15/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

15/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:49 Δημιουργία 15/05/18, 14:39

Κριός
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, ίσως, μάλιστα, υπάρξει μια εξέλιξη που θα σε καταπλήξει, αλλά σε κάθε περίπτωση οι τελικές αποφάσεις είναι δικές σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρότεινε στον/στη σύντροφό σου ένα ταξίδι, ιδιαίτερα αν έχουν υπάρξει πρόσφατες τριβές ή διαφωνίες μεταξύ σας, ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις σας και με το… παραπάνω!

Ταύρος
Όσο κι αν μια υπόθεσή σου δεν μπορεί ακόμη να προχωρήσει όπως θα ήθελες, έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις και να πιστεύεις σε ένα καλύτερο μέλλον, αφού ό,τι καθυστερεί και σε αγχώνει, θα υλοποιηθεί στην… ώρα του! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε, μήπως υποκύψεις σε έναν «πειρασμό», πιστεύοντας ότι το ταίρι σου δε σε θέλει πια, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Δίδυμοι
Αν είσαι μόνος/η, τότε η ευκαιρία σου να «κλειδώσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει, ίσως γίνει και η αφετηρία μιας πλήρους αναβάθμισης της προσωπικής σου ζωής. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να εμφανιστεί ένας «πειρασμός» που θα σε βάλει σε σκέψεις κι ίσως μπεις στη διαδικασία μιας παράλληλης κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, φρόντισε να τηρήσεις τα δέοντα μέτρα υγιεινής, για να μη σου βγει «ξινή» μια ερωτική επαφή.

Καρκίνος
Όλο το σύμπαν «συνωμοτεί» και αναδεικνύει τα προσωπικά σου σε κορυφαίο ζήτημα, αφού έχουν τα πάντα, από εντάσεις και πάθη, μέχρι κρυφές καταστάσεις. Ίσως όμως να ασχοληθείς και με προβλήματα φίλων, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σου. Αν, βέβαια, δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε μπορείς να πράξεις κατά το δοκούν, χωρίς όμως να προσδοκάς ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάθος, αφού προηγείται η καλοπέρασή σου!

Λέων
Το καλό κλίμα στις φιλικές συναναστροφές σου μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μη διστάσεις να «ξανοιχτείς» κοινωνικά. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο πως θα έχεις τις ευκαιρίες σου, φαίνεται όμως πως οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου έρχονται πρώτες και το πιθανότερο είναι να αφιερωθείς σε αυτές, αφήνοντας κατά μέρος κάθε τι… ερωτικό!

Παρθένος
Ο Κρόνος στον 5ο φυσικό οίκο σου πριμοδοτεί ένα δεσμό με πολύ μεγαλύτερο ή μικρότερο ηλικιακά άτομο, αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι κάποιος/α από τους δύο έχει ήδη μια σχέση και το κρύβει ή «κουβαλά» πολλά απωθημένα, που θα φανούν σύντομα. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενδέχεται να υπάρξουν παρεμβάσεις και κριτικές από συγγενικά πρόσωπα, είτε δικά σου είτε του/της συντρόφου σου.

Ζυγός
Ένα μήνυμα σε γεμίζει χαρά και σου ανοίγει την… όρεξη για ακόμη περισσότερα κι αν είσαι μόνος/η, δικαιούσαι να ονειρεύεσαι τα καλύτερα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα τέτοιο σκηνικό θα προκαλέσει σίγουρα ζήλειες και ανταγωνισμούς. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιες οικονομικές πιέσεις δημιουργούν αρνητικό κλίμα.

Σκορπιός
Όσο κι αν προσπαθείς να τα κάνεις όλα τέλεια, προκειμένου να ικανοποιήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται πως… όλο και κάτι σου ξεφεύγει, με αποτέλεσμα να μην έχεις την ανταπόκριση που θα ήθελες. Αντί όμως να αγχώνεσαι για αυτό, πιστεύοντας πως κάπου κάνεις λάθος, σκέψου, μήπως έχεις δώσει πολύ… αέρα στην άλλη πλευρά, με συνέπεια να σε «καβαλήσει» ή να ποντάρει σε ενοχές που αδίκως «κουβαλάς».

Τοξότης
Η Αφροδίτη απέναντί σου, στους Διδύμους, σου επιτρέπει να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα και το ταίρι σου, βάζοντας στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας, που δεν είναι και λίγα. Ίσως, μάλιστα, λάβεις μια χείρα βοηθείας από το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο και μάλιστα με καλή κοινωνική και οικονομική κατάσταση.

Αιγόκερως
Με τον Άρη να κάνει κουμάντο στο ζώδιό σου, μάλλον δυσκολεύεσαι να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να δίνεις στους άλλους την εντύπωση πως δεν ξέρεις τι θέλεις. Ηρέμησε, λοιπόν κι ασχολήσου περισσότερο με τις ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάς, που στην παρούσα φάση δεν είναι και λίγες. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί προβληματική.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη ευνοεί τις ερωτικές αναζητήσεις σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα, με τα οποία η επικοινωνία είναι εύκολη και αβίαστη. Από εκεί και ύστερα, όλα γίνονται, χωρίς όμως να υπάρχουν τα εχέγγυα μιας σταθερής ή μόνιμης κατάστασης. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πιέσεις και εξωτερικά προβλήματα, που δε θα σου επιτρέψουν να τη χαρείς όσο θα ήθελες.

Ιχθύες
Η Αφροδίτη μέσα στο «σπίτι» σου δείχνει πρόθυμη να σου εξασφαλίσει το «ευ ζην» κι ένα ταίρι, που σε καλύπτει σε πολλά, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ περισσότερο, με το να πάψεις να θεωρείς κάποιες λεπτομέρειες «κομβικές» και τελικά, αντί να συμβάλλεις, να περιπλέκεις τα πράγματα. Αφήσου, λοιπόν, σε όσα σου προσφέρονται αλλά κυρίως κάνε πέρα γνωστούς ή συγγενείς, που με τις κριτικές τους βάζουν προβλήματα που δεν υφίστανται.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε