astrology-zodiac

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, 12/03/18

ΖΩΔΙΑ UPD 05:07 Δημιουργία 12/03/18, 10:56

Κριός

Πολλά γίνονται, είτε για χάρη σου είτε εξ αιτίας σου, αλλά ίσως κάποια πράγματα πάρουν μια δημοσιότητα που θα σε ενοχλήσει, αφού φαίνεται να παραβιάζονται τα «προσωπικά σου δεδομένα». Ενδέχεται, μάλιστα, κάποιος/α να «βάζει λόγια» με σκοπό να διαταράξει το καλό κλίμα, εσύ όμως συνέχισε το έργο σου, χωρίς να εμπλακείς σε μικρότητες! Επιπλέον, φαίνεται πως ένα ισχυρό πρόσωπο σε ποθεί.

Ταύρος

Μέσα σε μια αρχικά φιλική συντροφιά ή σε ένα ταξίδι μπορεί να προκύψουν άλλες επιθυμίες και προτεραιότητες κι αν δεν υπόκεισαι σε κοινωνικούς ή ηθικούς περιορισμούς, τότε «ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα»! Ενδέχεται, βέβαια, να μπλέξεις και σε «παράλληλες» καταστάσεις, αν επιμείνεις σε μια επιλογή προσώπου, που ξέρεις ότι δεσμεύεται αλλά η επιθυμία σου είναι τόσο έντονη, που το παραβλέπεις.

Δίδυμοι

Μια νέα φάση ξεκινά στην προσωπική σου ζωή κι ίσως κληθείς να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά. Είτε είσαι μόνος/η είτε δεσμευμένος/η, δε θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο, αντίθετα όσο πιο διεκδικητικός/η φανείς, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, ζητώντας τα ρέστα για όσα έγιναν ή δεν έγιναν!

Καρκίνος

Είτε εκνευριστείς από τη συμπεριφορά και τις επιλογές του/της συντρόφου σου είτε «συγκλονιστείς» από μια νέα γνωριμία, η κοινή συνισταμένη είναι μια ένταση που τελικά θα σε αναγκάσει να δείξεις τον καλύτερο ή τον… χειρότερο εαυτό σου! Επιπλέον, υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείς εξαρτημένος/η από πρόσωπα ή καταστάσεις, σε τέτοιο σημείο, που ακόμη κι εσύ να μη μπορείς να το εξηγήσεις.

Λέων

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να «βγεις από τα ρούχα σου» με ορισμένες απαιτήσεις του/της συντρόφου σου. Εν τω μεταξύ, κάποιος/α παίζει με τα συναισθήματά σου ενώ «επιθετικές» ενδέχεται να είναι κι οι βλέψεις ενός προσώπου στην περίπτωση που είσαι μόνος/η, γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι αγνώστους. Αν, πάλι, υπάρξει μια επανασύνδεση με ένα παλιό «αμόρε» σου, δες το σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν οριστικά τα πράγματα.

Παρθένος

Ένταση και πάθος χαρακτηρίζει τις σχέσεις σου, κάτι που είναι πιθανό να έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές συνέπειες, αφού κινδυνεύεις να παρασυρθείς σε καταστάσεις που δε θα μπορείς να ελέγξεις. Ίσως, μάλιστα, εμπλακεί στη ζωή σου κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, κάτι που συνιστά πρόβλημα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, ζήσε το σήμερα, χωρίς να τρέφεις «υψηλές προσδοκίες» για τη συνέχεια.

Ζυγός

Η εμπλοκή γνωστών ή συγγενών στις προσωπικές σου υποθέσεις, μάλλον θα ρίξει λάδι στη φωτιά, φαίνεται όμως ότι δεν υπάρχει κακή πρόθεση, αλλά ένα υπερβολικά θερμό ενδιαφέρον, γι’ αυτό μη βιαστείς να θυμώσεις! Ίσως, μάλιστα, έχουν και δίκιο σε κάποια πράγματα. Κατά τα άλλα βέβαια, με την Αφροδίτη απέναντί σου, μπορείς να συνεχίσεις να «παίζεις», χωρίς όμως να τρέφεις υψηλές προσδοκίες, αφού ελκύεις το πρόβλημα.

Σκορπιός

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η και μάλιστα... πολύ, ενδέχεται να τα τσουγκρίσεις, με αφορμή μια υπόθεση του παρελθόντος, που δημιουργεί ζήλιες! Αν, πάλι, είσαι διαθέσιμος/η, τότε μπορεί να υπάρξει μια επανασύνδεση με μια παλιά σου αγάπη, κάτι όμως που, εκτός από το αναζωπυρωμένο πάθος, θα επαναφέρει αναπόφευκτα στο προσκήνιο και όλα εκείνα τα αρνητικά, που συνέβαλαν στο να διακοπεί η σχέση σας.

Τοξότης

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, τα θετικά διαδέχονται τα αρνητικά κι αν τα προσωπικά σου επιτέλους ξεκαθαρίσουν, αυτό θα γίνει με μάλλον «θορυβώδη» τρόπο. Τελικά όμως, ίσως και να χρειάζεσαι μια γενναία εκτόνωση για «να πάνε κάτω τα φαρμάκια»! Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορεί να βιώσεις μια σούπερ σεξουαλική εμπειρία, που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά για τη μέχρι τώρα ερωτική σου ζωή.

Αιγόκερως

Κατ’ αρχάς, θα έχεις μια «σούπερ» ευκαιρία για μια ερωτική επαφή, που, αν μη τι άλλο, θα σε βοηθήσει να «έρθεις στα ίσα σου»! Από την άλλη πλευρά ωστόσο, μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να παίρνει μια ανεπιθύμητη έκταση κι ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση, προσπαθώντας να κρύψεις πράγματα που δεν κρύβονται. Επιπλέον, δείχνει εντελώς αναγκαία η διερεύνηση του παρασκηνίου, πριν βρεθείς προ απροόπτου.

Υδροχόος

Αν βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση ή ταξιδέψεις, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ξεχωριστά, αποκομίζοντας συνάμα ελπίδες για το μέλλον, τηλέφωνα, διευθύνσεις, αλλά και κάποιες κολακείες ή υπερβολές που δε θα έπρεπε να πάρεις στα σοβαρά! Αντίθετα, στο φιλικό σου περιβάλλον γίνονται πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα κι ίσως σου γίνει μια ερωτική «κρούση» από ένα πρόσωπο που έχει «κρυφό καημό» για σένα.

Ιχθύες

Ένας νέος κύκλος ανοίγει στα προσωπικά σου κι ίσως θα έπρεπε να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που επανειλημμένα έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου. Ενδεχομένως, μάλιστα, να χρειαστεί να «σκάψεις» μέσα σου για να βρεις την αιτία μιας «κακοδαιμονίας». Σε αντίθετη περίπτωση, τίποτα δε μπορεί να σταθεροποιηθεί, ούτε να ξεκινήσει με ευοίωνες προοπτικές, αφού θα πέσεις στα ίδια λάθη.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε