man-woman-hold-heart-paper

16-22/4/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 16/04/18, 16:30
Πώς θα εξελιχθεί η νέα εβδομάδα για τα ερωτικά των ζωδίων;

Κριός

Στα αισθηματικά έρχονται αλλαγές. Αν είσαι μόνος, ένα μοιραίο πρόσωπο έχει πολλές πιθανότητες να ταράξει τα ήσυχα νερά της καθημερινότητάς σου. Αν έχεις σχέση οι ισορροπίες αλλάζουν προς μια ευνοϊκότερη κατεύθυνση. Για όλα αυτά είναι υπαίτια η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο σου. Γι αυτό το λόγο πρέπει να είσαι ανοιχτός σε κάθε είδους προσκλήσεις και προκλήσεις ώστε να μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Ταύρος
Στα αισθηματικά σου είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα φίλε Ταύρε. Ό,τι σε κρατούσε πίσω χάνεται και αφήνει χώρο και χρόνο να υλοποιηθεί το μεγαλύτερό σου όνειρο. Δεσμευμένος ή όχι, οι αλλαγές θα σου χτυπήσουν την πόρτα και θα έρθουν για να μείνουν. Εάν ακόμη διατηρείς σχέση θα μπορέσεις να την πάς εκεί που θέλεις εσύ και να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα ενώ αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα μπορέσεις να συναντηθείς με πολύ ενδιαφέρουσες ανθρώπους και να βάλεις τώρα τις βάσεις για έναν νέο δεσμό.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας απαιτεί από τα αισθηματικά σου να βγουν από την μονοτονία του παρόντος και να εξελιχθούν. Αν είσαι μόνος δεν αποκλείεται μια δυνατή γνωριμία να αλλάξει τα προγνωστικά σου. Οι εξελίξεις θα δικαιώσουν τις τελικές επιλογές σου, αλλά μην βιάζεσαι προς το παρόν να βγάλεις συμπεράσματα. Επίσης μην κάνεις το λάθος και υποπέσεις σε πιέσεις που θα σου ασκήσει ένα άτομο του παρελθόντος.

Καρκίνος
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να περιορίσεις την ανάγκη σου να αποδεικνύεις την προσωπική σου αξία και τα ταλέντα σου. Δημιουργεί έριδες άνευ λόγου και αιτίας και ο σύντροφος σου δεν πλέον σε θέση να σε κατανοήσει και να σε ανεχτεί. Φρόντισε να μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι αυτός που θα στεναχωρηθεί περισσότερο. Αν είσαι μόνος, οι αλλαγές που θα προκύψουν θα σε ευχαριστήσουν πολύ. Φρόντισε να βγεις αυτά τα ανοιξιάτικα βράδυα και θα δεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Λέων
Τα πράγματα γίνονται επιτέλους πιο ξεκάθαρα στο μυαλό σου αυτήν την εβδομάδα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό. Πλέον ξέρεις τί θέλεις και πως να το διεκδικήσεις. Είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες. Η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου αυτό το διάστημα. Απόλαυσε την εύνοια της τύχης που θα έχεις και μην κοιτάς πίσω για κανέναν λόγο και αιτία.

Παρθένος
Στα αισθηματικά σου ήρθε η ώρα να βάλεις τέλος σε ό,τι σε κάνει να χάνεις τον ύπνο σου. Δεν είσαι διατεθειμένος να χάσεις λεπτό σε ανούσιες καταστάσεις, ενώ θα κάνεις τα πάντα για να εξελίξεις ό,τι πραγματικά αξίζει. Αυτό σημαίνει ότι αν είσαι δεσμευμένος, η πορεία της σχέσης σου θα κριθεί τώρα. Όποια τροπή κι αν πάρει να γνωρίζεις πως είναι για το καλό σου ακόμη κι αν πρόσκαιρα στεναχωρηθείς με τις εξελίξεις. Αν πάλι αναζητάς έναν σύντροφο στη ζωή, καλείσαι να αποφασίσεις αν θέλεις να εξελίξεις τη νέα γνωριμία που έχεις κάνει. Όπως και να χει η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στον Κριό την Δευτέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα.

Ζυγός
Είναι καλή αυτή η εβδομάδα για σένα αγαπητέ Ζυγέ που βρίσκεσαι σε σχέση, αλλά και για εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό την Δευτέρα και να είναι στο πλευρό σου θα καταφέρεις να κάνεις νέες παρέες και κάπως έτσι θα έρθουν ευχάριστες αλλαγές. Το σύμπαν είναι σε εξέλιξη και μαζί του παρασύρει και τον τομέα των αισθηματικών σου που τόσο πολύ σε ανησυχεί.

Σκορπιός
Στα αισθηματικά η εβδομάδα αυτή με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό την Δευτέρα είναι κατάλληλη για να επηρεάσεις θετικά την σχέση σου και την πορεία που θα ακολουθήσει από εδώ και μπρος. Μια έκπληξη ή ένα ταξίδι υα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου και πάνω απ όλα θα μπορέσεις να μιλήσεις μαζί του για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου για τους δύο σας και την οικογένεια σας. Αν πάλι είσαι μόνος, οι νέες γνωριμίες θα σου φέρουν ένα ενδιαφέρον άτομο στη ζωή σου. Είσαι έτοιμος να ζήσεις μια νέα περιπέτεια;

Τοξότης
Αυτήν την εβδομάδα αγαπητέ Τοξότη καλείσαι να αποφασίσεις τί θέλεις από τη σχέση σου ή τί αναζητάς σε ένα μελλοντικό σύντροφο. Πάψε να κρύβεσαι αν θέλεις να νιώσεις ικανοποίηση σε αυτόν τον τομέα. Τί σημαίνει αυτό; Αν βρίσκεσαι σε σχέση μίλα ξεκάθαρα χωρίς περιστροφές στον σύντροφο σου και μην κρύβεσαι πίσω από το μικρό σου δάχτυλο. Αν πάλι είσαι μόνος, μην κρύβεσαι από τα ίδια σου τα συναισθήματα που σε ωθούν στην αγκαλιά ενός πολύ γοητευτικού προσώπου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό και να σε ευνοεί ιδιαίτερα.

Αιγόκερως
Στον αισθηματικό τομέα η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να βγεις από την συναισθηματική μιζέρια και την βαρεμάρα. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό την Δευτέρα η ευκαιρία θα σου δοθεί.. εσύ αρκεί να την αρπάξεις! Σκέψου, αποφάσισε και τόλμα τώρα που κάθε αλλαγή θα είναι πιο εύκολη. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, θα προβληματιστείς αρκετά. Μην προσπαθήσεις να το αποφύγεις, γιατί οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα θα είναι καθοριστικές.

Υδροχόος
Τα πράγματα δεν θα μείνουν τα ίδια αυτήν την περίοδο για εσένα και την αισθηματική σου ζωή αγαπητέ Υδροχόε. Ήρθε η στιγμή η σχέση σου να περάσει σε νέο επίπεδο, ειδάλλως η επαναστατική σου φύση θα απαιτήσει την ανεξαρτησία της. Αν είσαι μόνος ετοιμάσου για την μεγάλη αλλαγή. Μια γνωριμία που έγινε σχετικά πρόσφατα πρόκειται να εξελιχθεί διαφορετικά από ό,τι πιστεύεις και να σε ενθουσιάσει.

Ιχθύες
Στα αισθηματικά σου μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν. Αν δεν το κάνεις εσύ θα ταλαιπωρηθείς, γιατί τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Ο άνθρωπός σου είναι σε θέση να σε ακούσει και να συνεργαστεί, έτσι ώστε τα πράγματα να κυλούν ευνοϊκά στην σχέση σας αρκεί να του το ζητήσεις. Από την άλλη εσύ που είσαι μόνος σου με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό την Δευτέρα θα έχεις πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις που θα τονώσουν το ηθικό σου και την διάθεση σου.

Πηγή: zwdiasimera.gr