16/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

16/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:36 Δημιουργία 16/05/18, 14:19

Κριός
Αν είσαι μόνος/η, θα σου δοθεί η ευκαιρία για μια γνωριμία, η οποία μπορεί να σου προσφέρει πολλαπλά οφέλη, ακόμη κι αν μείνει στο επίπεδο ενός απλού φλερτ, αφού στην πορεία θα καταλήξει να είναι περισσότερο φιλική. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε απλά φρόντισε, ώστε να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις από φίλους και φίλες, ώστε να μην παρεξηγηθείς, πολύ περισσότερο που ενδέχεται να προκύψουν θέματα μεταξύ τους.

Ταύρος
Ο «φόβος της μοναξιάς» ίσως σε οδηγήσει σε λάθος δρόμο, αφού μπορεί να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, που ούτε σου ταιριάζει, ούτε και σε εκτιμά. Μην ξεγελαστείς, λοιπόν, από την επικοινωνιακή πολιτική του, που θα αλλάξει μόλις πετύχει τον στόχο του. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να δρομολογούνται αλλαγές στο πλαίσιό της κι ενδεχομένως σήμερα να δεις τα πρώτα σημάδια αυτής της μεταβολής.

Δίδυμοι
Αν είσαι μόνος/η, το βασικό πρόβλημά σου είναι η αβεβαιότητα ως προς τις προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, αλλά δεν έχεις παρά να ρωτήσεις για να μάθεις! Κι επειδή η απάντηση που θα λάβεις θα είναι ενθαρρυντική, κάνε αυτό που «λέει» η καρδιά σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε, μήπως ένα φλερτ εξελιχθεί σε κάτι… περισσότερο, με συνέπεια να δημιουργηθούν προβλήματα.

Καρκίνος
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να «σε ζώσουν τα φίδια» από κάποιες «ύποπτες» κινήσεις του/της συντρόφου σου που θα υποπέσουν στην αντίληψή σου, μάλλον όμως πρόκειται για ένα αθώο φλερτ που δε θα έχει συνέχεια. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, ίσως να είσαι εσύ που θα μπεις σε «ξένα λημέρια», ευελπιστώντας πως σύντομα θα κερδίσεις την «μάχη», με τη βοήθεια της επερχόμενης παρουσίας της Αφροδίτης στο ζώδιό σου.

Λέων
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αναστατωθείς τόσο από κάποιον «γλυκό πειρασμό», ώστε να ξεχάσεις μονομιάς τις δεσμεύσεις σου, ίσως όμως δεις να εκδηλώνεται και μια αντίστοιχη τάση από την πλευρά του/της συντρόφου σου! Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο, που είναι μεν γοητευτικό, αλλά έχει και τις απαιτήσεις του. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δε φαίνεται να γλιτώνεις τις «μάχες».

Παρθένος
Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε σίγουρα με τη συνδρομή της προσωπικής γοητείας σου θα βρεθείς σε ένα ευχάριστο δίλημμα, έχοντας να επιλέξεις ανάμεσα στο καλό και το… καλύτερο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και επιδιώκεις να την επισημοποιήσεις, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να το πράξεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια ανάλογη πρόταση από την «άλλη πλευρά».

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, οι προτάσεις δε θα σου λείψουν, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή «σερφάρεις» στο διαδίκτυο, αλλά φαίνεται ότι στο σύνολό τους μοιάζουν περισσότερο με προτάσεις... συνεργασίας, κάτι που σίγουρα δε σε καλύπτει συναισθηματικά, τρέφει όμως την ανάγκη σου να ακούσεις ένα γλυκό λόγο παραπάνω! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να κάνει μια εξόρμηση, παρέα με το ταίρι σου.

Σκορπιός
Τίποτε από όσα… ήξερες για την προσωπική σου ζωή δεν ισχύει πια και θα ήταν πιο σοφό από την πλευρά σου να αποδεχθείς τις αλλαγές που συμβαίνουν –κι ακόμη καλύτερα να τις προκαλέσεις- αφού αν «κολλήσεις» ή αποπειραθείς να υπερασπιστείς ένα «μοντέλο» σχέσης που η εποχή του παρήλθε οριστικά, το μόνο που θα πετύχεις είναι να ταλαιπωρήσεις τον εαυτό σου, αλλά και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Σε μια ημέρα που όλα είναι ανοικτά, αν είσαι μόνος/η, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς για μια αισθηματική περιπέτεια, με πολλές ευχάριστες πτυχές. Στην περίπτωση όμως που είσαι ήδη σε μια σχέση, θα κληθείς να διαχειριστείς έξωθεν «πειρασμούς», αλλά και την αντίδραση του/της συντρόφου σου, που ίσως δε βλέπει με την ίδια «παιχνιδιάρικη» διάθεση τα όσα διαδραματίζονται μπρος στα μάτια του/της!

Αιγόκερως
Ο Άρης και ο Ουρανός σηματοδοτούν την έναρξη μιας «νέας εποχής» στην προσωπική σου ζωή, η οποία εμπεριέχει ακόμη μεγαλύτερο πάθος, αλλά και καταστάσεις ζήλιας. Κι αν μεν είσαι μόνος/η σου, τότε καλό «κυνήγι», αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μια «ταραχή» θα την περάσεις! Να θυμάσαι πάντως ότι την ίδια στιγμή που θα «πολιορκείσαι» από κάποιον/α άλλον/η, θα είναι δύσκολο να έχεις αυτόν/η που θέλεις!

Υδροχόος
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη και η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου ευνοούν μια «χαλαρή» κι ευχάριστη σχέση, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να επιλέξεις μια... άλλη που σίγουρα είναι πιο «αισθησιακή» και σε «εξιτάρει», αλλά σε κάθε περίπτωση η εμπιστοσύνη και η διάρκεια λάμπουν διά της απουσίας της! Σε κάθε περίπτωση πάντως, διανύεις μια εξαιρετικά ενεργή περίοδο στα ερωτικά σου και σίγουρα δεν θα πλήξεις!

Ιχθύες
Κάποιος/α μπορεί να σε «πείσει» ότι αξίζει μια ευκαιρία στη ζωή σου, χωρίς όμως να δημοσιοποιήσετε τη σχέση σας και δεν αποκλείεται να λάβεις μια πρόσκληση σε δείπνο με όλα τα… συνεπακόλουθα! Ίσως, βέβαια, αυτό να εξυπηρετεί κι εσένα αλλά αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε, μήπως, ύστερα από ό,τι γίνει, ξεσπάσει ένα μικρό… σκάνδαλο, αφού, υπό τις παρούσες συνθήκες, τίποτα δε θα μείνει κρυφό!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε