Weekend Just Ahead Green Road Sign, Business Concept

Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 17-18/2/18

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 16/02/18, 15:26
Το αστρολογικό γεγονός του σαββατοκύριακου, είναι η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου ήδη βρίσκεται η Αφροδίτη.

Μέχρι τις 6 Μαρτίου που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, η διαίσθηση και η φαντασία ενισχύονται, ενώ γινόμαστε πιο συναισθηματικοί, παραγκωνίζοντας τη λογική. Αυτό βεβαίως μπορεί να κάνει καλό στις σχέσεις, αφού είμαστε πρόθυμοι να κατανοήσουμε και να συμπονέσουμε τους άλλους, όμως μπορεί να γίνουμε και υπερβολικά εύπιστοι, δίνοντας το περιθώριο σε κάθε λογής… απατεώνες να μας εξαπατήσουν. Ας μην ξεχνάμε πως το Σάββατο πραγματοποιείται και το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, που δημιουργεί ένα ασαφές περιβάλλον, το οποίο μπορεί να μας παραπλανήσει!

Κατά τα άλλα, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα κινείται στους Ιχθύες σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Άρη, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ενισχύοντας κι αυτή με τη σειρά της το συναίσθημα. Βεβαίως, οι όψεις με τον Άρη και τον Ποσειδώνα μπορεί να μας προκαλέσουν κάποια δύσκολα συναισθήματα ή μια υπερβολική ευθιξία, ευτυχώς όμως καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Κριό την Κυριακή, ο δυναμισμός, η αισιοδοξία και ο αυθορμητισμός θα επανέλθουν στη ζωή μας…

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ
Ήσουν που ήσουν παρορμητικός και… θερμοκέφαλος, αγαπημένε μου Κριέ, αυτό το σαββατοκύριακο με την Σελήνη από τους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη σε περιμένει μια μεγάλη εσωτερική σύγκρουση! Οι επιθυμίες σου από τη μια και οι υποχρεώσεις σου από την άλλη, προβλέπεται να σου δημιουργούν μεγάλη ένταση και δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Παράλληλα, εσύ που είσαι δεσμευμένος/η ίσως να νοιώσεις μια μικρή απογοήτευση από το ταίρι σου, που δεν συμμερίζεται το άγχος που μπορεί να έχεις για τα ζητήματα της καθημερινότητας!
Μην κάνεις όμως το λάθος να απομακρυνθείς και να κλειστείς στον εαυτό σου, γιατί με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή που πραγματοποιείται το Σάββατο, θα δεις ότι θα μπορέσεις στο τέλος να βρεις την ισορροπία και να τα καταφέρεις όλα! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η αυτό το διάστημα, μην αφήσεις τα επαγγελματικά σου να βάλουν σε δεύτερη μοίρα την αισθηματική σου ζωή. Με την κοινωνικότητα που σου προσφέρουν Ήλιος κι Ερμής, σίγουρα μπορείς να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες με μεγάλη ευκολία. Βγες από το σπίτι και αφέσου στα φλερτ, θα ξαφνιαστείς ευχάριστα από τα αποτελέσματα!

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Σελήνη στους Ιχθύες μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, αυτό το σαββατοκύριακο έχεις την ανάγκη να περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που σε αγαπούν, αγαπημένε μου Ταύρε. Έτσι, αυτό το σαββατοκύριακο θα προτιμήσεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, και είναι σίγουρο πως μαζί θα περάσετε υπέροχα, τρυφερά κι αισθησιακά! Αν μάλιστα αποφασίσετε να επισκεφτείτε μαζί συγγενείς και κοινούς φίλους, η ευτυχία και η πληρότητα που θα νοιώσεις, θα είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένη.
Βεβαίως, πρόσεξε λίγο το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη το Σάββατο, που μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό/η απέναντι στο ταίρι σου, γεγονός που θα ηλεκτρίσει το κλίμα, αν δεν το ελέγξεις. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, κι εσύ θα περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου, ενώ μια βραδινή έξοδος με φίλους μπορεί να φέρει αξιόλογες γνωριμίες. Όμως, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και η σύνοδος με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνουν υπερβολικά ευαίσθητο στα προβλήματα των άλλων, γεγονός που μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο, που θα σε συγκινήσει με την προσωπική του ιστορία και θα σε κάνει να μπερδέψεις την ερωτική έλξη με τη συμπόνοια…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή, αγαπημένε μου Δίδυμε, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον στα αισθηματικά σου, με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή! Βεβαίως, υπάρχει και μια Σελήνη στους Ιχθύες μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, που θέλει να σε περιορίσει, ενώ θα νοιώθεις και μια κούραση από την ένταση της εβδομάδας που πέρασε, με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, όμως δεν σε φοβάμαι, θα αντισταθείς σίγουρα στη φωνή που θα σου λέει “κάτσε και καμιά μέρα σπίτι” και θα βγεις να διασκεδάσεις!
Αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, με το ταίρι σου θα κάνετε εντύπωση όπου βρεθείτε, θα είστε η ψυχή της παρέας κι αυτό θα φουντώσει το θαυμασμό του ενός προς τον άλλο, ενώ θα σας δέσει ακόμα περισσότερο και θα κάνει το κρεββάτι σας να πάρει φωτιά! Όμως κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους δε θα μείνεις παραπονεμένος/η, αφού τα φλερτ θα σε ακολουθούν παντού! Εκμεταλλεύσου τη γοητεία και τον μαγνητισμό που σου προσφέρει την Κυριακή η μετακίνηση της Σελήνης στον Κριό, είναι σίγουρο πως οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι πολλές και αξιόλογες. Δεν έχεις παρά να κάνεις τη σωστή επιλογή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εσύ, αγαπημένε μου Καρκίνε, καλό θα είναι να έχεις λίγο το νου σου αυτό το σαββατοκύριακο! Βεβαίως, η Σελήνη στους Ιχθύες και μάλιστα σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ενισχύει το συναίσθημά σου και μπορείς να περάσεις τέλεια με το ταίρι σου, να μείνετε σπίτι, να ξεκουραστείτε, να κάνετε μαζί κάποιες δουλείες του σπιτιού, να χαλαρώσετε και να οργανώσετε την εβδομάδα που έρχεται, από την άλλη όμως, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και η σύνοδος με τον Ποσειδώνα μπορεί να δυσκολέψουν τη σχέση σας.
Μπορεί δηλαδή να νοιώσεις πως δίνεις περισσότερα απ’ όσα παίρνεις, μπορεί να νοιώσεις επίσης πως έχεις αναλάβει περισσότερες ευθύνες από το ταίρι σου κι αυτό ίσως να σε οδηγήσει σε μια απογοήτευση και μια απομόνωση… Μην το κάνεις όμως, μην παρασυρθείς από τις αρνητικές σκέψεις, γιατί είναι μόνο σενάρια του μυαλού σου! Επικεντρώσου στον αισθησιασμό και στη ρομαντική ατμόσφαιρα, και είναι σίγουρο πως θα περάσεις υπέροχα! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις! Με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθύες την Κυριακή, μια φιλική συγκέντρωση μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο, που θα γίνει σχέση ζωής!

ΛΕΩΝ
Αυτό το σαββατοκύριακο, Λιονταράκι μου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή στο ζώδιό σου, μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα! Ήδη η Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο που προηγήθηκε, έχει φέρει τις προσωπικές σου σχέσεις σε πρώτο πλάνο, ενώ έχει ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση. Τώρα, γίνεσαι ακόμα πιο εκφραστικός, μπορείς να ανοιχτείς στο ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, και να του μιλήσεις για όσα σε προβληματίζουν. Έτσι, θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις, γεγονός που θα εξαφανίσει τυχόν συννεφάκια και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά! Και με την Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθύες μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε μαζί ένα υπέροχο, αισθησιακό και παθιασμένο weekend!
Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μη διστάσεις να εκμεταλλευτείς την κοινωνικότητά σου για να κάνεις νέες γνωριμίες! Με την αυξημένη γοητεία σου μπορείς να έλξεις όποιο άτομο θέλεις, σίγουρα τα φλερτ δεν θα λείψουν, ενώ και με τη Σελήνη να περνά στον Κριό το μεσημέρι της Κυριακής, θα μπορέσεις να εκφράσεις την έντονη προσωπικότητά σου, αρκεί να πάρεις την απόφαση να βγεις και να διασκεδάσεις και να μην υποκύψεις σε μια εσωστρεφή διάθεση, που θα προσπαθήσει να σε κρατήσει σπίτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Σελήνη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αγαπημένε μου Παρθένε, αυτό το σαββατοκύριακο γίνεσαι ακόμα πιο αισθησιακός, αλλά και πιο ρομαντικός! Μπορεί η Έκλειψη στον Υδροχόο να σε έβγαλε λίγο από τους ρυθμούς σου ή να δημιούργησε εντάσεις στα επαγγελματικά σου, ενώ και το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα να σου προκαλεί προβληματισμούς σε σχέση με την πορεία σου γενικώς, όμως τώρα έχεις τη δυνατότητα να ξεφύγεις απ’ όλα και αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να περάσεις ένα απολαυστικό διήμερο με το ταίρι σου!
Θα καταφέρεις να ξεκουραστείς στο σπίτι, να χαλαρώσεις και να οργανωθείς για τη νέα εβδομάδα, όμως όλα αυτά θα γίνουν μέσα σε ένα κλίμα αισθησιακό και παθιασμένο, το ταίρι σου με χαρά θα σε ακολουθήσει στις επιθυμίες σου και η ένταση των προηγούμενων ημερών θα εκτονωθεί στην… κρεβατοκάμαρα! Εσύ όμως που παραμένεις αδέσμευτος/η, καλό θα είναι να μην υποκύψεις στην κούραση και να μην κλειστείς μέσα… Να ξέρεις πως η γοητεία σου είναι εμφανής, μην αφήσεις να πάει χαμένο αυτό το διήμερο, γιατί με την ακτινοβολία σου θα έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο και να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση!

ΖΥΓΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, Ζυγέ μου, με την Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να θελήσεις να μείνεις σπίτι και να ξεκουραστείς με το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, όμως το τετράγωνό της με τον Άρη μπορεί να σου χαλάσει κάπως τα σχέδια… Δεν αποκλείεται να σου προκαλέσει μια αίσθηση απογοήτευσης στα αισθηματικά σου, ίσως να σε αναγκάσει να βάλεις σε πρώτο πλάνο τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε βάρος του συναισθήματος και να ανακαλύψεις πως το ταίρι σου δεν είναι και τόσο υποστηρικτικό όσο θα ήθελες σε αυτόν τον τομέα.
Μην αφεθείς στις αρνητικές αυτές σκέψεις, γιατί θα απομονωθείς, αντίθετα αξιοποίησε την σύνοδο Ήλιου – Ερμή από τον Υδροχόο το Σάββατο, για να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου! Είναι σίγουρο πως θα γίνουν αποδεκτές και θα περάσεις υπέροχα με τον/τη σύντροφό σου! Το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η! Μην μείνεις κλεισμένος σπίτι, τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε ανανεώσουν και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου. Και πού ξέρεις, κάτι πολύ καλό μπορεί να ξεκινήσει τώρα, αφού και η Σελήνη θα περάσει στον Κριό το μεσημέρι της Κυριακής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθύες μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στον αισθηματικό τομέα προβλέπεται να περάσεις τέλεια, Σκορπιέ μου! Ο αισθησιασμός σου και η γοητεία σου είναι στα ύψη, όπως επίσης και η libido σου, γι’ αυτό άσε για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά και άρπαξε την ευκαιρία να εκτονώσεις την ένταση της εβδομάδας στο κρεββάτι με το ταίρι σου! Αυτό είναι σίγουρο πως θα σας δέσει ακόμα περισσότερο και θα ανανεώσει το δεσμό σας!
Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτό το διήμερο μην κλωτσάς τις ευκαιρίες, που θα είναι άφθονες! Μπορείς να συνδυάσεις την ξεκούραση και την χαλάρωση με τη διασκέδαση, μην κλειστείς μέσα, αλλά φρόντισε να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις! Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει έναν μαγνητισμό και μια ακτινοβολία, που δεν περνούν απαρατήρητα! Βεβαίως, το μεσημέρι της Κυριακής η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σε προσγειώσει κάπως, αφού είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι, θα σε αναγκάσει να στρέψεις την προσοχή σου σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, Τοξότη μου, προβλέπεται ιδιαίτερα επικοινωνιακό, αλλά κι αισθησιακό! Η ακτινοβολία σου δεν κρύβεται, όπου κι αν βρεθείς, ενώ με την κοινωνικότητά σου και την ευγλωττία σου καταφέρνεις να κερδίσεις και το πιο δύσκολο ακροατήριο. Αν λοιπόν αυτή την περίοδο είσαι σε φάση αναζήτησης συντρόφου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την πλανητική εύνοια. Οι γνωριμίες που μπορείς να κάνεις είναι πολλές κι ενδιαφέρουσες, ενώ τα φλερτ πάνε κι έρχονται για σένα που είσαι αδέσμευτος/η.
Βέβαια το ίδιο ισχύει και για σένα που έχεις ήδη μια σχέση. Σ’ αυτή την περίπτωση, προσέχουμε για να… έχουμε, γιατί με την Σελήνη στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη το Σάββατο, αλλά και το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα τα… τσιλημπουρδήματα δε θα συγχωρεθούν εύκολα από το ταίρι σου! Ευτυχώς για σένα που η ένταση και η κούραση των προηγούμενων ημερών μάλλον θα σε κρατήσει μέσα στο σπίτι, θέλεις να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου κι αυτό θα σου βγει σε καλό, γιατί μαζί του θα μπορέσεις όχι μόνο να ηρεμήσεις, αλλά και να απολαύσεις ένα… αισθησιακό weekend!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη Σελήνη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, εσύ που ανήκεις στους τυχερούς Αιγόκερους που έχουν σχέση, μπορείς να περάσεις υπέροχα αυτό το σαββατοκύριακο με το ταίρι σου! Ο εκνευρισμός που προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες η Έκλειψη στον Υδροχόο περνάει σιγά σιγά κι εσύ θέλεις να μείνεις μέσα, να ξεκουραστείς και να απολαύσεις την αγκαλιά του/της συντρόφου σου, αγαπημένε μου Αιγόκερε!
Και θα τα καταφέρεις, αν δεν παρασυρθείς από κάποιες αρνητικές σκέψεις που μπορεί να σου προκαλέσει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα, όψεις που δυσκολεύουν τις σχέσεις και προκαλούν απογοητεύεις… Ίσως να νοιώσεις πως το ταίρι σου δεν δίνει τόσα στη σχέση όσα εσύ, ίσως νοιώσεις πως τα αισθήματά του δεν είναι τόσο δυνατά όσο τα δικά σου, κι αυτό μπορεί να φέρει μια προσωρινή απομάκρυνση. Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, ασχολήσου με τον εαυτό σου, ξεκουράσου, χαλάρωσε, κάνε μια… κούρα ομορφιάς και μετά βγες με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, για να καταπλήξεις τα πλήθη! Η γοητεία σου είναι στα ύψη, εκμεταλλεύσου την για να σαγηνεύσεις τον ερωτικό σου στόχο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρόλο που η Σελήνη στους Ιχθύες μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θέλει να σε κρατήσει μέσα στο σπίτι, αγαπημένε μου Υδροχόε, για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις από την ένταση που σου προκάλεσε η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, εσύ που είσαι ελεύθερος/η και ωραίος/α δεν περιορίζεσαι με τίποτα! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή σε ξεσηκώνει και σε βγάζει στο… κυνήγι των νέων κατακτήσεων! Και όχι άδικα, αφού με την επικοινωνιακή διάθεση που σε διακρίνει, την κοινωνικότητα και την ακτινοβολία σου, μπορείς να πετύχεις το στόχο σου!
Τα φλερτ θα είναι άφθονα, οι θαυμαστές θα… συνωστίζονται γύρω σου κι εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις! Βεβαίως, δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, όμως θα περάσεις τέλεια, θα ανανεωθείς, θα αναζωογονηθείς και θα τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Όσο για σένα που είσαι δεσμευμένος/η, καλύτερα να αποφύγεις τις γνωριμίες και τα φλερτ, αν δε θες γρίνιες και μουρμούρες από το… έτερο ήμισυ! Εσύ καλύτερα να μείνεις μέσα με το ταίρι σου και να χαλαρώσετε μαζί! Θα περάσεις εξίσου όμορφα και ρομαντικά, άσε που θα καταφέρεις να ξεκουραστείς κιόλας από την ένταση της εβδομάδας!

ΙΧΘΥΣ
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής και μάλιστα σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ο ούτως ή άλλως έντονος αισθησιασμός σου αυτό το σαββατοκύριακο χτυπάει κόκκινο, αγαπημένο μου Ψαράκι! Έτσι, αν ανήκεις στους τυχερούς του ζωδίου που έχουν σχέση, αυτό το διήμερο δε θα θέλεις να βγεις από το σπίτι ούτε για να πας στο σούπερ-μάρκετ, αφού θα απολαμβάνεις με το ταίρι σου μοναδικές, αισθησιακές, τρυφερές, ρομαντικές, παθιασμένες στιγμές, με τα ανάλογα διαλείμματα ξεκούρασης και χαλάρωσης. Σταθεροποιείς τη σχέση σου, έρχεσαι πολύ κοντά με τον/τη σύντροφό σου, ενώ οι αμοιβαίες εξομολογήσεις και οι υποσχέσεις αιώνιας αγάπης δίνουν και παίρνουν μεταξύ σας.
Όμως το πάθος κυριαρχεί και στη δική σου ζωή, που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου και μη στενοχωριέσαι, θα βρεις τρόπο να το εκτονώσεις, αν αποφασίσεις να αφήσεις για λίγο το σπίτι σου και να βγεις έξω να διασκεδάσεις με φίλους. Ξέρω πως θα διχαστείς, γιατί θέλεις να μείνεις μέσα να χαλαρώσεις και να οργανωθείς λίγο για τη βδομάδα που έρχεται, όμως αν αντισταθείς σε αυτή σου τη διάθεση, να ξέρεις πως δεν θα το μετανιώσεις! Οι νέες γνωριμίες σε περιμένουν, με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σου την Κυριακή!

Πηγή: zwdia24.gr

Αν σου άρεσε κάνε