19/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

19/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:40 Δημιουργία 19/06/18, 12:28

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Η Αφροδίτη και ο Άρης… αντικριστά σου υπόσχονται μια μοναδική ή πολύ δυνατή ερωτική εμπειρία, παράλληλα όμως φαίνεται να υποκινούνται ζήλιες και κακίες από ένα πρόσωπο που –υποτίθεται- πως διάκειται φιλικά απέναντί σου, έχει όμως άλλα στο μυαλό του! Κι αν βέβαια πάρεις την πρωτοβουλία να «ανακατευτείς» σε προσωπικές υποθέσεις φίλων σου, μπορεί εύκολα να βρεθείς… κατηγορούμενος/η για κάτι που δεν έκανες.

Ταύρος
Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά, αλλά αν είσαι ελεύθερος/η, αυτό δε συνιστά κάποιο πρόβλημα, ίσα-ίσα που θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό», με τη μόνη ένσταση να αναφέρεται στο πόσο θα κρατήσει. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε να θυμάσαι ότι οι… κλεφτές ματιές, που ρίχνεις δεξιά κι αριστερά δε θα περάσουν απαρατήρητες, με συνέπεια να γίνει «της κολάσεως»!

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στον Λέοντα πολλαπλασιάζει τη γοητεία σου, την ίδια στιγμή που ο Άρης «εξάπτει» την σεξουαλικότητά σου, μέσω μιας ασταμάτητης ανταλλαγής επιχειρημάτων! Ο δρόμος προς την καρδιά σου, λοιπόν, περνά από την επικοινωνιακή «χημεία» που υπάρχει, αλλά κάποια… άλλη στιγμή οφείλεις να ασχοληθείς και με τις πιο πρακτικές πτυχές μιας σχέσης, που σίγουρα δεν μπορεί να είναι μόνο… λόγια!

Καρκίνος
Το «παιχνίδι» ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη ανεβάζει την libido σου στα… ύψη και πρακτικά δοκιμάζει τα όριά σου, αφού πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει σκέψεις ή πράγματα που δε συνηθίζει. Ωστόσο, αν δεν είσαι σε σχέση, θα πρέπει να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι δε μπορείς να έχεις πάντα αυτό που επιθυμείς, εκτός πια κι αν θες να «κολλήσεις» σε μια υπόθεση που θα σε ταλαιπωρήσει με τα σκαμπανεβάσματά της.

Λέων
Ο Άρης απέναντί σου σε κάνει να νιώθεις σαν θηρίο στο κλουβί και… κάπως πρέπει να το διαχειριστείς αυτό! Το πιο εύκολο είναι βέβαια να πείσεις τον άνθρωπό σου να σε ακολουθήσει, αλλά αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία, πρόσεξε, μην πέσεις θύμα του πάθους σου. Έτσι κι αλλιώς πάντως, το καθεστώς στις σχέσεις σου τείνει να αλλάξει ή τουλάχιστον να σε προβληματίσει. Η ανανέωση, λοιπόν, είναι ζητούμενη κι ο τρόπος όμως που θα γίνει έχει τη σημασία του.

Παρθένος
Η «αντιπαράθεση» Αφροδίτης και Άρη στον 12ο και 6ο ηλιακό σου οίκο, αντίστοιχα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα ερωτικό «πατιρντί» στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα άτομο που συνδέεται με αυτήν. Επιπλέον, όλα φαίνεται να γίνονται κρυφά, κάτι που σημαίνει ότι κάπου υπάρχει… πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση όμως, πρόκειται για μια σχέση, που ενδεχομένως να αλλάξει πολλά στη ζωή σου, έστω και μετ’ εμποδίων.

Ζυγός
Το «θηρίο» ξυπνά μέσα σου κι ίσως είναι από εκείνες τις φορές που δυσκολεύεσαι να ελέγξεις τις επιθυμίες σου και η κάθε είδους «διαπραγμάτευση» σου φαίνεται πολύ… χρονοβόρα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ή καταφέρεις να βρεις εύκολα τον/την παρτενέρ που σου ταιριάζει, μέσα από μια φιλική… βοήθεια, τότε μη χρονοτριβείς, αφού θα περάσεις υπέροχα, γνωρίζοντας βέβαια ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

Σκορπιός
Σε αυτήν τη φάση των «καταλυτικών» αλλαγών στη ζωή σου, δεν έχει σημασία μόνο το τι σου συμβαίνει, αλλά κυρίως το πώς το εκλαμβάνεις ή το διαχειρίζεσαι. Και σε αυτό το πνεύμα να θυμάσαι πως ότι «κυνηγάς» με… μανία δεν πρόκειται να «σου κάτσει», αντίθετα, αν πάρεις μια υπόθεση πιο «ανάλαφρα», χωρίς να θέσεις μονομιάς τα «προαπαιτούμενά» σου, τότε θα αφήσεις χώρο στη ζωή σου για μια ευχάριστη… έκπληξη!

Τοξότης
Το δίπολο Αφροδίτης-Άρη ευνοεί τις ερωτικές αναζητήσεις σου, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή με ένα πρόσωπο του εξωτερικού κι όσο μεγαλύτερη ελευθερία επιλογής έχεις, τόσο πιο κοντά βρίσκεσαι σε μια νέα κατάκτηση. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τα πράγματα θα είναι εξ ορισμού λίγο πιο «περίπλοκα», αφού τελικά τίποτα δε θα μείνει κρυφό, με συνέπεια να χρειαστεί να δώσεις τις εξηγήσεις σου!

Αιγόκερως
Τόσο η Αφροδίτη στον Λέοντα, όσο και ο Άρης στον Υδροχόο σε… προκαλούν να ξοδέψεις για αυτόν/ην που αγαπάς, είναι όμως πιθανό να λάβεις κι εσύ ένα τέτοιο δείγμα αγάπης! Κι αν μεν είσαι ήδη σε μια σχέση, τέτοιου είδους κινήσεις θα την αναθερμάνουν, αν όμως πρόκειται για μια νέα γνωριμία, πρόσεξε, μήπως τελικά η «επίδειξη» οικονομικής ισχύος από πλευράς σου «τρομάξει» ή επιφέρει αμηχανία.

Υδροχόος
Βρίσκεσαι στη «θέση του οδηγού» και σίγουρα μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις κι όπως το θέλεις. Κι αν μεν είσαι μόνος/η, θα χρειαστεί απλά να επιλέξεις μεταξύ αρκετών… υποψηφιοτήτων, ξέροντας ότι δεν μπορεί να είναι όλοι/ες ευχαριστημένοι/ες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, οφείλεις να υπολογίσεις και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου, πριν μια «ασήμαντη αφορμή» εξελιχθεί σε… γενικευμένη σύρραξη!

Ιχθύες
Η διαφυγή μέσω του «δεν είδα, δεν άκουσα» είναι βέβαια μια τακτική που συχνά αποδίδει, όταν «στριμώχνεσαι». Στην παρούσα φάση, ωστόσο, οι κρυφές σκέψεις που κάνεις και το παρασκήνιο στο οποίο συμμετέχεις δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα από τον/την άμεσα ενδιαφερόμενο/η και τελικά μπορεί να την πατήσεις σαν τον μυθικό Νηρέα, που άλλαζε διαρκώς μορφές, αλλά ο Ηρακλής τον «τσάκωσε στα πράσα»!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε