Πόσο επηρεάζει τα 12 ζώδια ο Πρωτοποριακός Άρης στον Υδροχόο;

Πόσο επηρεάζει τα 12 ζώδια ο Πρωτοποριακός Άρης στον Υδροχόο;

ΖΩΔΙΑ UPD 14:47 Δημιουργία 16/05/18, 14:38

O Άρης μπαίνει στον Υδροχόο από τις 16/5 και θα μείνει για αρκετό καιρό εκεί, εκτός από ένα σύντομο διάλειμμα που θα κάνει το καλοκαίρι.

Θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου, οπότε θα έχει όλο τον χρόνο να φέρει τις αλλαγές που χρειάζονται, να ωθήσει όλες τις εξελιγμένες μορφές τεχνολογίας και να διαμορφώσει καινούργιες κοσμοθεωρίες.

Μέχρι και τις 12 Αυγούστου (γιατί ως ανάδρομος θα περάσει προσωρινά στον Αιγόκερω) θα επηρεάσει πρωτίστως τους Υδροχόους, που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο κι ύστερα όλα τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς.

Μάθε παρακάτω πόσο επηρεάζει το ζώδιό σου ο Άρης στον Υδροχόο:

Κριός
Ξαφνικά θα ανοίξει ένας καινούργιος δρόμος στην προσωπική σου ζωή, όπου ο ερωτισμός, το ρίσκο αλλά και οι φιλίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Σε αυτή τη φάση, θα θέλεις να γλεντήσεις και να βρίσκεσαι συνέχεια με άτομα, με τα οποία θα βιώνεις καταστάσεις που σου φέρνουν χαρά αλλά και νέες εμπειρίες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Πάντως, θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να είσαι σε μια σχέση, που θα σου δίνει την αίσθηση της ελευθερίας.

Ταύρος
Μια βόμβα στα θεμέλιά σου μπορεί να είναι ο Άρης στον Υδροχόο, αν δεν αφήσεις πίσω σου όλα τα παλιά και τετριμμένα, κυρίως θέματα που αφορούν στα οικογενειακά σου που σε απασχολούν. Θα σου δοθεί μια καλή αφορμή για να επιλύσεις κάποιες διαφορές που σχετίζονται με συγκεκριμένες υποχρεώσεις. Γενικά, θα φέρει τα πάνω κάτω στο οτιδήποτε έχει να κάνει με την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμά σου, αναγκάζοντάς, σε κατά κάποιο τρόπο, να ακολουθήσεις ένα ρεύμα που είναι της εποχής σου. Ένας Υδροχόος θα σε ωθήσει να ασπαστείς ιδέες που αρχικά δε θα είναι εύκολο να κατανοήσεις.

Δίδυμος
Θα βιώσεις καινούργιες και διαφορετικές εμπειρίες, θα γίνεις πιο φιλικός/η, αν και θα κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε αφορά στην παράδοση και τους τύπους. Ταξίδια και νέες γνώσεις θα σου δώσουν μια μεγάλη ώθηση για να ξεχωρίσεις μέσω της ιδιαίτερης δράσης σου. Ένα θέμα με το εξωτερικό μπορεί να επανέλθει και να είναι για σένα η ευκαιρία να αναδείξεις τα προσόντα σου. Όλα πάντως θα γίνουν πιο εύκολα ενώ δεν αποκλείεται να σου δοθεί η δυνατότητα για να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καρκίνος
Όλα θα είναι για σένα πολύ ιδιαίτερα και συγχρόνως ασυνήθιστα για τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Επειδή όμως έχεις μάθει πια να χειρίζεσαι ακόμα και τη διαφορετικότητα, όχι μόνο δε θα σε ενοχλήσουν, αλλά θα ανακαλύψεις ότι κατά κάποιο τρόπο μαγνητίζεσαι από αυτά. Στην καθημερινότητά σου, θα πρέπει να ακολουθήσεις τον δρόμο της πρωτοτυπίας αλλά και της αλήθειας. Είναι η περίοδος που αν πεις ψέματα, καίγεσαι. Θα είναι τόσο μεγάλη η ένταση και το πάθος, που δε θα τολμήσεις να κάνεις κάτι που είναι κατακριτέο, επειδή θα φοβάσαι την αιχμηρή κριτική και τα μπερδέματα. Καλό είναι να μην κάνεις πολλές κινήσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια γιατί θα υπάρξουν προβλήματα.

Λέων
Ο Άρης μπαίνει στον άξονά σου, οπότε θα γίνεις, θέλεις- δε θέλεις, ανταγωνιστικός/η. Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να βγάλεις ανταγωνισμό από κεκτημένη ταχύτητα και παρασυρόμενος/η να κάνεις ακριβώς τα ίδια που έκανες και πριν. Όμως, δε θα έχεις τάση για αυτονομία κι ίσως εκπλαγείς από την ξαφνική σου διάθεση για συντροφικότητα και συνεργασία. Τουλάχιστον δε θα έχεις στο μυαλό σου μόνο τον εαυτό σου γιατί μερικές φορές θέλεις να μονοπωλείς το ενδιαφέρον, κάνοντας τους άλλους που είναι δίπλα σου να νιώθουν ότι δεν τους χρειάζεσαι ή δεν μπορούν να σε ξεπεράσουν. Η απόφαση για γάμο πιθανόν να παρθεί από ανωριμότητα ή βιασύνη. Η κοινή γνώμη, αλλά και αυτή του/της συντρόφου σου θα έχουν μεγάλη σημασία για σένα.

Παρθένος
Θα μπεις ξαφνικά στα βαθιά και θα ασχοληθείς με ένα πρωτοποριακό κομμάτι. Περίμενες να αλλάξουν πολλά από αυτά που δε συμφωνούσες και τώρα θα γίνει το βήμα. Εσύ θα πρέπει να ασπαστείς ακόμα και μια φιλοσοφία, η οποία δεν είναι και τόσο πολύ κοντά στα στάνταρ σου. Η καθημερινότητά σου θα είναι πια διαφορετική, αφού θα συναλλάσσεσαι με άτομα και θα έχεις να κάνεις με καταστάσεις που δεν είναι τόσο κοντά στη νοοτροπία σου. Μπορεί να συμμετέχεις σε μια ομάδα για ένα πρωτότυπο project ή να δουλέψεις σκληρά για να προχωρήσεις κάτι καινούργιο. Ωστόσο, θα πρέπει να υιοθετήσεις μια πιο χαλαρή στάση απέναντι στους συναδέλφους σου γιατί ο θυμός σου θα εκδηλώνεται άτσαλα και μετά θα έχεις επιπτώσεις στην υγεία σου, με πονοκεφάλους και άλλα περιστατικά. Οι εναλλακτικές θεραπείες, η άσκηση, η γυμναστική θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου.

Ζυγός
Θα μπεις πιο εύκολα στο παιχνίδι του συναγωνισμού κι εκεί θα φανούν οι δυνατότητές σου αλλά και το είδος των επιλογών σου. Θα έχεις τάση για καλοπέραση αλλά και έντονο ερωτισμό και σεξουαλικότητα. Τα ρίσκα στα οικονομικά ή στα επαγγελματικά θα σου δώσουν την προοπτική να κερδίσεις κάτι παραπάνω. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάς ότι για να πετύχεις τον στόχο σου, χρειάζεσαι τη στήριξη μιας ομάδας ή ενός ατόμου πρωτοπόρου και διαφορετικού. Το κυνήγι του φλερτ, των απολαύσεων και της διασκέδασης τώρα ξεκινά, γι’ αυτό φρόντισε να μη χάσεις αυτή την τόσο καλή περίοδο για σένα.

Σκορπιός
Ο πήχης ανεβαίνει κι οι απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σου, όσο και από τους άλλους θα φτάσουν στο ζενίθ κι όλα θα γίνουν πιο δύσκολα για σένα, αν αποφασίσεις να το παλέψεις μόνος/η, χωρίς συνεργασίες και βοήθειες. Αν παραμείνεις κολλημένος/η σε ένα συγκεκριμένο δρόμο που έχεις χαράξει, δε θα σου είναι εύκολο να βρεις προσβάσεις για να καταφέρεις όσα επιδιώκεις. Όλα θα εξαρτηθούν από το πνεύμα συνεργασίας, φιλικότητας αλλά και διαφορετικότητας που θα επιδείξεις. Σε αυτό πιθανόν να συμβάλλει ένας Υδροχόος γιατί έχει τον τρόπο να σε βάλει να κολυμπήσεις στα βαθιά, αρκεί να τον αφήσεις. Οι οικογενειακές καταστάσεις θα σε ωθήσουν να γίνεις πιο ανοικτός/η και μοντέρνος/α στην διαφορετικότητα. Χρειάζεσαι μια αίσθηση ελευθερίας και συγχρόνως φίλους και ομάδες, που μέσω αυτών θα αποκτήσεις μια άλλη εικόνα του εαυτού σου.

Τοξότης
Θα δυναμώσεις αρκετά, γι’ αυτό θα ξεκινήσεις τις έρευνες και τις εξερευνήσεις σε όλα τα επίπεδα, κατ’ αρχάς για να βελτιώσεις τις γνώσεις σου. Ενδεχομένως να κάνεις ταξίδια που θα αφορούν σε μια καινούργια επαγγελματική ενασχόληση ή θα βάλεις επιτέλους σε εφαρμογή κάτι που ήδη γνωρίζεις καλά και τώρα σου παρουσιάζεται η δυνατότητα είτε να το διδάξεις είτε να το επικοινωνήσεις. Το ότι θα αντλήσεις ενέργεια και δύναμη από τον πολύ κόσμο που θα έρθεις σε επαφή αυτό είναι δεδομένο, απλά θα χρειαστεί να αποφύγεις τα υπερβολικά ανοίγματα για να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Ένα αμάξι μπορεί να σε απασχολήσει ιδιαιτέρως κι ίσως πάρεις την απόφαση να το αλλάξεις ή να το βελτιώσεις.

Αιγόκερως
Υπάρχει μεγάλη αναγκαιότητα από την πλευρά σου να κερδίσεις τον χρόνο γιατί με τον Άρη στο ζώδιό σου ασχολήθηκες περισσότερο με το να εκφράσεις την προσωπικότητά σου, ενώ τώρα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις και τους υλικούς σου στόχους. Θα προσπαθήσεις να εξασφαλιστείς οικονομικά, με τη βοήθεια όμως ανθρώπων που ασχολούνται με εφευρέσεις ή με πρωτοπόρα αντικείμενα. Η ανυπομονησία θα είναι ένα στοιχείο αυτής της περιόδου γιατί θα θέλεις να έρθουν όλα γρήγορα. Δε θα πρέπει όμως να στραφείς στον εύκολο πλουτισμό, αλλά να κλείσεις μια δουλειά ή συμφωνία που θα σου αποφέρει αυτά που ζητάς. Οφείλεις να έχεις μεθοδικότητα σε ό,τι επιχειρήσεις γιατί μεν έχεις ανάγκη τα χρήματα, αλλά το κάθε τι χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει.

Υδροχόος
Θα κυνηγήσεις τις επιδιώξεις σου οπότε η μαχητικότητα και ο δυναμισμός θα είναι τα στοιχεία που θα σε χαρακτηρίζουν από εδώ και πέρα. Όλα φυσικά χρειάζονται ένα μέτρο για να μπορείς να κερδίσεις τους άλλους και ταυτόχρονα να καρπωθείς κι εσύ οφέλη, γι’ αυτό προσπάθησε να κατανικήσεις την έπαρση και τον εγωισμό που μπορεί να σε πιάσει. Το καλό είναι ότι θα βρεθείς σε καταστάσεις όπου θα μπορείς να αναλάβεις πρωτοβουλίες και δράσεις, οπότε θα είσαι στην καρδιά των εξελίξεων. Επίσης, θα ξεκαθαρίσεις επιτέλους τι θέλεις και τι δε θέλεις να έχεις στη ζωή σου, από ιδέες, μέχρι και άτομα, συνεργάτες ή άλλα, με τα οποία σχετίζεσαι στενά. Θα θέλεις να έχεις την αυτονομία σου, όμως εδώ θα χρειαστεί να προσέξεις πολύ για μην κάνεις λάθη ή υπερβολές, όπως επίσης και για να αποφύγεις τα ατυχήματα, λόγω της έντονης ενέργειας που θα έχεις.

Ιχθύς
Θα ξεκινήσει μια περίοδος που κατά κάποιο τρόπο θα απομονωθείς, είτε γιατί θα νιώθεις κουρασμένος/η είτε γιατί θα θέλεις, αντί να είσαι επί των επάλξεων, να ασχοληθείς με άτομα και καταστάσεις που βρίσκονται στο περιθώριο, ενδεχομένως επειδή θα σε καταλάβει η συμπόνια για τους κατατρεγμένους και τους πονεμένους και θα αισθανθείς την ανάγκη να κάνεις κάτι. Πιθανόν ένα άτομο της οικογενείας σου να σε χρειάζεται περισσότερο αυτόν τον καιρό. Γενικά, θα γίνεις πιο μυστικοπαθής και θα λειτουργείς σαν ντέντεκτιβ για να εξιχνιάσεις διάφορα μυστήρια. Αν ασχολείσαι με τα σπορ μπορεί να σου βγει έντονη ανταγωνιστική διάθεση, με στόχο να διακριθείς. Δεν αποκλείεται και μια απαγορευμένη ερωτική έλξη, που θα σε κάνει να χάσεις τις ισορροπίες σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε