venus-pisces

Αφροδίτη στους Ιχθείς 11/2-7/3/18 - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 09/02/18, 15:35
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο των Ιχθύων στις 11/2, όπου και θα παραμείνει έως τις 7/3.

Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία οι σχέσεις γίνονται πιο ρομαντικές και ανιδιοτελείς, ενώ οι νέες γνωριμίες χαρακτηρίζονται από μια μαγική έλξη. Παράλληλα, γινόμαστε πιο συμπονετικοί και ευαίσθητοι, ονειροπόλοι και συναισθηματικοί, ενώ ίσως να έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις.

Πώς η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα επηρεάσει τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στον 12ο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας σου την επιθυμία για χαλάρωση και ξεκούραση. Από τις 11/2 έως τις 7/3, έρχεσαι πιο κοντά με τον συναισθηματικό σου κόσμο και ανανεώνεις τη σχέση σου μέσα από ρομαντικές δραστηριότητες. Οι διαισθητικές σου ικανότητες οξύνονται, κάνοντας το διάστημα αυτό ιδανικό για καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Παράλληλα, είναι μια καλή περίοδος για ενδοσκόπηση και για να προετοιμάσεις αλλαγές σε επαγγελματικά σχέδια και συνεργασίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο παροτρύνοντάς σε να αφιερώσεις χρόνο σε φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Από τις 11/2 έως τις 7/3, θα δεις την κοινωνική σου διάθεση να ανεβαίνει και τις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου να αυξάνονται, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, δεν αποκλείεται να δεχθείς μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που κινείται στον κοινωνικό σου περίγυρο. Παράλληλα, μελλοντικοί σου στόχοι και επαγγελματικά σχέδια προχωρούν προς υλοποίηση…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ηλιακό σου μεσουράνημα, μια θέση που χαρίζει εύνοια στην καριέρα σου. Μια θετική εξέλιξη στη δουλειά σου ή μια πρόταση που δέχεσαι από έναν ανώτερό σου, σε βοηθούν να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να ξεκινάς τώρα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία. Από την άλλη, η διέλευση αυτή είναι πιθανό να φέρει κάποια εξέλιξη με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κινείται στο περιβάλλον εργασίας σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο των Ιχθύων, χαρίζοντας εύνοια σε ό,τι αφορά ταξίδια, σπουδές και επαγγελματικά σχέδια. Από τις 11/2 έως τις 7/3, συνεργασίες με το εξωτερικό και νομικά ζητήματα παρουσιάζουν θετικές εξελίξεις, ενώ το διάστημα αυτό ίσως πραγματοποιήσεις και ένα όμορφο ταξίδι με το ταίρι σου, το οποίο θα σας μείνει αξέχαστο. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσουν μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα αποτελέσει σύντροφο ζωής…

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη περνά στον 8ο ηλιακό σου οίκο και στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα. Από τις 11/2 έως τις 7/3, χρέη και οφειλές, επενδύσεις και δάνεια, αλλά και τα εισοδήματα του/της συντρόφου σου, φαίνεται να παρουσιάζουν κάποια θετική εξέλιξη. Επίσης, η αισθηματική σου ζωή διανθίζεται με πάθος και αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα θελήσεις να του/της ανοιχτείς συναισθηματικά τις μέρες αυτές. Από την άλλη, αν υπάρχει πρόταση για μια οικονομική συμφωνία, θα τη δεις να υλοποιείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον οίκο των διαπροσωπικών σου σχέσεων από τις 11/2 έως τις 7/3, δίνοντάς σου την δυνατότητα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σου και να ζήσετε όμορφες, ρομαντικές στιγμές και να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο κλίμα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου ίσως να γνωρίσουν ένα πρόσωπο, το οποίο θα τους ξυπνήσει μια έντονη επιθυμία για συντροφικότητα. Θετικές εξελίξεις παρουσιάζονται και στον τομέα της καριέρας σου μέσα από μια νέα συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον 6ο ηλιακό σου οίκο χαρίζοντας εύνοια στην εργασία σου. Από τις 11/2 έως τις 7/3, θα δεις την δημιουργικότητά σου να ανεβαίνει και τον ελεύθερο χρόνο σου να αυξάνεται. Επίσης, είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή να αλλάξει κάτι στις συναδελφικές σου σχέσεις που σε ευνοεί ιδιαίτερα. Ακόμη, φαίνεται πως θα έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε να ξεκινήσεις δραστηριότητες που βελτιώνουν την σωματική και ψυχική σου κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στον 5ο ηλιακό σου οίκο ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και την ερωτική σου διάθεση. Από τις 11/2 έως τις 7/3, είναι πιθανό να μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μια επισημοποίηση ή μια εγκυμοσύνη είναι αρκετά πιθανό να προκύψουν. Από την άλλη, φαίνεται πως η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει και δεν αποκλείεται να δεχθείς μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από τη δουλειά σου, μέσα από την οποία θα αναγνωριστούν τα ταλέντα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη περνά στο ηλιακό σου ναδίρ δημιουργώντας σου την επιθυμία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή στην οικογένειά σου. Από τις 11/2 έως τις 7/3, θα νιώσεις μεγαλύτερη επιθυμία για συναισθηματική ασφάλεια, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς και με ένα πρόσωπο που διατηρούσες δεσμό στο παρελθόν. Επίσης, θα σε απασχολήσει η ακίνητη περιουσία σου ή κάποια χρήματα που πρέπει να ξοδέψεις για το σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και σε μια αγοραπωλησία ενός ακινήτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνοντας την επικοινωνία με τους γύρω σου. Από τις 11/2 έως τις 7/3, μπαίνουν νέα πρόσωπα στην καθημερινότητά σου, ενώ παράλληλα αυξάνεις τις επαγγελματικές επαφές και δέχεσαι περισσότερες προτάσεις για συνεργασίες. Επίσης, οι ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις πολλαπλασιάζονται, εκφράζεσαι πιο τρυφερά και συναισθηματικά στο ταίρι σου, ενώ από την άλλη βελτιώνονται οι σχέσεις σου με αδέρφια και κοντινούς σου συγγενείς. Π

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζοντας τις οικονομικές σου υποθέσεις. Από τις 11/2 έως τις 7/3, είναι πιθανό να αναζητήσεις πρόσθετες πηγές εισοδήματος ή να λάβεις χρήματα από μια επένδυση ή μια καλλιτεχνική δραστηριότητα που έχεις ξεκινήσει. Βέβαια, καλό είναι να κάνεις μια καλή οικονομική διαχείριση την περίοδο αυτή, γιατί ίσως να έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα. Αν έχεις σχεδιάσει μια κοντινή απόδραση αυτές τις μέρες, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο άτομο που θα σε γοητεύσει…

ΙΧΘΕΙΣ
Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου. Από τις 11/2 έως τις 7/3, θα έχεις πολλαπλάσιες ευκαιρίες για εξόδους και προτάσεις για διασκέδαση, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι νέες γνωριμίες και οι υποψήφιοι σύντροφοι. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου και ανανεώνεται η σχέση σας, ενώ όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, μια νέα συνεργασία ή ένα καινούριο εγχείρημα σου χαρίζουν αναγνώριση.

Πηγή: zwdia24.gr

Αν σου άρεσε κάνε