love-paper

12/02/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 03:43 Δημιουργία 12/02/18, 14:07
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Μια διάψευση μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά ή να σε στενοχωρήσει, αλλά, σε κάθε περίπτωση, ισχύει το «ουδέν κακόν, αμιγές καλού» και τελικά το «ξύπνημά» σου να είναι εκείνο που θα σου επιτρέψει να κινηθείς πιο κοντά στην αλήθεια σου, ανεξάρτητα από τις όποιες «απώλειες». Επιπλέον, φαίνεται να δημιουργείται ένα «μπέρδεμα» με υπαιτιότητα ενός φίλου ή μιας φίλης, που έχει μεν καλές προθέσεις, αλλά κατά τα άλλα τα κάνει… θάλασσα!

Ταύρος
Απανωτές επιτυχίες σε ενθαρρύνουν και, έχοντας μια καλή ψυχολογία, είσαι σε θέση να πετύχεις πολλά. Βέβαια, προς το παρόν εκείνο που προέχει είναι το να έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά από τη στιγμή που έχεις την τύχη με το μέρος σου, όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Πρόσεξε μόνο τις προτροπές ή τις παρεμβάσεις φίλων –πάντα «για το καλό σου»- αφού είναι από άστοχες μέχρι ύποπτες!

Δίδυμοι
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, κάτι που θα μάθεις ή θα ανακαλύψεις μπορεί να σε απογοητεύσει κι από εκεί που βρισκόσουν μέσα στην τρελή χαρά, να «χύσεις την καρδάρα με το γάλα»! Καλό είναι, ωστόσο, να αποφύγεις τις ακρότητες, αφού αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα και ενδέχεται να δεις το όλο θέμα διαφορετικά. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε θα λάβεις ένα άκρως ενθαρρυντικό μήνυμα, που θα σε… ξεσηκώσει!

Καρκίνος
Η ημέρα κρίνεται ως πολύ θετική για τα προσωπικά σου και είτε είσαι εσύ που θα πάρεις την ευθύνη μιας επιλογής, είτε την αφήσεις στην «άλλη πλευρά» ή την… τύχη, το βέβαιο είναι ότι όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να βιώσεις μια απολαυστική σεξουαλική εμπειρία, με το ταίρι σου, μάλιστα, να κάνει τα πάντα για να μείνεις ικανοποιημένος/η, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό επίπεδο.

Λέων
Πάντα έχεις τη διάθεση να φροντίζεις τον άνθρωπό σου, προσφέροντάς του το κάτι παραπάνω, καλό είναι όμως να επιτρέπεις και σε εκείνον να εκφράζει τα συναισθήματά του με τον τρόπο που επιλέγει, διαφορετικά η σχέση σου θα γίνει σταδιακά ανισότιμη. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι σήμερα πολλά είναι εκείνα που είναι διαφορετικά από ό,τι δείχνουν κι αν εμπιστευτείς πρόσωπα ή καταστάσεις, μάλλον θα απογοητευτείς.

Παρθένος
Η φυσική σου παρουσία είναι εκείνη που παίζει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις και είτε επειδή «εκπέμπεις» είτε γιατί έτσι το έφεραν τα πράγματα, δέχεσαι «βροχή» φιλοφρονήσεων και μηνυμάτων που δηλώνουν το πόσο επιθυμητός/η είσαι. Η συνέχεια βέβαια επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλό είναι να αρκεστείς στην δεδομένη βελτίωση της ψυχολογίας σου, χωρίς να μπεις σε… πειρασμό!

Ζυγός
Ένας πειρασμός σου γνέφει, μάλλον όμως πρόκειται για... αντικατοπτρισμό κι αν βέβαια από πλευράς σου δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες, το πιθανότερο είναι να απογοητευθείς από τις εξελίξεις. Μπορείς βέβαια κι εσύ να δώσεις την εντύπωση ότι ενδιαφέρεσαι για κάποιον/α, προκειμένου να «ξεφύγεις» από ένα επίμονο φλερτ, που ξεπερνά τα όρια της αδιακρισίας ή απλά να «παίξεις», χωρίς συγκεκριμένο «στόχο».

Σκορπιός
Οι προδιαγραφές σου για κάτι καλό είναι πολύ περισσότερο από υπαρκτές και στη... χειρότερη περίπτωση αναμένεται να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να βρεις τον άνθρωπό σου ή να επισημοποιήσεις μια σχέση που σε καλύπτει σε πολλά και θα συνεχίσει να το κάνει! Ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε ένα ιδιαίτερα ρομαντικό περιβάλλον, που θα σε εμπνεύσει για ακόμη περισσότερα.

Τοξότης
Σήμερα, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της «οικογενειακής» ζωής, μέσα σε ένα «εορταστικό» κλίμα! Από την άλλη πλευρά, αν «κυκλοφορήσεις» έξω, τότε, είτε «ψάχνεσαι» είτε όχι, το πιθανότερο είναι να «πέσεις πάνω» σε μάλλον αναξιόπιστα πρόσωπα, οπότε μην πιστεύεις τίποτα από όσα σου λένε. Στον αντίποδα βέβαια, μπορεί κι εσύ να πεις το ψεματάκι σου για να προστατέψεις έναν δικό σου άνθρωπο

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η και θέλεις να αλλάξεις αυτό το καθεστώς, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε φίλους/ες και γνωστούς/ες που έχουν τα… κατάλληλα «κονέ»! Ίσως όμως να αρκεί και η φυσική σου παρουσία σε ένα κοινωνικό δρώμενο, αφού σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των άλλων για σένα. Αν όμως λάβεις υποσχέσεις ή ακούσεις «παχιά λόγια», μην πιστέψεις τίποτα και μην παρασυρθείς στο να «ενδώσεις».

Υδροχόος
Τα ευχάριστα μηνύματα πολλαπλασιάζονται κι αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου για ένα νέο ξεκίνημα. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δεν έχεις παρά να χαρείς και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου ανά πάσα στιγμή, σε ένα περιβάλλον της αρεσκείας σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις ή προσφέρεις ένα δώρο που πιστοποιεί το ενδιαφέρον του ενός για τον/την άλλον/η και αποκαλύπτει ένα βάθος συναισθημάτων.

Ιχθύες
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι προδιαγραφές σου για κάτι καλό αυξάνονται και πληθύνονται, αφού τα όποια ελαττώματά σου δε φαίνονται, αντίθετα εκπέμπεις γοητεία. Επιπλέον, παίρνεις «άριστα» και επικοινωνιακά. Είτε, λοιπόν, βγεις έξω είτε «σερφάρεις» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι πιθανό να συμβεί ένα ευχάριστο! Αν, μάλιστα, ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου, θα λάβεις μια θετική είδηση.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε