cute-love-Coffee-mugs

15/02/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 15/02/18, 14:42
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Φαίνεται να υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι αν είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις τις ευκαιρίες σου, κυρίως για να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Μάλιστα, η Αφροδίτη στον φυσικό 12ο «οίκο» σου παραπέμπει σε κάποιες εξελίξεις στον «χώρο του αοράτου», εδώ είναι όμως που μπαίνει ένας... αστερίσκος, αφού αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται τελικά να θορυβηθείς από τη συμπεριφορά του/της συντρόφου σου.

Ταύρος
Ο Δίας στον φυσικό 7ο «οίκο» σου, σε φέρνει σε θέση υπεροχής στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, πιθανόν όμως να σε κάνει να μη «ζυγίσεις» καλά τα πράγματα, θεωρώντας πως μπορείς να αντεπεξέλθεις ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, κάτι που μάλλον δε σε συμφέρει, αφού θα σε βάλει σε αχρείαστους μπελάδες. Και να θυμάσαι ότι, αν είσαι σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν «ζαβολιές», από την πλευρά του/της συντρόφου σου!

Δίδυμοι
Αν τυχόν σε «πλακώσουν» τα οικονομικά προβλήματα, δε θα μπορέσεις να χαρείς όσο σου αξίζει την ευκαιρία που σου προσφέρεται για μια «συναρπαστική» ερωτική ζωή, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις και δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. Αν βέβαια έχεις, τότε το πιθανότερο είναι, είτε να «τα τσουγκρίσεις» είτε να στενοχωρηθείς από ένα εξωτερικό συμβάν στο ταίρι σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου.

Καρκίνος
Από τη στιγμή που δεν είσαι διατεθειμένος/η να υποκύψεις στα «πρέπει» που σου θέτουν άλλοι, ο δρόμος για την προσωπική σου ευτυχία είναι ανοικτός, να θυμάσαι όμως ότι η κριτική που σου ασκείται μπορεί να είναι εν μέρει σωστή, οπότε μην την παίρνεις και τόσο αψήφιστα. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν επιθυμείς να κάνεις... ρούπι από αυτήν, τότε άρχισε να ψάχνεις το τι ακριβώς «παίζεται» από αντίζηλους/ες, που κάνουν τα δικά τους σχέδια!

Λέων
Κάποιος/α καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να σου τραβήξει το ενδιαφέρον κι αν είσαι μόνος/η, σίγουρα αξίζει να ενδώσεις, έστω κι αν πρόκειται για μια σχέση με σχετικά κοντινή ημερομηνία λήξης, αφού έχει να σου προσφέρει πολλά, βοηθώντας σε να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλό είναι να ελέγξεις τη διάθεσή σου για περιπέτεια, πριν τα πράγματα λάβουν μια δυσάρεστη τροπή.

Παρθένος
Μια κρίση στη σχέση σου ή μέσα σου ίσως σε οδηγήσει σε μια «βολική» φυγή σε μέρη ή παρέες που σε βοηθούν να «σκοτώσεις» ευχάριστα την ώρα σου, ξέρεις όμως ότι πρόκειται μόνο για ένα διάλειμμα, αφού τα όσα σε προβληματίζουν θα επανακάμψουν σύντομα. Αν, βέβαια, δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση, τότε η αναζήτησή σου μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε μια αγκαλιά, που σε πρώτη φάση θα σου προσφέρει πολλά από αυτά που ζητάς.

Ζυγός
Σήμερα όλα μπορεί να αλλάξουν απρόσμενα, μέσα σε μια στιγμή, ίσως, μάλιστα, «καταληφθείς» από έντονες επιθυμίες ή ένα «ανεξήγητο» πάθος που θα κάνει τις άμυνες και τις επιφυλάξεις σου να καταρρεύσουν! Κι όλα αυτά, βέβαια, είναι ευπρόσδεκτα, μόνο εάν δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση, αφού, σε διαφορετική περίπτωση, θα γίνουν η αφετηρία μιας μάλλον επεισοδιακής ανατροπής στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός
Την ίδια στιγμή που ο Δίας σου ανοίγει κάθε λογής πόρτες, η Αφροδίτη στον 5ο φυσικό «οίκο» σου συνεχίζει να βελτιώνει τους δείκτες της αποδοχής σου από τους άλλους, οπότε, όπου κι αν βρεθείς, θα έχεις τα τυχερά σου. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα συνεχίσουν να συμβαίνουν πράγματα που σε συγκινούν και σε ευχαριστούν, αρκεί να μην παρεξηγήσεις μια λίγο πιο χαλαρή συμπεριφορά του/της συντρόφου σου, θεωρώντας ότι έχει άλλα κατά νου!

Τοξότης
Ο «πανικός» που επικρατεί στην καθημερινότητά σου μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που σου προκαλούν το ενδιαφέρον, ωστόσο, φαίνεται να απουσιάζουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε μια ενδεχόμενη σχέση, με την έμφαση να πέφτει κυρίως στο να περάσεις καλά. Αντίθετα, με την Αφροδίτη στον 4ο φυσικό «οίκο» σου, αν στοχεύεις σε μια συγκατοίκηση ή γενικότερα ένα πιο γερό «δέσιμο» με τον άνθρωπό σου, η επιθυμία σου μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Αιγόκερως
Η προσοχή σου φαίνεται να εστιάζεται σε επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα, με συνέπεια να ατονήσει το ενδιαφέρον σου για τα προσωπικά σου. Υπάρχει βέβαια κι ένας λόγος παραπάνω για να κλείσεις τα αφτιά σου στις «Σειρήνες», αφού οι επιλογές που σου προσφέρονται χαρακτηρίζονται μάλλον από έλλειψη συναισθηματικού βάθους κι όσο οι «χαριεντισμοί» υπερτερούν της ουσίας, είναι για σένα μια χαμένη υπόθεση.

Υδροχόος
Αν είσαι μόνος/η και θέλεις να το ρίξεις έξω, η ημέρα προσφέρεται για αυτό, ίσως, μάλιστα, συμβούν και πράγματα, που θα εκπλήξουν ακόμη κι εσένα. Από εκεί και ύστερα, βέβαια, το ότι θα γευτείς ξεχωριστές απολαύσεις, δε σημαίνει ότι θα μείνεις και ικανοποιημένος/η από το μορφωτικό επίπεδο ή την καλλιέργεια εκείνων που θα σου τις προσφέρουν. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε, γιατί δε θέλει και πολύ για να γίνει η ζημιά!

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αφήνει ανοικτό κάθε ευχάριστο ενδεχόμενο και είναι στη διακριτική σου ευχέρεια να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Μπορεί βέβαια να αρκεστείς και σε «πολλά υποσχόμενες» προσεγγίσεις, που θα «δείξουν» στη συνέχεια. Κατά τα άλλα, φαίνεται πως το πρόβλημα ενός φίλου ή μιας φίλης μπορεί να σε κεντρίσει τόσο, ώστε να «θυσιαστείς» για λογαριασμό του/της, καλό είναι όμως να μην το κάνεις!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε