18/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

18/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:28 Δημιουργία 18/05/18, 14:23

Κριός
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και ευελπιστείς να βρεθείς με τον άνθρωπό σου σε ένα «χαλαρό» περιβάλλον και μακριά από έγνοιες και σκοτούρες, φαίνεται πως τελικά δε θα τα καταφέρεις, αφού δε θα μοιραστείτε τόσο τον έρωτά σας, όσο καημούς και προβληματισμούς για τις δουλειές σας και τη διαχείριση των οικονομικών σας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε αναμένεται… μια από τα ίδια, καθώς προέχουν οι δουλειές!

Ταύρος
Η απροθυμία σου να μπεις σε μια «πολλά υποσχόμενη» σχέση που δείχνει «εύκολη» για τα δεδομένα σου, μπορεί τελικά να σε… δικαιώσει, αφού αν περιμένεις λίγο ακόμη, θα δεις το «πρόσωπο» να χάνει την υπομονή του και να δείχνει έναν άλλον εαυτό. Επιπλέον, «στην γωνία» σε περιμένει κάποιος/α που συγκεντρώνει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, εξασφαλίζοντάς σου συνάμα την πολυπόθητη σταθερότητα που αναζητάς!

Δίδυμος
Ναι μεν η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει ελκυστικό/η στους άλλους, ωστόσο με τον Ερμή να μην είναι στις… πολύ καλές του, δείχνει πιο φρόνιμο το να απέχεις από τα ερωτικά «παιχνίδια», αφού δεν προμηνύεται κάτι όμορφο, εκτός πια κι αν σου αρέσει να… πονάς! Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να κάνεις πράγματα που αντιβαίνουν τις ηθικές αρχές σου, σε κάθε περίπτωση όμως, φρόντισε να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής.

Καρκίνος
Με τον Κρόνο «παρόντα» στον τομέα των σχέσεών σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια νέα γνωριμία, αφού έχεις την τάση να «τραβάς» το πρόβλημα. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως περάσει μια σχετικά σοβαρή κρίση, με αφορμή υποχρεώσεις που… δεν έχουν εκπληρωθεί, μπορεί όμως απλά να συζητηθούν πρακτικά ζητήματα και να μπουν κάποιοι κανόνες στην κοινή ζωή σας.

Λέων
Αν είσαι μόνος/η, αναμένεται να μείνεις ικανοποιημένος/η από τις φιλικές συναναστροφές σου, ωστόσο η προσπάθειά σου να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να συναντηθείς μαζί του, φαίνεται να μην καρποφορεί, ίσως όμως τελικά να είναι καλύτερα έτσι, αφού υπάρχουν δουλειές που προηγούνται. Αν, βέβαια, είσαι ήδη δεσμευμένος/η και δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, τότε… ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Παρθένος
Η ανασφάλεια σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επιλογή που μελλοντικά θα αποδειχθεί εντελώς ακατάλληλη για σένα. Ίσως όμως τελικά να σε προστατέψει το ίδιο το σύμπαν ματαιώνοντας ένα ραντεβού, που θα σε οδηγούσε κατευθείαν στο… πρόβλημα! Αν, πάλι, είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως το ταίρι σου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, που στενοχωρεί και σένα, δεν έχεις όμως παρά να το συζητήσεις μαζί του.

Ζυγός
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, σίγουρα μπορείς να «ξεσκάσεις» με μια εκδρομή ή μια νυχτερινή έξοδο, αφήνοντας στην άκρη προβλήματα και σκοτούρες που εξ άλλου ποτέ δεν τελειώνουν. Ωστόσο, η χαρά σου ενδέχεται να «σκιαστεί» από ένα οικογενειακό ή οικονομικό θέμα κι εδώ οφείλεις να θυμάσαι ότι σημασία δεν έχουν τόσο τα γεγονότα, αλλά πολύ περισσότερο το πώς τα εκλαμβάνεις, αν σε «ρίχνουν», δηλαδή, ή όχι.

Σκορπιός
Ίσως σε έχει κυριεύσει η ανασφάλεια της μοναξιάς, αλλά… κάθε πράγμα στην ώρα του! Το πιο «άκυρο» που μπορείς να κάνεις σε αυτήν τη φάση είναι να ενδώσεις σε μια νέα σχέση, αφού το «ισοζύγιο» προβλημάτων και απολαύσεων θα είναι αρνητικό. Εξ άλλου με τον Ουρανό στον τομέα των σχέσεών σου, οφείλεις να περιμένεις, μέχρι να «χωνέψεις» τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στη ζωή σου.

Τοξότης
Πολλά είναι αυτά που θέλεις, αλλά σημασία έχει το τι… μπορείς να έχεις! Κάποια οικονομικά εμπόδια ή μια αλληλουχία υποχρεώσεων δε σου επιτρέπουν να βρεθείς δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάς και προς το παρόν θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτήν την ιδέα. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε δικαιούσαι να «παίξεις» κατά το δοκούν, χωρίς όμως και πάλι να αμελήσεις κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν.

Αιγόκερως
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ο Κρόνος στο ζώδιό σου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε δύσκολη θέση, εξ αιτίας μιας μάλλον στενάχωρης εξέλιξης στην προσωπική σου ζωή ή της κριτικής που θα υποστείς. Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να συμβουλέψεις άτομα που περνάνε δύσκολα. Επιπλέον, ενδέχεται να «τα βρεις» με ένα πρόσωπο, με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια.

Υδροχόος
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις μεν τις ευκαιρίες σου, ωστόσο, η προσπάθειά σου να «στήσεις» μια ερωτική «φωλιά» για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δε θα έχει τα ποθητά αποτελέσματα, εξ αιτίας μιας αναποδιάς που θα σου τύχει. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να προέχουν υποχρεώσεις και δουλειές, που σίγουρα θα σου «φάνε» αρκετό χρόνο, τόσο ώστε να μην έχεις καμία σχεδόν όρεξη για ερωτικές περιπτύξεις.

Ιχθύς
Αν είσαι μόνος/η, ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να ξεχάσεις τα δικά σου, δίνοντας λύση σε προσωπικά προβλήματα άλλων, δεν χρειάζεται όμως να προσφέρεις κάτι περισσότερο από μια ηθική συμπαράσταση και χρήσιμες συμβουλές. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις «οίκοθεν» με το ταίρι σου, αφού εκεί… έξω μόνο προβλήματα και ταλαιπωρία θα συναντήσεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε