earth-signs-zodiac

14/02/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 04:17 Δημιουργία 14/02/18, 14:53
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να σου γίνει μια απροσδόκητη κρούση από ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Σήμερα όμως, ο Άγιος Βαλεντίνος κρατά ψηλά το φλάμπουρο της ελευθερίας, ενώ αρέσκεται σε «παράδοξα» ζευγαρώματα κι αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε μη διστάσεις να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού, αφού σε... συμφέρει! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις «πέρα από κάθε λογική».

Ταύρος
Με τον Δία απέναντί σου, ο Άγιος Βαλεντίνος γίνεται εξαιρετικά γαλαντόμος και πρόθυμος να σου προσφέρει ό,τι επιθυμείς κι ακόμη περισσότερα! Επιπλέον, μια φιλική σχέση ενδέχεται να πάρει άλλες διαστάσεις και παρότι δεν υπάρχουν τα εχέγγυα μιας διάρκειας, ίσως να αξίζει τον κόπο να μπεις στη διαδικασία μιας πιο ερωτικής κατάστασης, αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν εκατέρωθεν «ανειλημμένες υποχρεώσεις».

Δίδυμοι
Με δεδομένη τη γοητεία που σου προσδίδει η Αφροδίτη στους Ιχθύς, αλλά και την ένταση του Άρη στον Τοξότη, ο Άγιος Βαλεντίνος είναι «φωτιά και λαύρα» για σένα, κάτι βέβαια που είναι δίκοπο μαχαίρι. Γιατί ναι μεν, αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεθείς «ζευγαρωμένος/η» εντελώς στα ξαφνικά, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσεις προκλήσεις δύσκολες στη διαχείρισή τους ή «σκηνές» που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου.

Καρκίνος
Ο Άγιος Βαλεντίνος φόρεσε τα καλά του για σένα κι έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε αν είσαι μόνος/η, μη διστάσεις να πεις το «ναι» σε μια πρόταση που θα σου γίνει. Ίσως, μάλιστα, σε φλερτάρουν περισσότεροι/ες από όσο… αντέχεις! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα κοντά στον/στην αγαπημένο/η σου, μπορεί δε να βρεθείτε αγκαλιά σε ένα όμορφο ταξίδι.

Λέων
Ο Άγιος Βαλεντίνος ντύνεται… επαναστάτης, με συνέπεια ο βαθμός της ευτυχίας σου να είναι ευθέως ανάλογος με το κατά πόσο είσαι απαλλαγμένος/η από ταμπού και προκαταλήψεις. Κι αν γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει με το στιλ του, μη βιαστείς να του προτείνεις μια «συμβατική» σχέση, αφού έτσι θα το διώξεις μακριά! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να είσαι ανοικτός/η σε καινοφανείς... πρακτικές.

Παρθένος
Με την Αφροδίτη απέναντί σου, ο Άγιος Βαλεντίνος μεταμφιέζεται σε αυτό που ποθείς κι η ευτυχία σου, τουλάχιστον για σήμερα, δείχνει εξασφαλισμένη, είτε είσαι ήδη σε μια σχέση είτε όχι! Απλά, να θυμάσαι ότι αν εγείρεις υπερβολικές προσδοκίες, το πιθανότερο είναι να μη δικαιωθείς σε όλα, αλλά μόνο σε μερικά! Επιπλέον, πολλά ευχάριστα μπορεί να συμβούν στον χώρο της εργασίας σου, αλλά και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Ζυγός
Ο Άγιος Βαλεντίνος φορά την… εκκεντρική του στολή και μάλλον πρέπει να πας με τα νερά του, αφού το να κινηθείς με βάση «παραδοσιακές» τακτικές ή να απευθυνθείς σε «οικεία» πρόσωπα είναι μέγα λάθος! Τόλμησε, λοιπόν, να κάνεις το παραπάνω βήμα, κυνηγώντας κάτι «ξένο» ή εξωτικό και θα δικαιωθείς. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε φρόντισε να την ανανεώσεις με πρωτότυπες δράσεις, ώστε να εκπλήξεις ευχάριστα το ταίρι σου.

Σκορπιός
Με τον Άγιο Βαλεντίνο στο πλευρό σου, ο έρωτάς σου «ανθίζει» σαν την αμυγδαλιά και σίγουρα υπάρχουν δύο τουλάχιστον υποψήφιοι/ες που θα ήθελαν να γευτούν τους καρπούς του. Καλό είναι όμως, αυτήν τη φορά, να μην «κάψεις» μια σχέση, προδιαγράφοντας την πορεία της, αλλά να της επιτρέψεις να «ανασαίνει» πιο ελεύθερα. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μην ενοχλείσαι με το παραμικρό.

Τοξότης
Σήμερα, μπορεί να γίνεις αποδέκτης μιας «προκλητικής» πρότασης, είτε διά ζώσης είτε μέσω διαδικτύου, ωστόσο, παρά τον… γοητευτικό της χαρακτήρα, μια νέα γνωριμία μάλλον θα αποδειχθεί αφερέγγυα ως προς την σταθερότητα ή τη διάρκειά της κι αν έχεις κάτι διαφορετικό κατά νου, καλό είναι να απέχεις! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ο Άγιος Βαλεντίνος σε θέλει κοντά στο ταίρι σου, χωρίς πολλά «ξεπορτίσματα»!

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η, ένα ενθαρρυντικό μήνυμα θα φέρει την... άνοιξη στην καρδιά σου! Ανάλογα θετικές είναι οι προδιαγραφές σου στην περίπτωση που «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, αφού ο Άγιος Βαλεντίνος καιροφυλακτεί σε στέκια και... μέσα μεταφοράς. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αναμένεται τρελό γλέντι με μια φιλική παρέα, πρόσεξε όμως, μήπως η υπερβολική χαλαρότητα δημιουργήσει τελικά «θέματα» με το ταίρι σου.

Υδροχόος
Αν είσαι μόνος/η, η εξωστρεφής διάθεσή σου μπορεί να προσελκύσει πλήθος υποψηφίων, μη νομίζεις, ωστόσο, ότι θα κατακτήσεις μια καρδιά, αποκλειστικά και μόνο με παροχές και κεράσματα. Το δυνατό σου «όπλο» ήταν και θα είναι η διαφορετικότητά σου και σε αυτήν να ποντάρεις περισσότερο. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ο Άγιος Βαλεντίνος σε καλεί να δείξεις την αγάπη σου με έργα κι όχι με τα λόγια!

Ιχθύες
Είσαι το «τιμώμενο πρόσωπο» του Αγίου Βαλεντίνου και δεν έχεις παρά να ευχηθείς τα καλύτερα για σένα, αλλά και να ζήσεις όσα σου προσφέρονται! Μάλιστα, ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας-ρομαντισμού ή αλλιώς το «όλα σε ένα» δεν είναι διόλου «άπιαστος». Προσπάθησε μόνο να μη σπαταλήσεις το πλεονέκτημά σου σε μάλλον άσκοπα «σούρτα-φέρτα», αφού δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε