14-20/05/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

14-20/05/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:00 Δημιουργία 14/05/18, 14:54

Κριός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος
Σε σχέση
Μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα αναμένεται για σένα και αυτό γιατί θα αρχίσεις να διαπιστώνεις πως η πορεία και εξέλιξη της σχέσης σου έχει πάρει διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που προσδοκούσες. Σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείς με καθαρό μυαλό όλες τις παραμέτρους για να μπορέσεις να πάρεις την απόφαση που πρέπει.
Χωρίς σχέση
Η ανανέωση του κύκλου των γνωριμιών σου θα είναι το στοιχείο που θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα. Πολλά από τα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν θα θελήσουν μια παροδική κατάσταση και κάποια άλλα μια σταθερή κατάσταση. Εσύ όμως θα πρέπει να καθορίσεις τα κριτήρια της αναζήτησης σου για να αποφύγεις μελλοντικά μπερδέματα.


Ταύρος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια
Σε σχέση
Ένα διάστημα ημερών πολύ ευχάριστο προμηνύεται για σένα. Θα έχεις την δυνατότητα να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και θα σας επηρεάσουν θετικά. Επειδή θα βρεθείτε σε πολυσύχναστα μέρη, θα πρέπει να υπάρξει έντονη διακριτικότητα από την πλευρά σου λόγω των φλερτ που θα σου προκύψουν.
Χωρίς σχέση
Μια εβδομάδα ξεγνοιασιάς πρόκειται διανύσεις, αλλά και ευκαιριών για να περάσεις όμορφα με κάθε τρόπο. Θα μπορέσεις να διασκεδάσεις με τους φίλους σου κάνοντας βόλτες ή πηγαίνοντας για ποτό. Όπου κι αν πας θα έχεις την ευκαιρία να τραβήξεις πολλά βλέμματα επάνω σου, αλλά και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να γνωρίσεις αξιόλογα άτομα και ίσως κάποιο από αυτά να σου κάνει το κλικ για κάτι παραπάνω.


Δίδυμος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα διαπιστώσεις πως η σχέση σου θα αρχίσει να αλλάζει μορφή σταδιακά. Αυτό θα είναι είτε συνέπεια των δικών σου πράξεων και αποφάσεων, είτε συνέπεια εξωτερικών παραγόντων. Αν μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, τότε τα πράγματα θα μπορούν να κυλήσουν όμορφα και ομαλά. Αν πάλι δεν καταφέρεις να το κάνεις αυτό, τότε αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετές εντάσεις και καβγάδες.
Χωρίς σχέση
Την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως ένα καινούργιο πρόσωπο πρόκειται να μπει πολύ δυναμικά στην ζωή σου, αλλάζοντας σου τα δεδομένα με την ξεχωριστή προσωπικότητα του. Η σχέση με αυτό το άτομο αρχικά θα ξεκινήσει ως φιλική ή επαγγελματική σχέση που σταδιακά θα αρχίσει να αλλάξει σε κάτι παραπάνω.


Καρκίνος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση
Ο έντονος ερωτισμός αναμένεται να επικρατήσει έντονα αυτή την εβδομάδα.
Φαίνεται ότι θα αποφορτιστείς από άλλους παράγοντες που σε απασχολούν και θα καταφέρεις να αφοσιωθείς περισσότερο στο ταίρι σου και να περάσετε όμορφες στιγμές που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις την έννοια της συντροφικότητας με όλη τη σημασία της λέξης. Αυτό θα σε κάνει να εκφράσεις με μεγαλύτερη άνεση τα συναισθήματα σου και να θέσεις πιο γερές βάσεις στη σχέση σου.
Χωρίς σχέση
Στο διάστημα αυτής της εβδομάδας πρόκειται να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου. Ένα καινούργιο ειδύλλιο φαίνεται ότι θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει ξανά και σε δυνατούς ρυθμούς. Έτσι θα καταλάβεις πως αυτό το πρόσωπο ανταποκρίνεται πλήρως στα κριτήρια σου.


Λέων
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση
Μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα αναμένεται να διανύσεις. Θα αρχίσεις να
νιώθεις ότι στη σχέση σου τα πράγματα παίρνουν μια περίεργη τροπή και θα διαπιστώσεις ότι ένα τείχος αρχίζει να υψώνεται ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι λόγω διαφόρων προβλημάτων. Αυτό θα σας φέρει σε μια έντονη απομάκρυνση. Από την πλευρά σου όμως δε χρειάζονται χειρισμοί που θα φέρουν τα πράγματα στα άκρα, αλλά την κατάλληλη στιγμή να γίνει μεταξύ σας μία συζήτηση που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα αρχίζεις να νιώθεις μια έντονη απογοήτευση για τα μέχρι τώρα αποτέλεσμα των γνωριμιών σου. Αυτό θα σε κάνει να παρατηρείς τους ανθρώπους γύρω σου πιο προσεκτικά και θα υπάρξει από την πλευρά σου έντονη επιλεκτικότητα απέναντι σε καινούργιες γνωριμίες. Αν μια γνωριμία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη θα πρέπει να αφήσεις την κατάσταση να εξελιχθεί χωρίς βιασύνες.


Παρθένος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα
Σε σχέση
Θα πρέπει να προσέξεις πολύ τη ζήλια σου και την κτητικότητά σου αυτές τις
μέρες, ειδικά στα μέσα της εβδομάδος, γιατί είναι μεγάλη η πιθανότητα να πυροδοτήσεις εντάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται όμως το ταίρι σου να δείξει κτητική διάθεση απέναντι σου και να νιώσεις πίεση που θα εκδηλωθεί μέσα από νεύρα, μισόλογα και εριστική διάθεση. Σε αυτή τη σχέση παίζονται παιχνίδια ισχύος και εγωισμού, αλλά το ζητούμενο δεν είναι ποιος έχει πάνω χέρι ή όχι, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Προσπάθησε λοιπόν να δεις με διαφορετικό μάτι τα πράγματα για να αποφύγεις ακόμα μεγαλύτερες συγκρούσεις.
Χωρίς σχέση
Θα έχεις την δυνατότητα αυτή την εβδομάδα να κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα. Αυτό το άτομο θα έχει μια σταθερότητα στην ζωή του και στις απόψεις του , κάτι το οποίο που θα σου δημιουργήσει πολύ θετικές εντυπώσεις. Επίσης με τον τρόπο που θα σε διεκδικήσει θα διαπιστώσεις στη πορεία πως ενώ μπορεί στην αρχή εσείς να το είδες κάπως σαν παιχνίδι όλο αυτό, τελικά να είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό από όσο νόμιζες.


Ζυγός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση
Αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να αισθανθείς πως το ταίρι σου δεν σε θέλει όπως παλιά. Πως η σπίθα του πάθους αρχίζει σιγά σιγά και σβήνει. Το καμπανάκι κινδύνου χτυπά και πρέπει είσαι σε ετοιμότητα προχωρώντας σε δραστικές αλλαγές. Ίσως αρχίσεις να ασχολείσαι πιο πολύ με την εξωτερική σου εμφάνιση για να πάρεις τα πάνω σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Μπορεί πάλι να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά για να κερδίσεις πάλι το χαμένο ενδιαφέρον. Σίγουρα όποια αλλαγή και να κάνεις σε καλό θα σου βγει, αλλά μην επαναπαύεσαι.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα παίρνεις δραστικές αποφάσεις για να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή και να ξαναμπείς δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Ξεκινάς μια νέα δραστηριότητα, αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, αρχίσεις και βγαίνεις πιο πολύ έξω. Ό,τι κι αν κάνεις, θα εκπέμψεις τα κατάλληλα μηνύματα προς τα έξω ώστε να παρουσιαστούν νέα φλερτ και ευκαιρίες.

Σκορπιός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση
Την εβδομάδα αυτή ενισχύονται έντονα η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σου μέσα στην σχέση. Θα έχεις πλήρως την επίγνωση στο τι θα πρέπει να κάνεις για να συνεχίσει η αρμονία μέσα στην σχέση σου και να αποφευχθούν τυχόν κακοτοπιές. Επίσης μπορείς να βοηθήσεις και το ταίρι σου να βρει λύσεις και σε δικά του προβλήματα ή της σχέσης, γρήγορα και με αποτελεσματικό τρόπο.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα ενισχυθεί πάρα πολύ η επιθυμία σου για να αναζητήσεις έναν άνθρωπο για την δημιουργία μιας σχέσης. Αυτή σου η επιθυμία θα πραγματοποιηθεί μόνο αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και δείξεις μεγάλη προσοχή. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για περιπέτειες σύντομης διάρκειας, αλλά αν κάποια από αυτές μεταμορφωθεί σε σχέση ή όχι, εξαρτάται καθαρά από τις δικές σου επιλογές, απαιτήσεις και ανάγκες.

Τοξότης
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση
Η στάση που κρατάς απέναντι στο ταίρι σου μερικές φορές, προκαλεί θέματα στη σχέση σου. Αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις τις συνέπειες αυτής της στάσης. Αντί να συζητάς αυτά που σε προβληματίζουν, τα κρατάς μέσα σου για να μην δείξεις αδυναμία, όμως αυτό που καταφέρνεις είναι πρώτον να γίνεσαι εσύ χειρότερα και δεύτερον να δημιουργείς συναισθηματική απόσταση με το άλλο σου μισό. Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να μιλήσεις για όλα αυτά, η διαδικασία θα αποβεί άκρως ανακουφιστική και η έκβαση της κουβέντας αυτής θα είναι θετική.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα μάθεις πληροφορίες για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις αυτές τις πληροφορίες υπέρ σου και με την πρώτη ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, να παίξεις καταλλήλως τα χαρτιά σου. Βέβαια καλού κακού, διασταύρωσε τις πληροφορίες μιας και ενδέχεται να υπάρχει αρνητικό παρασκήνιο εις βάρος σου και όσα μάθεις να μην είναι όλα αλήθειες. Επίσης να προσέχεις σε ποιους εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου, δεν είναι όλοι άξιοι εμπιστοσύνης.


Αιγόκερως
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση
Το να αφήνεις τον εγωισμό σου να σε κατευθύνει, δε βοηθά να ξεπεραστούν
οι εντάσεις στη σχέση σου. Αυτή την εβδομάδα πιθανόν να λογομαχήσεις με το ταίρι σου και να γίνετε μαλλιά κουβάρια. Τα υπονοούμενα και η απόδοση κατηγοριών χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου την άλλη πλευρά, θα οδηγήσουν σε ένα άσχημο κλίμα. Προσπάθησε να εκτονώσεις όλη αυτή την ένταση στο σεξουαλικό κομμάτι, θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα που θα αποφορτίσουν γρήγορα τη κατάσταση.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα σε πιάνει μια ανυπομονησία και θέλεις να τρέξεις τις εξελίξεις στα ερωτικά σου ,η αναμονή σε έχει κουράσει. Θα έχεις μια πιο αποφασιστική και δυναμική αντιμετώπιση και δεν πρόκειται να υποχωρήσεις αν δεν περάσει το δικό σου. Εάν σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο αλλά δεν ξέρεις αν υπάρχει ανταπόκριση τότε βάζεις τέλος στην αβεβαιότητα, παίρνοντας το ρίσκο να κάνεις την πρώτη κίνηση.


Υδροχόος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση
Αυτή η εβδομάδα θα σε απογειώσει τόσο συναισθήματα όσο και σεξουαλικά. Θα νιώσεις μια ακαταμάχητη επιθυμία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και κυρίως σε ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο. Θα φτιάξεις μια άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα που θα απολαύσετε με το ταίρι σου και σας βοηθήσει να ανανεώσετε τον έρωτα σας, ακόμη και να νιώσετε όπως τον πρώτο καλό καιρό της γνωριμίας σας.
Χωρίς σχέση
Τα αισθηματικά σου αποκτούν έντονους ρυθμούς αυτή την εβδομάδα και θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να ερωτευθείς και να ζήσεις έντονες συναισθηματικές στιγμές. Αυτή σου την επιθυμία έρχεται ένα νέο πρόσωπο να καλύψει και να σε απογειώσει ερωτικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Αυτή η γνωριμία μπορεί να αρχίσει με κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά θα εξελιχτεί με το πέρασμα του χρόνου σε βαθύ έρωτα. Τέλος, δεν αποκλείεται να έχεις μια ξαφνική συνάντηση με άτομο από το παρελθόν και να ανάψει η φλόγα του πάθους ξανά.


Ιχθύς
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση
Ενώ θα υπάρχει έντονη ερωτική διάθεση και σεξουαλικότητα, που θα αξιοποιήσετε αναλόγως και θα απολαύσετε, κάτι που θα πεις ή θα κάνεις χωρίς να αποσκοπείς σε κάτι αρνητικό, θα ενοχλήσει το ταίρι σου και θα δημιουργήσει κάποιες εντάσεις μεταξύ σας. Για αυτό φρόντισε λίγο να προσέχεις τι λες και πώς το λες και να μην έχεις απότομη συμπεριφορά, γιατί θα κάνεις το ταίρι σου να πιστεύει πως φταίει για κάτι και έχεις αυτή την αντίδραση.
Χωρίς σχέση
Επειδή μερικές φορές είσαι υπερβολικά ειλικρινής, καλό θα ήταν να κρατήσεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και να προσέξεις με ποιον τρόπο θα τα διατυπώσεις για να μην δημιουργήσεις αντίθετες εντυπώσεις από αυτές που επιδιώκεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν και να μπορέσεις να το λήξεις οριστικά, λέγοντας πρώτα όσα ήθελες εδώ και καιρό.

Πηγή: astropedia.gr

Αν σου άρεσε κάνε