bigstock-zodiac

11/02/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 11/02/18, 12:16
Τι προβλέπει το ζώδιό σας για σήμερα;

Απόκρυψη των δυσάρεστων

Κριός
Παρασκηνιακές βοήθειες
Ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να σου φέρει μια «δυνατή» ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και τη γρήγορη εκμάθηση μιας τέχνης ή τεχνικής. Γι’ αυτό, μην τον «σπαταλήσεις» σε αψιμαχίες με άτομα του συγγενικού ή και του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Εξ άλλου, με την Αφροδίτη να βρίσκεται πλέον στους Ιχθύς, είναι πιθανό να λάβεις παρασκηνιακές βοήθειες, ώστε να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.
Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου κι ίσως κάνεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση.

Ταύρος
Μια νέα φιλία γεννιέται
Ο Δίας απέναντί σου στηρίζει το σύνολο των επιδιώξεών σου, κάτι που έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς για να γίνει αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Ίσως, μάλιστα, καταφέρεις να πετύχεις έναν σημαντικό οικονομικό στόχο σου, αφού ο Άρης στον Τοξότη θα σου δώσει την αφορμή για να ενεργοποιηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση.
Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στις φιλίες σου, όπου σε κάθε περίπτωση μπορείς να αναζητήσεις διεξόδους και συμπαράσταση.

Δίδυμοι
Κοινωνική λάμψη
Με τον Άρη απέναντί σου, οι εξελίξεις «τρέχουν» και τα δεδομένα αλλάζουν, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όχι απαραίτητα επί ματαίω ή σε βάρος σου! Εξ άλλου, η παρουσία της Αφροδίτης στον 10ο φυσικό «οίκο» σου σε βοηθά να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου και σου προσδίδει κοινωνική λάμψη.
Ίσως, μάλιστα, εξαργυρώσεις άμεσα τη συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό, σου επιτρέπει να ξεκουραστείς, έχοντας πολύ λιγότερες ευθύνες στο κεφάλι σου.

Καρκίνος
Ευχάριστες καταστάσεις
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, ενώ η καθημερινότητά σου αναμένεται να διανθιστεί με περισσότερα καλλιτεχνικά ή αισθησιακά θεάματα-ακροάματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ακούσεις εμψυχωτικά λόγια, αλλά μπορείς κι εσύ να στηρίξεις, όσους/ες βρίσκονται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.
Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για καλοπέραση και δεν έχεις παρά να χαρείς το πλεονέκτημά σου! Κατά τα άλλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη εισάγει νέα δεδομένα στα εργασιακά σου.

Λέων
Περισσότερα κέρδη
Ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σου προσφέρει μια σειρά από εύκολες λύσεις, σε οικογενειακά, αλλά και επαγγελματικά θέματα, που καλό είναι να μην απορρίψεις, εμμένοντας σε αρχές που στην παρούσα φάση δεν σε εξυπηρετούν.
Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 8ο «οίκο» των οικονομικών σου πιθανόν να σου φέρει κέρδη ή αποκτήματακι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς σε σχέση με περιουσιακά, φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα. Ωστόσο, ο Άρης στον Τοξότη ενδέχεται να δημιουργήσει ένα «θέμα» με αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παρθένος
Ευρύτερη αποδοχή
Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον απέναντί σου, με συνέπεια να διαμορφωθεί ένα εξαίρετο κλίμα στις διαπροσωπικές, αλλά και τις δημόσιες σχέσεις σου. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας ή σου δοθούν βοήθειες και λύσεις από άλλους. Ωστόσο, αναφορικά με το οικογενειακό περιβάλλον και το σπίτι σου, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει, προς στιγμή, εντάσεις ή ένα «πολεμικό» κλίμα.
Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τις μετακινήσεις σου, φέρνοντάς σου μερικά τυχερά συναπαντήματα.

Ζυγός
Ευκολίες που σε ξεκουράζουν
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα εργασιακά σου, δίνοντάς σου περισσότερες ευκολίες και ευκαιρίες για ξεκούραση. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες την απόκτηση οικόσιτου ζώου. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη ζητά το... μερτικό του από την καθημερινότητά σου κι ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις προκλήσεις ή εντάσεις που ενίοτε σε ξεπερνούν.
Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τις οικονομικές επιδιώξεις σου και η τύχη του θα σε συντροφεύσει, ακόμη κι αν προβείς σε κάποιες επιπολαιότητες ή σπατάλες!

Σκορπιός
Έρωτας εν όψει!
Ο Δίας στο ζώδιό σου θα σου φέρει μια ευκαιρία από εκείνες που δεν πρέπει να χάσεις, προσπέρασε, λοιπόν, τους δισταγμούς και τα προαπαιτούμενα που συνήθως θέτεις. Επιπλέον, με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς, πολλά είναι εκείνα που θα αρχίσουν να εξελίσσονται ακόμη πιο ευνοϊκά για σένα, με «αιχμή» τις προσωπικές υποθέσεις σου αλλά και τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.
Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να χτυπήσει οικονομικό... συναγερμό, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης.

Τοξότης
Φροντίδα για τον χώρο σου
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, κάθεσαι μεν σε «αναμμένα κάρβουνα», από την άλλη πλευρά όμως, η Αφροδίτη, περνώντας στους Ιχθύς, ευνοεί τα οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ σε καλεί να ομορφύνεις τον χώρο σου, πολύ περισσότερο αν πρόκειται να φιλοξενήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Παράλληλα, με τον Δία στον 12ο φυσικό «οίκο» σου είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κάτι κρυμμένο, ενώ στα εργασιακά σου φαίνεται να υποχωρούν σκοτούρες και βάσανα για να αντικατασταθούν από ευκολίες και περισσότερη ξεκούραση.

Αιγόκερως
Πιο ευχάριστη καθημερινότητα
Η Αφροδίτη, περνώντας στους Ιχθύς, δημιουργεί πλέον τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ενταχθείς σε μια ευχάριστη παρέα ή να απολαύσεις τις χαρές ενός ταξιδιού. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα.
Ακόμα, ο Δίας στον Σκορπιό αναμένεται να διανθίσει την καθημερινότητά σου με πολλές ευχάριστες στιγμές, κοντά σε φίλους/ες και γνωστούς/ες, ίσως, μάλιστα, αποκομίσεις και κάποια «χειροπιαστά» οφέλη. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης στον Τοξότη ίσως σε «τρομάξει» με ένα οξύ θέμα υγείας.

Υδροχόος
Βελτίωση των οικονομικών
Ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να ξεπεράσεις τις όποιες ανασφάλειες ή φοβίες σου και να κάνεις ένα εξελικτικό «άλμα», αφού κάθε τι που ξεκινάς σήμερα θα έχει τις ευλογίες του!
Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να σου προσφέρει τις υλικές και συναισθηματικές εξασφαλίσεις που ζητάς, ενώ ενδέχεται να σου δωρίσουν κάτι όμορφο. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να κοινωνικοποιηθείς, πιθανόν όμως να προκαλέσει προστριβές με φίλους/ες ή ένα «θερμό επεισόδιο» κατά τη διάρκεια μιας συλλογικής προσπάθειας.

Ιχθύες
Αιθέρια γοητεία
Με τον Άρη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου οφείλεις να δράσεις άμεσα, ώστε να διακριθείς, αλλά και να προλάβεις ανεπιθύμητες εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σου για να κορυφώσει τη γοητεία σου και κατ’ επέκταση τη δυνατότητά σου να έχεις ό,τι θέλεις, όπως το θέλεις!
Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια πρόταση από το εξωτερικό, ενώ είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι χαρούμενες ή διασκεδαστικές στιγμές σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή απλά έρθεις σε επαφή με τον «έξω κόσμο».

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε