colors-symbols-horoscope-wallpapers

12/02/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 12/02/18, 00:06
Τι προβλέπει το ζώδιό σας για σήμερα;

Μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας

Κριός
Αγώνας για το καλύτερο
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει στις «επάλξεις», αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα ζητήματα, που απαιτούν λύση, αλλά και συναλλαγές με άτομα μιας διαφορετικής νοοτροπίας. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο «ρίχνει ομίχλη» σε ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή σε μια συλλογική προσπάθεια και τελικά η καλή σου πίστη δεν αποκλείεται να σε κάνει «εκμεταλλεύσιμο/η». Από την άλλη πλευρά, μπορείς να αποστασιοποιηθείς από όλα αυτά, καλλιεργώντας τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Ταύρος
Τα φαινόμενα απατούν!
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική. Ωστόσο, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, ενδέχεται να προκύψουν απρόοπτα που θα σε αποσυντονίσουν. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές των όσων γίνονται στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, έχοντας κατά νου ότι τα φαινόμενα… απατούν! Και βέβαια καλά είναι τα όνειρα, αφού σου ανεβάζουν την ψυχολογία, μην ξεχνάς όμως ότι η πραγματικότητα είναι κατά πολύ διαφορετική.

Δίδυμοι
Ακυρώσεις δραστηριοτήτων
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με τη διαρκή αλλαγή των οικονομικών δεδομένων στη ζωή σου, αλλά εδώ είναι πιθανό να σε βοηθήσουν η κριτική σου σκέψη και η ικανότητά σου να αξιολογείς το τι αξίζει πραγματικά και τι όχι. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο αναμένεται να συμβάλλει σε «τζούφιες» μετακινήσεις ή σε ακυρώσεις στις επαφές σου, ενώ δεν αποκλείεται να χαθούν έγγραφα αντικείμενα ή αρχεία. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορείς να «ξεχαστείς» μέσα από θεάματα και ακροάματα.

Καρκίνος
Συχνή αλλαγή των δεδομένων
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο ασταθή στις επιλογές σου και μάλλον αναποφάσιστο/η, ενώ ανάλογη εικόνα εισπράττεις και από τους άλλους. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, καμία σχέση ή συνεργασία δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη ή σίγουρη, γι’ αυτό μη «δένεις» τίποτε. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η, αλλά και εύπιστος/η σε διαδικασίες που αφορούν σε αγορές και γενικότερα οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν αποκλείεται να σου χαρίσουν κάτι, που θα σε συγκινήσει.

Λέων
Μην ματαιοπονείς
Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να αναδείξει κάποιες έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις, σε μια στιγμή, μάλιστα, που θέλεις να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Πριν όμως αρχίσεις να τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, φρόντισε να διασταυρώσεις, αν όλα αυτά που σου ζητούν ή προκύπτουν έχουν πραγματικά… λόγο ύπαρξης! Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τόσο τις σχέσεις όσο και τα οικονομικά σου, δεν είναι σκόπιμο να λάβεις σημαντικές αποφάσεις σε ανάλογα ζητήματα.

Παρθένος
Έμφαση στα προσωπικά σου
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και υποκειμενικό/η, με «κίνδυνο» να μην αξιολογήσεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις. Επιπλέον, μπορεί να ανησυχήσεις από τις εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο ενδέχεται να αναδείξει ένα εργασιακό ζήτημα που έχει και κάποιες ασαφείς πτυχές, οι οποίες χρήζουν διερεύνησης, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποιου είδους συνεργασία. Επιπλέον, φρόντισε να προστατέψεις τον οργανισμό σου από μυκητιάσεις και αλλεργίες.

Ζυγός
Οικογενειακή αναστάτωση
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα, που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν μεταβολές ή δεδομένα που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο δημιουργεί μια «θολούρα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να λαθέψεις στις εκτιμήσεις σου ή να αρχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα που δε συμβαίνουν. Από την άλλη πλευρά, σε ωθεί να ασχοληθείς με ένα χόμπι ή μια δραστηριότητα που καλλιεργεί την φαντασία σου.

Σκορπιός
Ένας έρωτας γεννιέται!
Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να περιβάλλεις με μια καλλιτεχνική «αύρα» τις επιλογές σου, καλό είναι όμως να προνοήσεις και για την ασφάλεια των περιουσιακών σου στοιχείων ή για την προστασία του προσωπικού χώρου σου, από «πονηρές» πρακτικές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως, μάλιστα, δεις και ακούσεις πολλά, ουσιαστικά όμως ευνοούνται μόνο εκείνες οι δράσεις, που έχουν να κάνουν με τις μεταφυσικές ή καλλιτεχνικές ανησυχίες σου.

Τοξότης
Λάθη και αστοχίες
Η Σελήνη στον Αιγόκερω «σκαλίζει» τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας σε έκτακτα έξοδα αλλά και έσοδα, ενώ δεν ενδείκνυται για τη λήψη μιας σημαντικής επένδυσης ή αγοράς, αφού τα δεδομένα σύντομα θα αλλάξουν. Στα καθημερινά, πάντως, ο ισολογισμός σου θα έρθει τελικά «στα ίσα» του, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο αναδεικνύει τεχνικές δυσλειτουργίες, με μη προφανή αιτία, που μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν. Πρόσεξε, ακόμη, μήπως λαθέψεις ή παραπλανηθείς στις μετακινήσεις σου.

Αιγόκερως
Ενώπιον προκλήσεων
Η Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει τα ενδιαφέροντά σου και σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Τα επαγγελματικά ραντεβού είναι βέβαια στο πρόγραμμα, αλλά να θυμάσαι ότι μπορεί να μην εξελιχθούν όλα ομαλά. Επιπλέον, ενδέχεται να επηρεαστείς συναισθηματικά και να μην πάρεις την απόφαση που θα έπρεπε σε ένα προσωπικό σου θέμα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερο σκεπτικισμό ένα οικονομικό ζήτημα, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που δε φαίνονται με μια πρώτη ματιά!

Υδροχόος
Μπορεί να εξαπατηθείς
Φαίνεται πως ο Ερμής στο ζώδιό σου έχει… απολέσει μέρος της λογικής του, με κίνδυνο να πέσεις σε λάθη που δε συνηθίζεις. Καλό είναι, λοιπόν, να επιστρατεύσεις τη διαίσθησή σου, ώστε να προστατευτείς από τις κακοτοπιές, ενώ μπορείς να προβείς και σε έναν δημιουργικό «αντιπερισπασμό», ασχολούμενος/η με τα καλλιτεχνικά. Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως ξεγελαστείς σε ένα οικονομικό ζήτημα ή σε μια αγορά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου.

Ιχθύες
Με «όπλο» τις εμπνεύσεις σου!
Η Σελήνη στον Αιγόκερω προάγει την κοινωνικότητά σου και πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου σε άτομα που θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι/ες σου, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό υπάρχει μεγάλη απόσταση. Κράτα, λοιπόν, τις επαφές σου και βλέπουμε! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να στοχαστείς, μακριά από εξωτερικές εντάσεις, πολύ περισσότερο που στον «πραγματικό κόσμο», οι αλήθειες δεν ξεχωρίζουν από τα ψέματα! Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια μεγάλη έμπνευση.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε