love-tree-leaves

22/02/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 03:29 Δημιουργία 22/02/18, 14:39
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να προβείς σε μια «εκ βαθέων» εξομολόγηση, κατά τα άλλα όμως, μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στις λοιπές δράσεις σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, το καλύτερο που πιθανόν να σου τύχει είναι μια ερωτική πρόκληση ή ένα φλερτ στα... παρασκήνια, που κυρίως θα «θρέψει» την αυτοπεποίθησή σου, καθώς το να υπάρξει άμεση εξέλιξη είναι... κομματάκι δύσκολο!

Ταύρος
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η Σελήνη στο ζώδιό σου είναι προάγγελος μιας συναισθηματικής αστάθειας που μπορεί να προβληματίσει όχι τόσο εσένα, όσο τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι σου. Αν, πάλι, είσαι απόλυτα διαθέσιμος/η, ίσως παραξενευτείς κι εσύ από την τάση σου να μην επικεντρώνεσαι σε ένα και μόνο πρόσωπο, η λύση, ωστόσο, είναι απλή: φρόντισε να μη δίνεις υποσχέσεις για το... μεθαύριο!

Δίδυμοι
Με τον Άρη απέναντί σου, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να αναστατωθείς από κάποιες εξελίξεις, ίσως, μάλιστα, γίνει γερό... πατιρντί, αλλά, όπως θα διαπιστώσεις σύντομα, όλα θα βρουν τον δρόμο τους, γι’ αυτό μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις «εν θερμώ». Αν, πάλι, ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο και σου προκύψει, το βασικό σου πρόβλημα είναι η διάρκεια, αφού δεν είναι εξασφαλισμένη σε καμία περίπτωση.

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να «εξαργυρώσεις» τον ρεαλιστικό προσανατολισμό σου με μια σχέση που είναι αρκούντως χρήσιμη για τα δεδομένα σου και προάγει τις επαγγελματικές σου βλέψεις. Ίσως, μάλιστα, να πρόκειται για κάτι που θα συμβεί σε ταξίδι ή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να προέχουν οι πιο πρακτικές πλευρές της κι όχι τόσο οι συναισθηματικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος.

Λέων
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε φέρνει ενώπιον «χαλαρών» καταστάσεων, με μόνο ζητούμενο την ερωτική σου απόλαυση, ο Άρης στον 5ο ηλιακό «οίκο» σου πολλαπλασιάζει τους ανταγωνισμούς και τις διεκδικήσεις και κάτω από αυτές τις συνθήκες, δε θέλει και πολύ για να γίνει ένας μικρός... χαμός στην προσωπική σου ζωή κι όσο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων έχεις, τόσο το καλύτερο για σένα!

Παρθένος
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου προσφέρει την ευκαιρία για να αλλάξεις αυτό το καθεστώς και να βρεθείς στον αστερισμό της ευτυχίας, έχοντας, μάλιστα, εξασφαλισμένες και κάποιες παροχές ή εξυπηρετήσεις. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να βελτιώσεις πολλά στη δομή και το περιεχόμενό της, είτε συζητώντας κι επισημαίνοντας όλα εκείνα που θα την κάνουν καλύτερη είτε απλά ανοίγοντας την αγκαλιά σου!

Ζυγός
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που κινούνται στον χώρο της εργασίας σου ή σου παρέχουν υπηρεσίες και δεν αποκλείεται να έχεις μια εμπειρία μέσα από την οποία θα αποκομίσεις μια αίσθηση ευχαρίστησης, αλλά και την προοπτική μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορείς να την «δέσεις» περισσότερο μέσα από αμοιβαίες περιποιήσεις, είτε ερωτικού περιεχομένου είτε όχι.

Σκορπιός
Αν είσαι μόνος/η, τόσο η Σελήνη απέναντί σου, όσο και η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό «οίκο» σου δε σε βοηθούν να επικεντρωθείς σε ένα και μόνο πρόσωπο, αφού ο καθείς και η καθεμιά έχει τις… χάρες του/της! Για την ώρα, ωστόσο, φαίνεται να προηγείται κάποιος/α που είτε χαρακτηρίζεται από μια καλή οικονομική κατάσταση είτε διαθέτει ειδικές γνώσεις και πρακτικές ικανότητες, που θα τις μοιραστεί μαζί σου.

Τοξότης
Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως μια κατάσταση που είχες ονειρευτεί κάποτε, βαδίζει «ετεροχρονισμένα» προς την εκπλήρωσή της, αφού το σύμπαν «ακούει» μεν, αλλά έχει τους δικούς του ρυθμούς! Καλοδέξου πάντως την ευκαιρία που σου δίνεται και είναι βέβαιο πως δε θα το μετανιώσεις. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να χαρείς με το ταίρι σου την ιδιωτική ζωή σας, μακριά από εξωτερικές παρενοχλήσεις.

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η και μπεις στην διαδικασία να «ψειρίζεις» τα δεδομένα, τότε θα χάσεις πολύτιμο χρόνο κι ίσως μια σημαντική ευκαιρία να «δέσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει. Για την ώρα πάντως, το δυνατό σου «σημείο» είναι τα επαγγελματικά ταξίδια, που εύκολα γίνονται και... ερωτικά! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλείσαι να συζητήσεις κάποια πρακτικά –πιθανόν και δύσκολα- ζητήματα, αφού υπάρχουν καλές προθέσεις εκατέρωθεν.

Υδροχόος
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να σε εκπλήξει ευχάριστα, εκφράζοντας τον έρωτά του για σένα, με ένα όμορφο δώρο. Κι αν μεν είσαι μόνος/η, τότε μπορείς να πανηγυρίζεις, ανεξάρτητα με το πόσο θα διαρκέσει μια τέτοια σχέση! Αν όμως υπάρχουν κάποια «κωλύματα» από πλευράς σου που δεν επιτρέπουν μια ομαλή συνέχεια, καλό είναι να «κρατήσεις χαρακτήρα» και να μην ενδώσεις.

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να απολαύσεις τον έρωτα με όλα τα κομφόρ του, ενώ κάθε τι το δυσάρεστο απομακρύνεται! Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι σύντομα θα προκύψουν πάθη και λάθη, διόλου εύκολα στη διαχείρισή τους. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και στοχεύεις σε κάτι σταθερό, τότε μπορείς να κάνεις τις επαφές σου, με την ησυχία σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια σχέση που ίσως είναι εκτός από προσωπική και επαγγελματική.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε