18/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

18/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:58 Δημιουργία 18/06/18, 12:51

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Σήμερα, ίσως σου γίνει μια «ανήθικη» πρόταση και μάλιστα στα… μουλωχτά, αν όμως δεν έχεις διάθεση για περιπέτειες, μη μπεις καν στον πειρασμό να «διαπραγματευτείς», αφού ακόμη και η πιο επίμονη άρνησή σου μπορεί να εκληφθεί ως «ναι»! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αναμένονται «μπερδέματα» με φίλους ή φίλες, που είτε ζουν ένα μεγάλο ερωτικό δράμα είτε μπαίνουν στα «χωράφια» σου.

Ταύρος
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις, πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε ποιον/α βάζεις μέσα στο σπίτι σου. Ακόμη, αν είσαι μόνος/η, έχε το νου σου, μήπως, με «τυράκι» το χρήμα και τις παροχές, ενδώσεις σε μια σχέση που στην πορεία της θα σου θυμίσει… επικίνδυνα την ταινία «Sleeping with my enemy»!

Δίδυμοι
Σήμερα, έχεις μια αυξημένη ροπή προς τα… πάθη, έστω κι αν η αρχική σου διάθεση είναι να «παίξεις». Αν, λοιπόν, δεν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο, είτε για να πορευτείτε από κοινού είτε για να σε… συγκρατήσει, μπορεί να παρασυρθείς σε μια επιλογή που ναι μεν θα σου προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, αλλά στην πορεία θα αποδειχθεί αρκετά «τοξική» για τα δεδομένα σου και τελικά θα σε βασανίσει όσο δεν πάει!

Καρκίνος
Ας μη θεωρείς ότι όλοι και όλες έχουν αγαθές προθέσεις, αφού στην πράξη γίνονται πολλές παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, είτε θετικά είτε αρνητικά. Κι επειδή πάντα υπάρχουν οι «καλοθελητές», που πατάνε πάνω στις αδυναμίες σου, αν έχεις οποιοδήποτε θέμα με τον άνθρωπό σου, το καλύτερο είναι να απευθυνθείς απ’ ευθείας σε εκείνον και θα λάβεις τις απαντήσεις σου.

Λέων
Το κλίμα γύρω σου γίνεται ολοένα πιο «περιπετειώδες» και ερωτικό κι ακόμη κι αν η διάθεσή σου είναι να μη συμμετάσχεις σε οτιδήποτε, τελικά μάλλον δε θα το αποφύγεις. Ίσως, μάλιστα, η παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση να σου δώσει την αιτία και την αφορμή, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό είναι να τσεκάρεις για τυχόν δεσμεύσεις που υπάρχουν από την άλλη πλευρά, ώστε να μην μπεις σε μπελάδες.

Παρθένος
Καλή είναι η χαλάρωση κι ακόμα καλύτερες οι ερωτικές φαντασιώσεις σου, αφού σε κάνουν να νιώθεις ευτυχής και να ελπίζεις στα καλύτερα! Αν όμως αρχίσεις να πιστεύεις ότι αυτά που φαντάζεσαι μπορούν να υλοποιηθούν διατηρώντας την «δύναμή» τους, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από το αποτέλεσμα. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τα «σύννεφα» απιστίας που μαζεύονται ενδεχομένως και να την τελειώσουν οριστικά.

Ζυγός
Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί… ραγδαία ένα «αίσθημα», που μπορεί να αλλάξει πολλά στη ζωή σου. Φαίνεται όμως ότι σύντομα θα υπάρξουν έξωθεν διεκδικήσεις και ανταγωνισμοί, είτε προέρχονται από ένα πρόσωπο που επιθυμεί εσένα είτε έχουν να κάνουν με «υπόλοιπα» της άλλης πλευράς. Και σε κάθε περίπτωση, αν μιλήσει κάποιος/α για απιστία, θα έχει τα δίκια του!

Σκορπιός
Ο Άρης σε ωθεί να μείνεις μέσα με τον άνθρωπό σου, ώστε να ζήσετε απρόσκοπτα τον έρωτά σας. Αν όμως αυτό συμβεί σε καθεστώς «παρανομίας», ας μην έχεις και τόσο σίγουρο το ότι δε θα υπάρξει κάτι που να σας χαλάσει την ηρεμία! Αν βέβαια είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, τότε η επίσκεψή σου σε ένα άλλο σπίτι μπορεί εύκολα να καταλήξει στο… κρεβάτι, με τη συνέχεια να είναι φορτισμένη και παθιασμένη!

Τοξότης
Σήμερα, μπορεί να τεθεί σε δοκιμασία η εμπιστοσύνη που τρέφεις στους άλλους, μα και στον εαυτό σου, αφού ίσως τελικά δεν αποφύγεις κάποιες «μοιραίες» κινήσεις, που όχι μόνο δε θα βοηθήσουν, αλλά, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα σπρώξουν τα πράγματα προς ένα τέλος. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε πρόσεξε… πού πας και μπλέκεις, αφού ελκύεις άτομα που δεν ανέχονται «φιλελεύθερες» συμπεριφορές και… αστεία!

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η, ο Ποσειδώνας σου υπόσχεται μια ερωτική ζωή διανθισμένη με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε φέρνουν πιο κοντά στην ευτυχία, ακόμη κι αν ξέρεις ότι πρόκειται για «υπερβολές». Ζήσε, λοιπόν, αυτό που σου προσφέρεται χωρίς δεύτερες σκέψεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε να είσαι βέβαιος/η ότι, αν η δική σου στάση είναι έντιμη, δε συμβαίνει το ίδιο και από την άλλη πλευρά!

Υδροχόος
Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πιθανό να προκύψει μια ένταση, εξ αιτίας της προτίμησης κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου, αλλά και των μεθόδων που χρησιμοποιεί για να σε προσεγγίσει. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, κάτι θα «παιχτεί» στα… κρυφά, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά μπλέξεις σε μια κατάσταση, που θα χαρακτηρίζεται από έντονα πάθη και θα σε κάνει να χάσεις μερικές από τις ελευθερίες σου!

Ιχθύες
Η ανάγκη σου είναι να ζήσεις τον έρωτα εντελώς… Ιχθυακά, δηλαδή, την πραγματικότητα σαν ένα όνειρο, που όλα γίνονται χωρίς να υπακούουν σε συγκεκριμένους φυσικούς νόμους και δεν ορίζονται από εκείνες τις «ενοχλητικές» λεπτομέρειες, που σε «προσγειώνουν». Κι όσο κρατήσει αυτό, ας το χαρείς χωρίς δεύτερες σκέψεις, αφού η αίσθηση ευτυχίας είναι μοναδική, έστω κι αν είναι πλαστή!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε