cute-love-couple-wallpaper

26/2-4/3/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 26/02/18, 16:25
Πώς θα εξελιχθεί η νέα εβδομάδα για τα ερωτικά των ζωδίων;

Κριός

Στην αισθηματική σου ζωή δέχεσαι μια θετικότατη επιρροή στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Ερμή, τον Άρη και τον Δία. Τί σημαίνει αυτό; Μπορείς να αντιληφθείς εύκολα και γρήγορα κάποιες καταστάσεις και να ελιχθείς χωρίς καθυστέρηση. Έτσι, θα καταφέρεις να πλησιάσεις το ταίρι σου και να κρατήσεις τις δέουσες ισορροπίες για να έχεις μια όμορφη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνος σου μπορείς να συναναστραφείς με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και θα περάσεις μία όμορφη εβδομάδα.

Ταύρος
Αυτήν την εβδομάδα ίσως να ξανασκεφτείς τους ρυθμούς με τους οποίους εργάζεσαι γιατί φαίνεται πως αφιερώνεις αρκετό χρόνο σε άλλες υποχρεώσεις και έχεις αφήσει τον σύντροφό σου λίγο παραμελημένο. Αυτήν την εβδομάδα που υπάρχει καλή ατμόσφαιρα θύμισέ του πόσο σημαντικός είναι για σένα και κάνε τον να νιώσει την αγάπη και την τρυφερότητά σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος είναι καιρός να προσέξεις λίγο περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και να αφήσεις τον εαυτό σου περισσότερο ελεύθερο για να σε πλησιάσουν νέα πρόσωπα.

Δίδυμος
Με τον κυβερνήτη σου, Ερμή, σε τρίγωνο με τον Δία την Παρασκευή η εβδομάδα ευνοεί τις κουβέντες κάθε λογής. Άνοιξε την καρδιά σου, μίλα για τα συναισθήματά σου, περιέγραψε τις αγωνίες σου και είναι σίγουρο ότι θα βρεις την ανταπόκριση που θα σε κάνει να χαμογελάσεις πλατιά. Αν πάλι αναζητάς μια νέα συντροφιά, απόλαυσε για λίγο ακόμη την ελευθερία σου, γιατί με τις σημερινές συναντήσεις ένας νέος κύκλος ανοίγει…για σένα που θα μπορείς να εκδηλώσεις τον χαρακτήρα σου σε όλες του τις εκφάνσεις και να αγαπηθείς για αυτό που είσαι!

Καρκίνος
Αυτήν την εβδομάδα είσαι έτοιμος να εκφράσεις τα συναίσθημά σου και να διεκδικήσεις την καρδιά του προσώπου που σε γοητεύει. Καλό είναι να αφήσεις για λίγο τις έγνοιες της δουλειάς και να ασχοληθείς με τον αισθηματικό τομέα που ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την Σελήνη από το ζώδιο σου να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Δία ευνοείται ιδιαίτερα. Αν πάλι είσαι μόνος, μην απορρίψεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν. Μπορεί να περάσεις πολύ καλά ή να είναι η αφορμή για να ξεκινήσει κάτι πολύ όμορφο τώρα στην ζωή σου!

Λέων
Στα αισθηματικά σου αν αξιοποιήσεις αυτήν την εβδομάδα, θα καταφέρεις να περάσεις πολύ καλά. Ασκείς ιδιαίτερη γοητεία στο ταίρι σου, με έναν τρόπο πιο καθαρό, πιο φωτεινό. Σαν να έχει απομακρυνθεί η μαυρίλα της γκρίνιας και της απογοήτευσης. Πέρνα καλά την Τετάρτη και την Πέμπτη που το πλανητικό σκηνικό με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη σε βοηθάει. Και αν νιώθεις ότι υπάρχουν σκιές που σε ενοχλούν, αυτήν την εβδομάδα είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις και να τις διώξεις. Εσύ που είσαι μόνος σου κάνε τα πλάνα σου για το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται και να ξέρεις ότι τα φλερτ θα σε πολιορκήσουν.

Παρθένος
Στα αισθηματικά η εβδομάδα μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα για εσένα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την Σελήνη από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Δία οι βόλτες ευνοούνται ιδιαίτερα γι αυτό πάρε το ταίρι σου και κανόνισε μια έξοδο ή μια εκδρομή εκτός πόλης, έστω και για ένα βράδυ. Θα περάσετε πολύ καλά και θα ξανανάψετε την σπίθα της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος, μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε μια έξοδο με φίλους. Να ξέρεις ότι με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό το Σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις τους γύρω σου να εκφραστούν καλύτερα και έτσι με την σειρά σου να τους γνωρίσεις και εσύ καλύτερα.

Ζυγός
Αν κάποιος μπορούσε να ζωγραφίσει μια εικόνα που αντιπροσωπεύει την διάθεσή σου στα αισθηματικά αυτήν την εβδομάδα θα είχε σίγουρα ζωηρά χρώματα και πολύ φως. Νιώθεις καλά και επιδιώκεις να διατηρήσεις το συναίσθημα αυτό μέσα στη σχέση σου. Ακόμη και αν υπάρχουν προκλήσεις θα είσαι σε θέση να τις διαχειριστείς με ανωτερότητα και θετική ματιά. Η ενέργεια σου θα είναι ιδανική για να κάνεις μικρά βήματα και να πλησιάσεις το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα έχετε μία εβδομάδα που ο επαγγελματικός τομέας θα σας απορροφήσει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας. Προσπαθήστε το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιο σου να χαλαρώσεις και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφράσει τα πιο βαθιά του συναισθήματα.

Σκορπιός
Έχεις παράπονα από το ταίρι σου; Υπάρχουν ζητήματα που σε φέρνουν σε απόσταση; Μην απομονώνεσαι προσπαθώντας να τα λύσεις μέσα στο μυαλό σου. Το ξεκίνημα της εβδομάδας με την Σελήνη από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Δία είναι καλή ευκαιρία να ανοιχτείς στον σύντροφό σου και να μιλήσεις χωρίς περιστροφές. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει καλή ανταπόκριση και καλά αποτελέσματα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος θα πρέπει να επικεντρώσεις την ενέργεια σου στην ομορφιά που υπάρχει γύρω σου, να χαλαρώσεις και να προσπαθήσεις να περάσεις καλά με ότι έχεις αυτήν την περίοδο στην ζωή σου.

Τοξότης
Μπορείς και πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την Σελήνη από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Δία θα νιώθεις πιο ανοιχτός σε νέες ιδέες. Έτσι, θα αφήσεις το πεδίο ελεύθερο για να κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου τα δικά σας βήματα εξέλιξης, όποια και αν είναι αυτά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος οι οιωνοί αυτές τις μέρες με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στην Παρθένο δεν είναι τόσο καλοί, ιδιαίτερα για πραγματικά ζητήματα. Προκειμένου να μην βρεθείς προ δυσάρεστης εκπλήξεως μην ρισκάρεις να βγεις κάποιο ραντεβού.

Αιγόκερως
Στα αισθηματικά τα προβλήματα που αντιμετώπιζες στο παρελθόν βρίσκουν πλέον λύση μέσα από την συζήτηση και την θετική στάση που θα έχεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την Σελήνη από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Δία. Όσο υψώνεις τείχος ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου τίποτα καλό δεν βγαίνει. Αυτήν την εβδομάδα που θα θελήσεις να το «γκρεμίσεις» θα δεις ότι σου έκανε καλό και άξιζε τον κόπο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος προσπάθησε να διώξεις μακριά την σοβαρότητα που σε διακρίνει και να γίνεις πιο ανάλαφρος στην επαφή σου με το αντίθετο φύλο. Μόνο έτσι θα μπορέσει κάποιος να σε πλησιάσει!

Υδροχόος
Με τρυφερότητα και ρομαντισμό θα καταφέρεις να σπάσεις τον πάγο που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Κρατάς το ταίρι σου σε απόσταση άθελά σου και αυτό κάνει κακό στον δεσμό σου. Επομένως, αυτήν την εβδομάδα ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της με την Σελήνη από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Δία μπορείς να επανορθώσεις. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι μέσα από το κέφι και την αισιοδοξία θα καταφέρεις να βρεις αυτόν/ή που ψάχνεις. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό και να σε ευνοεί όλα αυτά θα σου βγουν αβίαστα και θα γίνεις ιδιαίτερα θελκτικός στο αντίθετο φύλο!

Ιχθύς
Στα αισθηματικά η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλή φάση και μάλιστα νιώθεις αρκετά ικανοποιημένος από όσα ζεις και απολαμβάνεις με το ταίρι σου. Στις κουβέντες που θα κάνεις μαζί του να ξέρεις ότι θα εκπλαγείς από την ταύτιση απόψεων που θα έχετε σε πολλούς βασικούς τομείς της ζωής σου, όπως είναι η οικογένεια. Αν είσαι μόνος, η αισιοδοξία σου σε κάνει γοητευτικό και φέρνει στα πόδια σου πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Με μπόλικη δόση τύχης – που σε ακολουθεί αυτήν την εβδομάδα!- μπορείς να ζήσεις πολύ όμορφες στιγμές από εδώ και μπρος.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Αν σου άρεσε κάνε