Astrology-Space-Planets

26/02/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 26/02/18, 14:21
Τι προβλέπει το ζώδιό σας για σήμερα;

Συγκινησιακή φόρτιση

Κριός
Προτεραιότητα στα του οίκου σου
Σήμερα, μπορεί να λάβουν χώρα σημαντικές διεργασίες για οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να προβείς σε ανακατατάξεις στον χώρο σου, κρατώντας σε πρώτο πλάνο όλα εκείνα που έχουν για σένα μια συναισθηματική ή εμβληματική αξία. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στις «επάλξεις» πολλά είναι αυτά που… δε θα γίνουν, οπότε δε χάνεις τίποτα, αν αποσυρθείς για λίγο από τα «εγκόσμια» και εντάξεις στην καθημερινότητά σου δράσεις που «μιλάνε» στην ψυχή και την καρδιά σου.

Ταύρος
Το παρελθόν σε… καταδιώκει!
Η Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις μυστικά του παρελθόντος, ενώ μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό ή να επισκεφτείς ένα παλιό «στέκι» σου. Ωστόσο, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εγκλωβιστείς συναισθηματικά και να μην πάρεις τη σωστή απόφαση σε ένα προσωπικό σου ζήτημα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να εμψυχώσεις μεν όσους/ες βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αλλά, αν σου ζητηθεί να συνδράμεις οικονομικά, μην το πράξεις, αφού πιθανότατα πρόκειται για «πονηριά»!

Δίδυμοι
Κάλυψη των αναγκών
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να φροντίσεις για την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού και της οικογένειάς σου, ενώ μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο και μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος. Επιπλέον, αν είσαι συλλέκτης/α, θα σε βοηθήσει, ώστε να περιέλθει στην κατοχή σου κάτι που σε γοητεύει. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πολύ πιο αισιόδοξο/η απέναντι σε κοινωνικά ή επαγγελματικά ζητήματα, αλλά το κακό είναι πως άλλο δείχνουν κι άλλο είναι. Καλύτερα, λοιπόν, να μην κάνεις τίποτε, περιμένοντας να διαλυθεί η ομίχλη!

Καρκίνος
Υπερβολικές αντιδράσεις
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε στρέφει στο παρελθόν, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε σημαντικές βοήθειες από τους οικείους σου ή τη συνέχιση μιας οικογενειακής παράδοσης. Επιπλέον όμως, ενδέχεται να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η, αλλά και κυκλοθυμικό/η, με συνέπεια να ταλαιπωρήσεις και τους γύρω σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας πιθανόν να προκαλέσει αστοχίες και ακυρώσεις στις εξωτερικές δράσεις σου, οπότε δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς στο «μέσα» σου. Ίσως, μάλιστα, δεις κι ένα «σημαδιακό» ή προφητικό όνειρο.

Λέων
Αναζήτηση των αιτίων
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να «σκάψεις» μέσα σου για να βρεις τις αιτίες πραγμάτων που σε ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα. Ίσως, μάλιστα, πας πολύ πίσω στον χρόνο για να εντοπίσεις την άκρη του νήματος. Επιπλέον, αν ταλαιπωρείσαι από κάποιο θέμα υγείας, καλό είναι να προσανατολιστείς σε μια παραδοσιακή θεραπευτική μέθοδο. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας επηρεάζει τα οικονομικά σου, αυξάνοντας την πιθανότητα ενός λάθους ή μιας αβλεψίας, ενώ σε κάνει πολύ πιο δοτικό/η απέναντι σε όσους/ες περνούν δύσκολα.

Παρθένος
Φίλοι απ’ τα παλιά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει κάπως «αιθεροβάμονα» και επιρρεπή σε λάθη, οπότε τσέκαρε δύο και τρεις φορές τις κινήσεις σου, για να μην «την πατήσεις», ιδιαίτερα στις συνεργασίες σου. Από την άλλη πλευρά όμως, σε προικίζει με έμπνευση και δημιουργική φαντασία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αναθέρμανση μιας φιλίας ή σε ένα reunion, αλλά και στην ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, με ανθρωπιστικούς σκοπούς. Επιπλέον, είναι πιθανό να καταπιαστείς με ένα παλιό σου ενδιαφέρον.

Ζυγός
Αναζήτησε «κοινούς τόπους»
Σήμερα, καλείσαι να εξαντλήσεις την διπλωματία σου, ώστε να ελιχθείς ανάμεσα σε όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις και τακτικές των άλλων. Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας οικογενειακής παράδοσης ή να σε στρέψει σε μια παλιά δραστηριότητά σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε καλεί να στραφείς σε δράσεις ή ενδιαφέροντα που τρέφουν κυρίως την ψυχή σου, αφού σε πρακτικό επίπεδο κάποια πράγματα που έχεις προγραμματίσει μάλλον δε θα γίνουν, είτε από λάθος είτε επειδή δεν έχει έρθει η ώρα τους!

Σκορπιός
Υπερβολικά ευαίσθητος/η
Η Σελήνη στον Καρκίνο διογκώνει τις ευαισθησίες σου κι είναι πιθανό να μην έχεις και τόσο καθαρό μυαλό για να πάρεις τις αποφάσεις που θα έπρεπε. Την ίδια στιγμή όμως σου προσφέρει μια γόνιμη και δημιουργική διέξοδο προς την διερεύνηση του παρελθόντος, ενώ είναι πιθανό να ξαναβρεθείς σε γνώριμα μέρη. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο δοτικό/η απέναντι σε αυτόν/ην που αγαπάς, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα εξαπάτησης ή να μπεις σε μια διαδικασία να κυνηγάς «φαντάσματα» στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης
Οικονομικές παροχές
Ο ενεργός Ποσειδώνας δίνει δύναμη στα όνειρά σου, αλλά μπορεί και να σε παρασύρει σε μια κάπως «ανθυγιεινή» φυγή. Το τι ακριβώς θα πράξεις, βέβαια, επαφίεται σε σένα και καλό είναι να επιλέξεις μια δημιουργική οδό για να εκφράσεις τις ανησυχίες και τα οράματά σου. Επιπλέον, πρόσεξε για διαρροές και υδραυλικά προβλήματα στο σπίτι σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να συμβάλλει στην απόκτηση ενός κληροδοτήματος ή μιας «αντίκας» αξίας, αλλά και στην επιστροφή ενός ποσού που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

Αιγόκερως
Δοκιμασμένες συνταγές
Ο Ποσειδώνας στον 3ο ηλιακό «οίκο» σου μπορεί να απαλύνει τις εντάσεις και να σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα, από την άλλη πλευρά όμως σε «προειδοποιεί» ότι πολλά από αυτά που σκέφτεσαι ή ονειρεύεσαι δεν έχουν πιθανότητες να επαληθευτούν ή να δρομολογηθούν στην πράξη, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις, αν σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία. Κι επειδή η Σελήνη στον Καρκίνο ορίζει μια νέα φάση σε αυτόν τον τομέα, καλό είναι να επιλέξεις μια παλιά και δοκιμασμένη λύση, ώστε να αποφύγεις τις παγίδες μιας δήθεν πολλά υποσχόμενης πρότασης.

Υδροχόος
Έχουμε και δουλειές!
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ανασκουμπωθείς, είτε πρόκειται για εργασίες στο σπίτι σου είτε στη δουλειά σου. Ίσως, μάλιστα, αξιοποιήσεις και κάτι κρυμμένο ή αποθηκευμένο. Επιπλέον, ενδέχεται να επανακάμψει μια παλιά σου πελατεία ή να ασχοληθείς με κάτι που έκανες και στο παρελθόν. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ξεγελαστείς από ένα πρόσωπο που ποντάρει στις ευαισθησίες σου, γεγονός όμως που δεν αναμένεται να έχει σοβαρές συνέπειες, εκτός αν εμπλακείς οικονομικά.

Ιχθύες
«Λεπτές» συγκινήσεις
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου αναδεικνύει τις ευαισθησίες σου, αλλά και κάθε είδους καλλιτεχνικό ταλέντο που μπορεί να διαθέτεις. Προδιαγράφεται, λοιπόν, μια ημέρα με δημιουργικές εμπνεύσεις και «λεπτές» συγκινήσεις, που θα σε μεταφέρουν σε έναν «παραδεισένιο» κόσμο. Από την άλλη πλευρά όμως, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και τις συναλλαγές σου με τον έξω κόσμο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο, αλλά και να εμψυχώσεις άτομα που περνούν δύσκολα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε