december-couple-love

23/02/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 23/02/18, 15:48
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, τότε μια αποκάλυψη ή εκμυστήρευση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις δισταγμούς ή ανασφάλειες και να απευθυνθείς με μεγαλύτερη σιγουριά προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως, μάλιστα, γίνει και μια κρυφή συνάντηση, που θα εξελιχθεί σε ερωτικό «πάρτι». Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση που δεν σε ικανοποιεί πια, μπορεί να μάθεις κάτι που θα σου δώσει ένα γενναίο άλλοθι για τις επιλογές σου!

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η, μια μάλλον απροσδόκητη εξέλιξη θα σου δώσει να καταλάβεις ότι στον έρωτα δεν έχει κανένα νόημα να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου. Αντίθετα, τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχεις, όταν αφήνεσαι στη ροή των γεγονότων, έχοντας εμπιστοσύνη στο σύμπαν! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πολύ πιθανό να ενοχληθείς από τη συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης, που δείχνει να «παίζει» με το ταίρι σου.

Δίδυμοι
Ο Άρης απέναντί σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βιώσεις έντονες, έως και «ακραίες» καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Είτε, λοιπόν, θα περάσεις φανταστικά με τον άνθρωπό σου είτε θα τον βρεις απέναντί σου και μάλιστα «δι’ ασήμαντον αφορμήν»! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της δουλειάς σου και κατέχει κάποιο αξίωμα.

Καρκίνος
Ο Δίας στον 5ο ηλιακό «οίκο» σου αναμένεται να εισάγει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις και μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι τελικά θα συμβεί, αφού όλα τελούν υπό διεκδίκηση. Αν πάντως ταξιδέψεις, τότε οι συγκινήσεις σου θα είναι πολύ πιο έντονες, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα μήνυμα ερωτικού περιεχομένου από ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου.

Λέων
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μια διαμάχη ή έντονη διαφωνία με τον άνθρωπό σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πολλά. Κι αν, πάλι, φανεί ότι το πράγμα δεν «τραβάει» άλλο, μη βιαστείς να το πιστέψεις, αφού όλα θα «στρώσουν», όταν φύγει η ένταση, ίσως, μάλιστα, υπάρξει και μια «σούπερ» ερωτική επισφράγιση της συμφιλίωσής σας! Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να αποφασίσεις το πού θα ενδώσεις.

Παρθένος
Συνήθως δε διακρίνεσαι για την αμεσότητά σου σε προσωπικά θέματα και αποφεύγεις την δημοσιοποίησή τους, αλλά στην παρούσα φάση, δε θέλει και πολύ για να γίνεις μαλλιά κουβάρια με όσους/ες εμπλέκονται στην ερωτική σου ζωή και κάνουν τα δικά τους! Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε παραπέμπει σε μια «δυνατή» ερωτική περιπέτεια, πρόσεχε όμως, μήπως το «πρόσωπο» έχει ήδη κάποια δέσμευση.

Ζυγός
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι πολύ «δυνατό», είτε στον χώρο της εργασίας σου είτε σε ένα ταξίδι, το ερώτημα όμως είναι προς ποια κατεύθυνση, αφού όταν τα πάντα είναι διεκδικούμενα, η «νίκη» και η «ήττα» κρίνονται στις λεπτομέρειες! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η και δεν έχεις όρεξη για πολλά-πολλά, πρόσεχε, μήπως το ταίρι σου έχει μια όλως διόλου διαφορετική τάση.

Σκορπιός
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι μεν «βούτυρο στο ψωμί σου», αν όμως δεν είσαι διαθέσιμος/η για μια ερωτική περιπέτεια, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, είναι προτιμότερο να μη μπεις καν στη διαδικασία. Τα χειρότερα, ωστόσο, μπορεί να συμβούν, αν είσαι ήδη σε μια σχέση και αντιληφθείς να συμβαίνουν πράγματα που τη θίγουν, αφού το πιθανότερο είναι να αντιδράσεις με άσχημο τρόπο, όποιος/α κι αν ευθύνεται γι’ αυτό!

Τοξότης
Ένας άνεμος ανανέωσης πνέει στις σχέσεις σου, κάτι που σίγουρα θα σε δυσκολέψει, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως, μάλιστα, υπάρξουν και «σκηνές» ζηλοτυπίας, που θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμη πιο δυσάρεστα. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος, χωρίς, ωστόσο, να τίθεται για την ώρα ζήτημα μιας «κανονικής» σχέσης, αφού εκείνο που προέχει είναι η περιπέτεια!

Αιγόκερως
Όσο κι αν προτιμάς να μην εκθέτεις τα προσωπικά σου δεδομένα, φαίνεται ότι στην παρούσα φάση θα είναι δύσκολο να το πετύχεις, αφού οι καλοθελητές περισσεύουν! Κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση και κρύβεις κάτι «πονηρό», ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε φίλους/ες ή γνωστούς/ες, αφού κρατούν την τύχη σου στα χέρια τους!

Υδροχόος
Το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη μπορεί εύκολα να αναδείξει ερωτικούς ανταγωνισμούς στο φιλικό σου περιβάλλον, χωρίς εσύ να είσαι «έξω απ’ τον χορό»! Κι αν μεν είσαι μόνος/η, τότε το χειρότερο που ίσως σου συμβεί είναι να χαλάσει μια φιλική σχέση σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε το θέμα που θα δημιουργηθεί δεν αποκλείεται να γίνει πολύ πιο σοβαρό, είτε είσαι το «θύμα» είτε ο/η «θύτης» μιας κατάστασης.

Ιχθύες
Το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη τονίζει τη σεξουαλικότητά σου κι αν είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα δε θα πλήξεις! Είναι όμως ευλογία και κατάρα μαζί, αφού ελκύεις και διάφορους «ενοχλητικούς» τύπους, με τους οποίους θα προτιμούσες να μη λες ούτε καλημέρα! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς μεν να την ανανεώσεις με το κλασικό «παιχνίδι» της ζήλειας, αρκεί να μην το παρακάνεις και χαθεί ο έλεγχος.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε