astrologia

27/02/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 27/02/18, 00:06
Τι προβλέπει το ζώδιό σας για σήμερα;

«Μια στο καρφί και μια στο πέταλο»!

Κριός
Προσαρμογή στον ρεαλισμό
Ο Κρόνος στον 10ο φυσικό «οίκο» σου δεν επιτρέπει «μη ρεαλιστικά» ανοίγματα, ενώ σε καλεί να τηρήσεις τους κανόνες και τη δεοντολογία. Επιπλέον, μπορείς να δώσεις προοπτική στη ζωή σου, δουλεύοντας υπεύθυνα και δικαιώνοντας την προτίμηση που δείχνει σε σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου, φρόντισε, ωστόσο, να μη βιαστείς να ξοδευτείς, πριν λάβεις! Καλό είναι, επίσης, να αποφύγεις αγορές-σπατάλες που αποσκοπούν στην κάλυψη αναγκών που δεν είναι δικές σου, όπως και αχρείαστα δάνεια.

Ταύρος
Κοντά στην επιτυχία
Ο Δίας απέναντί σου απελευθερώνει τις δυνατότητές σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια σημαντική βοήθεια από έναν συνεργάτη σου. Επιπλέον, η σταθερότητα και η αξιοπιστία σου μπορεί να γίνουν το «διαβατήριο» μιας σημαντικής επιτυχίας σου. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον ηλιακό 9ο «οίκο» σου αναμένεται να προσδώσει έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις, αλλά και τις κοινωνικές συναναστροφές σου. Επιπλέον, ένας γνωστός ή συγγενής σου ενδέχεται να σου ζητήσει μια εκδούλευση.

Δίδυμοι
Διαρκείς διεκδικήσεις
Ο Κρόνος στον φυσικό «οίκο» των οικονομικών σου παραπέμπει σε μια σχετική στενότητα κι από αυτήν την άποψη καλό είναι να περιορίσεις άμεσα τα περιττά έξοδα, αλλά και κάθε επενδυτικό σου σχέδιο, ιδιαίτερα αν βασίζεται σε δανεισμό από πλευράς σου. Αντίθετα, προσανατολίσου στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα εργασιακά σου κι από αυτήν την άποψη αξίζει να κάνεις υπομονή για τα καλύτερα που έρχονται. Επιπλέον, η ανάδειξη ενός θέματος υγείας θα βοηθήσει στην επίλυσή του.

Καρκίνος
Η ώρα των αποφάσεων
Ο Κρόνος στον 7ο ηλιακό «οίκο» σου πιθανόν να δυσκολέψει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπως επίσης να σου φέρει μια στενοχώρια, που θα σε οδηγήσει σε πικρά συμπεράσματα, αλλά και αποφάσεις. Επιπλέον, θα σου ζητηθεί να αναλάβεις καθήκοντα που κανονικά δεν σου αναλογούν. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό προάγει την κοινωνική δικτύωσή σου, ίσως, μάλιστα, σου φέρει και μια προσωπική γνωριμία που μπορεί να σε βοηθήσει σε ποικίλα ζητήματα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Λέων
Οικογενειακή πρόοδος
Ο Δίας στον Σκορπιό εξακολουθεί να σε στηρίζει μέσω της οικογένειάς σου, ενώ σου προσφέρει τη δυνατότητα να εμπλουτίσεις ή να επεκτείνεις τον χώρο σου. Επιπλέον, ευνοείσαι σε περιουσιακά θέματα, ενώ μπορεί να αποκτήσεις ένα κληροδότημα. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 6ο φυσικό «οίκο» σου σε καλεί να αποφύγεις τις καταχρήσεις και να πάρεις όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που θα προστατέψουν την ψυχική και σωματική σου ευεξία, ίσως, μάλιστα, είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσεις μια δίαιτα ή να μπεις σε ένα πρόγραμμα.

Παρθένος
Ισχυρά πάθη
Ο Κρόνος στον 5ο φυσικό σου «οίκο» σε πιέζει να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα των αγαπημένων σου, προσφέροντας, όπου γίνεται, τις ανάλογες διεξόδους. Καλό είναι, ωστόσο, να μην κάνεις υπερβολικές παραχωρήσεις, αφού η προθυμία σου θα θεωρηθεί αδυναμία. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας στον Σκορπιό σου γνωρίζει κόσμο που θα μπορούσε να σε βοηθήσει σε πολλά, ίσως, μάλιστα, οι καλές δημόσιες σχέσεις σου να είναι το «όχημα» της επιτυχίας σου. Επιπλέον, ενδέχεται να αποκτήσεις ένα μέσο που θα διευκολύνει κατά πολύ την καθημερινότητά σου.

Ζυγός
Οικογενειακές πιέσεις
Ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό «οίκο» σου προοιωνίζεται μια πίκρα ή στενοχώρια, προερχόμενη από ένα οικείο σου πρόσωπο ή μια οικογενειακή υπόθεσή σου. Επιπλέον, ίσως να στερηθείς προσωρινά κάποιες ανέσεις του σπιτιού σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σε απαλλάξει από κάθε οικονομικό άγχος και σε μια τέτοια περίπτωση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου και κυρίως να αξιοποιήσεις τις εύκολες λύσεις που σου παρουσιάζονται, χωρίς να «το βασανίζεις» πολύ.

Σκορπιός
Απελευθερωτικές διαδικασίες
Ο Δίας στο ζώδιό σου μπορεί να σου προσφέρει τύχη και βοήθειες, για να λειτουργήσουν όμως υπέρ σου, θα πρέπει πρώτα να ξεκολλήσεις από παρωχημένες αντιλήψεις και πεποιθήσεις. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό «οίκο» σου σε καλεί να τηρήσεις όλους τους τύπους στις καθημερινές συναλλαγές σου, ιδιαίτερα τις οικονομικές, αφού δε θέλει και πολύ για να «τιμωρήσει» μια παρατυπία σου. Αυτός όμως είναι ο ορθότερος δρόμος σε μια ημέρα, όπου κάθε είδους «επιπολαιότητα» ίσως γίνει τροφή για δυσμενή σχόλια και κριτικές.

Τοξότης
Με ορμητική διάθεση
Ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου, αποκαλύπτοντάς σου το παρασκήνιό της ή παρέχοντάς σου μια μυστική βοήθεια-προστασία. Επιπλέον, ευνοεί την ανανέωση του εξοπλισμού σου και την ανεύρεση εργασίας. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Κρόνος στον 2ο ηλιακό σου «οίκο» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με τα οικονομικά σου, τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση, προνοητικότητα και αποταμιευτική διάθεση, όσο κι αν κάποιος/α ή κάτι σε πιέζει να ξοδευτείς.

Αιγόκερως
Διαχώρισε τις ευθύνες
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε πιέζει να τα «φορτωθείς» όλα επάνω σου ή να κάνεις πράγματα που δε σε εκφράζουν πραγματικά, αφού είναι απαιτήσεις και καημοί των άλλων ή μια «κοινωνική επιταγή». Επειδή όμως τελικά πρόκειται για τη δική σου ζωή, έχεις να κερδίσεις πολλά μακροπρόθεσμα, αν επικεντρωθείς κυρίως στις ανάγκες σου. Παράλληλα, ο Δίας στον 11ο ηλιακό σου «οίκο» διευρύνει την κοινωνικότητά σου και σε βοηθά να περάσεις όμορφες στιγμές με καλή παρέα. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη παίζει θετικό ρόλο στη ζωή σου.

Υδροχόος
Εύνοια της τύχης
Ο Δίας στον Σκορπιό εξυπηρετεί κάθε τι που σχετίζεται με την καριέρα σου, καλό είναι όμως να μην ποντάρεις μόνο στην τύχη σου, αφού όσο περισσότερο «δουλεμένο» έχεις ένα θέμα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ανταπόκριση που θα πάρεις. Ίσως, μάλιστα, λάβεις την έμπρακτη υποστήριξη ενός «ισχυρού» ατόμου. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό «οίκο» σου σε πιέζει να βάλεις σε μια τάξη τη διατροφή και τις καθημερινές σου συνήθειες. Επιπλέον, ενδέχεται να χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε έναν δικό σου άνθρωπο.

Ιχθύες
Έρως ανίκατε μάχαν!
Ο Δίας στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες, όσο και αποδοτικές δράσεις. Επιπλέον, ευνοεί τα ταξίδια και την αγορά συσκευών που διευκολύνουν τη ζωή σου, ενώ μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση από μακριά. Όσον αφορά στα πιο δύσκολα, αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με τις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και μια απογοήτευση που ίσως πάρεις μέσα από μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον ηλιακό 11ο «οίκο» σου σε βοηθά να πιστοποιήσεις ποιος/α τελικά αξίζει να είναι φίλος/η σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε