17/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

17/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:47 Δημιουργία 17/05/18, 14:39

Κριός
Αν είσαι μόνος/η, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να ξεχάσεις τα δικά σου και να επικεντρωθείς σε προβλήματα τρίτων, αφού ελκύεις «ανθυγιεινές» καταστάσεις, όπου πέρα από τον εμπορευματοποιημένο χαρακτήρα τους, τα θέλγητρα είναι μέσο οικονομικής αφαίμαξης ή εξάρτησης και όχι αγάπης. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να τη «συσφίξεις» με μια εκδρομή.

Ταύρος
Η πλεονεξία σου ή τα απωθημένα σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια επιλογή, για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι τίποτε δεν προσφέρεται πλουσιοπάροχα, χωρίς να αποσκοπεί σε ανταλλάγματα, που ίσως και να μη σου αρέσουν. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να αφοσιωθείς σε αυτή, χωρίς ζήλιες και… παρακολουθήσεις, αφού το «πρόβλημα» υπάρχει μόνο στο μυαλό σου.

Δίδυμοι
Τα υπαρξιακά ερωτήματα που σε βασανίζουν δεν μπορούν βέβαια και ούτε είναι σωστό να «απαντηθούν» μέσω μιας ερωτικής επιλογής, πριν ξεκαθαρίσεις απόλυτα το «τοπίο» μέσα σου. Αν είσαι μόνος/η, λοιπόν, μείνε στις σκέψεις σου, αλλά και μακριά από «αμαρτωλούς» πειρασμούς, που τελικά ίσως σε χώσουν πιο βαθιά στην «κόλαση». Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε το σεξ μάλλον θα σε «αναστήσει»!

Καρκίνος
Μπορεί μεν στο κοινωνικό σου περιβάλλον να υπάρχουν ποικίλες «προκλήσεις», πρόσεξε όμως, μήπως η προσπάθειά σου να τα έχεις καλά με όλους/ες σε εγκλωβίσει τελικά σε μια περίπλοκη κατάσταση. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να δρομολογούνται αλλαγές, τις οποίες θα πρέπει να «χωνέψεις». Επιπλέον, στις σεξουαλικές επαφές σου φρόντισε να τηρείς τα δέοντα μέτρα προστασίας και τους κανόνες υγιεινής.

Λέων
Ένα φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε παρασύρει σε μια «αμαρτωλή» επιλογή, για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις κι εδώ δεν έχεις παρά να σκεφτείς ότι ο καθένας έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά στον έρωτα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις το χατίρι σε κάποιον/α, κινούμενος/η μακριά από τα δικά σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, άλλο πράγμα είναι η ψυχολογική κι άλλο η… έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση!

Παρθένος
Από τη στιγμή που συγκεντρώνεις γύρω σου κάθε είδος… προβληματικού τύπου, είναι σαφές ότι η έναρξη μιας σχέσης δε θα είναι διόλου συμφέρουσα για σένα. Επιπλέον, να ξέρεις πως σήμερα η λαμπερή σου παρουσία ελκύει «τοξικές» προσωπικότητες, που θα θελήσουν να σε χειραγωγήσουν. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να «καταπιείς» μια πίκρα, προκειμένου να διατηρηθεί η συνοχή της σχέσης σου.

Ζυγός
Τα καλά νέα είναι ότι συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον των άλλων, ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια ενδιαφέρουσα «κρούση» σε ταξίδι ή μέσω διαδικτύου! Φαίνεται όμως να απουσιάζουν τα αγνά αισθήματα, αφού το μόνο ζητούμενο είναι η σεξουαλική απόλαυση κι αν δεν σου κάνει αυτό, τότε μη μπεις καν στη διαδικασία. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να διαχειριστείς «λόγια» που βάζει κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Σκορπιός
Αν είσαι μόνος/η και πάρεις «αψήφιστα» μια προσωπική σου υπόθεση, μπορεί και να το πληρώσεις, γι’ αυτό… σκέψου, πριν πράξεις και ειδικά πριν μιλήσεις, αφού θα κριθείς μάλλον αυστηρά και οι αρχικά καλές πιθανότητές σου για μια «σούπερ» εμπειρία θα εξανεμιστούν! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε μην κατευθύνεις τα πράγματα εκεί που έχεις… προαποφασίσει, αλλά άφησέ τα να εξελιχθούν ελεύθερα.

Τοξότης
Με την Αφροδίτη απέναντί σου να ορίζει το τέλος ενός κύκλου, η προσωπική σου ζωή περνά σταδιακά σε μια νέα φάση, που δε θυμίζει σε τίποτα τα μέχρι τώρα πεπραγμένα σου. Μέχρι όμως να ισορροπήσουν τα πράγματα, καλό είναι να «ψαχτείς» ακόμη περισσότερο, αποφεύγοντας, βέβαια, να «κολλήσεις» σε ένα πρόσωπο. Ωστόσο, σε καθαρά σεξουαλικό επίπεδο, δεν έχεις τίποτε να… φοβηθείς!

Αιγόκερως
Επειδή δεν αποκλείεται να σου γίνει μια «σκανδαλιστική» πρόταση στον χώρο της εργασίας σου, πρόσεξε, μήπως τελικά πίσω της κρύβονται κάποια «σκοτεινά» κίνητρα. Εξ άλλου, η ημέρα δεν προσφέρεται τόσο για… αγάπες και λουλούδια, όσο για τη διευθέτηση πρακτικών ζητημάτων κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να πάρεις και κάποιες «σκληρές» αποφάσεις. Όσον αφορά, δε, τις νέες γνωριμίες σου, απλά να είσαι επιφυλακτικός/η στο πού... μπλέκεις!

Υδροχόος
Φαίνεται να σε συνοδεύουν… καημοί και αναστεναγμοί, αλλά σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι, αφού η εξέλιξή του δε θα είναι η επιθυμητή, ιδιαίτερα σε σχέση με τις ελευθερίες που θα… χάσεις, ας μην γίνεις, λοιπόν, έρμαιο των παθών σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον ήρθε η ώρα για ένα γενναίο ξεκαθάρισμα, αφού στο ερωτικό καλεντάρι γράφει «ή ταν ή επί τας»!.

Ιχθύες
Σήμερα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «μπλέξεις» σε μια κατάσταση που από πίσω της υπάρχει «χοντρό» παρασκήνιο ή, απλά, έχει κι άλλον/η… συμμετέχοντα σε αυτή! Κι όχι πως θα υποφέρεις, αλλά από τη στιγμή που έχεις στη διάθεσή σου μια πληθώρα επιλογών γιατί να καταφύγεις στα δύσκολα; Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μείνε στα όσα σου προσφέρονται από το ταίρι σου, που δεν είναι και λίγα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε