love-heart

13/02/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 13/02/18, 14:12
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Ένας κρυφός έρωτας γεννιέται και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να σου προσφέρει αυτά που ζητάς κι ακόμη περισσότερα. Αν όμως είναι παράνομος, το πιθανότερο είναι να δημοσιοποιηθεί και να σε φέρει σε αμηχανία! Και σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο ένας φίλος ή μια φίλη, άθελά του/της. Γι’ αυτό, αν θες να κινηθείς «incognito», μην εμπιστεύεσαι τίποτα και σε κανέναν, όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους.

Ταύρος
Οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα εξακολουθούν να είναι «ανεβασμένες», φαίνεται, ωστόσο, ότι παίρνεις περισσότερες υποσχέσεις, από όσες μπορούν να τηρηθούν στην πραγματικότητα. Ζήσε, λοιπόν, αυτό που σου προσφέρεται, ξέροντας ότι στην παρούσα φάση προέχει το να περάσεις καλά, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις μια ρομαντική ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Δίδυμοι
Αν είσαι μόνος/η, η τάση σου είναι «να τα παίξεις όλα για όλα» και να αφεθείς σε μια αγκαλιά που σε συγκινεί και πιστεύεις ότι μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει, αφού αύριο όλα ενδέχεται να είναι διαφορετικά, ενώ είναι πιθανό να εκληφθεί ως μια «εκμεταλλεύσιμη» αδυναμία σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, η προσωπική σου γοητεία ίσως δώσει το έναυσμα για ένα ξέσπασμα ζήλειας ή μια «σκηνή».

Καρκίνος
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να το γλεντήσεις, κάνοντας ενίοτε και «τα στραβά μάτια» σε «φάουλ» του/της συντρόφου σου, αφού πρόκειται για καθαρή επιπολαιότητα. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε μπορείς μεν να περάσεις καλά, ας μην έχεις όμως προσδοκίες για κάτι «βαθύ» από συναισθηματικής πλευράς. Επιπλέον, είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια ερωτική ατμόσφαιρα σε ταξίδι ή με άτομο του εξωτερικού.

Λέων
Συναισθηματικές «φουρτούνες» και έντονες συγκινήσεις μπορεί να σε πάνε από τους «επτά ουρανούς» στα «πατώματα», αλλά κάτι τέτοιο δεν πρέπει να σε τρομάζει. Ίσα-ίσα, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια που θα συνδυάζει τον ρομαντισμό, με τις ανέσεις και την πολυτέλεια που επιθυμείς. Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε, πριν το «πάρτι», ενδέχεται να υπάρξει μια μεγάλη ένταση, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

Παρθένος
Ειδήσεις, μηνύματα, αλλά και προτάσεις που υπόσχονται πολλά σου δημιουργούν αμφίσημα συναισθήματα, αφού δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις! Σε κάθε περίπτωση όμως, με την Αφροδίτη απέναντί σου να σε οδηγεί στα τυφλά, αλλά με ασφάλεια, μπορεί να κερδίσεις μια ζεστή όσο και δυνατή αγκαλιά, που μέσα από την «παλιομοδίτικη» υφή της πιθανόν να σου προσφέρει υψηλές ερωτικές συγκινήσεις.

Ζυγός
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, καλείσαι να διαχειριστείς ένα πλήθος προτάσεων κι αυτό βέβαια, με δεδομένη την αναποφασιστικότητά σου, δεν ηχεί καλά! Ωστόσο, δεν έχεις, παρά να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου και θα αποφανθεί για σένα θετικά, ακόμη κι αν προβείς σε ενέργειες που «σκανδαλίζουν» ή δίνουν την εντύπωση πως ό,τι «σου κάτσει», μια χαρά είναι, κάτι που όμως μπορεί και να... ισχύει!

Σκορπιός
Από την στιγμή που η περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω σου είναι πιο «χαλαρή» και φιλελεύθερη από όσο αντέχεις, δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσεις σε ένα «θερμό» επεισόδιο με το ταίρι σου, θεωρώντας ότι «παίζει» με άλλους/ες. Αν, βέβαια, είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις όλη την ευχέρεια να επιλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει, κάνοντας τις δικές σου κινήσεις κι αφήνοντας τους άλλους να αναρωτιούνται που εξαφανίστηκες!

Τοξότης
Ένα πρόσωπο που κινείται στο ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να εκφράσει τον κρυφό καημό του για σένα κι επειδή δεν είσαι σε φάση που χαλάς χατίρια, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να δώσεις προτεραιότητα στο ταίρι σου και τη «φωλιά» σας, αφήνοντας κατά μέρος τις εξόδους και την κοινωνική ζωή, αφού όχι μόνον θα χάσετε χρόνο, αλλά πιθανόν να αναλωθείτε και σε άσκοπες «κόντρες».

Αιγόκερως
Η ενασχόλησή σου με επαγγελματικές υποθέσεις δε σου δίνει τον χρόνο που χρειάζεσαι για τα προσωπικά σου και το πιθανότερο είναι να αρκεστείς στα θετικά σχόλια και τα «αδιόρατα» φλερτ, που σου στέλνει η Αφροδίτη στους Ιχθύς. Αν, πάντως, ταξιδέψεις, θα έχεις τα «τυχερά» σου! Από την άλλη πλευρά, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν «επιπολαιότητες» από φίλους ή φίλες, που θα σε κάνουν… έξω φρενών!

Υδροχόος
Ναι μεν είσαι αρεστός/η στο περιβάλλον σου, ίσως και το κέντρο της προσοχής, αλλά αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα γνωριμία, η όλη υπόθεση θυμίζει το «φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο»! Μετέωρες υποσχέσεις έχει, λοιπόν, το «μενού» για σένα, με τα υπόλοιπα να τα αναλαμβάνει η φαντασία σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση και πλήρως καλυμμένος/η, τότε απλά διασκέδασε μέχρι τελικής πτώσεως!

Ιχθύες
Η θετική αίσθηση που «κουβαλάς» και η καλή σου ψυχολογία είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλουν σε ευχάριστες εξελίξεις και το μόνο ερωτηματικό που παραμένει είναι το πώς θα επιλέξεις να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου, αφού υπάρχουν διαθέσιμα και νέα και παλιά πρόσωπα. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, το ευκολότερο που έχεις να κάνεις είναι το να απολαύσεις όλα αυτά που σου προσφέρονται, ζώντας ένα «όνειρο»!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε