clock-zodiac-12-signs

17/02/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 17/02/18, 10:39
Τι προβλέπει το ζώδιό σας για σήμερα;

Επικοινωνιακό κλίμα

Κριός
Νέες γνωριμίες
Φαίνεται ότι κάποιος/α σε υπονομεύει ή προσπαθεί να σε κατευθύνει κατά εκεί που υπαγορεύει το συμφέρον του/της. Ακόμη λοιπόν κι αν κάποια πράγματα σου παρουσιάζονται ως δεδομένα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να ψάξεις για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω. Επιπλέον, προσπάθησε να μην εκθέσεις τον εαυτό σου σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα με πρωτότυπα ενδιαφέροντα ή έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής.

Ταύρος
Κοινωνική δικτύωση
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να ανοίξει έναν νέο κύκλο επαγγελματικών ή κοινωνικών επαφών, που με την σειρά τους θα σε οδηγήσουν σε μια νέα αρχή. Παράλληλα όμως, αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, καλό είναι να ξέρεις ότι πίσω από τη «βιτρίνα», εξυπηρετούνται άλλοι σκοποί. Επιπλέον, Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να ανοίξει μπορεί να αναδείξει το «δράμα» ενός φίλου ή μιας φίλης, που όμως είναι «φουσκωμένο» σε σχέση με τις πραγματικές διαστάσεις του, γι’ αυτό μη βιαστείς να «θυσιαστείς» για λογαριασμό του/της!

Δίδυμοι
Μετακινήσεις κι επαφές
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των αναζητήσεών σου. Επιπλέον, αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό ή την επιμόρφωσή σου, μη διστάσεις να προχωρήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε «μπολιάζει» με όραμα για τη συνέχεια, το έργο σου, ωστόσο, δε θα είναι εύκολο στην πράξη, αφού «υποφέρεις» από ένα έλλειμμα ρεαλισμού. Επιπλέον, στην πορεία μπορεί να προκύψουν και «τρικλοποδιές» από κάποιον/α που εκπροσωπεί ισχυρά συμφέροντα ή απλά δεν πηγαίνει «με τον σταυρό στο χέρι»!

Καρκίνος
Οικονομικές ρυθμίσεις
Η τάση σου να προστατεύεις τους αδύναμους σε κάνει πιο επιρρεπή σε φαινόμενα εκμετάλλευσης, αφού το να δηλώνει κάποιος/α ότι υποφέρει, δεν ανταποκρίνεται απαραίτητα στην αλήθεια. Επιπλέον, αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις, πρόσεξε να μη χαθείς. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σου ανοίξει έναν νέο πνευματικό δρόμο. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, ίσως, μάλιστα, αποκομίσεις ένα σημαντικό όφελος ύστερα από μια διαπραγμάτευση.

Λέων
Αλλαγές εν όψει
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο σου προσφέρει αρκετές εναλλακτικές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς σε διαρκείς διαπραγματεύσεις, χωρίς να καταλήξεις κάπου. Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις κάποια άτομα, με ιδιαίτερες κλίσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει οικονομικές ασάφειες ή μεταπτώσεις που θα σε προβληματίσουν, ενώ ανάλογα κυμαινόμενα πιθανόν να είναι και τα «θέλω» σου.

Παρθένος
Εργασιακές ρυθμίσεις
Η Σελήνη στους Ιχθύς σου δίνει να καταλάβεις ότι στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου οφείλεις να είσαι πιο διπλωματικός/η κι αν χρειαστεί, να πεις και κάποιο ψέμα, που θα απαλύνει τις ανησυχίες των άλλων. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ή ανθρωπιστικά ζητήματα. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο δημιουργεί νέα δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως νοιώσεις μια προσωρινή αβεβαιότητα, τελικά όμως αν αντιδράσεις με την συνήθη υπευθυνότητά και το οργανωτικό πνεύμα σου, όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις.

Ζυγός
Σε… διασκεδαστικό φόντο!
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει στη διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου και σε μια πιο «παιχνιδιάρικη» καθημερινότητα, καλό είναι, ωστόσο, να μην αρκεστείς μόνο σε κοινωνικές «αβρότητες» και φλερτ, αλλά να στραφείς και σε κάτι πιο δημιουργικό! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σου, όμως ενδέχεται και να αναδείξει ένα θέμα υγείας ή διατροφής. Επιπλέον, καλείσαι να διεκπεραιώσεις ένα πλήθος εργασιών, γι’ αυτό μοίρασε σωστά τον χρόνο σου.

Σκορπιός
Μεταβολές στον χώρο σου
Η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να «βγάλει στον αφρό» κάποια δικά σου απωθημένα ή ενοχλητικά μυστικά ατόμων που κατά τα άλλα αγαπάς και εκτιμάς. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, πρόσεξε, μήπως μπλέξουν ή εξαπατηθούν. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να αναδείξει κάποια οικογενειακά ζητήματα, κάτι που θα σου δώσει την αφορμή για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Ακόμα, ίσως ασχοληθείς με τις λειτουργικές ανάγκες ή την τακτοποίηση του χώρου σου, αλλάζοντας ό,τι δεν ανταποκρίνεται στα γούστα σου.

Τοξότης
Πληροφορίες επί παντός επιστητού!
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αλλά και να σε εφοδιάσει με κάποια αξεσουάρ, που θα κάνουν απλούστερη την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς, θα σου δοθεί η αφορμή να αναζητήσεις τις αιτίες των όσων συμβαίνουν σήμερα και δε σου αρέσουν, ανατρέχοντας στο ιστορικό μιας υπόθεσης. Επιπλέον, στο σπίτι ή την οικογένειά σου αναμένονται μεταβολές και μια γενική κινητικότητα, ενώ μια έρευνα στον χώρο σου ενδέχεται να σου αποκαλύψει κάτι εξαιρετικά σημαντικό.

Αιγόκερως
Έρευνα αγοράς
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να ανανεώσει το ενδιαφέρον σου για την απόκτηση κάποιων πραγμάτων που πάντα ήθελες, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια κατατοπιστική ενημέρωση αγοράς, που θα σε οδηγήσει σε μια σωστή απόφαση. Παράλληλα όμως, με την Σελήνη στους Ιχθύς, είναι πιθανό να διαδίδονται για σένα ανυπόστατα πράγματα, με σκοπό να πληγείς ηθικά ή επαγγελματικά. Ίσως, μάλιστα, από πίσω τους να κρύβεται ένα πρόσωπο που σου παριστάνει τον «κολλητό». Επιπλέον, ενδέχεται να χαθεί ένα αρχείο, έγγραφο ή αντικείμενο.

Υδροχόος
Στο επίκεντρο των εξελίξεων
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο ή να πάρουν φωτιά τα τηλέφωνα! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς αναμοχλεύει οικονομικά ζητήματα, ωστόσο, κάποιες ιδέες ή «εμπνεύσεις» που σου περνούν από το μυαλό πιθανόν να μην είναι καθόλου ρεαλιστικές, με συνέπεια «να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος/η».

Ιχθύες
Απόκρυψη και παραλλαγή!
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί είτε να «κλείσεις τα μάτια» σε ανομίες και ίντριγκες, προκειμένου να εξασφαλίσεις όσα χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα, είτε να παρουσιάσεις στους άλλους αυτό που θέλουν να δουν, κερδίζοντας έτσι την υποστήριξή τους. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο βγάζει στο φως «μυστικά και ντοκουμέντα», ενώ συμβάλλει και σε μια αλλαγή πλαισίου στα εργασιακά σου. Επιπλέον, μπορεί να προκαλέσει μια μικρή αδιαθεσία ή δυσανεξία, που θα σε αναγκάσει να καταφύγεις στις συμβουλές των ειδικών.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε