signs-disc-stars

19/02/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 05:57 Δημιουργία 19/02/18, 14:10
Τι προβλέπει το ζώδιό σας για σήμερα;

Μια νέα αρχή

Κριός
Έχεις πάρει φόρα!
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ανταγωνισμούς κι εγωισμούς που θα δυσκολέψουν το έργο σου. Σίγουρα, όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναδείξεις τη διαφορετικότητα και την πρωτοτυπία σου. Παράλληλα, ένα μυστικό ή κάτι «θαμμένο» βγαίνει στην επιφάνεια, με συνέπεια να αναστατωθείς, αφού αλλιώς τα νόμιζες κι αλλιώς είναι. Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για ένα θέμα υγείας που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν. Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε μυήσει σε θρύλους και παραδόσεις.

Ταύρος
Προσοχή στη διατροφή σου
Σήμερα καλείσαι να διερευνήσεις και να διαχειριστείς έντονα φορτισμένες καταστάσεις στην πίσω «αυλή» σου, είτε πρόκειται για δικά σου απωθημένα ή φοβίες είτε για παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν. Επιπλέον, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να μην υπερβείς τις αντοχές σου και να προσέξεις τη διατροφή σου, γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν συνέπειες στην υγεία σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να αναβιώσει φιλίες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, βγάζοντας στη φόρα και κάποιες κρυφές ή «υποβόσκουσες» πτυχές τους!

Δίδυμοι
Εκκρεμότητες του παρελθόντος
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να διευθετήσεις κάποιες παλιές εκκρεμότητες, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, έστω κι αν χρειαστεί να «ξύσεις πληγές». Από την άλλη πλευρά όμως, έχεις να ωφεληθείς πολλά από πρότερες προσπάθειές σου, αφού το «έτοιμο υλικό» που βρίσκεται στη διάθεσή σου αρκεί για να κάνεις τη διαφορά. Επιπλέον, ίσως αναβιώσει μια ενασχόληση του παρελθόντος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να προκαλέσει έριδες στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και να σου φέρει μια νέα σημαντική γνωριμία.

Καρκίνος
Υπερβολική ευαισθησία
Με την Σελήνη στον Κριό, είναι λογικό να υπάρξουν κάποιες έντονες διαφωνίες ή τριβές, που θα σου δώσουν το έναυσμα για να πάρεις τις αποφάσεις σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας αυξάνει την ευαισθησία σου απέναντι στον πόνο των άλλων και σε ωθεί να αναλάβεις βοηθητικές πρωτοβουλίες. Ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου ή να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Επιπλέον, σε καλεί να επανεκκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, υπό το φως κάποιων νέων στοιχείων που προέκυψαν.

Λέων
Λεκτικές αντιπαραθέσεις
Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα, διερευνώντας κάθε πτυχή του. Ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να επανεξετάσεις την πολιτική σου σε σχέση με μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν εξελίχθηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, αλλά τώρα δείχνει σημάδια προόδου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο και να υπερασπίσεις τις απόψεις σου, ας μην το κάνεις όμως με έναν τρόπο που θα δημιουργήσει έναν φαύλο κύκλο αντεγκλήσεων. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή.

Παρθένος
Αναβίωση καταστάσεων
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πήγε καλά. Επιπλέον, είναι πιθανό να αναβιώσει μια συνεργασία ή να συναντηθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν κοινές εμπειρίες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε έξτρα έσοδα ή παροχές, ίσως όμως να σου δημιουργήσει και κάποιες έντονες επιθυμίες κι αν παρασυρθείς από το θυμικό σου, κινδυνεύεις τελικά να μείνεις «πανί με πανί»!

Ζυγός
Αλλαγή ισορροπιών
Η Σελήνη απέναντί σου αναμοχλεύει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, συμβάλλοντας σε ένα μάλλον ανταγωνιστικό κλίμα. Κι εδώ, βέβαια, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη την διπλωματία σου, αφού είναι δεδομένο ότι κάποιος/α θα σου σπάσει τα νεύρα! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλιό θέμα υγείας, αλλά και μια παραδοσιακή θεραπευτική τεχνική. Επιπλέον, στη δουλειά σου σε καλεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό ή εξοπλισμό και να ενεργοποιήσεις μια «ξεχασμένη» προοπτική.

Σκορπιός
Συναισθηματική φόρτιση
Φαίνεται πως βρίσκεσαι εν μέσω έντονης συναισθηματικής φόρτισης, καλό είναι, ωστόσο, να μην εγκλωβιστείς σε «πνιγηρές» καταστάσεις, ούτε βέβαια να «κυλήσεις» σε αμαρτίες του παρελθόντος! Αντίθετα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να γίνει το «διαβατήριό» σου για μια δημιουργική διερεύνηση και αναβίωση κάποιων κλασικών, όσο και ανεκτίμητων αξιών. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να τακτοποιήσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις.

Τοξότης
Ζήσε την κάθε στιγμή σου!
Η Σελήνη στον Κριό σου ζητά να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή ή να αφοσιωθείς ολόψυχα σε ένα ενδιαφέρον σου, ίσως όμως προκύψουν και εντάσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενδέχεται, μάλιστα, να ανακαλύψεις και κάτι πολύτιμο στον χώρο σου ή να μάθεις πολλά από διηγήσεις, παλιές φωτογραφίες κλπ. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα «πώς» και τα «γιατί» μιας παλιάς υπόθεσής σου.

Αιγόκερως
Οικογενειακή αναστάτωση
Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς με ζητήματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, τακτοποιώντας όσες εκκρεμότητες υπάρχουν. Ίσως, μάλιστα, δεχθείς έκτακτες επισκέψεις. Παράλληλα, επαφές και συναντήσεις με πρεσβύτερους, αλλά και η διάθεσή σου να μάθεις περισσότερα για το παρελθόν, θα σου προσφέρουν επιπλέον πληροφορίες και γνώσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, με τον Χείρωνα στον 3ο φυσικό «οίκο» σου, φαίνεται πως κάποιοι γνωστοί ή συγγενείς προσπαθούν να σε «τουμπάρουν», ποντάροντας στις συναισθηματικές αδυναμίες σου!

Υδροχόος
Επαφές και μετακινήσεις
Η παρουσία αρκετών πλανητών στον 2ο φυσικό «οίκο» σου, σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα τροφοδοσίας ή οικονομικής διαχείρισης και πιθανόν να επωφεληθείς από κάποιες εξελίξεις, ιδιαίτερα σε σχέση με παλιές υποθέσεις που βρίσκουν πλέον τον δρόμο τους. Ίσως, μάλιστα, ανακαλύψεις και κάτι που θεωρούσες χαμένο. Επιπλέον, αν βρεθείς σε αδιέξοδο, μπορείς να ζητήσεις τη συνδρομή των οικείων σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αποσπώντας σε διαρκώς από ό,τι κάνεις.

Ιχθύες
Μνήμες και συγκινήσεις
Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να φροντίσεις τα του οίκου σου, αλλά και να ξαναθυμηθείς πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος! Μπορεί, βέβαια, με αυτήν την «βουτιά» στο παρελθόν σου να ανασύρεις και πράγματα που σε πλήγωσαν, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να «σε πάρει από κάτω» ή να εγκλωβιστείς σε συναισθηματισμούς, αφού όλα αποσκοπούν στην οριστική απελευθέρωσή σου από εξαρτήσεις και «φαντάσματα». Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό, καλό είναι να ελέγξεις και την καταναλωτική σου συμπεριφορά.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε