love

16/02/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 16/02/18, 14:33
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Οι συνθήκες σε ευνοούν για να κρύψεις αδυναμίες και ελαττώματα, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα εξαιρετικά αρεστό πρόσωπο. Αν όμως αυτό το πιο πιθανό είναι να σου αποφέρει κάποιο άμεσο «όφελος», δεν προσφέρεται για μια «επιλογή ζωής», αφού αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Επιπλέον, να θυμάσαι πως η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε καταστάσεις που θα προτιμούσες να ξεχάσεις!

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό», πρόσεξε όμως, μήπως τελικά τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες για ένα πρόσωπο που στην παρούσα φάση δε μπορεί να σου προσφέρει παρά την αγάπη του εξ… αποστάσεως! Αν, πάλι, είσαι δεσμευμένος/η, καλό είναι να επικρατήσει η σύνεση, μπροστά στον κίνδυνο να εκτεθείς ανεπανόρθωτα, παρασυρμένος/η ίσως από το αισθησιακό κλίμα μιας... παρέας.

Δίδυμοι
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που κινείται στα όρια του παραμυθιού, αλλά αυτό μην το δεις μόνο... μεταφορικά! Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πλανηθείς από υποσχέσεις, που δεν έχουν αντίκρισμα. Πρόσεξε μάλιστα, μήπως τελικά η όλη υπόθεση είναι «στημένη». Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άτομα που καταναλώνουν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, αφού είναι πιθανό να βγάλουν τον χειρότερο εαυτό τους σε βάρος σου.

Καρκίνος
Ο Κρόνος απέναντί σου σε καλεί να κλείσεις τα αφτιά σου στις «Σειρήνες», αφού οι απολαύσεις που σου τάζουν, έχουν και μια κρυφή πλευρά, που είναι πιθανό να σε σοκάρει. Αντίθετα, παίζοντας εκ του ασφαλούς και παραμένοντας κοντά στο ταίρι σου ή σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, μπορεί μεν να χάσεις το «πάρτι», αλλά δε θα εκθέσεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που πραγματικά δεν ξέρεις το πού θα σε οδηγήσουν τελικά.

Καρκίνος
Ο Κρόνος απέναντί σου σε καλεί να κλείσεις τα αφτιά σου στις «Σειρήνες», αφού οι απολαύσεις που σου τάζουν, έχουν και μια κρυφή πλευρά, που είναι πιθανό να σε σοκάρει. Αντίθετα, παίζοντας εκ του ασφαλούς και παραμένοντας κοντά στο ταίρι σου ή σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, μπορεί μεν να χάσεις το «πάρτι», αλλά δε θα εκθέσεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που πραγματικά δεν ξέρεις το πού θα σε οδηγήσουν τελικά.

Λέων
Μπορείς να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, από εκεί και ύστερα όμως, να θυμάσαι ότι οτιδήποτε πιο «χειροπιαστό», κινείται είτε «στη σφαίρα της ουτοπίας» είτε στον αστερισμό της απιστίας! Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μη δώσεις την αφορμή για το τελευταίο, ασχολούμενος/η αποκλειστικά και μόνο με τη δουλειά σου ή τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου, αφού «όταν λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια»!

Παρθένος
Αν ξεκινήσεις για δουλειά και βρεθείς αλλού, μην απορήσεις! Ίσως, μάλιστα, απολαύσεις τα καλά μιας «αισθησιακής» συνεύρεσης, σε κάθε περίπτωση όμως, το πρόβλημα είναι το «μετά», αφού οι όποιες υποσχέσεις δοθούν, θα είναι δύσκολο να τηρηθούν. Αν πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις ή κινήσεις που χρήζουν εξηγήσεων, αν, δε, επικρατεί μια «ανεξήγητη» ηρεμία, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις.

Ζυγός
Βρίσκεσαι σε μια περίοδο ανατροπών κι από αυτήν την άποψη τίποτα δεν είναι σίγουρο. Φρόντισε, λοιπόν, να «διασκεδάσεις» τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να «μυηθείς» σε σχέσεις που δεν έχουν τίποτα κοινό με όσα είχες ζήσει μέχρι τώρα. Ίσως, μάλιστα, συμβεί και κάτι στον εργασιακό σου χώρο, που, παρότι δε μπορεί να «τρέξει» άμεσα, έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια «σοβαρή» σχέση.

Σκορπιός
Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να σου τύχει μια ερωτική περιπέτεια, αλλά με μια μικρή δόση «παρανομίας» από την άλλη πλευρά, κάτι βέβαια που θα πάψει να σε ενδιαφέρει, μόλις δοκιμάσεις μια «σούπερ» απόλαυση! Ίσως όμως αυτή να είναι και η αρχή μιας κατάστασης που θα σε κάνει να «χάσεις τον εαυτό σου». Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, το θέμα εμπιστοσύνης που τίθεται εμφατικά, πιθανόν να αφορά τόσο εσένα, όσο και το ταίρι σου.

Τοξότης
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες και μάλλον «υπόγειες», αλλά έχει μεγάλη σημασία το αν θα τις προκαλέσεις ή απλά θα αιφνιδιαστείς, αφού αν συμβεί το πρώτο, απλά θα μεταφέρεις το όποιο πρόβλημα στους… άλλους! Αν πάντως δεν επιθυμείς μπλεξίματα και περιπέτειες, καλό είναι να αρνηθείς μια πρόσκληση που γίνεται με κάποιο πρόσχημα, αλλά ουσιαστικά αποσκοπεί στην «αποπλάνησή» σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, η έμφαση από πλευρά σου δίνεται σε επαγγελματικά θέματα και καλώς συμβαίνει αυτό, αφού στα προσωπικά σου το πιθανότερο είναι να νομίσεις άλλα αντί άλλων κι όχι βέβαια με δική σου ευθύνη, αλλά εκείνου/ης που σε «παραμυθιάζει»! Κι αν τύχει να βρεθείς με παρέα και πιείς το κάτι παραπάνω, φρόντισε να περιβάλλεσαι από άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης σου, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα «παρατράγουδα».

Υδροχόος
Η μεσολάβησή σου σε μια φιλική υπόθεση ενδέχεται να έχει μια απροσδόκητη συνέχεια, αφού από «σύμβουλος σχέσεων» μπορεί πολύ εύκολα να βρεθείς στο κρεβάτι, παίζοντας το κλασικό παιχνίδι «γιατρός και νοσοκόμα», σε μια hot εκδοχή! Αυτό, ωστόσο, προϋποθέτει την ανάμιξή σου σε ένα είδος «συνωμοσίας», που αντίθετα από ό,τι νομίζεις δεν έχει τις αγαθές προθέσεις που σου δηλώνονται, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

Ιχθύες
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να βρεις κάτι που υπάρχει μόνο «στα πιο τρελά σου όνειρα», να ξέρεις όμως ότι η κατάσταση είναι αβέβαιη ως προς την διάρκειά της και καλό είναι να την εκλάβεις ως κάτι προσωρινό. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια διολίσθηση προς την απιστία, είτε από τη δική σου πλευρά είτε από το ταίρι σου. Κι αυτό θα καταστεί πολύ πιο εύκολο, αν βοηθήσει και το… αλκοόλ!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε