astra

13/02/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 13/02/18, 00:07
Τι προβλέπει το ζώδιό σας για σήμερα;

Εορταστικό κλίμα

Κριός
Γέλια και… κεράσματα!
Το τετράγωνο Ερμή-Δία προάγει την κοινωνικότητά σου, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε μια νέα φιλία ή τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Πιθανόν, μάλιστα, χρησιμοποιήσεις τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να γίνουν όλα πολύ πιο εύκολα για σένα. Επιπλέον, ίσως έχεις τα τυχερά σου στον οικονομικό τομέα, αν και τίθεται σαφώς ένα θέμα ορθής διαχείρισης. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς βελτιώνει τη φυσική και ψυχολογική σου κατάσταση, ενώ συμβάλλει και στο να μάθεις προσωπικά μυστικά των άλλων!

Ταύρος
Σκανδαλώδης εύνοια!
Το τετράγωνο Ερμή-Δία βελτιώνει τις σχέσεις σου με «ισχυρά» πρόσωπα και συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις μια καθοριστική βοήθεια, φρόντισε, ωστόσο, να μη μείνεις στις υποσχέσεις, αλλά να εξαργυρώσεις άμεσα το πλεονέκτημά σου. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς προσφέρεται για τη δημιουργία ενός όμορφου και «παρεΐστικου» κλίματος με φίλους/ες, αλλά και για μια γιορτή στο σπίτι ή το γραφείο σου.

Δίδυμοι
Αισιοδοξία και χαμόγελα
Κατ’ αρχάς τα νέα είναι… υπέροχα, αφού το τετράγωνο του κυβερνήτη πλανήτη σου, Ερμή, με τον Δία «δουλεύει» για σένα, κάνοντας τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη και μένει μόνο το να μη «σπαταλήσεις» τις ευκαιρίες σου με επιπόλαιες επιλογές. Επιπλέον, απελευθερώνει την προοπτική ενός ταξιδιού, ενώ ίσως σου φέρει και μια καλή είδηση. Παράλληλα και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε διευκολύνει σε κοινωνικά ή επαγγελματικά θέματα. Δεν αποκλείεται να κερδίσεις τη συμπάθεια ενός ισχυρού προσώπου ή να σου γίνει μια μεγάλη χάρη!

Καρκίνος
Με την τύχη στο πλευρό σου
Το τετράγωνο Ερμή-Δία παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις πολύ, αφού όλα είναι θέμα τύχης! Αξίζει, λοιπόν, να τη δοκιμάσεις, αφού δε θα χάσεις. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να «το γιορτάσεις» μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί ταξίδια κι εκδρομές και δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πολύ καλή προσφορά, ενώ σε καλεί να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, με ρούχα ή αξεσουάρ που σε αναδεικνύουν.

Λέων
Σε τροχιά επιτυχιών
Το τετράγωνο Ερμή-Δία τείνει να βελτιώσει θεαματικά τις σχέσεις σου με τους άλλους, έστω κι αν εσύ δεν κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι! Η συγκυρία, λοιπόν, ευνοεί τις συνεργασίες, αλλά και τη δικτύωσή σου σε παρέες και «κυκλώματα. Επιπλέον, μπορεί να συμβεί κάτι ευχάριστο στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν είναι κακή ιδέα να οργανώσεις μια συγκέντρωση στον χώρο σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι που θα ανεβάσει κατά πολύ το «prestige» σου.

Παρθένος
Συμφέρουσες προτάσεις
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που «σε πάνε» κι έχουν όλη την καλή πρόθεση να σου σταθούν, όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζεις. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, που σίγουρα σε συμφέρει. Επιπλέον, ενδέχεται να πληροφορηθείς πολλά για προσωπικές υποθέσεις των άλλων κι επειδή σε ανάλογη κατεύθυνση κινείται και το τετράγωνο Ερμή-Δία, ενδέχεται να περάσεις την ώρα σου με σχόλια και κουτσομπολιά. Από την άλλη πλευρά όμως, στα εργασιακά σου, καθιστά ευκολότερες κάποιες διαδικασίες.

Ζυγός
Πλούσια προσωπική ζωή
Το τετράγωνο Ερμή-Δία ενισχύει την «παιχνιδιάρικη» διάθεσή σου, με συνέπεια η κοινωνική, αλλά και η προσωπική σου ζωή να γίνει πιο πλούσια και δημιουργική, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και κάποιες υπερβολές! Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα πρόσωπο που αγαπάς, ενώ «ούριος άνεμος» πνέει και στα οικονομικά σου, με μόνο ζητούμενο την ορθή διαχείριση από πλευράς σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου βρίσκει λύσεις κι ευκολίες στη δουλειά σου, ίσως, μάλιστα, μεσολαβήσει σε αυτό ένας φίλος ή μια φίλη σου.

Σκορπιός
Παρ’ το πιο… χαλαρά!
Το τετράγωνο Ερμή-Δία μπορεί να λειτουργήσει θετικά τόσο στην ψυχολογία σου, όσο και στον οικογενειακό τομέα, εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για σένα και τους οικείους σου. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από τη «χαλαρή» στάση ή την επιπόλαιη συμπεριφορά ενός δικού σου ανθρώπου, με τις αντιδράσεις σου να είναι μάλλον υπερβολικές. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό κάποιο από αυτά να λάβει μια διάκριση.

Τοξότης
Προσοχή στις γκάφες!
Το τετράγωνο Ερμή-Δία προσδίδει στην καθημερινότητά σου έναν πιο επικοινωνιακό, αλλά και διασκεδαστικό χαρακτήρα. Από αυτήν την άποψη, αξίζει και με το παραπάνω να κοινωνικοποιηθείς και να εκδηλώσεις τις πιο εξωστρεφείς πτυχές της προσωπικότητάς σου, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις το παρακάνεις ή αποκαλύψεις άθελά σου κάποιο μυστικό. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κάτι ευχάριστο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ίσως όμως εξασφαλίσεις κι ένα κατάλυμα στο εξωτερικό!

Αιγόκερως
Κόντρα στους «βολεψάκηδες»!
Το τετράγωνο Ερμή-Δία θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην κάλυψη των βασικών αναγκών σου και γενικότερα σε μια βελτίωση των οικονομικών σου, ενώ διευρύνει και τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως, μάλιστα, δικτυωθείς με «υψηλές» γνωριμίες. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να ενοχληθείς από απαιτήσεις που εγείρουν κάποια «κακομαθημένα» άτομα, επιδιώκοντας να «βολευτούν» πάνω στις δικές σου πλάτες. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Ιχθύς διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά και καλές ειδήσεις.

Υδροχόος
Μην αφήσεις το «πουλάκι» να πετάξει!
Τα καλά νέα είναι ότι το τετράγωνο Ερμή-Δία αυξάνει πρώτα απ’ όλα την τύχη σου, ενώ σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις ό,τι κι αν κάνεις, ίσως, μάλιστα, σημειώσεις μια μεγάλη «νίκη» ή επιτυχία. Επιπλέον, σου δίνει πρόσβαση σε ένα ισχυρό άτομο, που δείχνει πρόθυμο να σου διευκολύνει τη ζωή, φρόντισε μόνο να «εξαργυρώσεις» άμεσα την υποστήριξή του και να μην αρκεστείς σε υποσχέσεις, αφού αύριο το «πουλάκι» μπορεί να έχει πετάξει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου προσφέρει μια σχετική οικονομική άνεση.

Ιχθύες
Κάνε άφοβα τα… λάθη σου!
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι και το «διαβατήριό» σου για να κερδίσεις τη συμπάθεια ή την επιείκεια των άλλων προς το πρόσωπό σου, οπότε και λάθη να κάνεις θα σου συγχωρεθούν! Επιπλέον, σου δίνει το δικαίωμα να τεμπελιάσεις λιγάκι και να αφεθείς στη φροντίδα των ανθρώπων που σε αγαπούν. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δία σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις κάτι που διευκολύνει την επικοινωνία σου, αλλά και να μάθεις πολλά τόσο για σοβαρά, όσο και για επουσιώδη ζητήματα κι είναι στο χέρι σου το πού θα επικεντρωθείς.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε