13/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

13/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:08 Δημιουργία 13/06/18, 14:05

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, οι άλλοι σε πιέζουν να κάνεις πράγματα που δε θέλεις, το ίδιο κάνεις όμως κι εσύ και για την ώρα αυτή η διάσταση απόψεων είναι δύσκολο να γεφυρωθεί. Ας δώσει, λοιπόν, η κάθε πλευρά περισσότερο χρόνο στην άλλη, πριν δημιουργηθεί μια αχρείαστη κρίση. Εξ άλλου, η Αφροδίτη δεν θα αργήσει να περάσει στον Λέοντα κι όλα θα γίνουν μέλι-γάλα ή πιο σωστά… φωτιά και λαύρα!

Ταύρος
Το κλίμα είναι θετικό κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να διαπιστώσεις πως και οι διαφορές έχουν τα… καλά τους! Ίσως, μάλιστα, νοιώσεις την ανάγκη να ανανεώσεις την εμφάνισή σου ή να κάνεις πράγματα που θα «φρεσκάρουν» τη σχέση σου. Αν, πάλι, τα έχεις… καταφέρει κι εξακολουθείς να είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία να βρεις το ταίρι σου, αρκεί να αποδεχθείς μια πρόσκληση που θα σου γίνει.

Δίδυμοι
Βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής, αλλά η κυκλοθυμία σου και η πολυπραγμοσύνη σου ενδεχομένως να σε κάνουν να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο που κανείς να μην μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι τελικά αυτό που ζητάς. Κι επειδή, από ό,τι φαίνεται, τα πάντα σε αυτήν τη φάση «πατάνε» πάνω στην… περιέργειά σου και τη «δίψα» για επικοινωνία, δεν είναι σκόπιμο να πάρεις κάποια σημαντική απόφαση.

Καρκίνος
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, όλα μπορούν να βρουν τον δρόμο τους, ανεξάρτητα με τις πιέσεις που δέχεσαι και τις στερήσεις που υπομένεις το τελευταίο διάστημα, εξ αιτίας της παρουσίας του Κρόνου στον 7ο ηλιακό οίκο σου. Ίσως, μάλιστα, δοκιμάσεις και μια ευχάριστη έκπληξη, ενώ αν είσαι ακόμη μόνος/η, μη χάσεις μια ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, αφού μπορεί να είναι και η… τελευταία!

Λέων
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να εξετάσεις από κοινού με το ταίρι σου κάποια πράγματα που το προηγούμενο διάστημα μπήκαν «κάτω από το χαλί», πριν ξεσπάσει μια κρίση, που θα σας φέρει σε απόσταση. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, θα σου τύχει κάτι… απρόοπτο, όσο και κρυφό, με δεδομένη όμως την επερχόμενη είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σίγουρα θα έχεις σύντομα πολλές ακόμη ευκαιρίες!

Παρθένος
Αν είσαι μόνος/η, ο Ερμής στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου υπόσχεται μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, στα πλαίσια όμως μιας σχέσης, που ξεκινά ως φιλική και διακρίνεται κυρίως από την επικοινωνιακή «χημεία» κι όχι τόσο από ένα ερωτικό πάθος. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η και «ζορίζεσαι», μια λύση είναι το να αλλάξεις παραστάσεις, ώστε να δραπετεύσεις από όλα εκείνα που σε φθείρουν!

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε εξωθεί να αναλάβεις ένα ρίσκο, υπερβαίνοντας τη συνήθη πολιτική σου να… διαπραγματεύεσαι χωρίς να πράττεις, αλλά όλα τα… ωραία έχουν και τις δυσκολίες τους! Ενδέχεται, βέβαια, να υπάρξει μια ανάλογη κίνηση από την άλλη πλευρά, κάτι που θα σε βγάλει από τον… κόπο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια ζήλια ή ένα καβγαδάκι θα «ανάψει τα αίματα».

Σκορπιός
Αν είσαι μόνος/η, τότε έστω και στα… τελευταία της, η Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν θα σε αφήσει... αμανάτι, μάλιστα, μια γνωριμία σε ταξίδι ή με ξένο/η εξακολουθεί να έχει τις καλύτερες πιθανότητες, χωρίς να αποκλείεται και κάτι… διαδικτυακό! Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, ο Ουρανός απέναντί σου τείνει να αλλάξει πολλά από αυτά που ήξερες και από πλευράς σου οφείλεις να συνταχθείς με τις βουλές του.

Τοξότης
Αν είσαι μόνος/η, τότε πολύ σύντομα θα… πάψεις να είσαι, εκτός πια κι αν οι απαιτήσεις σου είναι τόσο μεγάλες, που δεν καλύπτεσαι με τίποτα! Επιπλέον, είναι πιθανό να βιώσεις μια μοναδική σεξουαλική εμπειρία με ένα άτομο νεότερό σου, ίσως, μάλιστα, η αφορμή γι’ αυτό να είναι μια δουλειά. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το «μπαλάκι» πηγαίνει στο ταίρι σου, που… οφείλει να σε ικανοποιήσει!

Αιγόκερως
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη απέναντί σου… βιάζεται να σε «παντρέψει», αφού ο χρόνος της τελειώνει, ο Ουρανός στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ενδώσεις σε μια «εξωτική» εμπειρία, που θα σου μείνει αξέχαστη, ανεξάρτητα με τη συνέχεια που θα έχει. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε, αφού ένα «πείραγμα» μπορεί να προκαλέσει προστριβές και να βγάλει στην επιφάνεια ακατανόητα για σένα αιτήματα!

Υδροχόος
Μην προσπαθείς να «εξηγήσεις» τα συναισθήματά σου, αφού σίγουρα θα πετύχεις πολλά περισσότερα με μια αγκαλιά ή με μια πρωτοβουλία, που θα αιφνιδιάσει ευχάριστα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν πάντως είσαι μόνος/η, να ξέρεις ότι από εδώ και πέρα «ανοίγει η τύχη σου» στα προσωπικά σου, οπότε… ουδείς λόγος βιασύνης υπάρχει! Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε, μήπως «ξεφύγεις»!

Ιχθύες
Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία, το πιθανότερο είναι να εξελιχθεί καλύτερα από ό,τι περίμενες. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλό είναι να την ανανεώσεις μέσα από μικρές καθημερινές εκπλήξεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, η προσωπική σου ζωή φαίνεται να περνά από το… στόμα ενός οικείου σου προσώπου, που είτε δεν εγκρίνει τις επιλογές σου είτε προσπαθεί να σε φέρει στα μέτρα του.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε