Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 19-20/05/18

Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 19-20/05/18

ΖΩΔΙΑ UPD 14:44 Δημιουργία 18/05/18, 14:36

Αρκετό ενδιαφέρον έχει το πλανητικό σκηνικό αυτό το σαββατοκύριακο!

Η Αφροδίτη αποφασίζει να εγκαταλείψει το ζώδιο των Διδύμων για να περάσει στον Καρκίνο, ευνοώντας τα αισθηματικά κυρίως των ζωδίων της Γης και του Νερού. Από την νέα της θέση, η Αφροδίτη έρχεται να ενισχύσει το συναίσθημα και την ευαισθησία μας, ενώ προτεραιότητά μας θα είναι να νοιώσουμε ασφάλεια και θαλπωρή μέσα από τις σχέσεις μας. Και καθώς την ίδια μέρα, το Σάββατο, σχηματίζει κι εξάγωνο με τον Ουρανό, καταφέρνει να ανανεώσει τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, βελτιώνοντας την επικοινωνία ανάμεσα στα ζευγάρια και αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον με νέες, πρωτότυπες και γεμάτες φαντασία δράσεις!

Η Σελήνη το Σάββατο θα κινείται κι αυτή στον Καρκίνο, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία, εξάγωνο με τον Ήλιο αλλά και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Έτσι, μας βοηθά να χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε ρομαντικές κι αισθησιακές στιγμές με το ταίρι μας, να φλερτάρουμε οι αδέσμευτοι, αλλά και να αναζητήσουμε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος, που θα επαναφέρουν την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις μας. Την Κυριακή θα περάσει στον Λέοντα, για να ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, φέρνοντας μια παιχνιδιάρικη, αλλά και δημιουργική διάθεση! Θέλουμε να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε το φλερτ, να κάνουμε νέες γνωριμίες αλλά και να χαρούμε τον έρωτα με γενναιοδωρία και χωρίς… μικροπρέπειες!

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ
Με την Σελήνη στον Καρκίνο το Σάββατο αλλά και τη μετακίνηση της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, αγαπημένο μου Κριαράκι, το διήμερο δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα, αφού κάποια οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν. Ευτυχώς όμως, το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα ενισχύσει την εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητά σου κι έτσι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Άλλωστε και με τη Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο, η διάθεσή σου θα ανέβει, και μαζί της θα ανέβουν και η αυτοπεποίθησή σου, η κοινωνικότητά σου και η γοητεία σου!
Και φυσικά, η Κυριακή με την Σελήνη να περνάει στον Λέοντα, προβλέπεται άκρως αισθησιακή και… διασκεδαστική, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είτε στους αδέσμευτους! Αν βέβαια έχεις ήδη μια σχέση, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο και να μην αφήσεις μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου να δημιουργήσει εντάσεις! Βγείτε έξω μαζί, συναντήστε κοινούς φίλους, διασκεδάστε, και είναι σίγουρο πως όλες αυτές οι κοινές εμπειρίες θα λειτουργήσουν σαν… αφροδισιακό, όταν θα βρεθείτε μόνοι! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αφέσου στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο κατάλληλο άτομο! Θα περάσεις υπέροχα!

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα από τα πιο αισθησιακά σαββατοκύριακα της ζωής σου προβλέπεται να είναι αυτό, αγαπημένε μου Ταύρε, αφού το Σάββατο η Σελήνη θα κινείται στον Καρκίνο, ενώ και η Αφροδίτη θα περάσει στο ίδιο ζώδιο σχηματίζοντας μάλιστα και εξάγωνο με τον Ουρανό! Αυτή η όψη, που ενισχύει την φαντασία, την πρωτοτυπία και τον αυθορμητισμό σου, θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου και θα κάνει το κρεββάτι σας να πάρει φωτιά, ενώ εσύ που είσαι αδέσμευτος/η δεν θα χάσεις καμιά ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Και φυσικά, με τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό, δεν αποκλείεται να συναντήσεις και το άτομο, που θα σε βάλει κι εσένα στο κλαμπ των… δεσμευμένων!
Την Κυριακή βεβαίως, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα φέρνοντας στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά θέματα, που θα ζητούν άμεση επίλυση. Ακόμη όμως κι αν δεν συμβεί αυτό, καλό θα είναι να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς ή να οργανώσεις την εβδομάδα που έρχεται! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, η αντίθεσή της με τον Άρη και το τετράγωνο με τον Ερμή δεν ευνοούν την επικοινωνία και φυσικά, δεν θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις κάποιες νέες γνωριμίες ή να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου…

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το σαββατοκύριακό σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αγαπημένε μου Δίδυμε. Το Σάββατο η Σελήνη θα κινείται στον Καρκίνο, όπου θα περάσει και η Αφροδίτη εγκαταλείποντας το ζώδιό σου, γεγονός που μπορεί να σου δημιουργήσει μια οικονομική ανασφάλεια, που θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου, αφού θα ρίξει τη διάθεσή σου. Ευτυχώς που η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο και σε ανεβάζει ψυχολογικά, βελτιώνοντας και τις σχέσεις σου, ενώ τονίζει και την κοινωνικότητά σου! Έτσι, το σαββατόβραδο είναι ιδανικό για να βγεις με φίλους και να κάνεις νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ όμορφα και ρομαντικά με το ταίρι σου, ανανεώνοντας την αγάπη σας!
Την Κυριακή η Σελήνη θα κινείται στον Λέοντα βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου, ωστόσο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, αντίθεση με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ερμή, όψεις που απαιτούν προσοχή από την μεριά σου. Γιατί, ενώ θα έχεις έντονη διάθεση για επικοινωνία, μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις και κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, που στην ουσία θα είναι άνευ λόγου! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να ακτινοβολείς και να γοητεύεις, αλλά ίσως να μην μπορέσεις να… συνεννοηθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γι’ αυτό λοιπόν… προσοχή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα, αγαπημένε μου Καρκίνε! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου ενώ έρχεται να σε επισκεφτεί και η Αφροδίτη, σχηματίζοντας μάλιστα και εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου θα είναι στα ύψη, ενώ και η γοητεία σου δεν θα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, καθώς τα φλερτ θα σε πολιορκούν, ενώ κι εσύ που έχεις ήδη σχέση, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να την ανανεώσεις και να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή. Είτε έχεις σχέση είτε όχι πάντως, το σίγουρο είναι πως το σαββατόβραδό σου θα είναι… καυτό, γι’ αυτό φρόντισε να το απολαύσεις!
Την Κυριακή βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει με την Σελήνη να έχει περάσει στην Λέοντα και θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Καλό θα είναι να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, και να αποφύγεις τους καυγάδες με το ταίρι σου για χρηματικά ζητήματα, γιατί μπορεί να φέρεις τη ρήξη μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να δεις με καχυποψία μια νέα γνωριμία που σε πλησιάζει κι αυτό δεν θα σε βοηθήσει να την εξελίξεις…

ΛΕΩΝ
Ένα ιδιαίτερα ερωτικό σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι αυτό για σένα, αγαπημένε μου Λέοντα, με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου και την Σελήνη στο ζώδιό σου την Κυριακή! Η γοητεία σου ενισχύεται, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το ταίρι σου θα σε κάνει να νοιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά! Και με την… αυξημένη σου libido, είναι σίγουρο πως θα περάσεις καυτές στιγμές μαζί του! Βεβαίως, η Κυριακή θέλει λίγη προσοχή, με την Σελήνη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, αντίθεση με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ερμή, όψεις που φέρνουν ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, αλλά αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, είναι σίγουρο πως δεν θα επηρεάσει τη σχέση σου!
Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, είναι πολύ πιθανό μετά από αυτό το διήμερο να… αλλάξεις κατηγορία! Η γοητεία σου δεν κρύβεται όπως και η κοινωνικότητά σου, και έχεις την ικανότητα να μαγεύεις τους άλλους όπου κι αν βρεθείς! Απόλαυσε τα φλερτ και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο άτομο, που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις την μοναχική ζωή! Ωστόσο, την Κυριακή πρόσεξε λίγο να μην εκδηλώσεις υπερβολικά εγωκεντρική στάση, για να μη δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη από τον Καρκίνο το Σάββατο, αλλά και η Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, αγαπημένε μου Παρθένε, σε φέρνει στο προσκήνιο και στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω σου αυτό το σαββατοκύριακο! Είσαι η ψυχή της παρέας, η επικοινωνιακή σου διάθεση και η κοινωνικότητά σου σε ωθούν να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Για σένα λοιπόν, προβλέπεται ένα καυτό σαββατόβραδο, καθώς δεν θα δυσκολευτείς να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει! Την Κυριακή βεβαίως, που η Σελήνη θα έχει περάσει στον Λέοντα, ενδεχομένως να κάνεις κάποιες δεύτερες σκέψεις, αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα…
Το ίδιο ισχύει και για σένα που ήδη έχεις μια σχέση! Η διασκέδαση δεν έχει όρια με το ταίρι σου το Σάββατο, με το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό τώρα μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας. Την Κυριακή ωστόσο, καλό θα είναι να μην αφήσεις το μυαλό σου να πλέξει σενάρια που δεν ισχύουν και να μην εκδηλώσεις μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις μια απόσταση μεταξύ σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος…

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί αυτό το Σάββατο αρχικά να σε απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα, αγαπημένε μου Ζυγέ, όμως καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο, όλα αλλάζουν! Και ειδικά την Κυριακή, που η Σελήνη θα έχει περάσει στον Λέοντα, αν είσαι δεσμευμένος/η αφήνεις στην άκρη την καριέρα σου και βάζεις ως προτεραιότητα τη σχέση σου, που ίσως τις τελευταίες μέρες την είχες παραμελήσει. Με τον αισθησιασμό που σε διακρίνει, καταφέρνεις να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά, ενώ το πάθος μεταξύ σας ξεχειλίζει, κάνοντας το κρεββάτι σας να παίρνει φωτιά! Μπορεί η κοινωνικότητα που σε διακρίνει, να σε ωθεί να βγεις και να συναντήσεις φίλους, όμως δεν θα αφήσεις το ταίρι σου απ’ έξω και έτσι όχι μόνο θα περάσεις τέλεια, αλλά θα κάνεις ακόμα πιο ισχυρό το δεσμό σου!
Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα μείνεις λεπτό μέσα, να… κλαις τη μοίρα σου! Θα βγεις με φίλους, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις και θα… ερωτευτείς! Μέσα στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν, κρύβεται ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά, μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να συναντήσεις το… άλλο σου μισό, και έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να το αναγνωρίσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Σελήνη στον Καρκίνο, αλλά και την Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο πλέον, σε εξάγωνο με τον Ουρανό, αγαπημένε μου Σκορπιέ, αυτό το σαββατοκύριακο θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Έτσι λοιπόν, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσεις με το ταίρι σου μια κοντινή εκδρομή, αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, δεν θα σε πάρει από κάτω! Μια απλή βόλτα ή μια κοινή δραστηριότητα που θα αρέσει και στους δυο, θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας! Αν κρατήσεις τα θετικά σου συναισθήματα και την Κυριακή και δεν αφήσεις την Σελήνη από τον Λέοντα να στρέψει την προσοχή σου αποκλειστικά στα επαγγελματικά σου, είναι σίγουρο πως θα περάσεις ένα υπέροχο διήμερο!
Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα απολαύσεις τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν! Η γοητεία σου έλκει τα φλερτ σαν μαγνήτης και είναι πολύ πιθανόν κι εσύ με τη σειρά σου να γοητευτείς από ένα πρόσωπο, που έχει έντονη διαφορετικότητα από σένα και σε εξιτάρει! Αφέσου χωρίς ενδοιασμούς στο ερωτικό παιχνίδι ειδικά το σαββατόβραδο, γιατί την Κυριακή ίσως να σε απασχολήσουν θέματα καριέρας και αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Σελήνη στον Καρκίνο το Σάββατο, αλλά και την Αφροδίτη να περνάει στο ίδιο ζώδιο σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ουρανό, αγαπημένε μου Τοξότη, το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι αυτό το σαββατοκύριακο. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα απολαύσεις ένα σαββατόβραδο γεμάτο πάθος, ενώ κι ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δυο μπορεί να ανεβάσει τη libido σου στα ύψη, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα διώξει κάθε συννεφάκι που μπορεί να σκίαζε την ευτυχία σας! Βεβαίως, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο την αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, που ενισχύει την καχυποψία σου, για να αποφύγεις τις… παρεξηγήσεις!
Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, όσο κουρασμένος/η κι αν νοιώθεις από την εβδομάδα που πέρασε, μην κάνεις το λάθος να μείνεις μέσα! Ειδικά την Κυριακή που η Σελήνη θα έχει περάσει στον Λέοντα, βγες με φίλους να διασκεδάσεις, γιατί κάπου εκεί έξω σε περιμένει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που θα σε ξεσηκώσει και θα σε κάνει να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό, γιατί παρουσιάζονται μόνο μια φορά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το σαββατοκύριακό σου ξεκινά με μια ωραιότατη Σελήνη στον Καρκίνο, αλλά και την Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, αγαπημένε μου Αιγόκερε, όμως το σκηνικό την Κυριακή αλλάζει, με την Σελήνη να περνάει στον Λέοντα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, το Σάββατο είναι η ιδανική μέρα για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις με το ταίρι σου μια υπέροχη μέρα, διασκεδαστική αλλά και… ερωτική! Θα το ενθουσιάσεις με την πρωτοτυπία σου, αλλά κι εκείνο θα ανταποκριθεί θετικά ακόμα και στην πιο τρελή σου ιδέα, κάτι που σίγουρα θα φουντώσει και το πάθος μεταξύ σας! Την Κυριακή βεβαίως, καλό θα είναι να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις μαζί του, γιατί η επικοινωνία δεν θα είναι το πιο δυνατό σου σημείο…
Αντίστοιχα, κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η καλύτερα να επιλέξεις το σαββατόβραδο για να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, αλλά και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Δία και το εξάγωνό της με τον Ήλιο, ανεβάζουν την ακτινοβολία σου στα ύψη και είναι σίγουρο ότι θα έλξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, αφού όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου! Και δεν αποκλείεται καθόλου τώρα να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα σε συντροφεύει για καιρό…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από το Σάββατο, αλλά και την Σελήνη να περνά στον Λέοντα την Κυριακή, αγαπημένε μου Υδροχόε, αυτό το διήμερο τα αισθηματικά σου θα είναι προτεραιότητα για σένα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία σου θα πάρουν το πάνω χέρι και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα, που θα οδηγήσει σε… ανομολόγητες στιγμές πάθους με το ταίρι σου! Ωστόσο, καλό θα είναι την Κυριακή να προσέξεις λίγο, γιατί με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και την αντίθεσή της με τον Άρη, ίσως να προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, που θα μπορούσες να αποφύγεις!
Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, προτίμησε την Κυριακή για να βγεις και να κάνεις νέες γνωριμίες! Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που θα φέρει άφθονα φλερτ και γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Αφέσου στο παιχνίδι και απόλαυσέ το, όμως μην βιαστείς να δεσμευτείς, να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον ή να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία. Άσε το χρόνο να δείξει αν αξίζει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου!

ΙΧΘΥΣ
Με την Αφροδίτη να περνάει στον Καρκίνο σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, αγαπημένε μου Ιχθύ, το Σάββατο η δημιουργικότητά σου αλλά και η πρωτοτυπία σου θα είναι στα ύψη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, λοιπόν, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σχέση σας, αναζωπυρώνοντας και το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η και… ωραίος/α, μην αφήσεις τον μαγνητισμό και τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό να πάνε χαμένα! Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν και δεν αποκλείεται ένα από αυτά να σε ξεσηκώσει τόσο, που να θελήσεις να προχωρήσεις μαζί του λίγο… παραπέρα!
Την Κυριακή βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει, καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας, που θα σε κουράσουν και ίσως να σε εκνευρίσουν… Αυτό θα έχει αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου βεβαίως, οπότε αν έχεις σχέση καλό θα είναι να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο για να δεις και το ταίρι σου, που θα μπορέσει να σε ηρεμήσει, με τον τρόπο που… μόνο εκείνο ξέρει!

Πηγή: zwdia24.gr

Αν σου άρεσε κάνε