18-24/06/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

18-24/06/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:58 Δημιουργία 18/06/18, 15:54

Πώς θα εξελιχθεί η νέα εβδομάδα για τα ερωτικά των ζωδίων;

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι Ο Πύργος
Σε σχέση
Το ταίρι σου μπορεί να είναι πιο πολύ εστιασμένο σε θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακά και εσύ να αρχίσεις να νιώθεις ότι παραγκωνίζεσαι και ότι περνάς σε δεύτερη μοίρα . Μην κρατάς μέσα σου πράγματα που θα επιτείνουν την συναισθηματική απόσταση και θα φέρουν ψυχρότητα, αλλά μίλα με το άλλο σου μισό ξεκάθαρα για τα αισθήματα και τις ανησυχίες σου. Σιγά σιγά, καθώς η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, θα επανακτήσεις την αίσθηση του δεσίματος μαζί του και θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις που θα σε καθησυχάσουν.
Χωρίς σχέση
Αυτό το διάστημα ίσως να προσπαθείς να ξεχάσεις και να κόψεις τους δεσμούς με το παρελθόν σου, όμως ακόμη πονάς και ραγίζει η καρδιά σου. Οι μνήμες ενός προσώπου από το παρελθόν σε εμποδίζουν να χαράξεις ένα νέο δρόμο παρά το γεγονός ότι ένα μέρος του εαυτού σου θέλει να απαλλαχτεί από την ερωτική νοσταλγία και να ψάξει μια νέα αγκαλιά Κρίνεται απαραίτητο να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να μην αφήσεις το παρελθόν να επηρεάζει το παρόν σου.

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα
Σε σχέση
Θα πρέπει να προσέξεις πολύ τη ζήλια σου και την κτητικότητά σου αυτές τις μέρες, ειδικά στα μέσα της εβδομάδος, γιατί είναι μεγάλη η πιθανότητα να πυροδοτήσεις εντάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται όμως το ταίρι σου να δείξει κτητική διάθεση απέναντι σου και να νιώσεις πίεση που θα εκδηλωθεί μέσα από νεύρα, μισόλογα και εριστική διάθεση. Σε αυτή τη σχέση παίζονται παιχνίδια ισχύος και εγωισμού, αλλά το ζητούμενο δεν είναι ποιος έχει πάνω χέρι ή όχι, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Προσπάθησε λοιπόν να δεις με διαφορετικό μάτι τα πράγματα για να αποφύγεις ακόμα μεγαλύτερες συγκρούσεις.
Χωρίς σχέση
Θα έχεις την δυνατότητα αυτή την εβδομάδα να κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα. Αυτό το άτομο θα έχει μια σταθερότητα στην ζωή του και στις απόψεις του, κάτι το οποίο που θα σου δημιουργήσει πολύ θετικές εντυπώσεις. Επίσης με τον τρόπο που θα σε διεκδικήσει θα διαπιστώσεις στη πορεία πως ενώ μπορεί στην αρχή εσείς να το είδες κάπως σαν παιχνίδι όλο αυτό, τελικά να είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό από όσο νόμιζες.

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις μία εκδρομή με το ταίρι σου που θα σας ανανεώσει εσωτερικά και τους δυο και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε παρέα. Περάστε λίγο χρόνο μαζί μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητα ώστε να αλλάξετε λίγο την ρουτίνα σας και να θυμηθείτε τα ωραία του πρώτου καιρού της σχέσης σας και αυτό είναι κάτι που θα αναθερμάνει τη μεταξύ σας κατάσταση.
Χωρίς σχέση
Ξεκινάς την εβδομάδα σου με μια αισιόδοξη, χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεση. Η επιθυμία για έρωτα και περιπέτεια θα είναι ισχυρή και θα αποφασίσεις να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες άγνωστες κατευθύνσεις, αφήνοντας πίσω το παρελθόν σου. Ίσως τώρα είναι η στιγμή που ξεπερνάς μια παλαιότερη σχέση που σε πλήγωσε και νιώθεις έντονα την ανάγκη για κάτι καινούργιο. Μια γνωριμία πάνω σε ταξίδι ή με κάποιο πρόσωπο από μακρινό μέρος είναι εξαιρετικά πιθανή.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα διαπιστώσεις πως έχει έρθει η ώρα να βάλεις φρένο σε οτιδήποτε γίνεται μέσα στην σχέση και νοιώθετε πως σε πληγώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι μειονεκτικά. Αν νιώσεις πως έχεις προσπαθήσει περισσότερο από όσο σου επιτρέπουν οι δυνατότητες σου και παρόλα αυτά εξακολουθεί να μην υπάρχει επικοινωνία με το ταίρι σου,τότε θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία να δώσεις ένα τέλος σε μια κατάσταση που δεν προχωράει άλλο.
Χωρίς σχέση
Στο διάστημα αυτών των ημερών θα μπεις σε μια εσωτερική διαδικασία και θα κάνεις μια αυτοαξιολόγηση στις επιθυμίες σου όσον αφορά τον έρωτα. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα βρεις πράγματα που ως τώρα εμπόδιζαν τη χαρά και την ευτυχία σου. Σε πρακτικό επίπεδο θα νοιώσεις πως όποιο άτομο σε φλερτάρει δεν ταιριάζει με τα κριτήριά σου ή μπορεί να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση
Την εβδομάδα αυτή θα εξετάσεις την σχέση σου προσεκτικά και θα αξιολογήσεις τις συμπεριφορές του άλλου σου μισού. Με αυτό τον τρόπο θα διαπιστώσεις αν σου είναι πραγματικά πιστό και αν αξίζει να είστε μαζί. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα είναι δίπλα σου σε όλη αυτή την διαδικασία ή μπορεί μέσω κάποιων συμβούλων να πάρεις κάποιες θετικές κατευθύνσεις στο πως να χειριστείς την κατάσταση.
Χωρίς σχέση
Αυτές τις μέρες θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου και αυτό θα σε κάνει να ανέβεις ψυχολογικά. Μέσα από δικές τους παρέες θα κάνεις μια γνωριμία που αρχικά θα πιστέψεις πως είναι φιλική. Αυτό το άτομο όμως που θα σε πλησιάζει φιλικά στην αρχή θα διαπιστώσεις σύντομα πως έχει εντελώς διαφορετικές βλέψεις για εσένα.

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση
Στο διάστημα αυτών των ημερών θα υπάρξει η δυνατότητα μέσω συζητήσεων που θα κάνεις με το ταίρι σου να βρείτε από κοινού τη λύση ενός ακανθώδους ζητήματος το οποίο για καιρό ταλάνιζε τη σχέση σας και ίσως να αποτελούσε απειλή για την εξέλιξή της. Μέσα από τα λόγια που θα ειπωθούν θα τεθούν νέες βάσεις οι οποίες θα εξασφαλίσουν την ομαλή πορεία της σχέσης σου. Φρόντισε όμως να τηρήσεις τις υποσχέσεις που θα δώσεις στο ταίρι σου, διαφορετικά η μη τήρηση τους θα σε εκθέσει ανεπανόρθωτα.
Χωρίς σχέση
Η αδράνεια στα αισθηματικά σου φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα τείνει να υποχωρήσει μέσω των ευκαιριών που θα σου δοθούν πάνω σε κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Βέβαια η θετική σου διάθεση είναι κάτι που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτό το ευνοϊκό κλίμα και δεν αποκλείεται κάποιο από τα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν να κρατάει το κλειδί που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στα αισθηματικά σου.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση
Η εβδομάδα φέρνει αλλαγές και εξελίξεις που στην αρχή σε προβληματίζουν αλλά θα εξελιχθούν πολύ καλά για σένα. Το ταίρι σου θα εστιάσει στην βελτίωση της μεταξύ σας σχέσης και θα σου δείξει σταδιακά μια πιο θερμή αντιμετώπιση. Η σχέση σου θα περάσει σε ένα διαφορετικό στάδιο και τα γεγονότα θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα μπορέσεις να πάρεις προς τα τέλη της εβδομάδας και αφορούν μια συγκατοίκηση και ό,τι συνεπάγεται στο να αρχίσει η σχέση σου να σοβαρεύει με την καλή έννοια.
Χωρίς σχέση: Εντός της εβδομάδας θα αρχίσεις να παρατηρείς μια ξαφνική κινητικότητα στα ερωτικά σου. Άτομα σου μιλάνε και δείχνουν ενδιαφέρον να σε γνωρίσουν καλύτερα. Η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από εσένα. Οι ευκαιρίες πάντως σου δίνονται. Τέλος, πολύ πιθανό να λάβεις κάποιο μήνυμα από άτομο με το οποίο άφησες στη μέση ένα φλερτ και πλέον σου δίνεται η ευκαιρία, αν θέλεις να υπάρξει συνέχεια.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού
Σε σχέση
Το ταίρι σου ίσως αποκτήσει την αίσθηση πως κάτι του κρύβεις, γεγονός που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ισχύει ή εσύ να αρχίσεις να ανησυχείς ότι σου κρύβει κάτι. Η έλλειψη εμπιστοσύνης, οι ανασφάλειες και οι φόβοι θα διαταράξουν το δεσμό σου και θα φέρουν στο προσκήνιο θέματα που νόμιζες πως είχαν κλείσει. Παράλληλα θα υπάρξουν κρυφά φλερτ από κάποιο τρίτο πρόσωπο, αλλά πρόσεχε γιατί μπορεί να αποτελέσουν τη χαριστική βολή για το δεσμό σου αν αποκαλυφθούν. Εξέτασε με προσοχή τι είναι αυτό χαλάει το δεσμό σου και κινήσου με διπλωματία, αποφεύγοντας εντάσεις, τσακωμούς και κατηγορίες που δε θα βοηθήσουν καθόλου.
Χωρίς σχέση
Μυστικές συνευρέσεις, αινιγματικότητα και περίπλοκες καταστάσεις προμηνύονται αυτή την εβδομάδα. Ο έρωτας παίζει περίεργα παιχνίδια και εσύ βρίσκεσαι σε μια κατάσταση μπερδεμένη που δεν ξέρεις πως θα διαχειριστείς. Ίσως ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, αλλά θα πρέπει να κρατηθεί μυστικό για κάποιο διάστημα. Αν έχεις γνωρίσει κάποιο πρόσωπο πρόσφατα, θα αντιληφθείς κάποια πράγματα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου και θα αναθεωρήσεις τη στάση σου.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση
Χαρμόσυνα γεγονότα και ευχάριστες εξελίξεις δίνουν νέα πνοή στον έρωτα και φέρνουν ολική ανανέωση στο δεσμό σου. Μπορεί να επισημοποιήσεις ή να ανανεώσεις ριζικά τη σχέση σου. Το ερωτικό βαρόμετρο θα είναι στα ύψη, χάρη στην ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση του άλλου σου μισού που θα σε παρασύρει σε στιγμές πάθους. Ο έρωτας βιώνεται δυνατά, αμοιβαία και με ενθουσιασμό. Εκπλήξεις και μετακινήσεις θα συμβάλλουν στο να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις ένα διακαή σου πόθο, να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα ή να ξεκινήσεις φλερτ με κάποιο άτομο που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο ερωτικό σου στόχαστρο. Μπαίνεις δυναμικά σε ένα ερωτικό παιχνίδι που θα απογειώσει την καθημερινότητα σου και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Κερδίζεις την προσοχή του ατόμου που έχεις εστιάσει το ενδιαφέρον σου ή γνωρίζεις ένα νέο πρόσωπο που σε ενθουσιάζει και ξεκινάς μια πολύ δημιουργική σχέση.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός
Σε σχέση
Αναμένεται να βιώσεις μία πολύ δύσκολη εβδομάδα , με τη σχέση σου να περνάει μια περίεργη αλλά καθοριστική δοκιμασία. Αυτό το τεστ αντοχής ίσως δείξει πόσο γερά θεμέλια έχει η σχέση και ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα και οι αληθινές επιθυμίες του καθενός. Δεν αποκλείεται αυτή η δοκιμασία να προκύψει εξαιτίας της επανεμφάνισης ενός προσώπου από το παρελθόν σου το οποίο θα ταράξει τα νερά στη σχέση σου. Σίγουρα όμως αυτή η δοκιμασία θα κρίνει την συνέχεια ή το τέλος αυτής της σχέσης.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα τα ερωτικά σου θα μπουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι βασικές σου προτεραιότητες θα επικεντρωθούν σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το επαγγελματικό σου κομμάτι ή με θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου. Βέβαια, όσο κι αν πιστεύεις πως δε σε απασχολεί να γνωρίσεις κάποιο νέο πρόσωπο, το κάρμα θα σου δείξει πως αν είναι να έρθει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου, θα έρθει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Και ακόμα και να μην θέλεις να προχωρήσεις, το συναίσθημα θα είναι τόσο έντονο που δε θα μπορείς με τίποτα να το αγνοήσεις.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση
Η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει έντονες συγκινήσεις και αυξημένο ρομαντισμό. Ο δεσμός σου βρίσκεται σε φάση θετικής αναδημιουργίας, τα συναισθήματα ισχυροποιούνται και έρχεσαι πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Εκδηλώνεις όσα αισθάνεσαι και βρίσκεις την επιθυμητή ανταπόκριση από το άλλο σου μισό. Προς το τέλος της εβδομάδας δε θα λείψουν συζητήσεις που αφορούν το μέλλον και την εξέλιξή της σχέσης σας.
Χωρίς σχέση
Αυτές τις μέρες θα μπεις σε μια διαδικασία συνειδητοποίησης για την προσωπική σου ζωή που θα έχει ως αποτέλεσμα να διαπιστώσεις ξαφνικά πως υπάρχει ένα άτομο στην ζωή σου που εμφανίζεται ως φιλικό πρόσωπο το οποίο αποσκοπεί σε μια ερωτική σχέση μαζί σου. Αυτό το άτομο δεν εκδηλώνεται ακόμα γιατί θεωρεί πως το έδαφος δεν είναι ακόμα πρόσφορο για κάτι τέτοιο.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα εστιάζεις στο δεσμό σου και στο ταίρι σου και θα εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία για να δεθείτε πιο πολύ. Η κατανόηση που θα δείξεις σε πολλά και η διάθεσή σου να ακούσεις αυτά που πραγματικά θέλει να σου πει το ταίρι σου και η έντονη εκφραστικότητα των συναισθημάτων του για σένα, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ο έρωτας όσο περνά ο καιρός μετατρέπεται σε μια βαθιά αγάπη.
Χωρίς σχέση
Επαναπροσδιορίζεις τα θέλω και τις ανάγκες σου, κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής και προσπαθείς να θεραπεύσεις πληγές που ενισχύουν την καχυποψία σου απέναντι σε κάτι καινούργιο. Οι κινήσεις ενός ατόμου δε θα περάσουν απαρατήρητες από εσένα, αλλά αφήνεις το χρόνο να κυλά βασανιστικά αργά. Κοιτάζεις κάθε λεπτομέρεια και εξετάζεις εξονυχιστικά και σχολαστικά αν αξίζει ο κόπος να δώσεις συνέχεια. Ίσως θα ήταν καλύτερα να χαλαρώσεις και να αφεθείς στις εξελίξεις, χωρίς να βασανίζεις το μυαλό σου με το τι γίνεται, τι θα μπορούσε να γίνει ή τι μπορεί να μην γίνει.

Πηγή: astropedia.gr

Αν σου άρεσε κάνε