love-apple-heart

19-25/2/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 20/02/18, 15:55
Πώς θα εξελιχθεί η νέα εβδομάδα για τα ερωτικά των ζωδίων;

Κριός

Στην αισθηματική σου ζωή δέχεσαι την επιρροή της Σελήνης που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Άρη στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Νιώθεις τρυφερότητα για τον σύντροφό σου, αλλά ίσως να δυσκολευτείς να την εκφράσεις με τον τρόπο που θέλεις. Χαλάρωσε και μην δυσκολεύεις ο ίδιος τα πράγματα. Αν είσαι μόνος, η θετική αύρα που εκπέμπεις σε οδηγεί σε νέες γνωριμίες το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα κινείται στους Διδύμους και θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα. Με μικρές αλλαγές στην εμφάνιση σου θα μπορέσεις να σαγηνεύσεις τους πάντες!

Ταύρος
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη στο ξεκίνημα της εβδομάδας και η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα την Τετάρτη σου βγάζουν μια διάθεση για διασκέδαση και ευχαρίστηση μέσα στην σχέση. Φρόντισε να κάνεις πράγματα που θα ευχαριστήσουν και εσένα και το ταίρι σου, έτσι ώστε να διώξεις τα σύννεφα που έχουν δημιουργηθεί τελευταία μεταξύ σας και σας έχουν απομακρύνει. Αν είσαι μόνος, η αισιοδοξία που εκπέμπεις λειτουργεί ως θέλγητρο για τα πρόσωπα που σε γνωρίζουν ιδιαίτερα την Παρασκευή που η Σελήνη από τους Διδύμους πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα και φέρνει στην επιφάνεια ανομολόγητα πάθη.

Δίδυμος
Η ατμόσφαιρα αυτήν την εβδομάδα έχει αισθησιασμό και τρυφερότητα, δύο στοιχεία που δρουν ευεργετικά στη σχέση σου και φέρνουν την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Παρά τις τάσεις που θα υπάρξουν το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου και να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Ερμή τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη θα καταφέρεις στο τέλος να κρατήσεις τις ισορροπίες και να τελειώσεις την εβδομάδα αυτή θετικά. Εσύ που δεν έχεις σχέση ακόμη να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και να ανανεώσεις την διάθεση σου.

Καρκίνος
Στα αισθηματικά υπάρχουν κάποια ζητήματα που σε έχουν απογοητεύσει στη σχέση σου. Αυτή η εβδομάδα και ιδιαίτερα το ξεκίνημα της με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη, καταφέρνει να κατευνάσει την απογοήτευσή σου και σε στρέφει με περισσότερη κατανόηση προς τον σύντροφό σου. Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα να θέσεις επί τάπητος όλα όσα σε απασχολούν και να μιλήσεις εφ όλης της ύλης βρίσκοντας τις πιο ευχάριστες λύσεις. Εσύ που είσαι μόνος, είναι μια καλή εβδομάδα για να κάνεις μια κίνηση που θα σε φέρει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει αισθησιασμός και χαλαρή διάθεση παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν στους άλλους τομείς. Η σχέση σου με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα και να σε επηρεάζει θετικά θα είναι το αποκούμπι σου για να καταφέρεις να χαλαρώσεις, να εκτονώσεις το άγχος και να ξαναγεμίσεις δύναμη. Πέταξε ότι άχρηστο και ψυχοφθόρο, είτε υλικό είτε άυλο, από μέσα σου αλλά και από το σπίτι σου και θα νιώσεις μία θετική αύρα να πλημμυρίζει την καρδιά σου. Αν είσαι μόνος, η καλή παρέα θα σου δώσει και πάλι αισιοδοξία να συνεχίσεις.

Παρθένος
Τα αισθηματικά σου είναι ελπιδοφόρα αυτήν την εβδομάδα και θα μπορέσεις να καταφέρεις να φέρεις πολύ κοντά σου το ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικές στιγμές μαζί τους. Η καλή διάθεση που δείχνεις στην σχέση σου δημιουργεί ένα κλίμα συνεννόησης και στήριξης παρά τα προβλήματα και τα εμπόδια που σου φέρνουν οι αρνητικές όψεις του Σαββατοκύριακου. Ο σύντροφός σου με κατανόηση θα καταφέρει να σε βοηθήσει όπου χρειαστείς και να επανακτήσεις την εσωτερική σου αρμονία. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην χάνετε την πίστη σας και τολμήστε να φλερτάρετε λίγο παραπάνω. Η τύχη θα σας ανταμείψει από εκεί που δεν το περιμένετε.

Ζυγός
Στα αισθηματικά είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις και εκρήξεις λόγω της κακής επικοινωνίας που μπορεί να υπάρξει εξαιτίας της αρνητικής όψης της Σελήνης με τον Πλούτωνα μεσοβδόμαδα. Ίσως ακόμη να υπάρξει απογοήτευση που θα προκύψει από τα λόγια του συντρόφου σου. Όπως και να έχει μην απομονώνεσαι, γιατί έτσι κάνεις το πρόβλημα μεγαλύτερο αλλά προσπάθησε με διαλλακτική συμπεριφορά και κουβέντες να βρεις δίκαιες λύσεις και για τους δύο. Δώσε λίγο χρόνο και στους δυο σας και θα νιώσεις πού καλύτερα.. θα το δεις. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος κάποια άτομα θα αλλάξουν στάση απέναντι σου και θα σου εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Σκορπιός
Στα αισθηματικά με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Πλούτωνα την Τρίτη θα πρέπει να προσέχεις πολύ την σχέση σου γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια μυστικά που στεναχωρούν τόσο εσένα όσο και τον σύντροφο σου. Τόλμησε να μιλήσεις για όλα ακόμη και γι αυτά που σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Μόνο με την ειλικρίνεια θα καταφέρεις να βρεις λύσεις μαζί του. Οι ελεύθεροι του ζωδίου την Πέμπτη και την Παρασκευή μπορείτε να βγείτε λίγο περισσότερο έξω και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου να φλερτάρετε «αποτελεσματικά».

Τοξότης
Τα αισθηματικά σου χαρακτηρίζονται από μια τάση ηρεμίας και χαλαρότητας αυτήν την εβδομάδα και με την βοήθεια της Σελήνης στον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας και την θετική όψη που πραγματοποιεί με τον Άρη μπορείς να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες μέσα στην σχέση σου κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση. Έχε τα αυτιά σου ανοιχτά και μην μπαίνεις σε θέση άμυνας αν δεν θέλεις να οδηγηθείς σε εντάσεις με τον σύντροφο σου. Το Σαββατοκύριακο άφησε ελεύθερη την φαντασία σου και ακολούθησε την.. θα σε βγάλει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια. Οι ελεύθεροι ακολουθήστε την τελευταία τάση και κάπου εκεί.. μπορεί να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς ευνοεί τέτοιες συναντήσεις.

Αιγόκερως
Η αισθηματική σου ζωή δέχεται διάφορες επιρροές από το εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό οπότε ο τρόπος που θα περάσεις δεν είναι αποκλειστικά δικής σου δικαιοδοσίας. Ενώ νιώθεις την ανάγκη να διατηρήσεις ένα ήρεμο κλίμα, μεσοβδόμαδα με την Σελήνη από τον Ταύρο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου κάποια λόγια θα σε εκνευρίσουν ή θα σε απογοητεύσουν, μην μπορώντας να ελέγξεις και να τιθασεύσεις τις αντιδράσεις σου. Φρόντισε να βλέπεις τα πράγματα ως έχουν για να μην σου ξεφύγει η κατάσταση. Οι αδέσμευτοι να είστε προσεχτικοί το Σαββατοκύριακο γιατί με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη μπορεί να πέσετε θύμα συναισθηματικής εξαπάτησης.

Υδροχόος
Τα αισθηματικά σου θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα αυτήν την εβδομάδα φίλε Υδροχόε και η αλήθεια είναι ότι καλά θα κάνεις ώστε να αποφύγεις διενέξεις και εντάσεις με το ταίρι σου. Παρά τις υποχρεώσεις που έχεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου είναι βέβαιο ότι θα εξασφαλίσεις, έστω και λίγο, αλλά ποιοτικό χρόνο για τον σύντροφό σου και αυτός από την μεριά του θα στο ανταποδώσει. Εσύ που είσαι αδέσμευτος καλό θα είναι να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τους φίλους σου και να νιώσεις πιο ανάλαφρος. Η πίεση να βρεις κάποιον δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν!

Ιχθύς
Στα αισθηματικά είναι καλό να προσέχεις αυτά που λέγονται στις συζητήσεις με το ταίρι σου για να καταφέρεις να διατηρήσεις μια ήρεμη ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη το Σαββατοκύριακο με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα είναι πιθανό οι πιέσεις των άλλων τομέων να μεταφερθούν στη σχέση. Καλό είναι να αποφύγεις να αναφερθείς σε οτιδήποτε άλλο δημιουργεί προβληματισμό και να επικεντρωθείς στις ανάγκες της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε τις ευκαιρίες σας για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους μέσω ενός ταξιδιού.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Αν σου άρεσε κάνε