pics-of-love

12 - 18/2/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 12/02/18, 15:19
Πώς θα εξελιχθεί η νέα εβδομάδα για τα ερωτικά των ζωδίων;

Κριός

Στα αισθηματικά σου θα υπάρχει πάθος, αισθησιασμός και έντονη σεξουαλική διέγερση. Με το συναίσθημα να ξυπνά τις αισθήσεις σου λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Αφροδίτη στους Ιχθείς η σχέση σου γίνεται πιο θερμή και εκφράζεις με κάθε τρόπο την ανάγκη σου να βρεθείς με τον σύντροφό σου. Αν διανύεις μια μοναχική περίοδο, η γοητεία που εκπέμπεις σε φέρνει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο και ανοίγει τον δρόμο για εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν.

Ταύρος
Στα αισθηματικά η εβδομάδα αυτή με την Αφροδίτη να έχει μετακινηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων σου βγάζει πάθος, βαθύ συναίσθημα, αλλά και ζήλια. Ωστόσο με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργηθεί ένταση από το πουθενά και να πεις λόγια που δεν εννοείς καθώς και να ακούσεις πράγματα που δεν περίμενες, γι αυτό καλό είναι να μην παρασύρεσαι από αυτό που νιώθεις. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο λογικός και εγκρατής. Κράτα την επικοινωνία ανοιχτή και θα ωφεληθείς.

Δίδυμος
Στην αισθηματική σου ζωή θα υπάρξει πάθος και έντονο συναίσθημα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων. Καθετί που νιώθεις έχει βάθος και μπαίνεις σε μια διαδικασία να το αναλύσεις. Αν θέλεις να μην ξεφύγεις την Πέμπτη που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο και να διατηρήσεις ένα καλό κλίμα στην σχέση σου προσπάθησε να περιορίσεις τις «υπεραναλύσεις» και μάλιστα να μην μοιράζεσαι την κάθε σου σκέψη με το ταίρι σου. Ειδικά τις μέρες αυτές!

Καρκίνος
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων τόλμησε να ανοίξεις την καρδιά σου και άφησε τον σύντροφό σου να σε προσεγγίσει. Μην δείχνεις τόσο διστακτικός και επιφυλακτικός απέναντί του και προσπάθησε να τον εμπιστευτείς γιατί τον κάνεις να αισθάνεται ιδιαίτερα αδύναμος απέναντι σου και αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στην σχέση σας. Μόλις καταφέρεις να του μιλήσεις με ειλικρίνεια θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση, ενώ θα βρεις και την ανταπόκριση που ήλπιζες.

Λέων
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων υπάρχει πάθος και αισθησιασμός. Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια για να σε ξυπνήσουν από τον λήθαργο της μονοτονίας και να κάνουν και τους δύο να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Ωστόσο, σε υπερβολικό βαθμό μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και ειδικά με την επικοινωνία που δεν διευκολύνεται καθόλου τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Ηλίου που θα λάβει χώρα στις 15 στον Υδροχόο.

Παρθένος
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων υπάρχει συναίσθημα, αλλά και καχυποψία. Ξυπνάει το πάθος και νιώθεις την ανάγκη να πλησιάσεις το ταίρι σου, να απομονωθείτε οι δυο σας μακριά από κάθε ανιαρό ζήτημα της καθημερινότητας. Φρόντισε να περιορίσεις την ανασφάλεια αν δεν θέλεις να χαλάσεις το κλίμα μεταξύ σας και αφέσου ολοκληρωτικά πάνω του. Αν είσαι μόνος, οι πλανήτες σε βοηθούν να κάνεις μια νέα γνωριμία που ωστόσο θα πρέπει να είσαι ολίγον φειδωλός στα συναισθήματα σου μέχρι να δεις αν όντως σε καλύπτει ή όχι.

Ζυγός
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα περάσεις ευχάριστα και θα αναζωογονηθείς. Ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να σε εκπλήξει θετικά και να σου προσφέρει αισθήματα ενθουσιασμού και λατρείας. Ο αισθησιασμός και το πάθος κυριεύουν τη σχέση σας και αμφότεροι νιώθετε πλήρεις. Απόλαυσε την συντροφικότητα και την αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπάς και σε αγαπάει.. ακόμη και αν τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα μεταξύ σας… Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία εκδήλωση ενδιαφέροντος από το φιλικό σας περιβάλλον που ούτε καν είχατε φανταστεί.

Σκορπιός
Καλό είναι να χαλαρώσεις στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα με τις επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων και να μην βάλεις τον σύντροφό σου στη γωνία εξαπολύοντας κατηγορίες. Νιώθεις ανασφάλεια που σε κάνει να επιτίθεσαι χαλώντας την καλή διάθεση και των δύο. Φρόντισε να εκφράσεις την αγάπη σου με χειροπιαστές αποδείξεις και άσε τις γκρίνιες και τα παράπονα. Αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να φέρεις τον άλλον κοντά σου. Αν αναζητάς το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει, αυτές τις μέρες εκπέμπεις ισχυρή γοητεία που σε βοηθάει να το επιτύχεις.

Τοξότης
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα έχεις την βοήθεια του συντρόφου σου, ο οποίος θα λειτουργήσει εξισορροπητικά στα άγχη και τις ανασφάλειες που εκδηλώνεις. Προσπάθησε να αφήσεις τα πάντα στην άκρη και να δώσεις χώρο στο πάθος και την σεξουαλικότητα να εκφραστεί. Αν είσαι μόνος, άρπαξε την ευκαιρία του πλανητικού σκηνικού για να κάνεις την προσωπική σου ζωή πιο ενδιαφέρουσα.

Αιγόκερως
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων πάρε την απόφαση και αφοσιώσου στον άνθρωπό σου. Δώσε του χρόνο και μην τον γεμίζεις ενοχές εξαιτίας της καχυποψίας που νιώθεις. Οι οιωνοί είναι καλοί για να βελτιώσεις το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σας και ο Ερμής στον Υδροχόο μέχρι την Κυριακή θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις καλύτερα μαζί του. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το πρόσωπο με το οποίο μπορείς να πορευτείς μαζί, αυτό το διάστημα μπορεί να σου δώσε νέα δεδομένα στη ζωή. Κάτι μέσα σου τελειώνει και κάτι νέο ξεκινάει…

Υδροχόος
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα καταφέρεις να διώξεις την ανασφάλεια που θα σου δημιουργήσει η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σου την Πέμπτη καθώς και κάποιες αμφιβολίες που γυρνούν μέσα στο μυαλό σου και σε αποσυντονίζουν. Έτσι, θα καταφέρεις να διατηρήσεις το καλό κλίμα στην σχέση σου και να απολαύσεις την παρέα του αγαπημένου σου πιο ήρεμος και αφοσιωμένος. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου και είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να γοητεύσεις αυτόν/ή που θέλεις.

Ιχθύς
Ρομαντισμός, πάθος και αισθησιασμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας για εσένα μιας και η Αφροδίτη έχει ήδη μετακινηθεί στο ζώδιο σου και σου χαρίζει τις πιο ευνοϊκές επιρροές της. Ένας γλυκός συνδυασμός που θα συνεπάρει στη δίνη του εσένα και το ταίρι σου. Αφέσου σε αυτήν και μην εγκλωβίζεσαι σε σκέψεις που σε κάνουν να νιώθεις φόβο και ανασφάλεια. Αν είσαι μόνος, άφησε την γοητεία σου να παίξει το παιχνίδι της αποπλάνησης και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Αν σου άρεσε κάνε