15/05/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

15/05/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 01:54 Δημιουργία 15/05/18, 00:24

Νέα Σελήνη σήμερα στον Ταύρο και οι ευκαιρίες για έρωτα και χρήμα, θα είναι άπειρες τις επόμενες μέρες, για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύς που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο!

Κριός
Γενικά
Μην αποφεύγεις την πραγματικότητα, Κριέ μου, κυρίως τώρα, που οι πλανήτες ευνοούν το ξεκαθάρισμα υποθέσεων. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και μη μετατοπίζεις το πρόβλημα, για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση, από την οποία θα δυσκολευτείς αργότερα να ξεφύγεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις, Κριέ, να λύσεις σήμερα προβλήματα που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, αυτή είναι μια περίοδος που ξεκινάς συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα γίνει πολύ καλύτερη κι η επικοινωνία σου. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα προκύψουν έξοδα, που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ταύρος
Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Ταύρε, σε ευνοεί για σπουδές, μελέτη αλλά και ταξίδια. Είσαι σε μια πολύ ισορροπημένη κατάσταση, με πολλή ενέργεια και διάθεση για νέες εξορμήσεις κι επέκταση στα σχέδιά σου. Διάλεξε προσεκτικά αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις κι οργάνωσε τις κινήσεις σου. Σε όλα αυτά δέξου τη συμμετοχή και τη βοήθεια αγαπημένων σου προσώπων, δύο παράγοντες που θα σου χρησιμεύσουν πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Ταύρε μου, αρκεί σήμερα να διώξεις κάποιες πεισματικές σκέψεις που φαίνεται να έχεις και σε οδηγούν στο να δείχνεις αρνητική συμπεριφορά σε ό,τι λέει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, μπορεί σήμερα να δεχτείς προτάσεις, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Γενικότερα, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

Δίδυμος
Γενικά
Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια, Δίδυμέ μου, τώρα, που έχεις ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Η κούραση είναι ιδιαίτερη, αλλά τα πράγματα δε θα εξελίσσονται για πάντα έτσι, οπότε τελικά δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Προς το παρόν συγκεντρώσου στους στόχους σου κι η επιτυχία δε θ’ αργήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου με το δικό σου τρόπο και σε βεβαιώνω, ότι θα κάνεις πολλές καρδιές να σκιρτήσουν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, διαφορετικά θα αγχωθείς κι ίσως να έχεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν, κι ειδικότερα ζητήματα νόμου.

Καρκίνος
Γενικά
Τον τελευταίο καιρό, Καρκίνε, οι εξελίξεις είναι έντονες. Ευτυχώς, η αναδόμηση που πραγματοποιείται στο κοινωνικό σκηνικό, δε σε αφορά σε προσωπικό επίπεδο. Απόφυγε να πάρεις θέση σε ζητήματα που αφορούν φίλους σου, για να μη βρεθείς σε κατάσταση που θα απαιτεί να επιλέξεις στρατόπεδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα, Καρκίνε μου, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις στη σχέση σου και δεν έχεις τόσο κάθετες απόψεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που μπορεί αυτή την περίοδο να παρουσιαστούν, ώστε να φτάσεις στο στόχο σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε σήμερα τις άσκοπες αγορές.

Λέων
Γενικά
Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Ταύρο, Λέων, ευνοείσαι και νέες ιδέες παρουσιάζονται επί τάπητος τώρα. Χρειάζεται προσεκτική εξέταση για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Μην αφήνεις το χρόνο να πάει χαμένος, αντίθετα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, για να προχωρήσεις σε μελλοντική πρόοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός, Λέων μου, που μπορείτε με το ταίρι σου να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σας προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, σήμερα θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς σε κάποιες συνεργασίες σου, πράγμα όμως που είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Παρθένος
Γενικά
Ψάχνεις πολύ καιρό να βρεις λύσεις γι’ αυτά που σε προβληματίζουν, Παρθένε μου, κι αισθάνεσαι αποπροσανατολισμένος και αδύναμος. Νιώθεις ότι δεν έχεις βοήθεια από πουθενά κι αυτό σε κάνει να αποφεύγεις ακόμη και τα φιλικά σου πρόσωπα. Μην απογοητεύεσαι και μην παγιδεύεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις. Λένε, πως ό,τι δε λύνεται, κόβεται, οπότε προχώρησε σε αποφάσεις κι ενέργειες, που θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Διδύμους, Παρθένε, οι καταστάσεις θα είναι πολύ ευνοϊκές, αρκεί κι εσύ να δώσεις ευκαιρίες στο ταίρι σου, για να εκφράσει τα αισθήματά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να επιτύχεις, αλλά βάλε κάποιο μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Στα οικονομικά σου, βρίσκεσαι αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πλήρη προγραμματισμό και να μην κάνεις πολλά έξοδα.

Ζυγός
Γενικά
Ο καλός σου χαρακτήρας, Ζυγέ, γίνεται αφορμή να κερδίσεις την εκτίμηση και την υποστήριξη ατόμου με τεράστια επιρροή σε όλα τα επίπεδα, που σε στηρίζει με άμεσο και καθοριστικό τρόπο. Προσπάθησε να αναλάβεις τις ευθύνες που θα σου ανατεθούν, για να κερδίσεις μετά το παιχνίδι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ μου, να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, αφού η απομόνωση στην οποία έκλεισες τον εαυτό σου, θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι έφτασε ο καιρός για να κάνεις μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, για να πετύχεις με περισσότερη ευκολία αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις να ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις βέλτιστες λύσεις.

Σκορπιός
Γενικά
Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Ταύρο και σε ευνοεί, Σκορπιέ, η ταλαιπωρία που σε κούρασε και σε οδήγησε σε ψυχική κατάπτωση, τελειώνει κι είναι πλέον καιρός να ανέβεις τα σκαλιά προς την επιτυχία. Τα βήματα θα είναι αργά, αλλά σταθερά κι οι κινήσεις σου απαιτείται να είναι μετρημένες και ώριμες. Μην υπερβάλλεις και μη βιάζεσαι να κατακτήσεις τα πάντα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, Σκορπιέ μου, να τραβάς πολύ το σχοινί στη σχέση σου, διαφορετικά κάποια στιγμή θα φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα και δε θα σου αρέσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Τοξότης
Γενικά
Οι χαμένες ισορροπίες επανέρχονται, Τοξότη, κι είναι πολύ πιθανόν να καταφέρεις να αποκαταστήσεις όλες τις βλάβες που δημιουργήθηκαν, χωρίς μάλιστα να μείνει κάποιο ίχνος. Η διάθεσή σου σταδιακά βελτιώνεται κι αυτό βοηθάει την καθημερινότητά σου, που εξελίσσεται πολύ πιο ευχάριστα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη, σήμερα θα εξελιχθούν αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, μη δίνεις άλλες αναβολές, αλλά φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δε σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο. Οι χρηματικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Αιγόκερως
Γενικά
Δείξε αυτοσυγκράτηση, Αιγόκερέ μου, και μην τρομάζεις τους γύρω σου με πράγματα, που δεν έχουν τόσο μεγάλη βαρύτητα. Η αποκατάσταση της ψυχολογίας σου αργεί να ολοκληρωθεί και μέχρι να έρθει, απέφυγε περιγραφές… καταστροφής, που άλλωστε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερέ μου, μπορεί να γίνει καλύτερη, αλλά για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει κι εσύ να καταβάλλεις αρκετές προσπάθειες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, κάνε σήμερα τις πρέπουσες κινήσεις που ξέρεις μόνο εσύ και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα, ενώ γνωρίζεις ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

Υδροχόος
Γενικά
Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Ταύρο, Υδροχόε, αλλά και τον Άρη που μπαίνει στο ζώδιό σου, καλά νέα καταφτάνουν. Φυσικά, πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως οι αλλαγές ευνοούν το μέλλον σου, αλλά μέχρι τότε φρόντισε μην κάνεις λάθος κινήσεις. Ψυχραιμία, θετική σκέψη και προσπάθεια συνεννόησης βοηθούν στο αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη διστάσεις να πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σου, Υδροχόε μου, προκειμένου να διορθωθούν μερικά πράγματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, για να νιώσεις καλύτερα, θα πρέπει σήμερα να γίνουν ξεκαθαρίσματα ή αλλαγές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Ιχθύς
Γενικά
Κόψε, Ιχθύ μου, τους δεσμούς με το παρελθόν, που τόσο πολύ σ’ έχει πληγώσει και κλείσε το μάτι στο μέλλον, το οποίο σου υπόσχεται μια ποιοτικότερη και πιο χαρούμενη ζωή. Δες με αισιοδοξία αυτό που έρχεται και δείξε ότι είσαι από τους ανθρώπους που, όταν πέσουν, δεν παραμένουν κάτω. Είναι ευκαιρία να καταλάβεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και να τη δείξεις σε όσους μέχρι τώρα σε θεωρούσαν αδύναμο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου σήμερα, Ιχθύ μου, και θα θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, σήμερα προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος, που όμως αντιμετωπίζονται με σωστό προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς με στόχο το να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε