zodiac-chart-wallpaper-disc

10/02/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 10/02/18, 00:04
Τι προβλέπει το ζώδιό σας για σήμερα;

Πληθωρικές εκδηλώσεις

Κριός
Φιλική συμπαράσταση
Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας προσθέτει επιπλέον ζωντάνια στις κινήσεις σου, καλό είναι όμως να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε επιμορφωτικές ή δημιουργικές δράσεις κι όχι σε αψιμαχίες και «κόντρες» εγωισμών, αφού εύκολα θα μπορούσες να οδηγηθείς σε περιπέτειες!
Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ φαίνεται πιθανή η υποστήριξή σου από φίλους και γνωστούς σε ό,τι κάνεις. Πρόσεξε μόνο, μήπως «χαλαρώσεις» υπερβολικά και προβείς σε αχρείαστες αγορές ή έναν άσκοπο δανεισμό.

Ταύρος
Να η ευκαιρία!
Το τετράγωνο Ήλιου-Δία συμβάλλει τόσο στη διασκέδαση και την ξεκούρασή σου, όσο και την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου, με τη συνδρομή ενός ισχυρού παράγοντα ή κάποιου συνεργάτη σου. Δεν έχεις, λοιπόν, παρά να ζητήσεις αυτά που θέλεις και θα σου δοθούν! Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν ελπιδοφόρες εξελίξεις στα προσωπικά σου.
Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, παίρνοντας, αν χρειαστεί, όλα εκείνα τα νομικά μέτρα που διασφαλίζουν τα συμφέροντά σου.

Δίδυμοι
Ζωηρή αντιπαράθεση
Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας ανάβει «φωτιές» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ωθώντας σε να λάβεις έκτακτα μέτρα, κάτι που ενδέχεται να πάρει και νομικές διαστάσεις. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου, αλλά και στον χειρισμό συσκευών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά.
Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ήλιου-Δία συμβάλλει σε εργασιακές διευκολύνσεις, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με άτομα ή φορείς του εξωτερικού, που θα προσδώσουν μια νέα προοπτική στη ζωή σου.

Καρκίνος
Το... χέρι του θεού!
Το τετράγωνο Ήλιου-Δία βελτιώνει την ψυχολογία σου κι όσο περνά από το «χέρι» του, θα φροντίσει να περάσεις καλά, χωρίς να πιέζεσαι από ευθύνες ή υποχρεώσεις, τις οποίες μπορούν να αναλάβουν άλλοι! Επιπλέον, ενδέχεται να σου δώσει μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε καλό δρόμο, με τη βοήθεια της τύχης.
Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες στη δουλειά σου, διεκδικώντας περισσότερα δικαιώματα και καλύτερες αποδοχές.

Λέων
Συν-διεκδικητές του… θρόνου!
Μια οικογενειακή υπόθεση εξελίσσεται καλύτερα από όσο υπολόγιζες, ενώ αν έχεις ανοικτό ένα περιουσιακό ζήτημα, μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό. Εδώ «παίζει» κι ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία, που ίσως να περίμενες καιρό. Τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας ευνοεί τις κινήσεις σου, ακόμη κι αν σου στοιχίσουν λίγο παραπάνω από όσο υπολόγιζες.
Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας συμβάλλει σε μια πιο… θορυβώδη καθημερινότητα και σε αντεγκλήσεις με άτομα που, ενώ περίμενες να σε στηρίξουν, τελικά σου ασκούν δριμεία κριτική!

Παρθένος
Εργασιακά οφέλη
Το τετράγωνο Ήλιου-Δία δίνει έναν ευχάριστο, αλλά και «πληθωρικό» τόνο στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, ενώ ενδέχεται να πληροφορηθείς πολλά γύρω από ζητήματα που δεν είναι κατ’ ανάγκη ουσιαστικά. Ακόμη, ευνοείται η απόκτηση ενός μέσου που έχει σχέση με την επικοινωνία σου.
Εκείνο όμως που «μετράει» για σένα περισσότερο είναι τα εργασιακά πλεονεκτήματα που θα αποκομίσεις. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σου εφιστά την προσοχή σε ζητήματα ασφαλείας στον χώρο σου, αφού η «ζημιά» μπορεί να γίνει πολύ εύκολα.

Ζυγός
Ντόλτσε βίτα!
Το τετράγωνο Ήλιου-Δία πιστοποιεί ότι τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσεις τις σπατάλες ή τις κινήσεις εντυπωσιασμού. Αντίθετα, σε συμφέρει να περιμένεις για να καρπωθείς την αντίστοιχη προδιάθεση κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου, χωρίς τα δωράκια του/της να σε δεσμεύουν σε κάτι!
Παράλληλα, βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οξύτητα στις σχέσεις σου με φίλους/ες ή γνωστούς/ες, εξ αιτίας της παρέμβασής τους στις προσωπικές υποθέσεις σου.

Σκορπιός
Ελευθερία ή ασυδοσία;
Νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις πράγματα που μέχρι πριν λίγο καιρό σου φαίνονταν «βουνό» κι αυτή η αίσθηση δεν είναι διόλου παραπλανητική. Ο Δίας στο ζώδιό σου σε στηρίζει, αρκεί, βέβαια, να μην κινηθείς πολύ έξω από τα όριά σου. Επιπλέον, ευνοείσαι σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν σου προκύψει ένα νέο ξεκίνημα, μη διστάσεις.
Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα, επιστρατεύοντας, αν χρειαστεί και ένδικα μέσα.

Τοξότης
Ο τολμών νικά!
Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να πετύχεις τους στόχους σου άμεσα και αποτελεσματικά και μέχρι να έρθει η ώρα της ανάπαυσης του πολεμιστή, είσαι «καταδικασμένος/η» να μάχεσαι για το καλύτερο, κατακτώντας νέους στόχους. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να βρεις απέναντί σου και πρόσωπα που αυθαιρετούν σε βάρος σου, καθιστώντας αναγκαία μια νομική οδό.
Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί ταξίδια κι εκδρομές, αλλά και τη δρομολόγηση θεμάτων που σχετίζονται με την υγεία και τη διατροφή σου.

Αιγόκερως
Εγγυήσεις και υποσχέσεις
Οι καταστάσεις θα σε αφήσουν ικανοποιημένο/η, αφού θα έχεις την ευκαιρία να καλύψεις τόσο τις οικονομικές βλέψεις σου, όσο και τις κοινωνικές φιλοδοξίες σου. Ίσως, μάλιστα, αυτά τα δύο να συνδυαστούν με άψογο τρόπο, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Δία θα σε φέρει κοντά σε πρόσωπα που έχουν τη δυνατότητα και τη θέληση να σε βοηθήσουν.
Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας, καλείσαι να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα νομικής φύσης, έχοντας πάντα τον νου σου και στα παρασκήνια!

Υδροχόος
«Αέρας» νίκης!
Αν και το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε παραπέμπει πρωτίστως σε ευχάριστες δράσεις που δεν πρέπει να χάσεις, οι υποθέσεις σου «τρέχουν» και με το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας να σου προσδίδει έναν «αέρα» νίκης, μπορείς να βγεις κερδισμένος/η από τις εξελίξεις. Ίσως, μάλιστα, βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν όσα εσύ αδυνατείς ή κωλύεσαι να πράξεις.
Παράλληλα, έχεις την ευκαιρία να πετύχεις και μια καλή συμφωνία, ενώ αν θέλεις να ζητήσεις μια μεγάλη εξυπηρέτηση, τώρα είναι η ώρα!

Ιχθύες
Ουδέν κρυπτόν!
Η φήμη σου και το έργο σου εξαπλώνονται και ίσως έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς πολλαπλά από αυτό, αρκεί να τολμήσεις να κάνεις το «παραπάνω βήμα». Το μόνο που μπορεί να σε προβληματίσει είναι η δημοσιοποίηση κάποιων στοιχείων που θα προτιμούσες να παραμείνουν κρυφά. Πιθανόν όμως αυτό να είναι και το δυνατό όπλο σου, στην περίπτωση που οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις αφορούν στους ανταγωνιστές σου.
Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τα ταξίδια και γενικότερα τις επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε