18/06/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

18/06/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:59 Δημιουργία 18/06/18, 11:45

Από αύριο ο πλανήτης των ονείρων αλλά και της εξαπάτησης, Ποσειδώνας, γυρνά ανάδρομος…

Προσοχή τους επόμενους μήνες, σε ψέματα, ουτοπίες, πλάνες, απάτες και εξιδανικεύσεις, ιδίως αν ανήκουμε σε Μεταβλητό Ζώδιο του 2ου δεκαημέρου, ώστε να γλιτώσουμε μεγάλες απογοητεύσεις!

Κριός
Γενικά
Οι πλανήτες στηρίζουν τις επιδιώξεις σου, Κριέ, προσφέροντας ευκαιρίες για την αξιοποίηση των ικανοτήτων που διαθέτεις. Η δημιουργικότητά σου ενισχύεται με δραστικό τρόπο και τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν τους πάντες. Συγκεντρώσου στο στόχο σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες, Κριέ μου. Με χαμηλούς τόνους και μέσα από τη συζήτηση, προσπάθησε να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα τις πολλές συζητήσεις με συνεργάτες σου, Κριέ, διότι θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και αυτές τις μέρες, υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στο πρόγραμμά σου. Να σκεφτείς πολύ καλά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση. Δεν είναι περίοδος για έξοδα.

Ταύρος
Γενικά
Οι δυνατότητές σου είναι πολλές, Ταύρε μου, αλλά ταυτόχρονα ο δισταγμός σε ακολουθεί, δυσκολεύοντας κάθε μορφή δράσης. Μην υπονομεύεις υποσυνείδητα τα «θέλω» σου, μπλοκάροντας τις εξελίξεις στη ζωή σου. Τα πράγματα βελτιώνονται, αρκεί να πράξεις ό,τι είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση των υποθέσεών σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αποφάσισε να μιλήσεις στο σύντροφό σου, Ταύρε, για οτιδήποτε θέλεις να πεις, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους, Ταύρε μου, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην προκληθείς από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος
Γενικά
Η καλοσύνη κι η ευγένειά σου, Δίδυμε, επαινούνται και κερδίζεις συμμάχους. Αξιοποίησε την πλανητική εύνοια που δέχεσαι σε κοινωνικό επίπεδο, για να διορθώσεις προβλήματα του παρελθόντος, τα οποία συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, κλείνοντάς σου το δρόμο. Η βοήθεια που δέχεσαι είναι καθοριστική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, Δίδυμε. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις κάτι. Μπορείτε με το σύντροφό σου να πάτε ένα ταξιδάκι, που το έχετε ανάγκη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε σήμερα, Δίδυμέ μου, μην κάνεις λάθη στο χώρο της εργασίας σου. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και κάνεις. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος, οπότε μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

Καρκίνος
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, Καρκίνε, οι καταστάσεις εξελίσσονται με ραγδαίο τρόπο. Εναρμονίσου το συντομότερο με το περιβάλλον και φρόντισε να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με έξυπνο τρόπο, για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που διαρκώς αυξάνονται. Μην αποσυντονίζεσαι από άσκοπες προκλήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί σήμερα η σχέση σου, Καρκίνε, να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και σου ζητάει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς κι αντεπεξέρχεσαι, Καρκίνε, σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Σήμερα, ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου κι απόφυγε τα έξοδα.

Λέων
Γενικά
Η πιθανότητα ενός ταξιδιού ξεπροβάλλει στον ορίζοντα, Λέων. Μη βιαστείς να αρνηθείς. Κατά τη διάρκεια αυτής της μετακίνησης, υπέροχες συμπτώσεις ανανεώνουν τη διάθεσή σου και κερδίζεις πολύ περισσότερα απ’ όσα αρχικά φαντάζεσαι. Μη δείχνεις αρνητική διάθεση – αντίθετα, χαλάρωσε και βγάλε τον καλύτερο εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να φορτίζεις το σύντροφό σου, Λέων μου, με ζητήματα της δουλειάς. Πέρνα περισσότερο χρόνο μαζί του, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτάσεις θα δεχτείς σήμερα στο χώρο της εργασίας σου, Λέων. Καλό είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που φέρνουν. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα ακούσεις ιδέες, που βοηθούν τα έσοδά σου ν’ αυξηθούν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα.

Παρθένος
Γενικά
Οι καταστάσεις εξελίσσονται με πολύ αργούς ρυθμούς, Παρθένε μου, γεγονός που σ’ έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Μην απογοητεύεσαι, αντίθετα συγκεντρώσου περισσότερο στους στόχους σου, για να τους οδηγήσεις σε ολοκλήρωση όσο το δυνατόν συντομότερα. Μην αφήνεις περιθώρια για λάθος εκτιμήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Παρθένε. Δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία λύσεις στον αισθηματικό σου τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου, Παρθένε, αφού ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται όπως θέλεις.

Ζυγός
Γενικά
Οι δυσκολίες του παρελθόντος, Ζυγέ μου, σ’ έχουν βυθίσει σε μελαγχολία και δυσκολεύεσαι να ξεφύγεις. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι ακόμη μακρύς, αλλά χρειάζεται να δείξεις εμπιστοσύνη σε άτομα και επιλογές που έχεις ήδη κάνει, για να προχωρήσεις δυναμικά. Προσπάθησε ν’ ανακτήσεις την αισιοδοξία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα μια χαρά, Ζυγέ. Μείωσε μόνο το άγχος, αφού οι δραστηριότητες μπροστά σου είναι πάρα πολλές. Μπορείς σήμερα να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Θέματα που καθυστερούν και σ’ έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θ’ αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

Σκορπιός
Γενικά
Νέες γνωριμίες φέρνουν συζητήσεις, Σκορπιέ, και μάλιστα πολύ σύντομα. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και απόφυγε να πιεστείς από τρίτα πρόσωπα, για να μη χρειαστεί να αλλάξεις γνώμη σύντομα. Εξέτασε κάθε παράμετρο, πριν αποφασίσεις για τις μελλοντικές σου κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, Σκορπιέ, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι και αυτή την περίοδο κάνεις παρέα με την μοναξιά, μην κάθεσαι, αφού τώρα με τον Άρη στο ζώδιό σου μπορείς να βρεις τον άνθρωπο των ονείρων σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, Σκορπιέ. Η δυναμικότητά σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

Τοξότης
Γενικά
Οι καταστάσεις τον τελευταίο καιρό εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο, Τοξότη, όμως οι απαιτήσεις διαρκώς μεγαλώνουν, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να καλύψεις όλες τις ανάγκες. Εξήγησε στην οικογένειά σου, πως είναι απαραίτητο να αναλάβει το συντομότερο ο καθένας τις ευθύνες του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, Τοξότη μου, και πρέπει να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σχέδια, συνεργασίες και νέα ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο, Τοξότη. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί σήμερα να προκύψουν, καλό είναι να είσαι αρκετά προετοιμασμένος.

Αιγόκερως
Γενικά
Το ερχόμενο χρονικό διάστημα, Αιγόκερέ μου, τα πράγματα αλλάζουν κατεύθυνση και βγαίνεις προσωρινά από τα νερά σου. Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αργότερα, θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα χωρίς να ασκείς πιέσεις. Χαλάρωσε, λοιπόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερέ μου, να λύσεις παρεξηγήσεις ή προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου κι έρχονται από το παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις, Αιγόκερε, έρχονται σήμερα. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα ζητήματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Υδροχόος
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας, Υδροχόε μου, δεν είναι δεδομένος. Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις χωρίς θυσίες όλα όσα επιθυμείς κι είναι σχεδόν σίγουρο, ότι χρειάζεσαι βοήθεια, οπότε ζήτησέ την και θα την έχεις. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν. Μη χάνεις, λοιπόν, την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα μπορούν να πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλος. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα φορτιστείς πολύ από θέματα εργασίας, Υδροχόε μου. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, διότι θα κάνεις λάθη, που μετά θα πρέπει να διορθώσεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Ιχθύς
Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν, Ιχθύ, να δεχτείς ξαφνικά μία πρόταση με εξαιρετικές προοπτικές. Μη βιάζεσαι να την απορρίψεις, αλλά ούτε πρέπει να ενθουσιαστείς. Εξέτασέ την προσεκτικά και οι λεπτομέρειες θα σε οδηγήσουν στη σωστή απόφαση. Η διαίσθησή σου είναι ο καλύτερος σύμβουλος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα, Ιχθύ μου, που οφείλονται στη συμπεριφορά του συντρόφου σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ομαδικές συνεργασίες, Ιχθύ, αλλά και τα καινούργια σχέδια, ευνοούνται αυτό το διάστημα. Φρόντισε σήμερα να καλύψεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε