
Αν είσαι αδέσμευτος, ποιος τη χάρη σου! Δε θα προλάβεις να βαρεθείς ούτε στιγμή, οι πολυάριθμοι φίλοι σου δε θα σε αφήσουν σε ησυχία και σαν να μην έφταναν αυτοί, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ πέφτουν βροχή. Αν η επιθυμία σου είναι να μπεις κι εσύ στο… κλαμπ των δεσμευμένων, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το κατάλληλο ταίρι! Αν πάλι προτιμάς την εργένικη ζωή, μην ανησυχείς! Διασκέδασέ το, κανείς δεν μπορεί να βάλει σε καλούπια έναν ανεξάρτητο Τοξότη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί η Αφροδίτη να μετακινείται στους Ιχθύες και η Σελήνη να περνάει στο ζώδιό σου την Κυριακή, αγαπημένε μου Αιγόκερε, όμως η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει… θεματάκια στα αισθηματικά σου! Θέλω λοιπόν την προσοχή σου αυτό το σαββατοκύριακο, μην αφεθείς στα επικίνδυνα παιχνίδια της φαντασίας σου, αλλά προσπάθησε να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Και το λέω αυτό γιατί πολύ εύκολα μπορεί να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου, αν παρασυρθείς από την καχυποψία που θα σε κυριεύει. Συγκρατήσου, απόφυγε τις άτοπες σκηνές ζηλοτυπίας και προσπάθησε να εκτονώσεις την έντονη ευαισθησία σου στο… κρεββάτι, γιατί εκεί μπορείς να κάνεις θαύματα!
Αλλά και από σένα που είσαι αδέσμευτος/η θέλω προσοχή, γιατί αυτό το διήμερο θα είσαι ιδιαίτερα ευάλωτος/η, με το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη την Κυριακή. Μπορεί πολύ εύκολα να εμπιστευτείς τον καθένα, που θα σου πουλήσει… παραμύθι! Κι αυτό θα φέρει σύντομα την απογοήτευση, όταν θα αποδειχθεί… άνθρακας ο θησαυρός. Φυσικά, δεν λέω να βουτηχτείς και στην καχυποψία, άλλωστε εσύ εκ φύσεως γνωρίζεις καλά πως το μέτρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο ποιος σε πιάνει, Υδροχόε μου! Ειδικά το Σάββατο, με την Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Ουρανό, το σπίτι σου δε θα σε δει και πολύ! Κοίτα λοιπόν να αξιοποιήσεις το πλανητικό σκηνικό για να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αν αυτό το διάστημα δεν έχεις κάποια σχέση. Η γοητεία και η ακτινοβολία σου δεν κρύβονται, μην αφήσεις το σαββατόβραδο να πάει χαμένο, τώρα μπορεί να συναντήσεις το ένα και μοναδικό άτομο, που θα σε συντροφεύει για πολύ-πολύ καιρό!
Πρόσεξε όμως, μη βιαστείς να εμπιστευτείς και να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία, γιατί το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σου δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες. Ακόμη όμως κι αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να περάσετε όμορφα με το ταίρι, να συναντήσετε φίλους, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή ακόμα και να κάνετε μια μικρή χειμερινή απόδραση αν έχετε τη δυνατότητα! Ό,τι και να κάνετε, να ξέρετε πως θα ανανεώσετε τον δεσμό σας και θα αναζωπυρώσετε το πάθος μεταξύ

ΙΧΘΥΣ
Αυτό το Σαββατοκύριακο προβλέπεται καθοριστικό για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής, αγαπημένε μου Ιχθύ! Είναι η αρχή του τέλους για κάθε ανασφάλεια και φοβία που σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Βγαίνεις από το σκοτάδι στο φως, αποκαλύπτονται μυστικά, ξεφεύγεις από την αβεβαιότητα και αρχίζεις να βάζεις τα αισθηματικά σου σε τάξη, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε στους αδέσμευτους! Σε αυτό το ξεκαθάρισμα σε βοηθά η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, που ενισχύει την ευαισθησία σου και σε φέρνει αντιμέτωπο με τους φόβους σου, ώστε να τους αντιμετωπίσεις μια και καλή.
Από την άλλη όμως ανεβάζει και τη libido σου στα ύψη και σε κάνει… ακαταμάχητο/η, τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς με την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που εκπέμπεις! Παράλληλα, η Σελήνη από τον Αιγόκερο σε εξάγωνο με την Αφροδίτη την Κυριακή, φωτίζει την κοινωνική πλευρά σου, θέλεις να έρθεις σε επαφή με φίλους, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου, κι αυτό τελικά θα κάνεις, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Ένα θα σου πω: αυτό το διήμερο μπορεί να σου μείνει αξέχαστο!

Πηγή: zwdia24.gr

Αν σου άρεσε κάνε