couple-love-bicycle

20/02/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 20/02/18, 14:39
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Οι υποχρεώσεις σου δε σου επιτρέπουν να αφιερώσεις τον χρόνο που θα ήθελες στην προσωπική σου ζωή, ίσως, μάλιστα, μια αδιαθεσία κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Επειδή, ωστόσο, οι γνωριμίες δε σου λείπουν, αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να υποχωρήσεις προσωρινά, αναμένοντας τις καλύτερες ημέρες που έρχονται. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως το ταίρι σου θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη.

Ταύρος
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να αρκεστείς στην «καθημερινή ρουτίνα» της σχέσης σου, αφού η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά! Αν, πάλι, είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, καλό είναι να περιορίσεις τις ορέξεις σου, καθώς το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς ή να πέσεις επάνω σε πρόβλημα. Επιπλέον, η κατάσταση ενός φίλου ή μιας φίλης επιτάσσει το να του/της δώσεις προτεραιότητα.

Δίδυμοι
Ο Άρης απέναντί σου εξακολουθεί να συμβάλλει σε εντάσεις στην προσωπική σου ζωή, με θετικό αλλά και αρνητικό «πρόσημο». Σήμερα όμως φαίνεται πως ένα αντικειμενικό πρόβλημα σε αγχώνει και δε σε αφήνει να χαρείς τη ζωή σου, ίσως, μάλιστα, υπάρξει μια σχετική δυστοκία και στη σεξουαλική απόλαυσή σου. Παρ’ όλα αυτά, αν επιμείνεις, είναι πιθανό να βρεθείς με ένα άτομο κατά πολύ μικρότερο ή μεγαλύτερό σου.

Καρκίνος
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ο Κρόνος απέναντί σου σε καλεί να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, θέτοντας όρια και ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις σου. Επιπλέον, ενδέχεται να στερηθείς το ταίρι σου, εξ αιτίας μιας έκτακτης υποχρέωσης. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και επιμένεις να μπεις σε μια σχέση, να ξέρεις ότι «παντρεύεσαι» με το πρόβλημα, είτε αυτό έχει να κάνει με ψυχολογικά ζητήματα είτε με μια «διπλή» κατάσταση!

Λέων
Σήμερα, φαίνεται να προηγούνται εργασιακά και οικονομικά ζητήματα, οπότε το πιθανότερο είναι να μη σου περισσέψει και πολύς χρόνος για τα προσωπικά σου. Μάλιστα, ακόμη και κάποιες «σημαίνουσες» γνωριμίες που θα κάνεις αναφέρονται κυρίως στην προβολή του έργου σου κι είναι λάθος να πάρουν μια διαφορετική διάσταση, έστω κι αν αντιληφθείς ότι από την άλλη πλευρά εκδηλώνεται μια τέτοια πρόθεση.

Παρθένος
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να στενοχωρηθείς ή να απογοητευτείς από μια εξέλιξη, ίσως όμως είναι και η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις θέματα «επί τάπητος» και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και δεν επιθυμείς να εμπλακείς σε προβληματικές καταστάσεις, τότε καλό θα ήταν να απέχεις από οτιδήποτε, ρίχνοντας το βάρος στην ενδοσκόπησή σου, ώστε να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη.

Ζυγός
Κάποιες οικογενειακές ή επαγγελματικές ευθύνες δε σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις και το πρώτο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μη μεταφέρεις τα άγχη και τα προβλήματα στη σχέση σου. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να περιθάλψεις και να φροντίσεις το ταίρι σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε μπορεί μεν να προκύψει κάτι στον χώρο της εργασίας σου, αλλά πρόκειται για μια κατάσταση που μάλλον θα σε ταλαιπωρήσει συναισθηματικά.

Σκορπιός
Σήμερα, τα πράγματα δε δείχνουν και τόσο ανθηρά για σένα, αφού το πιθανότερο είναι να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, είτε αυτή έχει να κάνει με το πρόβλημα ενός δικού σου ανθρώπου είτε με μια απόρριψη που θα βιώσεις. Επιπλέον, ένα ραντεβού σου δε θα εξελιχθεί με τον αναμενόμενο τρόπο κι ίσως τελικά να κουραστείς τόσο, που θα προτιμήσεις να βρεις την ησυχία σου, μακριά από καταστάσεις, που έτσι κι αλλιώς δεν αποδίδουν.

Τοξότης
Ο Άρης στο ζώδιό σου δημιουργεί επιτακτικές ανάγκες, αλλά πρόσεξε, μήπως πάνω στη «φούρια» σου συμπεριφερθείς με ένα τρόπο που θα πληγώσει τον/την σύντροφό σου. Επιπλέον, σε αυτήν τη φάση καλείσαι πρώτα να δώσεις κι ύστερα να πάρεις, φτάσε όμως μέχρι εκεί που μπορείς. Σε κάθε περίπτωση, δε, να θυμάσαι ότι αν μπερδέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, το πιθανότερο είναι να χάσεις και στα δύο!

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η, ο Κρόνος στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε μια απογοήτευση ή διάψευση των προσδοκιών σου, αλλά γι’ αυτό είναι οι φίλοι! Πέρασε, λοιπόν, περισσότερο χρόνο μαζί τους, αφήνοντας κατά μέρος τις υπόλοιπες «βλέψεις» σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψουν υποχρεώσεις, που θα σε κρατήσουν μακριά από το ταίρι σου, έχε όμως τον νου σου και στο τι γίνεται πίσω από την πλάτη σου.

Υδροχόος
Η ανάγκη-επιθυμία σου να ικανοποιήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορεί τελικά να σε οδηγήσει να προσφέρεις πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε, χωρίς, μάλιστα, να βρεις την αναμενόμενη ανταπόκριση. Επιπλέον, ένα ζήτημα υγείας ή κακής ψυχολογικής κατάστασης δε σου επιτρέπει να αποδώσεις όσο θα ήθελες στον έρωτα, οπότε είναι προτιμότερο να πας πάσο, αφήνοντας τα καλύτερα για αργότερα!

Ιχθύες
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οι ανάγκες ή τα προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης αποκτούν προτεραιότητα στη ζωή σου, με συνέπεια να «ρίξεις» κάπως το ταίρι σου, κάτι που δε θα γίνει απαραίτητα αποδεκτό, δημιουργώντας επιπρόσθετα προβλήματα. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και ξεμπλέξεις με τις υποχρεώσεις σου, μπορεί να σου γίνει μια πρόταση από ένα άτομο, με το οποίο υπάρχει σημαντική ηλικιακή διαφορά.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε