wallpaper-zodiac

05/03/18: Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 05/03/18, 12:11

Κριός

Σε μια φάση όπου μπορεί να κρίνονται πολλά για τη συνέχεια, οφείλεις να βάλεις στην άκρη το τι θα ήθελαν οι άλλοι από σένα και να επιλέξεις αυτό που συνάδει με το αίσθημα ελευθερίας σου και ξέρεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις άμεσα, αλλά και για… πάντα! Κατά τα άλλα, βέβαια, δεν αποκλείεται να βρεθείς σε μια αγκαλιά, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, το θέμα όμως είναι ότι σε όλο αυτό υπάρχει και μια μικρή δόση παρανομίας!

Ταύρος

Είτε είσαι μόνος/η είτε βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, πιθανόν να βρεις αυτό που ζητάς και μάλιστα σε μεγέθυνση! Αγάπη, τρυφερότητα και σεξουαλική απόλαυση, τρία σε ένα κι όχι, δεν ονειρεύεσαι... Αν, πάλι, «ντρέπεσαι» να ζητήσεις αυτό που θέλεις, όλα μπορεί να γίνουν πολύ πιο εύκολα για σένα, ύστερα από τη μεσολάβηση ενός προσώπου που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον, το οποίο θα σε οδηγήσει στα σκαλιά της ευτυχίας!

Δίδυμοι

Στην παρούσα φάση όσο εύκολο είναι να αιφνιδιάσεις τους άλλους με τις επιλογές σου ή να βρεθείς ξαφνικά από την «κόλαση» στον «παράδεισο», άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης ανατροπής, που, μάλιστα, θα σε πονέσει αρκετά, αν είσαι σε ευαίσθητη φάση και ονειρεύεσαι μια σχέση στην κατεύθυνση του «για πάντα μαζί». Από την άλλη πλευρά, ο ενδεχόμενος «κυνισμός» σου θα πληγώσει κόσμο, οπότε... διάλεξε!

Καρκίνος

Όσο κι αν ο Ουρανός θα σε προτιμούσε ανεξάρτητο/η και ανένδοτο/η απέναντι σε οτιδήποτε σε περιορίζει, για την ώρα νικά ο Χείρωνας, προσφέροντάς σου τις χαρές και τις ικανοποιήσεις μιας μάλλον κλειστής σχέσης με «κλασσικά» χαρακτηριστικά και μπόλικα συναισθήματα! Κι όλα αυτά θα τα ζήσεις πιο έντονα και πιο ρομαντικά, αν ταξιδέψεις, είτε με το ταίρι σου είτε προς αναζήτηση ενός νέου συντρόφου.

Λέων

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανανεώσεις τη σχέση σου αλλά και να είσαι πιο ανοικτός/η στη διαφορετικότητα, αφού στην παρούσα φάση είναι εκείνη που μπορεί να σου προσφέρει το «κάτι άλλο» που ζητάς. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια ξαφνική πρόταση συγκατοίκησης. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή πιθανόν να είναι ραγδαίες κι από τη μια στιγμή στην άλλη δεν αποκλείεται να βρεθείς ζευγαρωμένος/η!

Παρθένος

Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ σου, με αποτέλεσμα όλα να εξελίσσονται όπως τα θέλεις. Πλούσια συναισθήματα, καλή παρέα και κυρίως μια αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας ή «αποκατάστασης», συνθέτουν μια πραγματικότητα, που δε συναντάς κάθε μέρα. Ίσως, μάλιστα, «πετύχεις» την ευτυχία στην αγκαλιά ενός προσώπου, με το οποίο ηλικιακά σας χωρίζουν αρκετά χρόνια.

Ζυγός

Αν είσαι σε μια σχέση, ο ενεργός Ουρανός θα αποπειραθεί να την «ταρακουνήσει», ίσως μέσω κάποιων αποκαλύψεων που θα σε σοκάρουν ή μιας μάλλον απροσδόκητης «κρίσης ανεξαρτησίας». Αν όμως είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις ανέλπιστα τον τύπο της σχέσης που αναζητάς, ίσως, μάλιστα, η όλη ιστορία να φτάσει σε ένα ευτυχές τέλος, παρά τα όποια εμπόδια και τις διαφορές που θα εμφανιστούν εξ αρχής.

Σκορπιός

Όσα «λάθη» κι αν κάνεις αυτήν την περίοδο, έχεις τον «φύλακα-άγγελό» σου να σε προστατεύει, οπότε μη φοβάσαι τίποτα. Ίσως, μάλιστα, κάποιο από αυτά να αποδειχθεί «θησαυρός», οδηγώντας σε στον σωστό δρόμο ή μάλλον στη σωστή… αγκαλιά! «Παίζει», βέβαια, και μια επανασύνδεση. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να τη «δέσεις» μέσα από όμορφες αναμνήσεις μιας αλλοτινής εποχής.

Τοξότης

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το καλύτερο θα ήταν να κρατήσεις τη διαφορετικότητά σου ή να κάνεις «τρέλες», αιτιολογώντας τις επαρκώς και χωρίς να χάσεις την επαφή με τις συναισθηματικές ανάγκες του/της συντρόφου σου και κυρίως να μην τον/την πληγώσεις με τα καμώματά σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις για μια περιπέτεια και να καταλήξεις «δεμένος/η» πισθάγκωνα!

Αιγόκερως

Το παρελθόν σε «κυνηγά» και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή κόντρα στην όποια λογική σου. Ίσως όμως να μη γίνεται διαφορετικά, ιδιαίτερα αν έχεις κάποια «απωθημένα» που πρέπει να ζήσεις ή έστω χρωστούμενα που χρειάζεται να εξοφλήσεις! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να θυμηθείς από κοινού με το ταίρι σου κάποιες παλιές και «ένδοξες» στιγμές, τονίζοντας εκείνα που σας ενώνουν.

Υδροχόος

Νέες προκλήσεις, αλλά και παλιές καταστάσεις σε αναζητούν κι είναι βέβαια στο χέρι σου να δώσεις τη συνέχεια που επιθυμείς. Ωστόσο, με δεδομένη τη συναισθηματική φόρτιση που σε έχει «κυριεύσει», δεν αποκλείεται να κάνεις κάτι που λογικά δεν «στέκει». Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να την ενδυναμώσεις, προσφέροντας στο ταίρι σου κάτι που συναισθηματικά έχει για εκείνο ανεκτίμητη αξία.

Ιχθύς

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τη γοητεία σου, ο ενεργός Χείρωνας σε βομβαρδίζει με συναισθήματα κι ίσως τελικά επιδείξεις δημόσια την αδυναμία σου για ένα πρόσωπο, από το οποίο προσδοκάς πολλά, αλλά... ευτυχώς θα τα έχεις! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να την εμπλουτίσεις με περισσότερες αγκαλιές, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να επανεμφανιστεί στο προσκήνιο κάποιος/α πρώην.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν σου άρεσε κάνε