21/05/2018: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

21/05/2018: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:31 Δημιουργία 21/05/18, 10:43

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, θα σου δοθεί η ευκαιρία να «παίξεις» αλλά αν τελικά κερδίσεις το «έπαθλό» σου, να ξέρεις ότι απαιτείται κόπος και προσπάθεια για να το… κρατήσεις. Στην περίπτωση βέβαια που ενδιαφέρεσαι για κάτι εφήμερο, είσαι εντελώς συντονισμένος/η με το σύμπαν! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε, μήπως η επίδειξη ενδιαφέροντος προς ένα τρίτο πρόσωπο, έχει ως αποτέλεσμα να απομακρυνθείς με το ταίρι σου.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, τότε ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, έχοντας όμως πλήρη συνείδηση για το ότι τελικά είναι οι «μεγάλες προσδοκίες» που σε παγιδεύουν σε λάθος επιλογές ή καταστάσεις που υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου και σε ωθούν να «διαστρέψεις» την πραγματικότητα. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να «εξέλθεις» παρέα με το ταίρι σου κι όλα θα εξελιχθούν όμορφα.

Δίδυμοι

Σήμερα, μπορείς να… φαντάζεσαι ό,τι θέλεις αλλά αν θελήσεις να περάσεις στην πράξη, το πιθανότερο είναι να μη σου «βγει». Επιπλέον, φαίνεται πως τα ψέματα «δίνουν και παίρνουν», είτε από την πλευρά σου είτε από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν πάντως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ενδυναμώσεις την σχέση σου με ένα όμορφο δώρο, ίσως όμως και να λάβεις κάτι αντίστοιχο από το ταίρι σου.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όλα είναι ωραία, φαίνεται όμως πως φαντάζεσαι πράγματα που δε συμβαίνουν κι αν μπεις σε μια νέα σχέση και πάρεις την υπόθεσή σου πολύ στα σοβαρά, είναι πολύ πιθανό στο τέλος να πληγωθείς. Μπορείς πάντως να έχεις ένα ρομαντικό φλερτ με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα έχεις το προνόμιο να… μη δεις κάτι που θα σε στενοχωρούσε!

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως ένας «θυελλώδης» έρωτας γεννιέται, αλλά ακόμη κι αν έχει σύντομη ημερομηνία λήξης, ίσως να αξίζει να μπεις σε μια διαδικασία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και θα βελτιώσει το κλίμα στην συνολική σου παρουσία και τις συναναστροφές σου. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψουν ανταγωνισμοί και ζήλειες, που αναπόφευκτα θα χαλάσουν το καλό κλίμα.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί να αγγίξει κάποιες από τις ευαίσθητες «χορδές» σου, αλλά οι συνθήκες να μην επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα. Ακόμη όμως και μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον αρκεί να σε τονώσει συναισθηματικά και να σε βοηθήσει να ονειρευτείς! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε, μήπως πίσω από τα ωραία λόγια και τις κολακείες κρύβεται κάτι «πονηρό».

Ζυγός

Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που ούτε καν πέρασε από το μυαλό σου. Αν, βέβαια, είσαι μόνος/η, τότε θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να έχεις να διαλέξεις μεταξύ αρκετών υποψηφίων, που όλοι/ες τους έχουν κάτι το ενδιαφέρον!

Σκορπιός

Το πλησίασμά σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μάλιστα στα… κρυφά ίσως έχει πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα, μη βιαστείς όμως να ανταποκριθείς πλήρως, αφού τελικά η πραγματικότητα ενδέχεται να κρύβει παγίδες ή απλά να μην πρόκειται για αυτό που νομίζεις! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι βέβαιο πως μπορείς να κρατήσεις μυστική μια «παράνομη» αναζήτησή σου αλλά… ως πότε θα το κάνεις;

Τοξότης

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί μια κρίση εμπιστοσύνης στην προσωπική σου ζωή. Μάλιστα, παρά τις όποιες προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα περίπου ιδανικά, στην πράξη μπορεί να συμβαίνουν τα… εντελώς αντίθετα! Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να… εξασκήσεις το ταλέντο σου να κάνεις τους άλλους να περνούν όμορφα και σίγουρα θα πάρεις το «δωράκι» σου!

Αιγόκερως

Μπορεί να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ, αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση και θελήσεις να «σπρώξεις» τα πράγματα προς την επιθυμητή για σένα κατεύθυνση, θα υιοθετήσεις τελικά κάποιες πρακτικές, που δε συνάδουν ούτε με τη νομιμότητα, ούτε με την τιμιότητα. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να ονειρεύεσαι ένα καλύτερο μέλλον για σένα, μέχρι τουλάχιστον να… διαψευστείς!

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, τότε έχεις το… ελεύθερο να προχωρήσεις προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς, έχοντας ως σύμμαχο τον Άρη και την κατακτητική ορμή του. Ίσως, μάλιστα, σου τύχει κάτι… καλό στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε, μήπως «σου βάλουν λόγια» για το ταίρι σου, καθαρά και μόνο από αντιζηλία.

Ιχθύες

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε καλεί να πραγματώσεις το καλύτερο για σένα και το ταίρι σου. Ακόμη κι αν αντικειμενικά υπάρχουν κάποια «αγκάθια» στην σχέση σου, η αγάπη και η εμπιστοσύνη μπορούν να τα εξαφανίσουν ως διά μαγείας, αρκεί να το θέλετε κι οι δύο. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις τις ευκαιρίες σου, έστω κι αν μπεις σε μια διαδικασία υπερβολικής εξιδανίκευσης προσώπων και καταστάσεων.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε